Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nógrádi György: kõkemény leszámolás várható

BelföldJa, ja, ja...valamiért nekem meg az "ugrott be", hogy ezt az fszb valamely csatolt egysége követtette el, narancsra. Jönnek a választások, fosik a "Baltikum", fosik a "Balkán"...most majd lehet hajkurászni. Nem zárom ki, hogy célszemélyt (eket) likvidáltak. Persze zsidó muszlimok voltak és cia beütéssel...bár Trump ezt tagadni fogja a végsõkig. A mi 3-as metrónk enélkül is életveszélyes, pedig kamera már mindenki seggibõl is kilóg. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértõ szerint ha profik felelõsek a szentpétervári metróban történt robbanásért, nyilván számoltak azzal, miként hagyhatják el minél gyorsabban az országot.

A szakértõt az M1 aktuális csatornán hétfõ délután azzal kapcsolatban kérdezték, hogy hétfõn robbanás volt a szentpétervári metróban. Az eddig adatok szerint kilenc ember meghalt, és számos sebesült is van. Az orosz fõügyészség szóvivõje terrortámadásnak minõsítette a történteket.

Nógrádi György azt mondta: Szentpétervár a második legnagyobb orosz város, 5 millió lakossal. Rendkívül közel van a határhoz, így onnan szárazföldi, légi és vízi úton is rövid idõ alatt el lehet hagyni az országot.

A szakértõ szerint a támadás összefügghet azzal, hogy hétfõn Vlagyimir Putyin a fehérorosz elnökkel tárgyalt Szentpéterváron. Megjegyezte: az utóbbi idõben a magát Iszlám Államnak nevezõ terrorszervezet azzal „szórakozik”, hogy repülõterekre is be tudják vinni a robbanóanyagot.

Ha kiderül kik voltak az elkövetõk, az oroszok hajtóvadászatot indítanak, bárhová utánuk mennek – akár skandináv vagy balti államokba is -, és „le fognak velük számolni” – hangsúlyozta Nógrádi György.
Kõkemény leszámolás várható

A metró egész területe be van kamerázva, így a felvétek ellenõrzése után minden adatot meg fognak kapni arról, hogy kik voltak a környéken és kik menekültek el.

Nógrádi György szerint amint kiderül, hogy pontosan mi történt és ki vagy kik a felelõsek a robbantásért, Oroszország kõkeményen leszámol az elkövetõkkel. Feltételezhetõen nem egy elkövetõrõl van szó – húzta alá a hirado.hu szerint.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2017-04-04 06:55
" ..amint kiderül, hogy pontosan mi történt-----"
Nográdi

hogy pontosan mi történt, azt bármelyik ott tartózkodó szemtanú részletesen elmondhatja.

hogy ki áll mögötte?:
"Oroszország kõkeményen leszámol az elkövetõkkel"
ez elképzelhetõ és lényegtelen.

Az értelmi szerzõket viszont, akik ténylegesen felelõsek a robbantásokért, akiket minden valamire való, értelmes ember meg tudna nevezni?
Azokkal mi lesz, mert azokkal idáig mindenhol és mindig: semmi..............
4 #2 Posta Imre
- 2017-04-04 14:48
A "merényelõk" mostanság "magányos farkas" néven futnak és qva sokan vannak. A tippadókat, ellátókat, kapcsolatot és pénzforrást, bújtatókat a kormányzat legfelsõbb köreiben kellene keresni, de hát nem is kell....a boldog ártatlan halottak meg...., bár lehet ezt is kakasztrófa-színészek játsszák el.
329 #3 gutai zub
- 2017-04-04 16:17
Imre,

Katasztrófa színészek?
Különösen ha hiányzik néhány végtagod, jól fizetõ állásokat találsz mint katasztrófa színész az US ban.
Többet felismertek már, mert sorozatban is szerepeltek.

Francia országban meg minden esetben a kihirdetett statárium lejárta elõtt néhány nappal, egy egy tenorista kirohan az utcára egy késsel, és egy állig felfegyverzett katona kényelmesen lelövi.
A statáriumot megint meghosszabbítják, a katonák maradnak.

Magyarországon minden elképzelhetõ helyen kamerák vannak. Mindenkit mindenhol figyelnek.
Csak egy szimpla jobbra kanyarodást kell megtiltani Budapesten, nosza egy kamera oda, és dõl a pénz a büntetésekbõl.
Szép új világ, vigyáznak rátok (a farkasok persze), ne féljetek birkák..........
238 #4 bivaly
- 2017-04-06 07:42
Gutai !

Én már gondolkodtam azon, hogy a farkasokat lecserélném valami másra. Mondjuk medve, oroszlán, igazából kardfogú tigrist szerettem volna, de az már kihalt. A krokodil is jó házõrzõ, akarom mondani bodyguard ! Állami célra ! A Nagy Testvér biztosra megy, de jogom van demokratikusan és szabadon megválasztani a hóhéromat, nem ?

Imre !

Kissé komolyabban, ez már megint sok okból, történhetett, és nem tartom valószínûnek a színi elõadást. Értem alatta, a vér az valódi, a halottak is. Amit mondasz, hogy kinek az érdekébõl, és mi a háttér indíték, mert ez üzenet volt, vagy "csak közlés", az bizony soha nem derül ki. Ahányszor lemászom a Deák téren a mélybe, eszembe jut, itt mikor lesz ? Bár én személy szerint már annyi mindent megúsztam, de valóban nagyon sajnálnám az ártatlanokat.
4 #5 Posta Imre
- 2017-04-06 15:00
válasz.-"Tisztelt Bivaly úr.Mindenki tudja mi tõrtént a Leningrádi metró robbantásnál.- ok,-végrehajtás figyelmeztetés,jelzés..
profi munka volt,elõkészitve.Két db metró robbant.

van egy régi mondás. - Bûn és Bünhõdés.A bûn ellentétele,nem a szemben levõ Bûn.Annál jóval több.-Azt jelenti,hogy máskor ne csinálj ilyet.Az a bûnhõdés.(tuljátszottak).
Csak úgy kell megcsinálni,a választ,hogy azért orditva ne lógjon ki a rokolyám.
Olyan ez mint a Francia társastánc- Menüett-- Szép csarnokba járják sokan.Kedvesen mosolygunk..--Csak ne csapják le a villanyt..!?--mert akkor menetbõl átharapom a torkát...."


Rejtélyes körülmények közt halt meg az orosz politikus

Vadim Tyulpanov, az orosz parlament felsõházának tagja néhány órával azután veszítette életét, hogy virágokat helyezett el a metrótámadás áldozatainak emlékére a helyszínen.

Az orosz vizsgálóbizottság most nyomozást indított halála kapcsán, ami állítólag baleset volt.

Április 4-én délután Vadim Tyulpanov elcsúszott és beverte a fejét esés közben Szentpétervár Kirov negyedében egy fitneszközpontban. A kiérkezõ mentõk már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

– áll egy közleményben.

Sajtóértesülések szerint a politikusnak betört a koponyája.

A nyomozók most rekonstruálják a balesetet, hogy megállapítsák, tényleg baleset történt-e.

Az 52 éves Tulpanov 2003 és 2011 között a szentpétervári törvényhozás szóvivõje volt, majd a város Föderációs Tanácsának elnökévé választották. Õ volt a feje a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezésének feladatait ellátó bizottságnak is.

Az elmúlt idõszakban egyébként feltûnõen sok magas rangú orosz tisztviselõ hunyt el, köztük az ENSZ-nagykövet is.

(Independent, kiemelt kép: Wikimedia Commons)
http://24.hu/kulf...politikus/
238 #6 bivaly
- 2017-04-06 15:49
Úgy látszik áttételesen nekem is "üzennek". Istenem, nagyon fontos senki vagyok, ezt be kell látnom.
Szóval azért azt egy sorok közötti hallgatásból, a történtekbe bizonyos Horváth úr interjúja kapcsán beillesztve lehetett tudni ( megtudni !), hogy kellenek ( kellettek) segítõk ! Belsõ segítõk ! Olyan nincs hogy Grisa 129 hülye, és vigye el a balhét ! Az elhárítás nem kisdedóvó, nincsenek benne "ha", meg "esetleg" szavak. Pontosabban, ezekre konkrét többszörös reakciók vannak elõre eltervezve, ne gondoljuk már, hogy kiskorú, tévedésbõl ott felejtett gyengeelméjüek dolgoznak elhárítás, megelõzés szinten ! A téglák esetenként nem az alapba vannak beépítve, van hogy a sokadik emeleten, ahol nem is gondolná senki, vagy csak kevesen.
Lehet, hogy ez a sport baleset oka. Itt nem szaros 25 millió Forint a tét, " Maradj talpon !), kicsit galaktikusabb a nyeremény. Vagy a veszteség, nézõpont kérdése. Ha így van, ahogy a hír mondja, kivették a falból a téglát. Az egyiket. Már ami hibás, törött, vagy repedezett, hogy ne okozzon bajt. Az a baj, még kiegészítésként, hogy ahogy öregszem, egyre nehezebben viselem az áldozatok áldozatát.
A#5 hozzászólás utolsó mondatához csak annyit, mi itt páran ismerjük a Rajk pert. Én már néha képtelen vagyok eldönteni, hogy Rajk ítélkezik a bíróság felett, vagy a bíróság Rajk felett !? Ugyan az a szar mind kettõ.
Jól van Oroszlán, én itt csak reszelem a körmöm, és össze vissza beszélek közben hülyeségeket.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
3,392,642 egyedi látogató