Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az oroszok elvágták a forró drótot

BelföldValamelyik cigány felsõ-vezetéknek nézhette! Állítólag kitört a III. VH. Nem, mintha ez bármit is jelentene, sokkal inkább lapoztak a következõ fejezethez, meg a következõ, következõ, következõ...és közben mind hazudik, mit a vízfolyás.
Az orosz védelmi minisztérium szombattól felfüggeszti a Pentagonnal fenntartott "forró drót" mûködtetését, amelyet a szíriai légtérben bekövetkezõ incidensek kiküszöbölését és a légi bevetések biztonságának szavatolását célzó kétoldalú memorandum értelmében létesítettek, írja az MTI.

Ezt Igor Konasenkov vezérõrnagy, a moszkvai katonai tárca szóvivõje közölte péntek este. Mint mondta, az amerikai katonai attasét bekérették a védelmi minisztériumba és átadták neki az errõl szóló hivatalos jegyzéket. A tábornok cáfolta azokat az amerikai sajtójelentéseket, amelyek szerint Oroszország nyitva kívánja hagyni a katonai kommunikációs csatornát.

Az orosz külügyminisztérium péntek reggel jelentette be, hogy Moszkva a Szíria elleni amerikai rakétatámadás miatt felfüggeszti az arab ország légtérben bekövetkezõ incidensek kiküszöbölését és a légi bevetések biztonságának szavatolását célzó kétoldalú memorandum hatályát.

A felek 2015 októberében, a szíriai orosz katonai beavatkozást követõen írták alá a memorandumot, amely egy sor szabályt és korlátozást tartalmaz az orosz és az amerikai légierõ közötti incidensek elkerülése érdekében. Így, egyebek között folyamatos operatív kapcsolatot - "forró drótot" - létesítettek a két ország között és kidolgozták az együttmûködés rendszerét, beleértve a kölcsönös segítségnyújtást válsághelyzetek esetén.
Link

Hozzászólások

2 #20 gerry
- 2017-04-11 18:33
Vakegér - jók a kérdéseid és egyszerü a válasz. Mindenki meg akarja tartani a státuszát... aki nem annak nincs. Azok a "tehetõs" emberek magukat akarják átmenteni és "utánuk az özönvíz" ... nem akkor amikor õket is elsodorná.
Az bizonyos "víz ami úr is egyben", csak akkor sodor el mindent amikor kidöltek a gátak. Irányítani nem képes és nem is irányítható.
El tudod képzelni ebben a világban, hogy valaki azt mondja; "Aki bújt, aki nem, megyek."? Ugye nem? Én se. és nem azért mert nem lenne ilyen ember, hanem azért mert nincs kinek mondania. Körötte a néma s méla semmi. ... még visszhang se lenne. Mindenki elbújt.

Na jó nem is mondom tovább... minek. ... kinek?

Imre már tudja. Ti is tudjátok?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
3,406,210 egyedi látogató