Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Volner fegyelmezett hadsereggé változtatná a Jobbikot

BelföldÓ a "betyárok" és a nemzeti zsidó jóbikos handa-banda vasökre! Be kell xarni! Az elsõ nemzeti sörözõnél megbukott a mutatvány és a zsidó torockai a kipáját a siratófalhoz baxhatja!
A párt alelnöke a Betyársereget tartja a legütõképesebb hazafias önszervezõdésnek.
A Jobbik alelnökével közöl interjút a magát rasszistának és nemzetiszocialistának valló Betyársereg honlapja.

A magát „militáns alkatúnak” nevezõ Volner János anyagi okok miatt hagyta ott a rendõri pályát, de ha ideje engedi, még ma is zsákolással vezeti le a feszültséget – tudható meg a ma már csupán „patrióta sportmozgalomként” aposztrofáló betyárok portálja által készített interjúból. A személyes szál kibontása után a riporter rátér a lényegre: arra kíváncsi, vajon a jobbikos képviselõ elégedett-e a rendõrség és a honvédség utóbbi hónapokban végzett munkájával.

Komoly szerep

Kitérõ és pozitív válasza után kérdezõje nem ereszti, és a hiányos felszereltség kapcsán érdeklõdik a Magyar Honvédség ütõképességérõl. Volner kitart a dicsérõ és elismerõ hangvétel mellett, viszont egyértelmûvé teszi, hogy a Jobbik komoly szerepet szán a „hazafias mozgalomnak”: „Ha a hazám védelemre szorul, én magam fogom a harcosoknak kijáró tisztelettel megkérni a Betyársereget, hogy segítsen megvédeni”.


Volner János, Tyirityán Zsolt és Baranyi Tibor (b-j).
Fotó: betyarsereg.hu

Az ellenzéki párt alelnöke szerint a Betyársereg „messze a legütõképesebb hazafias önszervezõdés”, ezért helyesli, hogy a jövõben a „magyar harcosok elit klubjaként” kívánnak tevékenykedni. Érvei szerint a történelem is arra tanít, hogy a honvédelemben vagy szabadságharcokban sokszor „nem a reguláris hadseregek, hanem a hazafias önszervezõdések játszottak fontos szerepet”.

Ki kivel van?

A Betyársereg büntetett elõéletû vezetõje, Tyirityán Zsolt nyilvános beszédeiben és interjúiban is elismeri, sõt büszke rá, hogy szervezetük rasszista alapokon álló nemzetiszocialista mozgalom, amely például idén áprilisban sem látott semmi kivetni valót abban, hogy Adolf Hitler születésnapjára egy emléktúrát népszerûsítsen a Vértesalja Gyermekei csoporttal karöltve.

Az eset kapcsán egyébként a Fejér Megyei Ügyészség a nemzeti szocialista rendszer bûnei nyilvános tagadásának bûntette miatt ismeretlen személy ellen büntetõeljárást is indított.

Munkamegosztás

Sneider Tamás, ugyancsak a Jobbik alelnöke, egyben az Országgyûlés alelnöke egy nemrég kiszivárgott hangfelvételen beszélt arról, hogy milyen munkamegosztás van a Jobbik, a Betyársereg és a HVIM között. Konkrétan: utóbbi szervezetek kimondhatják azokat a dolgokat, amelyeket a Jobbik taktikai okokból nem.

Forrás: Link

Hozzászólások

66 #1 9323elitelt
- 2015-11-03 15:34
Ez most melyik baranyi?
Aki a lászlóandrás-tanítvány habzburgista?
Vagy egy másik?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
3,391,478 egyedi látogató