Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

UTOLSÓ

GondolatokAhogy azt ígértem, s bár nehéz szívvel, de könnyû kézzel veszem a marsallbotot és kiteszem az ablakba. Aki kapja, marja! Jó, csak vicc volt. Egy kopott nunchakun kívül nincs egy potom botom sem, azt meg nem adom. Jó kis csapat voltatok, vagytok, s tudom, hogy a döntésem nem befolyásolja a jövõtöket, ahogy a jelenben sincs tevõleges ráhatása. Nem búcsúzom, nem megyek sehová (talán Norvégiába még rövid idõszakra, ha Vera enged, vagy ipeg küld), lakcímem, telefonszámom és én is változatlan maradok.
Lica mondta, hogy küldjelek benneteket át az oldalára, õt nem zavarja a qvaanyázás, de rátok van bízva, illetve Gerryre, hogy megtartja-e a fecsegõt. Igazság szerint, le akarok akadni a hálóról és a horogról is. Mindegyikrõl. Méltósággal, tisztán és józanul, ha lehet még így fogalmazódni ebben a nekibõszült elmeroggyant világban. Ne higgyétek, hogy el vagyok kenõdve, vagy vesztesnek érzem magam. Szó se róla. Gyõztem, s nem gyõztük a sok gyõzést, de így 50 felé és visszapillantva a múlt 10 évre be kell lássam, ennek így már semmi, de semmi értelme, vagy haszna. Változtatni kell! Ahhoz pedig változni kell. No nem a "nemzet" miatt. Az halott ügy. Sokkal fontosabb dolgok is vannak ám, túl "istenen" és "nemzeten", melyek mára kiüresedett kicsavart és ártalmas lózungokká váltak. Sõt már tegnap is azok voltak, de meg kellett élni, hogy lássam, lufi az egész, kár ezen szépíteni. Már értem a bölcsek mér hallgatnak bölcsen. Gladiátor, a lövészetrõl nem feledkeztem meg! HER a számítógépedrõl sem, csak van némi fennforgás. Gerry, gondolj nyugodtan rám is, ha ízléses fotósorozat kerül a horgodra...és Rozsola, osszad továbbra is a népet és Szalonnát is megértéssel fogadd....! Gyerekek, úgy vélem, mára nem vagyunk már gyerekek. Felnõttünk! Járjátok az utatokat, s bármit is hallotok felõlem, ne higgyétek el! Nem szoktam tévedni. A java még mindig nincs letudva.

Hozzászólások

69 #39 Szalonna
- 2017-04-20 04:43
Gladiator, de nem mindegy hogy milyen levegõt szívünk, milyen térben és univerzumban. A tér nagyon kicire... szûkült ez kézzel fogható, sima fizika, a másodikat meg a hülyék nem értik, nem is érthetik, hiszen ha így lenne már rég meg lehetett volna õket menteni, de nem.s_hihi Bár engem nem az zavar hogy ezek szenvednek a saját hülyeségeik és miatt és észre sem veszik, a baj ott kezdõdik hogy akaratlan neked is azt a szart kell szagolni.

De a zsidó csak tudja...

www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/04/20/64317952941_3399128797440.jpg
283 #40 gladiator07
- 2017-04-20 12:09
Szalonna.

Eszt húztuk a pakliból,,, ! Majd csak megfordul a szél írány!
12 #41 spartakusz
- 2017-04-20 12:56
Gerry köszönöm, hogy észrevetted és kiraktad - fontosnak érzem - írtam rá azonnal - de úgy érzem kevés - többet és jobban ki kel fejteni - és senki se higgye azt, hogy ez fölösleges - amit csinálunk - mert bizony - bizony van hatása! És nem kevés! Én büszke vagyok arra, hogy még mindig itt lehetek - és Imrét megértem, mert nekem is kellett abban az idõben pihennem új erõt gyûjtenem - ennyi! spari...
37 #42 HER
- 2017-04-21 10:52
Egy kis vidulás!

Kakas
A tanyasi asszony elhatározza, hogy kakaspörköltet csinál vacsorára. Azonban a hentesmunkát mindig a férje szokta végezni, de a férj éppen a városban van.
Így hát az asszony kimegy a baromfiudvarra, elkapja a kakast, kupánvágja és elkezdi kopasztani. Amikor már az összes tollat kitépte, a kakas magához tér, és elkezd keservesen kukorékolni. Az asszony megsajnálja, és mivel szegény kakason egy szál toll se maradt, hát gyorsan varr neki egy kis ruhát.
Délután jön haza a férj, és éktelenül röhögve nyit be a házba.
- Hát te mit röhögsz ennyire? - kérdi az asszony.
- Ilyet még nem láttam - mondja a férfi a könnyeit törölgetve. - A kakasunk az udvaron az egyik lábával tartja a tyúkot, a másikkal meg a sliccén a cipzárat próbálja lehúzni...
69 #43 Szalonna
- 2017-04-21 16:39
Nem mi húztuk... húzatták a hülyékkel, nagy különbség...
283 #44 gladiator07
- 2017-04-22 04:29
198 #45 faeb
- 2017-04-23 13:31
Imre, nincs jogom beleszólni döntéseidbe - nem is teszem, de azért sajnálom! Neked köszönhetem (még a Gyõr melletti elõadásoddal indulva), hogy "megvilágosodtam" és azóta is napi szintem követem a csapatot. A könyvküldeményednek is nagyon megörültem, s azóta is támogatlak, ha arról szó esik.
Mindenesetre a legjobbakat kívánom neked és kedves családodnak, de ugyanúgy az itt aktívaknak, hogy legyen továbbra is kedvetek/erõtök/idõtök a véleményetek megosztására! Üdv nektek.
48 #46 ro-zsola
- 2017-04-24 17:32
Logikus lépés ez a részedrõl. A mai helyzet már túlnõtt rajtunk. A " nagyok " játékában nekünk már nem jutottak lapok.
Mielõtt bárki elkeseredne , ne feledjük , Imre és kis csapata megtette azt amit kellett és lehetett. Ennyien vagyunk. A " Világ megváltása " már nem a mi dolgunk.
Marad a gumicsont amit elénkdobnak.
Egyre több helyen lett Imre és a " munkássága " egyfajta hivatkozási alap. Manapság már nincs szükség " nagy dolgokra " hiszen a hivatalos média már folytatja mindazt amit ez a társaság elkezdett. Vagyis a " nagyok " megtanulták a leckét
Imre , számodra ez a döntés a legjobb. Amúgyis túl sok idõt és energiát pazaroltál erre az ostoba csordára. Akinek van esze ( és internetkapcsolata ) már mindent megtalálhat. Egyre többen ébrednek. A legtöbbjük viszont nem érti , mi miért is van. Legjobb tanagyag kezdõdnek a videoanyagaid. Akiben megfogannak a szavaid , az termést hoz. Akiben nem , annak meg már mindegy.
Magyar emberként megtetted amit kell. Most már eljött az ideje a Családnak való életnek. Elvégre ez a magyar férfiember egyik legfontosabb küldetése ebben a világban.
Végülis a dolgok kezdenek jó irányba terelõdni. Schwartygyuri és csûrhéje napitéma , a buzeráns CEU patkányok ficánkolnak miközben folyik az ország " rendbetétele ". Egyenlõre ne várjunk többet. Emlékszel a kezdetekre ? Milyen helyzet volt amikor elkezdted ezt az utat ?
Remélem a többiek nem fognak befordulni. Mi a második és harmadik vonal folytatjuk ezt az utat. Itt vagy egy másik weboldalon , nem lényeges.
329 #47 gutai zub
- 2017-04-25 15:06
"egyenlõre ne várjunk többet"
rozsola

Sokan elfordulnak, megunnak bizonyos témákat, újdonságra vágyva mint gyerekek a moziban, mondva: lerágott csont, ugyan már.

Az Igazság az nem régi, és nem újul meg, az volt, van, és lesz. Sértõ és végletekig radikális a gyáváknak, lustáknak, megalkuvóknak.

1919 március 21 én megalakult Magyarország legnagyobb szégyenére a tanácsköztársaság. 133 napig tartott.

1989 október 23 án megint kikiáltottak egy köztársaságot, ugyanazok, vagy egyenes ági leszármazottaik.Ez már nem 133 napig tart, ez évtizedek óta, a mai napig.

Nem kezdenek a dolgok jó irányba terelõdni.
Minden igyekezetünk ellenére a "Köz" hülyébb és sötétebb lett, a fölötte lévõ "Társaság" legalább olyan, vagy olyan se, mint kun béla és csapata.............
237 #48 csaje
- 2017-06-26 06:51
Drága Imre,,biztos, hogy találkozunk még!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.32 másodperc
4,017,956 egyedi látogató