Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Most merjen valaki a zsidókkal szívózni!

BelföldNa eztán az albán légierõnek annyi! Egyéb-iránt van egy olyan megérzésem, hogy az a bizonyos Homsz elleni "amerikai" csapássorozat kísérlet volt és nem is annyira amerikai, mint amennyire egy közös fegyverkipróbálás. Még jó, hogy az orosz SZ400-asok remekül mûködtek vona, ha nem vannak kikapcsolva. Új fegyverrel bõvült az izraeli rakétavédelmi rendszer. Benjamin Netanjahu miniszterelnök szerint a Dávid parittyájának (David's Sling) rendszerbe állításával mindazok, akik a zsidó államot támadják, a saját létezésüket sodorják veszélybe.

Netanjahu egy nyilvános ünnepségen tartott beszédet, ahol a fejlesztõk átadták a rendszert az izraeli légierõnek.

A közepes hatótávolságú rakétavédelmi rendszert az Egyesült Államok támogatásával fejlesztették. A Dávid parittyája a kiegészítõ láncszem a nagy hatótávolságú Arrow rakéták, illetve a kis hatótávolságú Vaskupola között.

A Dávid parittyáját a bibliai Dávid királyról nevezték el; õ volt az, aki a parittyájával megölte a filiszteusok legkiválóbb harcosát, Góliátot. A fegyverrendszert az izraeli Rafael Advanced Defense Systems és az amerikai Raytheon közösen fejlesztették.

Izraelt több irányból is légitámadások fenyegetik; egyesek a határok közelébõl, mások akár jóval messzebbrõl, például Iránból érkezhetnek. Jókora kockázatot jelent libanoni Hezbollah is. Az izraeli katonai hírszerzés szerint a Hezbollahnak 100-120 ezer kis és közepes, valamint több száz nagy hatótávolságú rakétája lehet, amikkel akár Tel Avivot is elérhetik.
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2017-04-09 09:38
68.media.tumblr.com/d753c24264bda045f0c7efa258bc3594/tumblr_oo1804I2YA1tuls68o1_500.jpg
267 #2 Perle
- 2017-04-10 11:10
Jaj mán, még beüt ide a szittyák közé a parittya . ha közösen lesz Iránnal atomprogramunk. Csak nehogy kitalálják, hogy ezzel mi is az õ létüket fenyegetjük, szívózunk velünk!!!
http://www.atv.hu...re-tanulni
Azért azt nem gondoltam volna, hogy hitelezünk szegény olajban gazdag országnak.
Az viszont külön " tetszik" az ügyletben, hogy azzal a atomenergia fõmuftival tárgyalt a magyar küldöttség, akit gépét néhány éve még kitiltották a hatóságok a magyar légtérbõl. Igaz, akkor amerikai kezdeményezésre szankcióztuk Iránt, én pedig hiába kerestem a boltokban a iráni mazsolát, pisztáciát.;)s_nezem
238 #3 bivaly
- 2017-04-10 11:33
Mé' má' ? A török mazsola nem jó ?
48 #4 ro-zsola
- 2017-04-10 20:07
Érdekes dolog a Tomahawk hatásfoka. Vajon mi történt valójában ?
A Raytheon gyártotta a Tomahawk rakétát is. Nem rég ajvékoltak mert a Zirkon túlságosan gyors. Továbbra se ismertek az Iskander képességei .
Nemrég egy izráeli drón került orosz kezekbe. Állítólag a szírek zsákmányolták.
A Vaskupola egy rakás xar. Ez már köztudott. Az Arow se képes arra aminek reklámozzák. Nemhiába félnek nehogy a Hezbollah valamilyen szovjet rakétához jusson.
Nemrég volt egyérdekes cikk. Egy orosz drón ( egy miniatûr helikopter ) bekavart a " zsidó államnak ". Az orosz drón kb 200 dollárba kerül , a semlegesítésére küldött izráeli rakéta pedig 2 millió dollárba. Hogy is van ez ?
Menniyire futja a holokausztpénzbõl ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
3,406,289 egyedi látogató