Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gondolatok a deviza-hitelnek titulált pénzügyi csalás bûncselekményrõl

Belföld"2017-et írunk és a megcsalt , becsapott, tönkretett adósok kénytelenek az Unióhoz fordulni. Tessék mondani: ha a mai napig a kormány és a bíróságok nem tudták eldönteni ( nem tudták? dehogynem… )hogy mi ez a pénzügyi „izé”, akkor milyen alapon lehetett idáig lefolytatni bármilyen végrehajtási eljárást, kilakoltatást, pénzügyi letiltást?

Hogy lehetett egyáltalán ilyen , a mai napig meg nem határozott, vitatott, hol kölcsönnek, hol hitelnek, hol devizának, hol deviza-alapúnak nevezett pénzügyi „izét „ kiadni bérbõl, fizetésbõl élõ fogyasztóknak?

Hol volt itt hitelképesség felmérés és részletes, minden fontos tényre kiterjedõ kockázati tájékoztatás, ha ez az „izé” nincs pontosan meghatározva, hogy mi. Hibás terméK ? Vagy pénzügyi csalás? Vagy mind a kettõ?

Hogy lehet hogy ezt a pénzügyi „izé”-t ( terméket ) egyik bíróság „ennek”,, a másik „annak” tartja, és aszerint hozott ítéletet, - aztán meg az Eu-hoz fordulunk hogy õ döntsön.

Ki a felelõs ezért?????????

Aki felvette jóhiszemûen, mert bízott az államban és az állam bankjaiban???????????"

Hozzászólások

44 #1 LOVAGINA
- 2017-03-11 09:56
267 #2 Perle
- 2017-03-11 14:43
"1911.New York polgármestere, John F.Hylan kijelenti: " Az igazi gonosz a Köztársaságunkban a láthatatlan kormány, ami mint hatalmas polip átfogja nyálkás karjával városainkat, államunkat, nemzetünket. E fölött uralkodik egy kis bankár csoport, amit más néven nemzetközi bankároknak neveznek."

Mit várhatunk egy olyan magyar??? kormánytól. amelynek ezeknek a bankároknak az egyike a tanácsadója ?
:o
51 #3 Skorpio58
- 2017-03-11 18:26
238 #4 bivaly
- 2017-03-11 22:32
Perle !

A világon sehol nincs kormány, az állam de facto, de jure nem létezik, helyette a láthatatlan multi-bank összefonódások helytartói dirigálnak. Maga az állam virtuális, még ha valósnak is látszik, a miniszterelnököt és minisztereit a háttérhatalom jutatja a fényre, õ teszi polcra, hogy a nép, a drága és bölcs nép kiválaszthassa nagybevásárláskor valamelyiket. Az vigasztaljon, hogy ez nem mai keletû, csak az emberek kicsit késõn értik meg, addigra meg eltelik az életük nagy része. Az úton én is végig mentem.
329 #5 gutai zub
- 2017-03-12 13:08
Pénz ügyi Csalások?

"minden akcióra van egy Reakció"

Ha egy népesség, amelyik az alapvetõ természeti törvényekkel sincs tisztában, ott a balekokra nem kell vadászni, azok sorban állva, és csurgó nyállal, beveszik a maszlagot.

Nem tudják, nincsenek tudatában a következményeknek, hisznek valamiben ami csak a rosszul informált képzeletükben létezik.

Képzeljük el, ha valaki nincs tudatában egy másik természeti törvényrõl, a gravitációról, és lezuhan egy szikláról, mert nem tudta. Ki a gonosz, a hibás?

Az eladósodottság a hitelek és uzsorák visszafizetetlensége mindenkit érint, nem csak a deviza átverteket.
Beszéljünk az ország eladósodottságáról, ami mindenkit érint, és sokkal reménytelenebb mint az egyéni hülyeségek.

Az egybesült államoknak 20 trillió az adóssága. pillanatnyilag. (elképzelhetetlen összeg)
Magyarországnak nem tudom mennyi, mert lehazudják hivatalosan, és tabu téma.
Ki a felelõs ezért???
nehogy sokáig gondolkodjatok......

.
80 #6 monguzking
- 2017-03-12 17:08
én már unnom ezt a támát s siránkozásokat nagyon...ha utcára dobottak nem ragadtak fegyvert hanem birka modjára haggyták magukat...szopják le magukat akkor....de igazábol én ugy látom hogy elkerülhetetlenül rohanunk totál pusztulásunk felé s ezt globálisan az teljes emberiségre értem s ugyan megértem azt hogy ki ebbe a helyzetbe került(---természetesen saját ostobasága miatt hisz aki tyuk s mégis bizzik a rokában az csak ostoba lehet)annak ez mindent jelent de az egészet nézve teljesen lényegtelen mert ugyis igy vagy ugy de elfognak pusztulni--de végrehajtok,bankárok s mindenki---a rák sem támad meg minden sejtett de azért végeredményben minden sejtet megöl-----hogy mi a megoldás???-miért létezik megoldás??-én kételkedek benne

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.68 másodperc
3,405,231 egyedi látogató