Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Holokausztipari szuperrettegés a nyugati világban az izraeli antiszemitaügyi bombafenyegetõ letartóztatása miatt

BelföldTHE NEW YORK TIMES THE TIMES OF ISRAEL
A Times of Israel cikke a zsidó távirati iroda New York-i keltezésû jelentését így foglalja össze:
„Az a tény, hogy egy zsidót tartóztattak le az elmúlt idõk egyik legdrámaibb antiszemita tetteiért, nehezebbé teszi, a valódi antiszemitizmusra történõ kitartó összpontosítást”.

A cikk így kezdõdik: „Szó szerint másodpercekkel azon hír közlése után, miszerint Izraelben letartóztattak egy tinédzsert azért, mert õ volt a felelõs az amerikai zsidó közösségi központok elleni bombafenyegetésért, a twittervilág zsidó aggodalommal telt meg.”

A twitter-üzenetek roppant mértékben aggódnak, amiért a gyûlölködõk most visszacsapnak és azért, hogy „az embereknek most újabb ürügye lesz arra, hogy az antiszemitizmust ne vegyék komolyan”.

Ezután a jelentés ismerteti, mennyire komoly és az egész Egyesült Államokra kiterjedõ fenyegetési hadjáratról volt szó.

Voltak viszont, akik azt említették, hogy Trump elnöktõl a zsidó szervezeteknek bocsánatot kellene kérniük, mert közöttük olyanok, mint a Rágalmazás Elleni Liga is az elnök retorikáját tette felelõssé az antiszemita bombafenyegetésekért.

A vezetõ amerikai lap errõl szóló cikkét a New York Times jeruzsálemi irodája vezetõje, Isabel Kershner írta. Ebben visszhangozza azt az aggodalmat, amit egy izraeli újságíró fejezett ki így:

„Szégyenletes, mert ennek a fiatalember tetteinek eredõje az, hogy a hagyományos antiszemita összeesküvéselméletnek hátszelet ad – vagyis hogy a zsidók áldozatoknak állítják be magukat, de az állítólagos támadásokat õk rendezik meg azért, hogy megzsarolják a nem zsidókat”.

/A havi 2 millió forintnak megfelelõ fizetést húzó Shiri Zsuzsa, a közszolgálati MTI jeruzsálemi tudósítója továbbra is hallgat az ügyrõl és az elmúlt három napban csak egyetlen tudósítást küldött egy helyi lap alapján, amely szeszes italok archeológiai leletét említi. http://lovasistvan.hu/2017/03/23/letartoztattak-izraelben-a-szaz-antiszemita-bombamerenylettel-fenyegeto-izraeli-amerikait//

(Sajátos, hogy a NYT-t és az angol nyelvû izraeli lapokat oly gyakran idézõ balliberális médiumok ezúttal ezt a rendkívüli történetet véletlenül nem találták meg.)
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-03-25 22:38
Érdekes esemény volt a ósvicumi tábor bejáratánál is. 11 ember. lengyelek, beloruszok és ukránok bárányt áloztak ott, aztán pucéran egymáshoz láncoltk magukat. Mindezt a világbéka érdekében.
http://www.timeso...itz-stunt/

Nem lennek meglepve, ha az " elõadás" közremûködõi sem gojok lettek volna

http://www.haaret...e/1.779340
2 #2 gerry
- 2017-03-26 05:49
Perle, hogy te milyen oldalakon jársz-kelsz elalvás elõtt!?
267 #3 Perle
- 2017-03-26 10:07
Gerry, ugyanott, ahonnan a feltett cikket, témát is is hozták. Megnéztem még, hogy mit írnak még ott..
Egyébként mindent olvasok ( demokratikusan ;) ) , így tudom kíszûrni, hogy mire harap rá a hazai sajtó, mit nem mernek lehozni. Ha nem ezzel a weboldallal kezdtem volna tegnap is egész napi kapálás után, talán fel sem tévedtem volna oda, amire te rákáérdeztél.s_Laptop
Itt is hozzák, de vannak itt olyanok, aki csak a latin betûket kedvelik. Bár nem tudom, kik azok.:D
http://www.mignew...04766.html
69 #4 Szalonna
- 2017-03-27 05:28
„Szégyenletes, mert ennek a fiatalember tetteinek eredõje az, hogy a hagyományos antiszemita összeesküvéselméletnek hátszelet ad – vagyis hogy a zsidók áldozatoknak állítják be magukat, de az állítólagos támadásokat õk rendezik meg azért, hogy megzsarolják a nem zsidókat”.

Áááá ez csak összeesküvés elmélet. s_vigyori Ráadásul értitek, hagyják hogy napvilágot lásson egy ilyen hír, ez sem véletlen.
33 #5 vizilo
- 2017-03-27 08:31
Kiszabadult a szellem a palckból és jön az ébredés el tünik elöbb utobb a ködösités !!! De még mindig oriási az "Úr " birka nyája ...)
48 #6 ro-zsola
- 2017-03-27 10:24
http://www.foxnew...lator.html , Izráel megsérti az emberi jogokat ?
Egy remek cikk : http://matete.pes...merikaert/
48 #7 ro-zsola
- 2017-03-27 11:06
http://orientalis...zi-tenger/ , a legjobb védekezés a támadás.
Már nem tudják mit is tegyenek kínjukban." Érstük meg egyszer s mindenkorra : Izráel léte egyenlõ a III. világháború fenyegtésével ". A világban nem lesz nyugalom amíg Izráel létezik. Nem elég megszüntetni a zsidó államot , minden eszközzel meg kell akadályoznuk egy "Új-Izráel " létrejöttét.
Az SzSÁ megbolondult. A liberálisok mint a nagy békepártiak , demokraták , jogvédõk fegyverben parádéznak : http://lovasistva...an-a-hirt/
Eközben " Valahol Oroszországban " : http://nepszava.h...orszagban/ , és" Fehér " - Oroszországban : http://hu.euronew...ek-minszki
Há' ezek meg mirõl beszélnek ? https://worldtrut...ver-china/ Zimbabwe ? Nigéria ( Boko-haram ) , ukrán permetezõgépek ? Kirgiziszán ? ( állítólag ez az új zsidó " õshaza " ) , Indonézia , CIA , Mosszad , Kína , Pakisztán ? Ez ám a " multikulti "
Jajaaaaj , júj , jujúúúúúj http://lovasistva...zag-ellen/ . Szegény oroszok ! Most rettegnek. 1400 buzi tart a határ felé. Ugyan nem ellenfelek de buzulni azt tudnak . Aztán majd könyöröghetnek a Kremlnek , " támadjátok már meg õket ! Légyszi , légyszi ! Hadd ajvékolhassunk az orosz agresszió miatt "
Ukrajnában áll a bál
Robban a fegyverraktár
....
Azt a qurva ! Pedig a NATO radarjai és múholdjai még véletlenül se tudtak egyetlen nyomorult orosz géprõl . Pedig ugye " orosz légicsapás miatt robbant fel az a raktár ". Bizonyíték az nincs. Az SzSÁ mindenkit megfigyel meg lehallgat de egy orosz gépet nem képes beazonosítani. Nahát nahát.
Pedig milyen jól jött volna nekik egy ilyen felvétel. Bakker ! Há nincs nekik régebbrõl valami ? Most hogyan fogják rákenni az oroszokra ?
Walzman propagandistái szerint a municíó már elavult. Ezért tárolták a szabad ég alatt faládákban. De nyugi . A " használható municíó " biztos helyen van.
Érdekes nemde ? https://www.youtu...e=youtu.be
Tocska és Grad rakétákat meg mindenféle tüzérségi lövedéket ilyen hanyag módon tárolni ? Ej ej ! Há' ezek akarnak integrálódni a NATO-ba ? Dikk má' ezek a " kaprok ". És még ezek fenyegetnek minket hogyaszongya : " lerohanjuk Magyarországot ".
Mit mondhatnék erre ? " Gyerünk ! Csináljátok meg ! "
Ha esetleg valakinek megzavartam a " lelki nyugalmát " , egy kis gyógykezelés . https://www.youtu...pCQYn7hfoc
Bár ezen inkább felbaxtam az agyam mert jobb lenne magyar fiataloktól magyar nyelven hallani ezt
48 #8 ro-zsola
- 2017-03-27 11:19
A " magamfajták " ( az Orbán rezsim kedvence : 40 év körüli fehér férfi aki ráadásul keresztény és családja van " ) számára pedig egy " Jézusi idézet " :
" Taposd ki annak a xarházinak a belét amelyik a Családod , Hazád , Nemzeted vesztére tör "
329 #9 gutai zub
- 2017-03-27 12:34
Könyv Égetés!

Nem a sötét kori események, Hölgyeim és Uraim

2017 márciusa

A világ legnagyobb on line könyvkereskedése, Amazon, 60 azaz hatvan könyvet letiltott elérhetésí listájáról:

Na nem a fekete mágiáról, pedoféliáról, vagy más beteges és ocsmány témákat vonták vissza.

Csak egy témát feszegetõ, vagy bármilyen tudományos vagy egyéb okok miatt szkeptikus kérdéskörbõl égettek,
Találjátok ki az mi lehet?
12 #10 spartakusz
- 2017-03-27 20:04
Erre gondolsz gutai zub?
http://hunhir.inf...;id=102584
267 #11 Perle
- 2017-03-27 20:04
Rozsolához csatlakozva :az ukrán leéegett fegyverraktárat nátosok takarítják, aknátlanítják.
Egy szemtanú szerint a robbanások elõtt magasrangú katonatisztek, tábornokok jártak a helyszínen, iszogattak ( gondolom " a Medve bõrére";), majd amikor eltávoztak, elkezdõdtek a robbanások. Most pedig ott vannak az eltakarító észak atlantiak, állítólag Poros Jankó kérésére..
https://lenta.ru/...5/kharkiv/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.98 másodperc
3,392,350 egyedi látogató