Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Erdõ Péter: Isten egyetlen nagy népet alkot az emberiségbõl

KultúraÉs tényleg! Egyetlen ganégombbá lett, de ha isten valóban ezt akarta, legalább ne legyen büszke a saját bûzére!
A húsvét a szabadság ünnepe – mondta Erdõ Péter az esztergomi bazilikában megtartott ünnepi szentmiséjén.
A bíboros azt mondta: az emberi méltóság a szabadság valódi alapja. Erdõ Péter azt is hozzátette: Krisztus feltámadásával az emberiségnek is példát mutatott.

„Krisztus feltámadásával megmutatta, hogy nem a halálé az utolsó szó, hogy mi is sokkal többet érünk, mint amire gyakran magunkat becsüljük, megmutatta, hogy az igazi szabadság alapja az ember méltósága, nem a pillanatnyi szeszély, nem az, hogy valaki hogy lobbizik az érdekeiért valamilyen testületben, hanem hogy Isten képmásai vagyunk a gondolkodás és a szabadság képességével megáldva” – mondta Erdõ Péter.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2017-04-17 05:32
Tegye fel a kezét, aki ezt érti is, és magyarázza el nekem, hogy én is értsem !
Zagyva beszéd a szószékbõl, a hívek további mély áhítatban történõ elhülyítésére.
99 #2 MORMOTA1968
- 2017-04-17 06:48
A halál épp olyan illúzió, mint ez az életnek nevezett káprázat. Feltámadás! Még is honnét és hová? Van mibõl és hová feltámadni? Az élet valóban élet lenne, a halál pedig valóban a vég? Nem létezik SEMMI, mert akkor nem létezik semmi. Hogy homályosan fogalmazzak. Isten képmásai vagyunk? Miért, látta valaki személyesen és elmesélhette utána bárkinek is, hogy ennyire biztosak benne? Akkor a csótányt, a patkányt és egyéb jószágokat kirõl, kikrõl mintázta Isten? Nekem annyira tetszik ez a baromság, hogy menten földhöz ba@om magam tõle. És a birkák áhítattal hallgatják ezt a sok maszlagot, de hogy elgondolkoznának rajta! Nincs keményebb munka a világon mint használni az agyunkat.
"Gondolkodás és szabadság képességével megáldva". Pont hogy ez hiányzik a többségbõl. Szabadság? Hol, merre? Egyébként én is minden egyes nap feltámadok, aztán újra vissza alszom, mert pihegni köll, muszáj idõt szentelni az aksik feltöltésére, mert anélkül csak vonszoljuk magunkat egy végeláthatatlan kanyargós úton. Jézuska, ha valaha is feláldozta magát, semmit sem ért el vele, senkit sem váltott meg a bûnei alól, mert nincs bûn, csak hibás programozás. s_franc
254 #3 mujko
- 2017-04-17 11:10
Szájer rabbi .
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--xWgUOGz---/6ncpTyOFyr0GkSUys.jpeg
116 #4 livia
- 2017-04-17 16:01
Nézem ezt a rabbit a magyar zászlókkal. No, nem néz azért se mindegyik egy irányba, van aki összepusmog mögötte, és van,amelyik visszahúzódik.
68 #5 kolpeny
- 2017-04-21 09:11
"Krisztus feltámadásával az emberiségnek is példát mutatott."

És röpke 2000 évvel ezután már több mint 500.000-en követték a példát:

https://www.youtu...2DwxZqOFH4
12 #6 spartakusz
- 2017-04-21 12:37
Erdõ Péter zsidó úgy ahogy a mostani pápa is - így nem lehet a magyarnak azt megmagyarázni amit a zsidó mond - hallgasd inkább a magyar hiszekegyistent!
spari...
238 #7 bivaly
- 2017-04-26 07:31
Öregszem, vagy a franc se tudja, de most esett le a fõcím igazi értelme. "Isten egyetlen nagy népet alkot az emberiségbõl." Hohó, fafej, elszóltad magad, vagy csak közölted a hírt ? Mi a lényege ? Az, hogy nem faj, de fajok vannak, és folyik az emberiség GMO kísérlete. Tudod Erdõ Peti, kis bogaram, ezt mi eddig is tudtuk, de így általad kimondva ( kimondatva !), még is csak más. Csak igazolva vagyunk, és általatok !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,899,474 egyedi látogató