Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó megöli a saját szüleményét

Gondolatok2017. április 17. 01:15
Hunhír.info - Aramis von Pentrado(A cikk linkjét Spari írta meg az egyik hozzászólásában, azt hiszem érdemes terjeszteni és...)

Drukkolok, hogy sikerüljön nekik!

250 év óta elõször radikális világrendi változások elõtt állunk.
A zsidó globalista terror vezetõi és követõi oly annyira felborították az ember közötti életrendünket s ebbõl következõen soha nem lesz olyan világunk melyet ma még ismerünk. A szemünk elõtt látjuk az EU-t haldokolni és a NATO-t a pokolba menetelni. Folyamatában tapasztaljuk a globalizmus felszámolását és a nemzeti teremtõi rend újra feltámadását. Megérteni, hogy mi történik a bolygónkon nem egy egyszerû dolog, különösen akkor nem, ha az érdektelenség olyannyira naggyá nõtte ki magát, mely felér egy önmegsemmisítéssel.


Szeretném megkérdezni, mert-e valaki arra gondolni, hogy még Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin életében a kazári globalista világközpont közepén felemelkedik egy ember, aki vállalja, hogy ezt a gyarló, embertelen, globalista rendszert megsemmisíti. Donald Trump gyõzött a gonoszok mesterkedése fölött és megnyerte az amerikai elnökválasztást, s ezzel vállalta a csúcsra emelkedett elit állványzatainak bedöntését.

Ez úgy hangzik tõlem, mint egy áprilisi vicc.
De mit tudunk mi ezen állványzatról? Most sokan arra fogtok gondolni, hogy ne kezdem majd a már lerágott szlogeneket hangoztatni, csalódást kell okoznom. Ahhoz, hogy megértsük és követni tudjuk a hazánkon kívüli és a hazai eseményeket, igenis háttérismeretekre van szükségünk, mert hazánk és Európa lakossága stockholmi szindrómában szenved. Politikusaink elhallgatnak dolgokat, az újságírók, akiknek feladatuk lenne az objektív tudósítás, „kurvák" lettek és így a nép a téves és nem közvetített információk hiányában kóvályog és szédül. Az oktatási rendszerünket úgy alakították át, hogy ma már nem készít fel önálló gondolkodásra.

De térjünk vissza a fent megkezdett gondolatokhoz.
Sokaknak úgy tûnt, hogy Donald Trump bekerült a világpolitikába, mint derült égbõl villámcsapás. Sajnos azonban ez nem így van. Azért nem, mert a globalista atlantista média elhallgatta. Amirõl nem tudsz, az nem létezik. (Sokan ismerik ezt a fajta tömegmegvezetést a múltból, ma is így van, csak a kulissza változott).

- folytatás a hunhír oldalon...

De ha onnan véletlenül lekerülne akkor ezen a linken le tudjátok tölteni : A teljes cikk .doc-ban, zip-be csomagolva (145kb)

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-04-19 23:36
"Álmodik a nyomor", mindja a közmondás. Nincs a világnak sajnos olyan szerencséje.
De azért drukkolok, hogy igaz legyen.

Ez az írás is "azok" szüleménye.
329 #2 gutai zub
- 2017-04-20 07:10
A Cikk?

A cikk írója nagyon emlékeztet engem egy elég jól felkészült elõadóhoz, aki egy filmszínházban, a mozivászon elõtt állva magyarázza a kivetített képsorokat.

Képzeletbeli pálcájával rámutat sok információs pontokra, személyekre, sõt becsületére legyen mondva, megpróbálja összekötni ezeket

Hihetetlen komplex és bonyolult képek világába kerülünk, ahol látszólag az események, csak úgy maguktól és véletlenszerûen váltogatják egymást.

Egy nagy tévedése van az elõadónak:
A mozivászonra vetített képek nem a valóság. Ezeket megtervezték, elõállították, kiválogatták, és szelektáltan hátulról, láthatatlanul, egy sötét vetítõ fülkébõl a mozi vászonra feltették.
Higgyük csak el, ezek most történnek, mint a moziban.....
12 #3 spartakusz
- 2017-04-20 12:12
Na jó értelek bennetek - senkiben sem bízzál és az úgy helyes - írtam én is egy reagálást megosztom veletek - illetve terjesztem nem szeretem a megosztás szót - mert - mert!

ALKU

Tegnap módom, volt elolvasni egy nagyon hosszú cikket, mely taglalta és alaposan elemezte azt amit nem értettem ; hogy miért árul el magáról mindent az az uralkodó eszme amely a Föld uralkodó eszméjévé vált ; magyarul elzsidósodott - én arra gondoltam, hogy buta vagy már olyan erõfölényben érzi magát, hogy megteheti , kérkedik vele, a gojok bosszantására!

; de a cikk elolvasása után ez a véleményem ma megváltozott ; hiába mindig tanul az ember ; tehát ma nekem ez a valóság ; de az nem biztos, hogy holnap is az lesz ; mert mindig fejlõdünk, tanulunk, okulunk - információ birtokába jutunk, aki azt akarja!
; A cikk címe: A zsidó megöli a saját szüleményét ; nagyon hasznos írás a ;gojoknak;

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103425


Tehát az alkuszok népe ; alku. Milyen érdekes, a fehér ember országában rá van írva minek mennyi az ára + 27%áfa ; és az ingyenélõ konyhájára dõl be a pénz ; a piacon is többnyire ; de az alkusznépe egymást is becsapja és hogy ;lelkiismeretét; megnyugtassa, szinte kötelezõ az alku köztük, amit úgy könyvel el magában, hogy saját magát csapta be a vevõ
- mert õ alkutata le és határozta meg az árát, az általa elvitt árunak - ; erre ma jöttem rá ; érdekes megközelítés nem?

Persze ez sem igaz, mert az eladó eleve olyan árról indít, hogy a harmadik alkunál is búsás haszna van ; tehát minden hogyan becsapja a vevõjét ; ez olyan mint nálunk - 70%-os ár kedvezmény ; de még mindig megéri neki eladni
; tehát ezek beismerések, hogy át vagyunk verve ; mert valóban a jelenlegi árukat is lehetne mindig 70%-al csökkentet áron árulni, ami talán reális ára az árunak!

Ma ezen filózgattam ; elmélkedtem, mert hatása alatt voltam az említett cikknek ; amelyben leírják, azért tárulkoztak ki ország és világ elõtt, hogy megtudjuk, hogy van egy zsidó mag, amely a multikulti globális rabszolgaság véglegesítése és stb. bevezetésének az ellenzõje és harcol ellene!
Ez jó dolog ; nyugtatom meg magam ; és ekkor jut eszembe én mindig a bûnözõ zsidóról írtam beszéltem ; tehát ha õk ezt teszik, akkor õk nem tartoznak a bûnözõ zsidó kategóriájába nálam!
Akkor most hiszel a zsidónak, kérdezitek tõlem? ; Igen hiszek ezeknek, akik a bûnözõ zsidó ellen felvették a harcot, ez az õ harcuk ; bizalmamba soha nem fogadom õket, mert nem szabad ; mert a jó létben minden zsidóban felszínre jön alaptermészete ; úgy is nekünk gojoknak kell a gyõztes csatát megvívnunk e témában, mert õk kevesen vannak a fehér emberhez viszonyítva ; de jó esik, ha besegítenek, és ezt nem fogjuk elfeledni nekik soha sem!
Kérdezed, ha hiszel nekik, akkor miért nem fogadod a bizalmadba? Erre egyszerû a válaszom, mert soha ne feled a damaszkuszi PÁL történetét, aki a keresztényeket üldözte, tömegével gyilkoltatta - majd egy mesével megtért ; és stb. ; de ma már tudjuk ez a 6000 év valóban hova vezetett a valódi keresztény világban pápát, leváltanak, zsidó pápák, a mostani is az meg stb.!
Befejezve ; amikor azt írtam, hogy nem alkuszunk nem megyünk kompromisszumba, terrorista bûnözõkel nem tárgyalunk ; ma módosítanom kell ez esetben ; miért? Mert ez a harc olyan nagy horderejû, hogy minden harcosra szükség van, hogy az emberiséget a bûnözõ zsidó és elzsidósodott társaitól ; segítõitõl tõlük megmentsük a földön az életet növény ; állat és az ember életét a kipusztulástól!

Gyere közénk segítsd e munkát ; légy bátor és merész , miért? Gyermekeidért és unokáidért ; stb.
Jut eszembe, tegnap hallgattam meg a Paks 2. Miniszterjelölti meghallgatást ; videót ; lesújtó ; lesújt engem, hogy haszon és érdek képviselõk mondták a magukét, és nem gondoltak gyermekeikre és unokáikra jövõjükre ; én megértem, a szorgalmat, de könyörgöm egy bombát, ami bármikor robbanhat alattunk, ne építsünk ; nincs állandó napsütés nincs állandóan szél okok nevetséges kifogások ;
Amikor van más lehetõségünk is a föld forró vize ; ami mindig állandóan készen áll rendelkezésünkre ; elhallgatták, vajon miért! Mit fognak csinálni akkor, amikor a Dunából nem érkezik víz Paksra, mivel fogják le hûteni a blokkokat ; például jut eszembe a rém álmom PAKSOT ILLETÕEN!
Sürgõsen szabaduljunk meg az ilyen emberiség ellenes személyektõl, tisztítsuk meg az ország házát tõlük - az utolsó órákban vagyunk ; vagy talán percekben is találó!

Üdvözlettel ; tisztelettel és szeretettel írtam aggódásom kifejezéseként minden igaz valódi embernek:
Bázakerettye, 2017-04-20

Id. Kiss László
267 #4 Perle
- 2017-04-20 13:31
Spari, Paks II

Amióta megtudtam, hogy kibõvített erõmû által termelt energia 60 %-át tözsdén adják majd el, nem nekünk van rá szükségünk, azóta kimyílt a bicska a zsebemben. Azért kockáztatják a magyar polgárok életét az atome õmûvel, hogy a fejlettebb nyugati országok tisztán és kockázatmentesen jussanak hozzá villamos energiához .Náluk sorra zárják be az ilyen erõmûveket, mi pedig vigyük vásárra bõrünket!:o:o::o

Amikor az ellenzék az erõmû bõvítás ellen hirdetett harcot, csak az oroszok általi bõvítést kifogásolta és nem azt, hogy mások miatt bõvítünk. Ezért járult hozzá olyan könnyen BRüsszel is a tervekhez.

Évtizedek óta nincs egy olyan vezetõje Magyarországnak, aki felfogná, hogy nálunk a legnagyobb érték a termõföld és a víz
Mindkettõvel gyarló módon bánik a vezetés Folyamatosan veszik ki mûvelésbõl a földeket ipari parkok, lakóparkok, megszámlálhatatlan kavicsbányák miatt és az egyik kormánynak sem fáj, közben az élelmiszer nagy résézét külföldrõl hozzul be. A mostani ünnepi húskínálat legnagyobb része szlovák gyártású volt, a burgonya francia, az alma lengyel. A többi zöldség és gyümölcsféle spanyol és olasz eredetû a kínai foghagyma kivételével. Vérlázító!
12 #5 spartakusz
- 2017-04-20 14:01
KEDVES PERLE! KIRÖHÖGIK AZ EMBERT AMIKOR MEGMONDJA A TUTIT!
Magyarul ellehetetlenít és bolondnak hülyének álllitbe a intézményeivel!
De tudd és ne hidd - amit eddig megálmodtam valóság lett - és a a paksi álmom sem gyerekjáték - és nem emberi mulasztás vagy akarás csernobilire gondolok - ha nem a teremtõ - amikor a Duna vizét megszakítja földmozgásával és más mederbe tereli vagy egyszerûen elsüllyeszti a föld mélyébe mit csinál ez a sok szerencsétlen nem fogja sajnálni gyermekét az unokáját a vagy meg sem születhet õ leszármazottjait mert marha balga barom volt - és ez tudod nagyon bánt - mert az az álom - lehet, hogy nem valóság lesz - de fenn áll a valószínûsége és ezért felelõtlenek egyszerûné hülyéknek nevezem akikre nincs szüksége az emberiségnek - mert nem okíthatók! a ennyi spari....
8 #6 miskolcilaci
- 2017-04-20 20:47
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/04/20/845280624.jpg
69 #7 Szalonna
- 2017-04-21 16:02
Várjatok. Ez a rotschildok belegyezése nélkül nem menne, érzitek a büdöset tehát?
238 #8 bivaly
- 2017-04-22 07:36
A lelkes hívõk, szíves figyelmébe ajánlom a cikk utolsó fejezetét ! A szerzõ egészen nyilvánvalóan magyar, vagy magyarországon él. Az elején a szövõdményes bevezetõ láttatja, vagy elhiteti, hogy szerzõnk napra kész Amerikából. Levezeti a számomra nem megoldható egyenletet, ( nem tanulmányozom Amerikát foglalkozás képpen!), és eljut Orbánig, meg a Jobbikig.
Ezek után itt hurrá optimizmus, meg a szokásos "ezt olvassátok el, és terjesszétek !" standart idiotizmusa ezerrel. A történések taglalása más jelzõs szerkezetben, ettõl még semmi nem változott, minden az mint eddig.
A fõcím ütõsen figyelem felkeltõ kell legyen ! Ezt tanítják legelõször az újságíró tanoncoknak. A fõcím ütõs. Utána meg a szerzõ elmondja a saját véleményét, úgy, hogy mert tájékozatlanok vagytok, értsetek vele egyet. A parasztvakításnak nagy a tárháza, és kifinomultak mára a módszerek. Igaz ez egyéb cikkekre is !
267 #9 Perle
- 2017-04-22 18:48
Igaz.
Az ébeség elaltatása céljából jelenik meg minden a médiában, ami a globalizmus bukásáról , a jujdejók hatalmának hanyatlásáról szól. Mindennek pontosan az ellenkezõjét bizonyítják a történések a világban,
Az sem tudjuk, hogy ki volt az a " fajtiszta, aki az írás megszülte, mert neve alapján egy pedigrés kutyára asszociálnék.
283 #10 gladiator07
- 2017-04-22 19:25
Magyarázná meg már valaki hogy mi az a "söpredék", mert , valaha nem volt, asztán lett, v. mindíg volt.

Honnan kezdõdik magyarul a söpredék, alias hulladék. Mert úgy tünik aki már kimászott a hulladék gubólyából, az már felül emelkedett, s talán már csak a szája jár, mert ha kell halni nem mer, s pöffeszkedve osztja az igét, akarom mondani veti a keresztet, és mondja a frankóbbnál, ragyogóbbakat.

A tömegeket, tökéletesen megosztják, osztották mindíg, egy megmozdulás ( t) sohasem magától indul be, aszt levezénylik, de eszt már vagy 8 - éve kibeszéltük, mi a ló -szt keres még ilyen téma a szõnyegen.
56 - ot is kikezdeményezték, megvannak a geo - politikai okai. Semmi féle megmondó ember, v. valami féle Putyini, v. Trampi "majd " én meg csinálom nincs, ez mese, kürtös kaláccsal. Minden megy az elõre eltervezett úton. Akkor most ki a szarfaszú csõcselék, aki elõl áll, v. hátultolja a táblát, a CEU -s ellen, ill. melletti fõiskolások között. Ugye õk diplomások lesznek, és nem holmi bunkó, 3 - dik emeleti, v. vidékik.

Akkor most ki modja a tutit, és ki a hülye segfej.
Mûködik az a toboz mirigy szindróma, meg az imakommandó, csak dollár kell hozzá, ami ugye már nincs, csak papír,,, az meg mindent elbír.
3 #11 Enid
- 2017-04-22 20:35
Gladiator!
A "sopredek" egyidos az "emberrel". Polus kulonbseggel, de azonosak.
2 #12 gerry
- 2017-04-23 04:51
így igaz! Vannak a Kovácsék, a Tintázó szomszédék, meg a Söpredék... Gladiátor, fogadok, hogy a te környékeden is laknak, nagyon kiterjedt rokonsággal rendelkeznek!:D

https://filmtrail...-sopredek/

s_hihi
283 #13 gladiator07
- 2017-04-23 08:17
Gerry.
Írtam reggel 4 - kor választ a söpredék szóra, de eltünt.
Gery, jelentem nem laknak, se ilyen, sem olyan. emberek különbözõ értelmi szinten, tájékozottsági szem . pontból. fogadok hogy a híd alatt lakó "barátod", nem hülye, csak az élet erre az útra csalogatta,,, hogy mi különbség van közöttetek, valszeg, semmi , ha te meghívod 1 sörre,,, na most ki leszek oktatva az egyre, de sebaly, eszt is túl élem az oktatóim elvonultak, v. szünetet tartanak, neked legalább van humor érzéked, ellen tétben az engen lehordókkal. Na most ki a söpredék, TE, megtetted a szent kötelességed,,,, a többi rajta múlik. ennyi a világ, de ne szaporítsuk a szót, mert már évekkel ezelõtt az imre által a végére lett járatva,,, ezért lett elege az ujonnan belépõkkkel, a töke tele volt,... nem tanár tipus, az Imre ...Õ katona, oda basz és vége, v. Õ hal meg. N
nézõpont kérdése, ebbe a szaros világba. Lehet bizonyos helyzetekben, TE, nem álnád meg a helyed,,, akkor TE lennél a hordalék. Utálom a megbélyegzést,,, butaság, ostobaság netovábbja. Most nincs igazad, csak a TE szubjektív véleményed. Van humorod, ez jó, kell az élethez, de van 1- 6 ár, amin tul már beszélni kell és nem okoskodni, felelõség nélkül. nézd én Határõr voltam a legszarabb helyen, sok mindent megtehettem volna, akár embert ölni is,,, nem tettem, hiába volt a kezemben géppisztoly. Legszivesebben a saját katona társamra huztam volna rá, a "závárt", met geci volt és bunkó pesti, lenézte a vidéki parasztot, mert kibirta 8 - 10 órát,,, Õ meg sopánkodott, már a szolgálat elején, és sírt hogy nincs üveg kalitka. Nos ennyit a szarfaszúságról. Ha akkor mellettem elmész beléd ereszetettem volna 1 tárral, az 30, mag, ha,,, nem álsz meg a felszólításomra. Szóval nehéz dió a meg6ározás. Aki itélkezik vállalja a felelõséget, szóval szeretnék velük leülni 1 órát, pálinkázás közepette.

Szóval csak azért van ez az új oldal hogy újra felszitya a parazsat,,, ezért kár mert már rég túl vagyunk rajta, az Imre felismerte és elment, s ahogy ismerem nem birja soká, és beleszól, mert ilyen a vére.

T : BL.
12 #14 spartakusz
- 2017-05-27 09:01
MA KAPTAM EGY E-MAILT! mELYNEK KAPCSÁN ESZEMBE JUTOTT EGY RÉGI ÍRÁSOM - Címe: 2 ...az én Jézusom nincs keresztre feszítve" ezt kerestem - de nem találtam még meg - de ezt találtam - ami viszont ide passzol - hat éve írtam - ide idézem nektek is - mert aktuális - és nagyon trump - merkel - makranci - meg stb. miatt!
# | spartakusz - 2011 02 24 ¦ 05:30:39
ÁLLAT VAGY NEM ÁLLAT c. alatt mentetem el magamnak....

Szevasztok!

Hopi miért nem írod le? Tudom, hogy tudod, csak kíváncsi vagy más tudja -e? Na - Jó megteszem én. Magyarul írom. Annak ellenére, hogy egyesek ezt kétségbe vonják.

Már leírtam ezzel kapcsolatban megérzéseimet - gondolataimat.

Tehát, amikor elõször írtam, hogy állatok, akkor meghökkentem, de hiszen rám is hasonlítanak, akkor én is állat vagyok? Tettem fel a kérdést magamnak. És elkezdtem kutatni, közben rengetek álmom is volt ami segített. Azt megállapítottam, illetve rájöttem, hogy állat én nem lehetek, az evolúció hamis-tanítását elvetve. Már - már feladtam, amikor hogy hogy nem az utolsó pillanatban láttam egy videót, ahol egy felnõtt ember négykézláb ugrált és ugatott. Ezen mélyen elgondolkodtam. Lehetséges a visszafejlõdõ evolúció. Akkor elõre való fejlõdés is igaz.

Patt helyzetben találtam magam, se ide, se oda. Ekkor jött segítségemre a hang, hívjuk õsléleknek. Ekkor döbbentem rá, hogy a lélek, ami bennünk van, abból adjuk át, adatik át gyermekeinknek, ellenben az állattal szemben, az állat csak azt tudja átadni amivel a teremtõ felruházta.

Jó - jó mondtam magamnak, de mi van azzal az ember formájú állattal aki az ölésben örömét leli,
gyûlöl, a bosszú élete végéig végig kíséri. állandóan retteg, fél, ...stb.

Lehetséges? Gondoltam magamban, hogy Kain népe a gyilkosság után - miután a teremtõ megvonta tõle az õslelket NOD - népét megfertõzte? Lehetséges - jutottam hosszas töprengés után.

Mivel tudnám bizonyítani? Elkezdtem különbözõ állatok magatartás megnyilvánulásának szokásairól szóló leírások tanulmányozását, és láss csodát, több állat - madár - hüllõ - stb. véltem felfedezni, rá vonatkozóan, ami egészében nyilvánul meg. A teremtésnél a KAKUKK,

esete, stb. de amikor a BORZ - hoz értem, belém nyílalt és felrémlett elõttem az a film, amikor a kis bosszú álló , hogyan kísérte a film fõhõsét a sivatagban és hogyan csimpaszkodott a surranójában, amit végül lekellet és ott kellett hagynia, hogy a borz bosszúját rajta kitöltse....

Azt, hogy az állatok meg, és kijelölik stb. magatartás szokásokra, most nem térek ki.

Amikor eddig eljutottam, és eszembe jutott, hogy bennünket, akik õslélekkel vagyunk ellátva születésünk után, kik a szeretetre, a békességre és harmóniára való nevelkedésben növünk fel -

Hogyan lehetséges az, hogy ez mindig öl? Az állat akkor, ha éhes, és ha életét, vagy kicsinyeit védi!

Rájöttem - bele nevelik csecsemõ korától kezdve - láttam egy videót vagy álmodtam vagy a hím nemû vagy a nõnemû most pontosan már nem emlékezem, az ágyról csalogatta maga fele a négykézláb mászó gyermekét. Amikor a szélére ért az ágynak zsupp leesett, háromszor leesett jól megütve magát biztos fájdalmai is lehetek a kicsi babának. - A negyedik hívogató csalogató kérésre már rá se bagózott, tehát örökre beleivódott, BELEÍVATTÁK - senkiben sem bízhat meg... ;TE NEM GOJ VAGY;

Ezek után már nem csodálkoztam, amikor láttam, hogy gyermekek rajzolnak és írnak üzeneteket a gázai gyerekeknek több rakéta lövedékre.

És ma már azon se csodálkozom el, de be kell vallanom magamnak megviselt, mint mindig - itt az oldalon amikor újból olvastam a zsidó-kommunista terroristák rémtetteit vagy ehhez hasonló címmel... LEÍRÁST.

Eszembe jutott amikor nagyméretû darálógép megszerkesztését kérték a mérnököktõl, ...annyi ösztöne volt azért /szándékosan nem észt írtam/ mert aki ésszel rendelkezik ilyet nem rendel/

hogy nem árulta el, hogy emberek õ szerintük állatok mi vagyunk az állatok a talmudjuk szerint...
DARÁLÁSÁRA KÉRIK - EMBEREK IGEN IS EMBEREK MI VAGYUNK ÉS NEM TE! TE ÁLLAT!


SOHA NEM JUTNA ESZÜNKBEN, HOGY LEDARÁLJUK SE HOLTAN SE ÉLVE EMBERTÁRSAINKAT, GYÛLÖLETBÕL SOHA NEM FOGUNK FEGYVERT, A MAGYAR VIRTUS AZ MÁS, ÉS MÁS AZ ÖNVÉDELEM IS ; DE KEGYES HALÁLLAL!;..HALÁLOS ELLENSÉGEINKNEK IS;..

Most azon mesterkedik, hogy kirobbantson egy világméretû világégést - a népeket már úgy összekeverte - kevertette - és az ellentéteket annyira felizzította - lehet, hogy már késõ, az emberiség - az emberek újból elpusztítják magukat. Elpusztítják magukat?

Nem tudom, ezt csak a jó Isten tudja!

Hopi ez az én érzésem és véleményem, ravasz sunyi, minden negatív magatartási formával rendelkeznek - MIÉRT? MERT NEM KAPTÁK MEG AZ ÕSLELKET!
Szerkesztés | Törlés
# | spartakusz - 2011 02 24 ¦ 06:15:02
és még annyit:

Aramis jól látod - kerecsen a maga módján - Fapipa ne csüggedj - Imre igazad van nem kell bele merülni, a játékuk addig tart, valóban, amíg játékszerüket el nem vesszük tõlük, hibát követtünk el, hogy rájuk bíztuk!

Hogyan? Nagyon nehéz, és sok áldozattal fog járni - már elkezdõdött, illetve folyamatos. A fenti írásomban leírtakból adódóan állati magatartása mindenre kihat így a pénzvilágára is: annyit ad egy hónapban bérre, nyugdíjra, stb...hogy hónapvégéig sem elég. Azért, hogy függj tõle, a csapdájából ne tudj szabadulni, mert te vagy a zsákmánya és azt õrzi és védi minden eszközével.... éhezted - koplaltad - ellehetetlenít - halálod kívánja - értsd meg végre meg kell szabadulnod tõle.

Hogy miért pusztít el 6 milliárdod - nem logikus - de hogy is nem logikus neki csak nekünk nem logikus, mert nem az ösztönével és a birtokában levõ lehetõséggel nem rendelkezünk, elárulom raktáraiban van olyan technika - robot - amivel fenn tartását tudja biztosítani - nem adja oda a közösségnek a nagy emberi közösségnek magának tartogatja - mi fölösleges felzabáló állatok vagyunk akiket el kell pusztítani vallja Õ az állat.

De ahogy Líbiában meg stb. helyeken megtagadják a gyilkoló ölõ parancsokat úgy kell tenni magára marad, de mi elõtt a piros gombra tenné a kezét, hogy ha én nem lehetek te sem leszel okán - meg kell elõznöd egy megelõzõ cselekvéssel - NEM AKARUNK KI PUSZTULNI MI EMBEREK!

FEL KELL LÁZADNI MINDENHOL EZ ELLEN AZ ÁLLAT ELLEN - SOK SOK MILLIÁRDAN VAGYUNK - ÕK HOZZÁNK KÉPEST PÁR MILLIÓAN...

PUNKTUM!

BEFEJEZTETETT!


Hopi ez az én érzésem és véleményem, ravasz sunyi, minden negatív magatartási formával rendelkeznek - MIÉRT? MERT NEM KAPTÁK MEG AZ ÕSLELKET!
116 #15 livia
- 2017-07-02 21:08
No nézzük a fõmondatot! A zsidó megöli saját szüleményét. No, ez igaz is, mégis szaporodik, még rosszabb a cigánynál, és elvárja, hogy magzatát is eltartsuk, sõt még gondoskodjunk a sírjaikról is. Nem baj, hogy nálunk miattuk ez fizetõs, mint a parkolás. No, ezt is õk szedik, nem tudom, de biztos. A szállodák már átmennek zsidó-kézbe, megy is a spórolás keményen, majd belebuknak. Mert itt megint csak a pénzkiszívás megy, oszt mi lesz a vége, az jó kérdés. Ilyenkor megint elaggyák, oszt aztán jön az új leosztás. Nos, most zsidó, vagy cigány? Szerintem tök mindegy? Undorító!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.31 másodperc
4,602,810 egyedi látogató