Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Magyarországra költözik a brit szélsõjobboldali vezetõ, Nick Griffin

BelföldNem érdekes ez, hogy minél több a "nacionalista" anál jobb a zsidónak itten ebben a zsidó-cigány tetûfészekben? Arma Gedeon is ide készül. „Magyarország már most is egy nagyon jó központ, van egy közösség emigrált nacionalistákból, akik itt építik magukat. Vannak franciák, olaszok, svédek és britek is csordogálnak. Egy pillanatnyi kétségem sincs, hogy amikor az igazi balhé elkezdõdik a Nyugaton az Al-Kaidával és az ISIS-szel, akkor ez a mostani csordogálás igazi árhullám lesz.”

- ezt Nick Griffin, a szélsõjobboldali British National Party (BNP) volt vezetõje mondta a 444-nek, amikor az Identitárius Egyetemisták Szövetsége által rendezett Stop Operation Soros! konferencia szünetében beszélgettünk vele, és elárulta, hogy hat hónapon belül Magyarországra költözik.

Griffin és egy sor másik európai szélsõjobbos szervezet vezetõje arról tanácskoztak, hogy milyen károkat okoz a kontinensnek Soros György befolyása.
Nick Griffin. Valamennyi fotó: Botos Tamás

A brit politikus a magyar kormány nagy rajongójának tûnik, szerinte a Soros-szervezetek kiszorítása, a határra húzott kerítés és a családok támogatása is olyan lépések, amik vonzóvá teszik Magyarországot, és emiatt fognak hamarosan tömegek ide vágyni.

„Nagyon remélem, hogy Magyarország, a magyar kormány és a magyar emberek befogadják majd ezeket a Nyugat-Európából érkezõ valódi menekülteket, és a liberálisokat viszont nem engedik be, akik ezt az egész helyzetet elõidézték Nyugaton.”

Az egész Stop Soros konferencián egyébként Griffin volt a legérdekesebb elõadó. Egyrészt ezerszer keményebben beszélt, mint az utána következõ Identitesz-es és Hatvannégy Vármegyés figurák. Nála volt cigánybûnözés, rasszista zsidó összeesküvés, míg az utána következõk sokkal általánosabban beszéltek Soros befolyásáról, és hogy hogyan akarja elveszejteni Európát a milliárdos.

A másik, hogy Griffinnek már most, költözés elõtt is megdöbbentõen részletes tudása van a feltétezett ellenséges bázisokról. Az elõadásában percekig beszélt például az Auróra utcai, Auróra nevû szórakozóhelyrõl, ami szerinte a drogok, a cigánybûnözés és a baloldali fiatalok fellegvára. Még a Marom nevû zsidó ifjúsági szervezet is név szerint kapott említést, pedig hát aztán róluk valószínûleg még az Auróra törzsközönségének jórésze sem hallott, nem hogy a teremben üldögélõ identitárius fiatalok.

Egyébként a megjelent körülbelül 60 ember legalább harmada-fele eleve újságíró, vagy pont az Auróra környékén forgó aktivista fiatal volt, akik kezükben pogácsás zacskókkal kb. katasztrófaturistaként jöttek el szombat délután a Magyarok Házába, hogy belehallgassanak a konferenciába.
László Balázs, az Identitesz elnöke és a tolmács

Mi csak az elsõ három elõadást hallgattuk végig. Griffin kezdett, utána beszélt, valamiért végig kiabálva László Balázs, az Identitesz elnöke, majd Incze Béla, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke.

A szónokok minden értelemben hozták a kötelezõ köröket, olyan magvas gondolatokkal, mint hogy

„kísérletet kívánunk tenni egy tartalmilag õsi igazság elterjesztésére”
„[a Soros által propagált] nyitottság, befogadókészség, sokszínûség - ezek a szavak lesznek Európa koporsójára vésve, ha a reakció erõi nem vesznek mérhetetlen bátorságot a sorok újrarendezésére és megerõsítésére”
„a magyar társadalmat nem hagyjuk megfosztani saját védekezõ és éíptõ erejétõl, nem fogjuk hagyni, hogy lebontsák az immunrendszerünket, hangunkat felemeljük, szemünket a jelen világára irányítjuk, karunkat megerõsítjük, lelkünket kiképezzük, és soraink folyamatos bõvítésével felébresztjük az alvó öntudat lángját”

Ráadásul az egész gyakorlatot rettentõ komikussá tette, hogy az elõadók mellett mindig állt valaki, aki mondatonként próbálta angolra fordítani az elhangzottakat nem nagyon sikeresen. Néha tényleg úgy nézett ki, hogy a nemzeti szélsõjobboldali mozgalmak európai szintû összefogásának nagyon is valós akadálya, hogy senki nem hajlandó hozzá eléggé megtanulni angolul.
Zászlótartó fiú a Soros-ellenes konferencián

A suta angol, a kiabálás, az õsi igazságozás tényleg mosolyogtatóak, de azért az kiderült, hogy ezek az emberek nem gondolnak radikálisan más dolgot a világról, mint például Németh Szilárd, maximum sokkal idegesebbek nála. Amit például Griffin mondott a fehér-keresztény Magyarországról, és az iszlám térnyerése elõl hozzánk menekülõ nyugatiakról, az egy az egyben megfeleltethetõ Orbán Viktor tetszõleges beszédére, az évértékelõben említett liberalizmus elõl hozzánk menekülõ nyugatiakról vagy megõrizni kívánt etnikai homogenitásról.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2017-03-20 10:35
"Ó boldog Magyarország csak ne hagyja magát........"
Dante, 13 ik század

Dante ezeket a sorokat akkor írta, amikor már kihalt a Turul királyi nemzetség, Károly Róbert volt a magyar király, és utána még több és több idegen.
(és Magyarország hagyta magát)
A mai Magyarországon, Budapesten, "stop soros" össze röffenéseket tartani nevetséges, és hátsó szándékokkal teli.
Budapesten, ahol Tel Aviv, és New York után a legtöbb soros gyuri rokon, leszármazott, hasonmás és fajtestvér él?
Az egész magyar államvezetés soros gyuri pénzén és szellemében cseperedett bele a bársonyszékekbe, pont itt stoppolnák meg az éppen globalizmus vezetõire kijelölt sorosokat?

Persze Magyarországnak voltak nagy államférfiai, mint:
"Gerõ a hídverõ"
Viktor a kerítés építõ

Boldog (talan) Magyarország.........

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
3,405,677 egyedi látogató