Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pintér Sándorral kapcsolatos dokumentumokat akart külfüldre juttatni, lecsukták

BelföldMi van? Pinyó halotti anyakönyvét "kicsempészni"? Ekkora legendát kerítenek a fõmaffiózó "eltávolítása" okán, ez azért nem sámli! Õrizetbe vettek egy férfit Budapesten, aki a gyanú szerint Pintér Sándor belügyminiszterrel kapcsolatos dokumentumokat akart egy bûnözõvel külföldre juttatni. A rendõrség most közfeladatot ellátó személy elleni erõszak és vesztegetés bírósági vagy hivatalos eljárásban bûntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást - írja a police.hu.

A Készenléti Rendõrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2017. március 14-én Budapesten elfogták J. Róbert 58 éves debreceni lakost. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy korábban egy ügyvédet próbált meg rábírni arra, hogy a házi õrizetben lévõ védencét szökésre beszélje rá, és Magyarország belügyminiszterével kapcsolatos dokumentumokat vigyen külföldre. A védõ a kérést visszautasította, ezért õt a férfi megfenyegette. Az ügyvéd a személye ellen irányuló erõszakos fenyegetés hatására sem tett ígéretet ügyfele befolyásolására, ezért J. Róbert több millió forintot ajánlott a fogolyszökésért és a dokumentumok kiszállításáért.A gyanúsított tulajdonában álló ingatlanokban tartott házkutatások során asztali számítógépeket, laptopokat, merevlemezeket, SIM kártyákat, pendrive-okat, CD-ket és a bûncselekményekkel összefügésbe hozható feljegyzéseket foglaltak le. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki J. Róbertet, aki az ügyvéddel történt találkozó tényét nem tagadta, a bûncselekmények elkövetését azonban igen. A rendõrök a gyanúsítottat õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására.

atv.hu
Link

Hozzászólások

9 #1 vala_ki
- 2017-03-16 15:57
Nem tudott autóba ülni és max egy óra alatt külföldre menni a dokumentumokkal bárki? Szerintem nincs olyan pontja az országnak ahonnan ne tudnál minden szabályt betartva egy autóval 1 óra alatt külföldre menni, úgy hogy csak a személyidet mutatod fel max. Na jó, legyen 2 óra Mucsaröcsögérõl.
4 #2 Posta Imre
- 2017-03-16 16:14
Valaki, ugye mekkora kamu! Fizetek valakinek, sõt....nem kicsit, meg megfenyegetem, hogy vigyen dokumentumokat, meg ügyvéd, meg valakit kihozni a börtönbõl...meg ...és aztán...és ezt még be is mondják...mert pinyóról vannak doksik...ezek szerint is!
7 #3 virag
- 2017-03-16 17:05
Az éjszakai élet rettegett figuráját küldték volna Pintér Sándor lejáratására
http://pestisraco...aratasara/
4 #4 Posta Imre
- 2017-03-16 19:27
Eközben a másik fõhernyóság né-mán kivet trágyal! Csak nem?

Bencze József: Látogatást tettem Davaó Cityben
ahol más programok mellett felszólaltam a Képviselõ Testület ülésén. A Fülöp- szigetek 3. legnagyobb városa az ország "második fõvárosa" Mindanao központja számos területen együttmûködési lehetõséget kínál. Terveinkben szerepel egy magyar tiszteletbeli konzulátus nyitása a városban, de lehetõség mutatkozik testvérvárosi együttmûködés kialakítására is.
https://www.faceb...nref=story

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.53 másodperc
3,397,802 egyedi látogató