Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Érkezik Budapestre az elsõ kínai tehervonat

BelföldBejáratják a deportálási útvonalat. Útnak indították az északnyugat-kínai Hszian városából Budapestre az elsõ nagy tehervonatot.

A 41 vagonból álló szerelvény ruhákkal, játékokkal, háztartási és elektronikai eszközökkel megpakolva érkezhet április második felében Budapestre.

Érkezik Budapestre az elsõ kínai tehervonat

Ez az elsõ járat a vonalon, de a tervek szerint rendszeresen érkezhetnek majd így tehervonatok, amelyek 17 nap alatt teszik majd meg a 9300 kilométeres utat, vagy harminc nappal gyorsabban, mint korábban.

A szerelvények az Új Kína hírügynökség beszámolója szerint többek közt Kazahsztán, Oroszország, Belarusz és Lengyelország érintésével érkeznek Budapestre.
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2017-04-02 18:01
41 ? Miért nem 40 ? Ez nem kosher
Hmm
Kína . Kazahsztán . Ahááá ! Tehát teleportálás Afganisztán miatt. Oroszország , Ukrajna kiesik , Bjeloruszia , Lengyelország ? Hmmm . Varsó kicsit távolabbra esik. Gondolom ez lesz az " Északi- Áramlat "
159 #2 vanyusha
- 2017-04-02 19:25
a persil colour gél russian föderáció területére kínából verte magyarországi teszkós árat kiszállítással kárpátaljára- európai unió területén wiener neustadt íg nyugat európai konföderáció területe itt és olcsób. Középen levõ rezervátum forgalomba nem eladható élelmiszer ,gyártmány szemétlerakó helye és még dràgàbban. Vajon visszafelé mit visznek ki csak nem weezer??
329 #3 gutai zub
- 2017-04-03 09:12
Nagyon kell a bóvli

A nagyon rövid emlékezõ képességgel megáldott "magyar" fogyasztó tömegek megint rekord mennyiségben vásárolnak hitelre tömegesen elérhetõ szart.
Hol vannak már a deviza hiteles nyomorultak?

A bankok, önmagukat védve, figyelmeztetõ röplapokat osztogatnak.
Uram Isten, de jól sikerült ez az embertelen elhülyítés, és milyen könnyen zökkenõ mentesen Magyarországon....
238 #4 bivaly
- 2017-04-06 07:54
Kõbánya-Kispesten olyan tehervonat forgalom van újabban, aminek nem tudom az okát. Éjjelente is vagy öt-hat iszonyúan dübörgõ gyors tehervonat rohan itt el. Tegnap a peronon a metróra várva átrohant egy fákkal megrakott német szerelvény !!! DB-s mozdony, DB-s kocsikkal, négytengelyes, hosszított, magasfalú nyitott teherkocsik, púpozva rönkfákkal !!! Nagyobb sebességgel ment, mint egy személyvonat, és olyan iszonyú robajjal, mit a nyári zivatar égzengése.
Honna, miért, hová ? Ezen a vonalon ez teljesen szokatlan ! A másik, hogy német tehervonat, már csak a távolságok miatt sem nagyon fordul elõ erre felé. Pontosabban, soha nem fordul elõ. Ilyen közelrõl csak tegnap láttam. A tény elgondolkodtató. Meg a második VTG-s tartálykocsi szerelvény, hasonló iramban.
7 #5 virag
- 2017-04-07 12:13
Pekingbõl nézve is hazánk Kína európai bázisa
http://magyaridok...a-1538857/
"Még mindig Magyarország a legvonzóbb partner Kína számára a kelet-közép-európai régióban, a Budapest–Belgrád vasútvonal pedig stratégiai szempontból is kulcsfontosságúvá teszi hazánkat az Új Selyemút gazdasági övezet tervének köszönhetõen, amely a távol-keleti országot a nyugat-európai piacokkal szándékozik összekötni."

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.58 másodperc
3,398,318 egyedi látogató