Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Sehol nem könnyebb zsidónak lenni, mint Magyarországon

BelföldTessék, most, mikor már eldöntöttem, hogy "Húsvétkor" a feltámadva a Mennybe menek és hagyom a homokzót a homokozókra, most jut eszükbe csuklatni... á, nem a titkosszolgálat, á, csak a róth meg a kóhn a két rokon...
Az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem Egyesület, a Magyar Pax Romana és az Egyház és Társadalom címû online folyóirat a következõ kérdésrõl rendez a napokban kerekasztal-beszélgetést: Lehet-e zsidónak lenni itt és most? Mármint a mai Magyarországon.

Na ezért nem kellett volna rabbit, lelkészt meg vallástudományi szakembert összeereszteni.

Ugyanis nincs még egy ország a planétánkon, ahol könnyebb zsidóvá lenni, mint hazánkban.

Mi kell hozzá? Akármi. Szakáll, szemüveg, kávézó, romkocsma, vagy akár egy szál spangli. De elég valamely ellenzéki párt tagjának, szimpatizánsának vagy akár törzsszavazójának lenni.

Aki liberális, az zsidó, márpedig mindenki liberális, aki nem nemzeti, és senki nem nemzeti, aki nem náci. Minden baloldali liberális, vagyis zsidó, ahogy minden liberális is liberális, vagyis zsidó, de zsidó a konzervatív is, mert nálunk a konzervatív az liberális, ergo zsidó. Az MSZP, a DK, az Együtt, a Párbeszéd és az LMP zsidó párt, ahogy a liberális-baloldali sajtó is zsidó sajtó, amit zsidók csinálnak, zsidók olvasnak vagy néznek. Legújabb zsidó párt a Momentum, amirõl Bencsik András azonnal kiderítette, hogy izraeli céges alakok állnak mögötte.

Zsidó, aki leszólja Wass Albertet vagy Nyírõ Józsefet. Zsidó, aki tagadja a magyarság hun-szittya eredetét. Zsidó, aki baromságnak tartja, hogy a magyarok a Szíriuszról származnak és a világ összes õsi kultúrája magyar volt. Zsidó, aki nem tagadja a holokausztot. Zsidó, aki szerint Jézus zsidó.
Zsidóskodó

Zsidó, aki muszlimbarát, mert ide akarja õket telepíteni, lerombolandó a keresztény Európát, de az is zsidó lehet, aki iszlamofób, mert Izrael és Amerika oldalán áll, és az egyetlen erõt (az iszlámot) támadja, ami jelenleg szemben áll a zsidó világrenddel, mert a Führerre már hiába várunk. Fõleg, hogy a pápa is zsidó, és nyilván az egész Vatikán is az. Hiszen szóvá teszik az antiszemitizmust, a menekültkérdéshez pedig sorosista-liberálcionista módon állnak hozzá.

Zsidók a szekták és kisegyházak, de zsidó a pornó is, vagy a feminizmus. Legzsidóbb a civil jogvédelem, minden ilyen szervezet sorosista zsidó társaság. Hemzsegnek a zsidók bizonyos szakmákban, a politikusok, a bankárok, a jogászok, a bölcsészek többsége zsidó – ezt bármely fajmagyar megmondja.

Zsidóvá válni nálunk igen könnyû, mondhatni példaértékûen demokratikus, mivel a származásnak nincs szerepe benne.

Esterházy Pétert évtizedekig zsidózták, elvei mellett a kinézetét is. Az egykori 4K! vezetõjét, Istvánffy Andrást is, aki ugyan anyai ágon Kossuth-leszármazott, apai ágon pedig õsnemes. Amikor ez az aprócska tény felvetõdött, a jobberek nem zavartatták magukat: Istvánffy koponyaformája olyan zsidós, biztos félrelépett az egyik nemesi õsanyja.

De nem kell libsinek vagy balosnak lenni, a zsidózó Bayer Zsoltot is lezsidózták a kuruc.infon, nem is egyszer, elõszeretettel emlegetve arcberendezését. Akárcsak a Momentum zsidó szálait kiderítõ Bencsik András.
Old israelite being prayed in western wall in Jerusalem.
Fotó: Thinkstock
Elzsidósodott

Ha megnézi valaki az egykori náci Metapedia „zsidók a magyar közéletben” c. listáját (most Rightpedia néven fut) , olyan köztudottan zsidó figurákkal találkozik, mint Jancsó Mikós, Erdõ Péter bíboros, Áder János, Rogán Antal, Göncz Árpád, Ganxsta Zolee és még sokan mások, például Aba Botond, akit már a neve elárul zsidó voltáról.

Megtudjuk, hogy Medgyessy Péter is zsidó, bár õse Bethlen Gábor titkára volt, ahogyan Tölgyessy Péter is, aki pedig anno még a parlamentben is megemlítette, amikor a szemüveges feje miatt lezsidózták, hogy régi kisnemesi család sarja. De ott van Görgey Gábor is – lehet, hogy felmenõi, így Görgey Artúr tábornok és Görgey alispán a Fekete Város-ból szintén zsidók voltak?

A legviccesebb Tisza Kata szerepeltetése a listán, aki után még oda is írják, hogy a gróf Tisza család leszármazottja. Egy haverom is neve is ott virít, akinek az anyja ugyan keresztény magyar származású, az apja meg orosz kisnemes, de hát szemüveges, nem is náci, csak mérsékelt konzervatív, vagyis zsidó.
Vona Gáborról annak idején Csurkáék azt terjesztették, hogy szefárd zsidó származású

A Fidesz csak azt terjeszti róla, hogy buzi, de végül is faszább jobber körökben a kettõ egy és ugyanaz.

Természetesen engem is lezsidóztak már, jelesül egy „tradicionalisták” néven futó szélsõjobbos szekta. Nem az az érdekes ebben, hogy minden õsöm katolikus volt, hanem hogy miért. Mert pár szarkasztikus cikkben firtattam, hogy talán fura, hogy szerintük az aradi vértanúk felségárulók voltak, akik megérdemelték a halált, de ugyanilyen aljas felségáruló gazember volt Rákóczi, Thököly, sõt, Bethlen Gábor, de még Dobó István is. A szabadságharcaink pedig lázadások, amit jól tettek, hogy levertek, az igazi hõs Haynau és Windischgraetz. Ebbéli nézeteiknek aztán könyvekben, folyóiratokban, elõadásokon adtak hangot, sõt, egy ideig a Jobbikban is szereztek némi befolyást. És hát ilyesmi vélemény az 1850-es évek óta nem jelent meg Magyarországon, még a késõbbi Habsburg-hû legitimisták se engedtek meg maguknak ilyen dumákat.

Amikor a jelenségre írásaimban rácsodálkoztam, a tradicionalisták a maguk hamisítatlanul royalista arisztokratikus-intellektuális modorában válaszoltak, aminek a lényege körülbelül az volt, hogy te mocskos zsidó.
Zsidószerû

Aki tehát kokárdát tûz ki, Petõfi vagy Kossuth neve azt jelenti neki, amit még az iskolában tanult, az is zsidó, hiszen ’48 egy zsidók által támogatott szélsõbalos forradalom volt Más szélsõjobboldaliak szerint viszont a tradicionalisták a zsidók, nem csak azért, mert magyargyalázók, hanem mert a Habsburgok is zsidók.

Ezek után nem véletlen, hogy egy pár éve lezajlott kutatás szerint az átlag állampolgár egymillió zsidót vizionál Magyarországon, vagyis annyit, amennyi a háború elõtt volt. Posta Imre szerint viszont másfél millió zsidó él köztünk, mivel folyamatos a betelepítés.

A helyzet ennél is rosszabb. Köztudott, hogy nem volt holokauszt, azt csak a zsidók találták ki, hogy filmeket csináljanak belõle Holywoodban, és furdalják a fehér faj lelkiismeretét, annak kihalasztása céljából. Így a háború elõtti közel egymillió zsidó is itt maradt. Elrejtõztek, magyarosítottak, álnéven szóródtak szét az országban, õk voltak a 800 ezer MSZMP tag. Ehhez jön a folyamatos betelepítés. Ma már nem számít a keresztlevél, de kinézet se. Keresztlevelet lehet hamisítani, a faji jellemzõket el lehet tüntetni. A magyarországi zsidók száma tehát több millió lehet, és még nem számoltuk a tudatilag elzsidósítottak egyéb tömegeit.

Így válik érthetõvé, hogy az ország lakosságának nagy része miért olyan fogékony a nyugati szemétre, a kereskedelmi tévékre, valóságshow-kra, a gyorsbüfékre, a plázákra. Mert elzsidósodott.

Ennél már csak az a szomorúbb, hogy a különféle igaznak tetszõ, nemzeti-jobboldali mozgalmak is teli vannak zsidókkal. Sõt, ezeket maguk a zsidók alapítják, méghozzá azért, hogy kézben tartsák a nemzeti ellenállás minden rezdülését. Bárhol, bárkibõl elõbújhat egy Szegedi Csanád, alias Zsegedi Chanad.

Akikben egyedül bizonyosak lehetünk, hogy nem zsidók Magyarországon, azok a cigányok.
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2017-03-14 08:56
Hogy egyetek, és igyatok ebbõl mindnyájan..

www.roncskutatas.hu/sites/default/files/images/DSC_0005.jpg

images1-hu.gs-static.com/products/250x180/2016/05/30/574c45522971a-iivilaghaborus-nemet-porcelantanyer.jpg

www.allachporcelain.com/wp-content/uploads/2010/09/DSCN1205.jpg

www.roncskutatas.hu/sites/default/files/images/14850.jpg
Mely értetek adatik!


Ez legyen a süteményes tálatok..

www.ulricofengland.com/media/gbu0/prodlg/g006290-1.jpg

Az ítélet végrehajtás elõtt!
329 #2 gutai zub
- 2017-03-14 14:49
"az ördög legnagyobb trükkje az volt, elhitette a világgal nem létezik"

Mert határozza, fogalmazza meg valaki azt: ki és mi a zsidó?
(a magyar "zsidó" szó, vagy az angol "jew"egy értelmetlen katymaty, néha homályos történelmi, faji hovatartozás, néha vallásos kiválasztódás)

A bibliai történelmietlen zûrzavar nem volt elég, egy hol volt hol nem volt kazár eredet is megszületett a 19 ik században, tovább homályosítva a lényeget.

Persze a "Nagy Kazár Birodalom" meséje se több régészeti és valós történelmi tényt nem tudott elõteremteni, mint a nagy Salamon bibliai sosevolt temploma.
Sõt, az összes ránk maradt geszták, írások, emlékezések, nem tudnak Kazáriáról, meg sem említenek ilyen képzõdményt.
(Illig 300 éves idõcsalása is, pont Kazáriára vonatkozik)

Tehát mielõtt meghatároznánk, minek is könnyebb lenni Magyarországon, nevezzük nevén:

Könnyebb, és sikeresebb lenni Magyarországon: anyagias, tolakodó, másokkal szemben teljesen érzéketlen, semmi morális érzékkel nem rendelkezõ pszichopatának lenni..............
3 #3 Enid
- 2017-03-14 18:12
gutaj!
...langyos... :) alapbol szamokban beszelnek, gondolkodnak, elnek.
4 #4 Posta Imre
- 2017-03-14 18:15
Ha már a "számolásnál" tartotok és PI-vel szorozva mennyi a 1.5 millió betelepített zsidó, ami lehet kettõ is? Az érdekes nem a "zsidó", hanem a "mennyi", bár egy is több a Keleténél.
267 #5 Perle
- 2017-03-14 20:05
"Esterházy Pétert évtizedekig zsidózták, elvei mellett a kinézetét is."
Miért? Nem az volt? Ha nem az lett volna, nem kapott volna annyi kitüntetést irodalmi munkásságáért, ráadásul Sarastõl többet is.
Nem értem, miért akarják kevesebbnek beállítani az itteni létszámukat , mint amennyien vannak valójában? Ha kevesebben lennének az " átlag polgár által" megsaccoltnál, nem lenne szükség annyi zsinagógára sem, mint amennyi van most Magyarországon, Egymás után újtják fel azokat a háború elõtti állapotnak megfelelõen. Ez azt jelentheti, hogy , annyian, vagy többen vannak, mint a II.vh elõtt. Elég, ha a Buda környéki
gazdagabb településeken, vagy belsõ budapesti kerületekben körülnézünk, és látjuk a 3-4 vagy többgyerekes családjaikat, mig a nem zsidó családokban ( kivétel a romák) alig, 1-2 gyerek nõ fel.
Ne állítsja azt a cikk szerzõje, hogy nem volt kikeresztelkedés, magyarosított névcsere. Ilyen esetekrõl bárki tudhat a környezetében, akit nem ma hozott a gólya.
3 #6 Enid
- 2017-03-14 20:26
Perle! A mai "szulok" a koser golyat kerik, vedooltassal es mikrocsippel. Ez a "kifutopalya"...
Hany gyakorlatilag magyar el zsido "elveket" vallva?!
99 #7 MORMOTA1968
- 2017-03-16 04:17
A zsidó nem faj, vallás vagy nép, a zsidó egy parazita életforma. Enid rátapintott a lényegre. Az elzsidósodásra. De ez nem csak Magyarországra jellemzõ, elég csak megnézni az ismeretterjesztõ csatornákon futó sorozatokat, "Raktárvadászok" és hasonlók. A világ jelentõs része teljesen el van zsidósodva, mind szellemiségében, mind gondolkozásában, mind életstílusában. Ezért nem lehet felszámolni a zsidó pénzrendszert sem, mert túl sokan támogatják, többnyire tudatlanságból, de igen sokan érdekbõl. És hogy a zsidók nem váltanak elõszeretettel nevet és vallást? Mind a húzat!!! Bármikor, ha az érdekük úgy kívánja. Harold Rosenthal is beszélt errõl a rejtett zsarnokságban. Egy kozmopolita népség nem ragaszkodik semmihez, se valláshoz, se névhez, de még a származását is letagadja, ha köthetõk egyáltalán bárhova is, egyedül egyvalamihez ragaszkodnak, vagy inkább kettõhöz. A pénzhez és az összes létezõ nép és faj feletti hatalom gyakorlásához. És egyáltalán nincs nehéz dolguk. A legtöbben még mindig a kék kapszulát szopogatják, õk jól elvannak a mátrix rendszerére kötve.
99 #8 MORMOTA1968
- 2017-03-16 04:36
Nem tudom ki ez az illetõ, aki a cikket írta, de ezek szerint az összes fotó hamisítvány, ami kipával a fején mutatja politikusainkat, zsidók társaságában, de ha eddig nem is lett volna mindenki számára nyilvánvaló, ez a honlap is, ahol ez a cikk megjelent na vajon kik is állnak mögötte? Ilyen mocskos szerecsen mosdatást már rég olvastam utoljára! Akkor ezek szerint mindenki aki a zsidókról írt könyvet, cikket, beszélt elõadásokon egy rohadt nagy tévedés áldozata! Mondjuk ki nyugodtan, olyan hogy zsidó nem is létezik, fõleg nem kis hazánkban! Nem irtják, nem lehetetlenítik el, nem zsákmányolják ki és stb... az õslakosságot mindenféle módon, ezt is csak beképzeljük magunknak! :(
238 #9 bivaly
- 2017-03-17 16:59
Ez a Balog páter kiemelkedõen rohadt nagy féreg. Ettõl a mocskos dumájától függetlenül. Egyébként meg mit várhatnánk mást tõle ? Õ annyira keresztény és magyar, amennyire én balerina az operában !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.85 másodperc
3,406,218 egyedi látogató