Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az oroszok elvágták a forró drótot

BelföldValamelyik cigány felsõ-vezetéknek nézhette! Állítólag kitört a III. VH. Nem, mintha ez bármit is jelentene, sokkal inkább lapoztak a következõ fejezethez, meg a következõ, következõ, következõ...és közben mind hazudik, mit a vízfolyás.
Az orosz védelmi minisztérium szombattól felfüggeszti a Pentagonnal fenntartott "forró drót" mûködtetését, amelyet a szíriai légtérben bekövetkezõ incidensek kiküszöbölését és a légi bevetések biztonságának szavatolását célzó kétoldalú memorandum értelmében létesítettek, írja az MTI.

Ezt Igor Konasenkov vezérõrnagy, a moszkvai katonai tárca szóvivõje közölte péntek este. Mint mondta, az amerikai katonai attasét bekérették a védelmi minisztériumba és átadták neki az errõl szóló hivatalos jegyzéket. A tábornok cáfolta azokat az amerikai sajtójelentéseket, amelyek szerint Oroszország nyitva kívánja hagyni a katonai kommunikációs csatornát.

Az orosz külügyminisztérium péntek reggel jelentette be, hogy Moszkva a Szíria elleni amerikai rakétatámadás miatt felfüggeszti az arab ország légtérben bekövetkezõ incidensek kiküszöbölését és a légi bevetések biztonságának szavatolását célzó kétoldalú memorandum hatályát.

A felek 2015 októberében, a szíriai orosz katonai beavatkozást követõen írták alá a memorandumot, amely egy sor szabályt és korlátozást tartalmaz az orosz és az amerikai légierõ közötti incidensek elkerülése érdekében. Így, egyebek között folyamatos operatív kapcsolatot - "forró drótot" - létesítettek a két ország között és kidolgozták az együttmûködés rendszerét, beleértve a kölcsönös segítségnyújtást válsághelyzetek esetén.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-04-08 11:22
Amerika 100 évvel ezelõtt , 1917.ápr.6-án lépett be az elsõ világháborúba.
http://www.histor...orld-war-i
Szinte hajszálra ezen a jubileumi évfordulón lépett bele a harmadikba is azzal a különbséggel, hogy itt most kezdeményezõ lett. Mindkét esetben a "demokrácia védelmére" hívatkozva háborúznak, mely háborúkban azota tízmilliók vesztettél életüket.
A II.vh után megalakították a nemzetek a háború ellen az ENSZ-et, amely szervezet gyakorlatilag használaton kívül van helyezve. helyette létlehoztak valakik egy fizetett zsoldosokból , vadállatokból álló , jól felfegyverzett szervezetet, amely ott öl és gyilkol, ahová " valakiktól" parancsot kap. Kizárt, hogy önszervezõdés lenne, ha az egyenruhájukat, harci jármûveiket, fegyverzetüket tekintjük. Akik megpróbálnak harcolni ellenük, azoknak az amerikai vezetéssel gyülik meg a bajuk, mint most Szíria esetében is. Nem hagyják, hogy a szír kormányerõk nyerésre álljanak, azonnal beavatkoznak .
Ezt a mostani vegyi támadást egyszer már bevetették a szír elnök ellen, akkor kiderült, hogy bábukkal helyettesítették a gyerekáldozatokat. Most ismét a vegyi támadásra hívatkozna lötték ki a rengetek rakétát a szír légibázisra, civilekre, pedig talán elfelejtették, hogy Szíriával talán 2 évvel ezetlõtt le is adatták az összes vegyifegyvert.
Egyetlen állam örül az USA támadásának. Éppen az, amelyik nem akarta ezt az amerikai elnököt. Igaz, hogy ha szétverik Szíriát darabokra, a Golán maradhat náluk, talán még több is . Ezzel a " nagyobb ország terv" egy része már meg is valósul.

Érdekes, hogy az amirikaiak az elõtt lõtték ki a 59 rakátát Szíriára, mielõtt leültek vacsorázni a kínai elnökkel..
http://www.reuter...SKBN1792W4
Így senki sem " mondhassa", hogy esetleg egyeztettek abban a szír szövetséges, Oroszország ellen.
267 #2 Perle
- 2017-04-08 11:50
https://riafan.ru...ource=smi2
Az elõre jól megszervezett Szíria elleni támadásról
4 #3 Posta Imre
- 2017-04-08 12:11
Perle, el ne hidd már! Trump éppen a kínai miniszterelnökkel vacsorál és közben már kiadta a "bombázzuk xarrá" a kiürített repteret parancsot. Vicc. Jól átsutyorogták ezek a terveket, jól megvan komponálva minden. Gáztámadás? Szaddam? Nem unalmas még ez a purparlé? Zsidó kavarás, semmi több, s míg a zemberek ostobák, hullani is fognak és kell is a sok puty-ogtatás.
267 #4 Perle
- 2017-04-08 16:09
Imre, itt irják, hogy elõbb megtanácskozták, mint anno O-szama kinyiffantását.
https://www.usato...100167552/
80 #5 monguzking
- 2017-04-08 16:59
szerintem is összejátszik putyin s trump--tul komolytalan volt ez a támadás mégha félelmetesnek is hangzik hogy 59 tomahakt rakéta----érdekes eddig nagyon pontatlanok voltak amcsik moszulnál rengeteg civil áldozat--mostpedig véletlenül sem találnak el egy orosztsem--pedig csak 23 rakéta talál célba--a többi összevissza szálldogáltak....nagyon de nagyon büdös itt minden hogy átverés
2 #6 gerry
- 2017-04-08 17:19
Na de kérem, vegyétek már komolyan a nagyon-politikát! Ezek komoly, megfontolt emberek, nem lövöldöznek csak úgy a nagyvilágba!
Floridába én pl. rövidnadrágban lófráltam és seggemet áztattam a nagy lötty-ben ezek meg öltönyben és nyakkendõben tárgyalnak. Rompez banda egy kis tiszteletet az öméltóságoknak ha kérhetem.
:@
69 #7 Szalonna
- 2017-04-08 17:35
Elõre egyeztettek, ki hova fog dobni és mit. A szír légibázisról még valamit el kellett tüntetni, hogy porig lett rombolva.
329 #8 gutai zub
- 2017-04-08 18:14
Pontosan 100 éve tört ki az Elsõ Világháború

Aki egy kicsit is tanulmányozta a történetét, az észreveszi a hasonlóságokat a mai eseményekben.

De senki ne dõljön hátra a székében megnyugodva és kényelemben, hogy "ezek" csak mókáznak.

"Ezek" 100 év után újra háborút akarnak, vagy jobban mondva, folytatni akarják a 100 évvel ezelõtt elkezdett folyamatot...............
48 #9 ro-zsola
- 2017-04-08 18:37
Már megint kishitûek vagytok
AZ SzSÁ agressziót követett el. Oroszországnak pedig erkölcsi kötelessége biztosítani a térséget
Közben Judeapesten áll a bál a CEU buzizsidajai miatt. Az EU meg pofázik a migránsok miatt. Ki akarják zárni Magyarországot . Meg a lengyeleket
A " zoroszok " Líbiában fognak " terroristaehárítani " a kormánnyal kötött egyezmény alapján. Közben Líbia déli részén élõ törzsek " vérszerzõdés " kötöttek a migráció megállításának érdekében.
A " spanyol " meg az " angollal " baxakodik Gibraltár miatt.
Irán pedig hallhat. Készülõdik. A török kavarja a lekvárt Az EU-ban , Észak-Korea meg packázik az SzSÁ-val
Közben a kínai vonat továbbzakatol a Kárpát-Medence felé
Az SzSÁ elkezdte a mûsort. Mindenkivek baxakszik mert a végén õt magát fogják meg...
Izráel meg csak forgatja a szemét. Eddig volt aki mögötte álljon. Az EU darabokra hullik , katonai ereje le van foglalva az oroszok elleni bohóckodásban , a migránsok pedig csak a következõ felvonásban lesznek
Nézzük csak meg a NATO szénáját : Oroszország Európában , Szíria , Irán , Észak-Korea. Ez így együtt egy kicsit nagyfalat lesz
Törökország játsza a szerepét. A Lengyelek féllábbal kinn vannak az EU-ból.
Az angol kevés , a francia odahaza fog balhézni a migránsokkal
Ki marad ? Svédek , románok ? olaszok ? Persze hiszen ezek a " katonanemztetek " majd lerendezik az oroszokat ?
Lehet pofázni a médiában. III. világháború ?
Ki ki ellen ?
A frontvonal túl kiterjedt , a NATO-nak túlságosan sok az ellensége . ( nem említettem még Európa azon lakosságát amely egy esetleges NATO - Oroszország " színdarab " esetén inkább " medveznére " táncolna )
Egyrészt vannak az oroszok. Meg kína ( rengeteg katona és a " Made in CHina " feliratú elektronikai cikkek ) , Irán , Észak-Korea . Vegyük ide a japánokat is. Mert a sok atomdurranás nem igazán tetszik a japánoknak sem. Arab világ , nem mindenki " iszlamistaterrorista ". India , fejlett haditechnika ezer szállal az oroszokhoz kötve ( többségében orosz technikája van. Egyszer csak a " technika " csak Moszkvának fog engedelmeskedni )
Mi lesz ebbõl ?
4 #10 Posta Imre
- 2017-04-08 18:58
Sherlock Holmes - Árnyjáték-Teljes Film/2011/
https://videa.hu/...zpKBkUyoVX

Tessék megbambulni! Már hivatkoztam rája, de most kaptam az unokatesómtól egy rahedli kiselejtezett dvd-t és a kezembe akadt. Annyira, de annyira...! A neveket és a dátumot kell behelyettesíteni!

Rozsola, az a "háború" már zajlik, sõt mindig is zajlott és zajlani is fog, amíg ez a tetû mocskos zsidó-cigány és parazita agybaxott horda létezik. Márpedig igen? Mi a gond azzal, hogy az "oroszok" és az "amcsik" összedolgoznak a többi titkosszolgálattal és az egész csak egy nagy megfejtett rejtvény. Mind benne vannak és ez annyira nyilvánvaló, hogy több se kell.
4 #11 Posta Imre
- 2017-04-08 19:30
Orosz kódot futtat a kormány nemzeti konzultációs weboldala

A cég, amelynek szolgáltatását igénybe veszik, korábban az orosz titkosszolgálatnak adta ki felhasználói adatait.
Korábban a témában:


A magyar kormány annyira meg akarja állítani Brüsszelt, hogy az interneten is kitölthetõvé tette „nemzeti konzultációját”, amit egyébként postán is elküldtek mindenkinek. A 444 figyelt fel arra, hogy a weboldal kódjában elhelyeztek egy hivatkozást, amelyen keresztül az orosz Yandex szolgáltatásával gyûjtenek statisztikai adatokat a látogatóktól.

A Yandex nagyjából a Google orosz megfelelõje, hasonló szolgáltatásokat nyújt, bár meglehetõsen furcsa, hogy egy uniós és NATO-tagállam hivatalos kormányzati oldalán ezt a megoldást választja. A 444 emlékeztet: a Yandex saját felhasználóiról szolgáltatott adatokat az orosz titkosszolgálatnak, mint kiderült, átadták azon személyek adatait, akik pénzküldõ szolgáltatásukon keresztül támogatták az orosz ellenzéki bloggert és korrupcióellenes aktivistát, Alekszej Navalnijt.http://24.hu/belf...weboldala/
7 #12 virag
- 2017-04-09 08:47
Válasz: Oroszország felfegyverzett fregattot küld Szíriába
http://oroszhirek...-sziriaba/
"A Szíria elleni amerikai agresszióra válaszul, Oroszország cirkálórakétákkal felfegyverzett fregattot küld a Tartúszban található orosz bázisra – értesült a TASZSZ orosz hírügynökség.
A hírügynökség katonai forrásokra hivatkozva úgy értesült, hogy az Admiral Grigorovics fregatt az orosz Fekete-tengeri Flottából érkezik a Földközi-tengerre.
A diplomáciai forrás megerõsítette, hogy a hadihajót Kalibr típusú manõverezõ robotrepülõgépekkel felszerelve küldik Szíriába. "
4 #13 Posta Imre
- 2017-04-10 18:59
Na tessék, mondtam, hogy kísérlet volt. Pedzik, hogy a tomamicsodák közül Assad leszedett egymaga 30-at. De nem értem. Nem lett vona célszerûbb a hajókat kilõni?
48 #14 ro-zsola
- 2017-04-10 19:58
Egyszerû matematika
59 tomahawk kb 100 millió dollár. 1 Kalibr kb 1 millió.
59bõl a fele " eltünt "
26 Kalibr mind célbatalált.
Trump tenné amit elvárnak tõle csakhogy a NATO technika " gyengén teljesít "
Megdöbbentõ hír , Magyarország ,mellett ( véletlenül ) Szlovákiával is gondok vannak a migránsok miatt.
A CEU ügy megbukott. Egy fecskének talán van esélye " nyarat " csinálni de 70,000 idióta nem fog forradalmat.
Amint megjelentek az orosz hajók Szíria közelében a NATO eltakarodott. Most Észak- Korea ellen gyülekeznek.
Megy a sakkozás rendesen.
267 #15 Perle
- 2017-04-10 21:29
A szíriai rakátatámodások mögött keresd a szõke nõt!
Trampli leánya hatott az apjára a bombázások érdekében:

http://www.indepe...74951.html
4 #16 Posta Imre
- 2017-04-11 06:04
Perle, a gyíklesõnek sok fogalma lehet a hu-manitásról. Színjáték ez a jávai õslényekkel a fõkereplõben.
267 #17 Perle
- 2017-04-11 12:35
Elolvashatta volna Ivánka az amerikai veteránok lapjában azt a tényfeltáró írást, amely megvílágítja a Szíriában "gyermekmentõnek" álcásott Fehér sisakosok szepét abban, hogy ürügyet szlgáltattak az amerikai vezetésnek az 59 rakéta kilövéséhez. Ebbõl az írásból kiderül, hogy a Fehér Sisakosok szír gyermekeket öltek azért, hogy felvegyenek egy propaganda félrevezetõ filmet arrõl, hogy miként próbálnak gyermekeket menteni Assad elõl.Svéd orvosok kiderítették, hogy öltek és nem mentetttek, mert a igazolni akarták a rakétatámadások jogosságát.
Aki érte olvassa és terjessze tiovább!!!
http://www.vetera...ck-videos/
:o
267 #18 Perle
- 2017-04-11 12:45
Ez viszont tetszik, feltéve, ha válasz a szírek elleni rakétatádásra..s_pompom

Valaki meghekkelte Dallas 156 légoltalmi sziránáit és közel másfél óráig üzemeltette azokat a szír támadás követõ éjszakán.
A szir-énákat egyenkét hatvanszor szólaltatta meg a eszes elkövetõ. A lakók nem tudtak aludni, állandóan a segélyhívó számot hívták, ezért az is csõdöt mondott. Végül is le kellett kapcsolni a riasztó rendszert.
http://www.dailym...acked.html
120 #19 Vakeger
- 2017-04-11 16:37
Megérne egy PI-cológus elemzést a fenti érdekes társadalmi jelenség.
Nyilvánvaló, és mindenki számára egyértelmû hazugságok jelennek meg a különbözõ médiákban. A legtöbb Aberrált Egybesült Állatokból kiinduló, a világ másik felén nem titkolt, nyíltan felvállalt hazugságaik, pofátlanul mindenbe beavatkozó, gazdasági, és politikai bérgyilkosok agresszív magatartása senkit nem zavar. A büdös nagy demokráciaosztás közepette, azért "néhányan" csak meghalnak. Majd, ha valaki vérmérséklete okán a kicsit "forróbb" éghajlati övekben veszi a bátorságot, és mondjuk, jó hazafi módjára kicsit tesz is hazája szabadságáért, azonnal megkapja "stemplit", és demokratikusan még egy indokkal hivatalosan is elpusztíthatóvá válik.

Ezen hírek olvasása teljesen természetes módon süket füleket talál, miközben mindenki tudja, mi történik a valóságban. Ha én, mint egyszerû porba púderezõ csak hümmögök picit, hát... rendben van. De! Azért hol vannak azok az emberek kik valóban "tehetõsek" a témában?

Társadalmak komfortzónából való kilépése egy teljesen logikus érveléssel elképzelhetetlen? A jelenleg létezõ összes társadalmi forma képtelen a valósággal megküzdeni, vagy csak egy tehetetlen monstrum?

Mindennek pusztulnia kell, hogy a (vissza)fejlõdés bekövetkezzen? Értem, hogy entrópia, de muszáj a káoszba fejlõdni? Az ember alkotta világfelfogás a rendezettségre törekszik. Rendet szeretne tenni a rendezetlenségre törekvõ világban. Ennek ellenére öntudatlanul, és minden törekvése ellenére ennyire a világ része az ember? Ha igen, akkor minden rendben van így?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.18 másodperc
3,448,664 egyedi látogató