Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megjött, mint a parancsolat

GondolatokVégszóra, éppen még idõben.

Hozzászólások

35 #20 Andrea
- 2017-03-30 07:08
Perle, igen, Imre megtette a magáét, sõt annál sokkal többet tett. Téged viszont nem értelek, feladod? Miért? Nem temetni és búcsúzni kell, hanem küzdeni. Errõl szól az életünk, mert ez jutott. Imre megtette ezt értünk és én nem olyan Embernek ismertem meg, aki most feladná, de természetesen elfogadom a döntését, mert ebben csak Õ dönthet.
12 #21 spartakusz
- 2017-03-30 08:26
Kedves gerry - köszönöm a döntésed - és valóban mindenkire rá fér egy kis pihenés, hogy erõt gyûjtsön!

spari...
12 #22 spartakusz
- 2017-03-30 08:31
Bocs még annyit gerry - elküldöm az anyagot, most ezzel foglalkozom --- valóban rendszeren párton belül nincs megoldás - szövetség - igen talán az - ha komolyan gondolják!
Kérésem, tárgyaljuk ki - talán utoljára Imre is megvárja még ezt!

spari....
2 #23 gerry
- 2017-03-30 08:43
Nekem ne küldd el - buta vagyok, kicsi vagyok, árva vagyok!

az elõzõhöz (rámfér a pihegés) - spari, így van én is nyugodtan hátra dölök az erkélyemen és beolajozom a szerszámaimat...
www.badragencynews.com/wp-content/uploads/2016/04/SAI-TIGERSTRIPE-NATO-1.5x-01.jpg
- szerintem ez pont menne Imre gyakorló-nadrágjához s talán még a fehér asszisztensi munkaköpeny alól se lóg ki!s_hihi
12 #24 spartakusz
- 2017-03-30 08:54
ÉRTELEK GERRY! AMINEK BE KELL KÖVETKEZNIE AZ BE IS FOG!
SPARI!
283 #25 gladiator07
- 2017-03-30 12:53
Imre.

Én már rég vártam hogy megfordulj, és kiálj a szélmalom harcból,, mert az. Csodáltam a teherbírásod. Egyébként nem volt hiába az ébresztgetés, tisztábban láttunk a sötétben. Ez a világ már csak ilyen, nem is volt más, soha. Kardélen táncoltál a látens valóság megmutatása során. Még csoda hogy nem történt komolyabb sorsbéli traumád.

A Vegyészmérnöki diplomáddal, és a mostani eredményeddel, nyugodtabb életed lessz, és a családra tudod fordítani az energiáid, õket támogatod majd, a tudásoddal, és természetesen a saját egészségedre. Csodálkozom hogy eddig bírtad. S köszönünk mindent., az áldozat készségedért. Sok sikert a civil világban. A világ olyan, amilyen, soha sem volt másképp. Még nincs kicsukva hogy egy lövész árokban harcol6unk!!

Más: Ha volna még kedved egy kis pufogtatáshoz, én megszervezem. Van Dragunov, VZ ( ÁK ) tipus, Klock. és egyébb is. Hívlak ha levan szervezve az idõpont.

Még1 - szer, sok sikert a hétköznapokban.

Áldás.Bl.
4 #26 Posta Imre
- 2017-03-30 19:35
Mi ez a temetkezési hangulat? Elvetettem a füvet, várom az esõt...munka van dögivel. A helyzet fokozódik! Nyugi van. Az "oldal" úgy mûködik, ahogy akarjátok. Nem adtam fel semmit, mert nem van mit feladni. A "fókusz" helyezõdik át. A java még eztán jön.

Gerry, lehet eztán kicsit jobban leköt majd a hírböngészés a kelleténél. Van akinek életformája lett az oldalon-lét. Meg kell találni a legmegfelelõbb formát a tartalomhoz.
116 #27 livia
- 2017-03-30 21:33
Perle! Mi ez a nagy nihil! Szívesen olvaslak, mert bölcs hozzászólásaiddal kinyitsz egy ajtót, no meg néha megfontolok dolgokat, még akkor is jól jött, ha nem köszöntem meg idáig, no, azért most megteszem. Várom további közremûködésedet. Ne hagyd abba, hagyd a depikre a semmit!Imre! Örülök Neked!Jól gondolkodol, és ez most nagyon hiányzik mindenkinek.
393 #28 Arany
- 2017-03-31 05:35
Ahogy felébredtem, egy mondat motoszkált a fejemben.
"Mint oldott kéve..."

Imre, a bizonyítványhoz gratulálok, legyek szemtelen? Nem vártam mást! :)

Verának és a családnak köszönet, igaz, az évek alatt így távolról megismerve, ezt is természetesnek érzem.

Perle! Líviával tökéletesen egyetértek. Idegen nyelveken nem írok, nem olvasok, nagyon sokszor a híreid, és a hozzá fûzött félmondatok sokat segítenek.

Átéltünk már többféle vihart, ilyet is olyat is, és szerencsére nem vagyunk egyformák. A változások önmagunkban kell, hogy kezdõdjenek, ahhoz sok tanulás, és tanítás kell. Kudarcok, és gyõzelmek, bármilyen kicsik is azok.
A kavicsokat rakjuk össze, amit nem fúj el a szél... Még akkor is, ha vannak idõnkint vérre menõ viták.

Gyakran a kis dolgok, amik az élet folyamán érnek bennünket, magyarázatot adnak a miértekre is, amibõl a másik is érthet, és láthat jobban.

Egy apróság, amirõl nem írtam, mert csak a mi életünkben volt jelentõsége, és kérdõjel... A fiam több hasonló keménykötésû bizonyítvánnyal semmi értelmes munkát nem talált. Végsõ csõdhelyzetben elhatározta, hogy elmegy egy multihoz a munkásosztály tagjaként. Kioktatták, beosztották, és 3, azaz három munkanap után megköszönték a jelenlétét. Ok és indok nem volt! Aztán mégis keresõ érdeklõdõsére annyi választ kapott, hogy a teljesítménye... 3 munkanap alatt!!! Vicces. Minden nap más helyre tették, a gépek nem tudták azt, amit kellett volna... Arról nem beszélve, hogy a "még erre sem kellek" gondolatot nem volt könnyû tolerálnom. Aztán kutakodtunk. Ez országos jelenség... Csak aki benne van, nem szellõzteti, mert a magyar önmagában keresi a hibát.
Ha országos jelenség, akkor oka van! A statisztikák jól mutatnak, hogy mennyien tudtak elhelyezkedni, "tértek vissza a munka világába". Közben pedig mindenki munkaerõ hiányról papol!
Azóta másik céghez ment A belsõ szellemiség itt valamivel emberbarátabb, már 4 hónapja ott van, és jól érzi magát, még akkor is, ha látja, mi mindent kellene másképp csinálni.
Valahogy mintha elfelejtette volna sok ember, ami nekünk valamikor az osztályban kitett jelmondat volt. "Dolgozni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes."
99 #29 MORMOTA1968
- 2017-03-31 21:42
Gratulálok Imre a sikeres vizsgához! Kellenek a jó magyar emberek az ilyen szakmákban is, mert ugye mondanom se kell, hisz a "Cion bölcseinek jegyzõkönyvei" vége felé is le vagyon írva az a bizonyos levél amit a középkori Spanyolországból írt egy rabbi a Konstantinápolyi Nagy Zsidó Tanácshoz. Hogy rövidre fogjam, a dolog lényege, hogy azt tanácsolták a rabbinak és a spanyolországi zsidóknak, hogy fiaikból legyenek orvosok és patikusok, hogy õk vehessék el a keresztények életét. És tudjuk, hogy nem csak az orvosok, de a patikusok között is szép számmal vannak képviseltetve. Úgy hogy végre egy jó magyar ember, aki nem az õ fajtájukból való ebben a szakmában. Még egyszer, gratulálok!
99 #30 MORMOTA1968
- 2017-03-31 22:08
Gerry, Imre! Ha egy mód van rá, ne zárjátok le végleg az oldalt, fõleg ha ennyi tárhely van még! Még csak most jön a java, van egy olyan érzésem, hogy történek még az idén megdöbbentõ események, pedig minket már elég nehéz megdöbbenteni bármivel is. Köszönet mindenért, nem csak neked Imre, de a családodnak is! Gerrynek meg külön köszönet az oldal mûködtetéséért. Ha nem döntök úgy, hogy végre én is beszerzek egy számítógépet, bevezetettem az internetet és nem lelek rá Imre elõadásaira és más ébresztõ videókra, még ma is a sötétségben tapogatózók táborát erõsíteném. Köszönet mindenért az adminoknak is és minden volt és jelenlegi klubtársamnak is, mert tõlük is sokat tanulhattam. Sok szerencsét, további kitartást és jó egészséget kívánok neked, nektek Imre az ÚJ ÉLETEDBEN is! Idõnként nosztalgiázok kicsit az elõadásaidat nézve. Azért szomorú is vagyok kicsit, de megértem a döntésed! s_sir
4 #31 Posta Imre
- 2017-04-01 09:05
Mormota, a java mindig hátra lesz. gyerekkormomban de sokat hallottam odahaza, hogy "hátrakötöm a sarkad". Akkor még ijesztõ volt, mert a hátamon a sarkam nehezen képzeltem el.
99 #32 MORMOTA1968
- 2017-04-02 02:08
Imre! Ez a "hátra kötöm a sarkad" nekem is régi gyerekkori emlék. Sok mindennel ijesztgették akkoriban a gyerekeket, többek között a mumussal is és akkor még hittünk is az ilyesmikben, bár elképzelni sem tudtuk igazán milyen lehet az a mumus, csak azt, hogy ijesztõen nézhet ki. Akkoriban még könnyû volt hatni a gyerekekre, kordában tartani õket mindenféle rémmesével. Nagyjából majdhogynem egyidõsek is vagyunk. Azért bármilyen rossz dolgok is történtek velem gyerekkoromban, vissza vágyom azokba az idõkbe. Akkor még naivan és tudatlanul, de minden sokkal jobbnak és szebbnek tûnt, mint jelenünkben. Bár a te gyerekkorod még keményebb volt. Ki gondolta volna még akkor, hogy egyszer még ilyen világ lesz, amilyenben most kell élnünk. A legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire nem ismerem a valóságot, a valódi világot. És a felébredés idõszaka legalább olyan rossz volt, mind most az a tudat, hogy azért nem tehetünk túl sokat a hazánkért, honfitársainkért, mert még mindig többségben vannak azok, akiket a mindennapi gondokon túl semmi más nem érdekel, csak a saját életük. Nem azért nem küzdhetünk sikeresen az életünket megkeserítõk ellen, mert kevés tudással rendelkezünk ellenségeinket és módszereiket illetõen, hanem azért, mert legnagyobb ellenségünk a többség közönyössége, az emberek nemtörõdöm viselkedése, ahogy viszonyulnak saját hazájukhoz és saját fajtájukhoz. Mindenkinek, akivel csak beszédbe elegyedem, próbálom elmagyarázni, hogyan rabolják, fosztják ki népünket, országunkat a bankár dinasztiák és cinkosaik, méghozzá úgy, hogy maguk az áldozatok szolgálják ki a legkészségesebben ezt a beteg rendszert. Hisz mikor valaki bank hitelt vesz fel, különösen a kormányok, de magánszemélyek is (köztük sajnos én is) tulajdonképpen a saját országukat, gazdaságukat teszik tönkre, hisz a kamatra nem létezik kinyomtatott pénz, így az a nemzet gazdaságából kerül kivonásra és így egy idõ után újabb és újabb hitelek felvételére kényszerülünk. A KAMAT HASZNÁLATA PUSZTÍT EL MINDEN ORSZÁGOT, BIRODALMAT, NEMZETET, NÉPET, DE MÉG MENNYI IDÕNEK KELL ELTELNIE, MIRE RÁJÖN A TÖBBSÉG MIBEN IS VESZ RÉSZT TUDTÁN KÍVÜL, HOGYAN TART FENT EGY POKOLIAN KIRAFINÁLT, GONOSZ RENDSZERT? Nehezen bírom elhinni, pedig el kell hogy higgyem, hiszen látom, nem a zsidó itt a legnagyobb ellenség, hanem a sötétség. Mennyivel egyszerûbb volna, ha kezünkben lehetnének a médiumok és a sajtó irányítása, az oktatásról már nem is beszélve, de pont ezeket vették el elsõként tõlünk, a szabad kamat mentes állami pénznyomtatás megtiltása után abban a csiki-csuki (malom) játékban ellenségeink, amihez a mi liberális haza és fajárulóink adták meg a lehetõséget, mikor állampolgári jogokkal ruházták fel a zsidóságot. Hisz errõl szólt minden forradalom, háború és világháború, hogy egy bizonyos (kiválasztott nép vagy faj) megtehesse végre az utolsó lépést a nemzetek leigázása és a fehér népek meggyöngítése, kiirtása felé. De a játéknak még nincs vége. Mert minden játék után egy újabb játék következik, a visszavágás, a gyõzelem reményében.
238 #33 bivaly
- 2017-04-02 07:24
Imre !

A 27-es bejegyzés ! Vannak páran, akik a Posta Imre Szeretet kórház infúziójára kötve képzelik el életüket. Menthetetlenek. Hosszan írhatnám ( helyetted is), hogy mi van, és miért. Majd Te megteszed, vagy nem. Értelmes ember a végtelenségig nem teheti, hogy látható módon hozadék nélkül csinál valamit, hogy hát ha sikerül ? Az életünkbõl elvett idõt sem vissza adni, sem kifizetni nem tudja senki. Még mi sem, saját magunknak. Az ember, ha jót akar magának, akkor idõnként készít egy számvetést, felsorolja az elkövetett hibákat,( mindet, kicsit is, nagyot is, ostoba hitet, rossz elképzelést), megbeszéli önmagával, helyre tesz, és irányt vált.
Végtelenül dühös vagyok magamra, hogy elvettem az életembõl ( és a családomtól !) rengeteg idõt, hogy "segítsek". Megreformálódtam. Ma már csak árokba lõni vagyok hajlandó segíteni. Pontosabban lennék. Az élet rövid, ha sokáig tart, akkor is.
Szóval, ideje volt bezárni a pszihiátriát ! Te tudod a legjobban, hogy semmit nem segít, abszolút nihil.
4 #34 Posta Imre
- 2017-04-02 09:10
Bivaly, azért az én-nek nevezett részem valahol mérnök is. Talán nemhiába olvastam és tapasztaltam sem. Már nem csak sejtem jó ideje, hogy mi a helyes és mi nem, hanem sejtszinten tudom és aszerint is mûködtetem magom, vagy hagyom, had mûködjék maga, ahogy nekije jó. Nem voltam, lettem és vagyok megszállott. Bár veszíteni nem szeretek és éppen ezért nem is játszok, viszont cserébe szeretek nyerni. Ugyan eddig még ezt nem tapasztaltam, de lehet csak azért mert rosszul értelmeztem. Valójában már gyõztem-tünk, ha tetszik, ha nem, mégpedig nyerészkedés-mentesen. Nem mondom, hogy tetszik az eredmény, mert nem is érzékelhetem a saját békasegg-látószögembõl, viszont vertikálisan kifejezetten igen. Itt megtettük, amit lehet, s lehet még tenni, ragozni, pakolgatni a kirakóst. Tegnap pl. Kiss Imréék leptek meg két kocsinyi látogatóval. Szlovákiából érkezõ nemzetiek (no nem az ottani jóbikos zsidaj vona-l) és ösmerkedtünk. Talán folyománya is lesz. Közös nyelv az orosz és szerintem nem volt haszontalan a sztrécsa. Szóval, így megy ez, de már nem erõlködök, hanem "élvezem" és hagyom történni a semmit. Május elsejére van egy meghívásom is egy beszélgetésre vidékre, amirõl hiába próbáltam lebeszélni a kérõket, de minden tét nélkül. Ha nekik ez kell, miért ne, de elsõ a család, második a csald és harmadik is a család. Satöbbi, satöbbi, satöbbi....!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.34 másodperc
4,602,883 egyedi látogató