Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hívtatok?

Gondolatok


Gerrybõl a próféta szólott talán? Valahogy olyan "Nem én kiáltok, a föld dübörög," érzés. Mivel nem titkos, így kiteszem, hátha nem vész el a lényeg közben és a lény, tényleg nem kell legyek már, mit hessegetni lehet. Még meg akartam várni Netanjahut és Putyint is, de letelte magát a 3 havas karanténom és elvonási tüneteket nem produkáltam. Lefogytam, leszálkásodtam, szikár szittya lettem, szóval maradtam ki mindig is voltam.

De jöjjön Gerry, aztán meglássuk!

"... tudom semmi közöm hozzá, de ideje lenne visszatérned a porondra, ha nem is olyan vehemensen – de mint beszélgetõ partner.
Tudom, hogy sok értelme nincs, de annak sincs, hogy teljesen elvonulj. Nem vagy se remete, se átlagember, ugyanakkor a tapasztalodra igényt tartanának az emberek! Eszkalálódik egész Európa.

A sok megmondó ember már nem tud mit mondani – ha újra megjelennél biztos, hogy sokan kíváncsiak lennének a véleményedre. Miután képes vagy összefogottan gondolkodni és azt meg is tudod fogalmazni, óhatatlanul visszakerülnél arra a szintre amit várnak töled – de ha ezt visszafogottabban demonstrálnád, akkor rövid idõ alatt piedesztálra emelne az értelmiség. Tudom, mert az idõ - idõközben – igazolt. Persze nem tudom, mert nem beszéltünk erröl privátban sem, mi az ami visszatart a közszerepléstõl.

Azt ne mondd nekem, hogy Vera az ok, azt se, hogy félsz – bár a „józan ész reakció“ is mutathat ilyen oldalt a kivülállók felé (de nem nekem.), azt se venném be, hogy a tagok /olvasók szellemi idiotizmusa undorított el a rivaldafénytõl… a család és gyerekek együttes ereje okozhatta, de nem az igazi ok… Nem kell elmondanod, nem rám tartozik, de te tartozol a magyaroknak akkor is ha a többség nem érdemli meg. Szélsõséges fogalmazásból visszafogottab de fontosabb véleményeiddel továbra is kellenél.

Ha nem akarod akkor tényleg nincs értelme tovább tartani az oldalt… Az a néhány ember aki itt lófrál már csak támolyog és szenved. Tudom, hogy nem érnek sokat, mert ez a világ kiirtotta a gondolkodó és becsületes embereket, ennek ellenére igény lenne rá. Ennyi pihenési idõvel biztos vagyok benne, hogy ‚atértékelted az eddigi „postaimre“ életedet – a kérdés az, hogy akarsz-e (kötelességednek érzed-e, hogy felsõbb osztályba lépj.

A dolgok folyamatosan változnak, ne maradj le! Közben eszembe jutott MrMoto-ék ötletelése, amikor azt írták, hogy az a titokzatos „gerry“ svájcból az igazi fõnök aki – lehet, hogy – Posta Imrét irányítja a háttérben. Mi tudjuk, hogy nem így van, most mégis az az érzésem, mintha ezt a tenném

Nem így van. Csak sajnálnám, ha a sok év – Posta Imre oldali érzelmek, kívánságok, gyötrelmek és álmok ugyanúgy eltünnének a ködben mint annyi más ezen a vil’agon. Ember vagy, nem próféta, hibáztál is néha, ugyanakkor minden pillanatban ezrek keresek fel, olvasták vagy hallgatták meg gondolataidat és persze a hozzászólók néha dühöngõ, máskor nevetséges olykor ocsmány beírásait is.

Amit tudsz; tartottak tõled és attól, hogy túlságosan megerõsödhetsz – akivel számolniuk kell. Azzal, hogy „visszavonultál“ úgy hiszik, nyertek ellened. Nem vagyok kibic, nem akarlak belökdösni a tüzvonalba, de úgy hiszem, hogy szükség lenne rád – ma talán még jobban mint az eddigi években. Nem egy „lázítóra“, hanem mint egy kiegyensúlyozott, analitikus gondolkodóra. Képes vagy rá.

…ha mégse akarod – meglehet, hogy jó okkal – akkor nem akarom eröltetni, de ezt le kellett írnom. Azt is tudod, hogy én soha nem a követõd voltam, hanem egy „azonos értékrendet valló“ ismerõsöd. Elönyöm annyi, hogy engem nem próbáltak meg ellehetetleníteni. A tüzvonalban te voltál és nincs jogom ahhoz, hogy irányítani próbáljalak, nincs is szándékomban, csak a gondolataimat írtam le, hátha mégis nekiindulsz, hogy egyszer Te vállj érdemesnek a „Haza Bölcse“ titulusra. A sok Interneten lébecoló megmondóemberkék között egyet se látok aki nem a saját érdekeit próbálná elötérbe helyezni. A másik – ideológiailag, vagy szakirányú tudásban élenjáró okostojás mindegyike „elméleti szakbarbár“ – szerintem nem is ezen a földön élnek, hanem a saját mikrovil’agukban ahol a pódium a mennyek országa és a hallgatóság a hívõk serege. Õk jól érzik magukat.

Marad a világ- Eu- és a Magyar Politika. Lefizetett, korrupt, hazug és szaremberek tízezrei… Ellenük támadni nem tudsz, de passziv ellenállásra képes vagy – megvan hozzá a humorod, szókimondásod és lassan a bölcsességed is amivel meg tudod elõzni azoknak a támadásait akik ugyan hatalomban feletted, de intelligenciában, átfogó tudásban messze mögötted kullognak. Ahogy a brüsszeli, úgy a magyar politikai és gazdasági maffia is „egyszerü lelkekböl“ áll, átlátható és csak az összefonódott érdekek miatt veszélyes ellenfelek. Eröszakkal – egyenlöre nem lehet legyõzni öket, csak ésszel. Abból meg – úgy gondolom - neked van több.

Ideírom a látogatottságodat, nem „bíztatásként“ hanem tényként… (akkor is ha a számláló esetleg nem a pontos értéket mutatja.)

Youtube videók: több mint 114‘700

Azok az oldalak eltüntek a nihilben, ahol nem én voltam az Admin, nincs róla információm, de ott is elég szép volt a nézettséged…

Weboldalaid: Ma már nem látható (a számláló oldal megszünt) de az elsõ amit csináltam (2009 októberétöl) 2016-ban 40 millió feletti látogatót számlált, a második 37 millo felett jár, a harmadikkal 2012 ‚aprilis 21.-én (59. Születésnapomon J) startoltunk, és 2015-ig müködött, 11,5 milliószor olvastak el belöle részeket végül a mostani oldal (a számláló ugyan nem éri el a félmilliót, de a szerveren lévö szerint ezt is 3 millió felett keresték meg.

Ez nagyjából (több mint) 95‘000‘000 felkeresés… Csak úgy – hasamra ütve – elosztom ötvennel amit úgy értelmezz, hogy minden ide keveredõ, heti egy alkalommal belépett be a saját nevén, akkor ez ca ötmillió magyart jelent. Azokat az oldalakat ahol rád hivatkoznak vagy átvették a cikkeidet nem számolom, se téged se engem nem érdekelt a statisztika, nem reklámoztunk, nem kértünk senkitõl semmit,… egyedül az irányításod által bekerült cikkek és azok vonzata miatt „találták“ meg ennyien az oldalt.

Ha eldobod ezt – értelmetlenné válhat sok év erõfeszítése. Ha nem - lehetöséged van egy visszafogottabb, de az országnak és talán Európának is fontos pozíció eléréséhez – anélkül, hogy a magánéleted és a családot vagy tágabb környezetedet veszélybe sodornád

Nem vagy se Pitkin se Tulok … valahol mindkettõt meg lehet benned találni. Azt mondom, ne add fel, de neked kell döntened.

Üdv, Alex aki Gerry is.

(kicsit hosszú lett, de egy „szürke eminenciás“ csak ennyire képes J)

……………………………………………..

PS.: Ha még nem láttátok érdemes megnézni: „Lucifer“ 2 évad már lement magyarul a második évad utolsó 3 része még nincs meg csak feliratosan. Igazi kikapcsolódás, jó humorral…

Az alap: Lucifer unja az öröklétet a pokolban ezért úgy dönt, hogy kivesz egy kis szabadságot és (hova máshová?) elmegy Los Angelesbe."

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2017-07-16 20:08
Isten hozott Imre! Hiányoztál No,nélküled az oldal olyan, mint egy gazdátlan otthon. Egyelõre ennyit, mivel látom, hogy, nem egyszerû, mindannyiunknak nehéz, értem én. Itt élünk, itt kell élnünk, ráadásul megfelelõ szinten, ez ma nálunk nem egyszerû.
51 #2 Skorpio58
- 2017-07-16 21:12
Üdv a fedélzeten. Jó lenne visszatérned, mert nagyon letérdelt az oldal,Csaba,HER meg Lívia élteti még.
Gerry-nek igaza van, de a döntés a Tiéd.
24 #3 cigar-no
- 2017-07-16 23:27
Üdvözöllek kedves Imre! A helyzet az, hogy sokan, én legalábbis mindig benézek a honlapra, de akit keresek immár 3 hónapja nem jelentkezett. Valóban hiányzik a tudásod, én egyetértek Gerryvel ha visszafogottabban is, de szükség lenne Rád . A mélyvízbe az itteniek már nem hiszem, hogy elvesznek, ennyit azért tanultunk az évek során. A weblapon viszont pótolhatatlan vagy! Dönts ahogy jónak látod úgy, hogy neked is megfelelõ legyen. Fél szavakból megértettünk, amik egyre jobban hiányoznak. (A vita elkerülése végett, fentieket magam nevében gondoltam.)
4 #4 Posta Imre
- 2017-07-17 06:07
Fiúk-lányok, férjek és asszonyok (a sorrend nem kötött), a képet pár napja lõttem, miközben Blankát vártam a vonattal érkezni. Az épület az RTL Club. Ki-ki eldöngetheti, hogy angyal-é, vagy ördög a sziluett!
48 #5 ro-zsola
- 2017-07-17 09:44
egy pillanatra sem aggódtam. a pesszimisták már nyafogtak amiért " pihent " a társaság
Az elmúlt hetek eseményei önmagukért beszélnek. Nagyban zajlik az élet , Magyaroszág " jobban teljesit " a kettéválást illetõen. Jelenleg aki " velünk van " az továbbra is jól játsza a ráosztott szerepet. Aki " nincs velünk " az pedig nem számit. ( amúgyis ellenünk van )
A Putyin - Trump dumcsi után változások érzékelhetõek. Angéla és Macron " együtt " uralkodnak , a V4 és " Szeretett Viktorunk " pedig tovább folytatja a " szabadságharcot " Putykó és a keletiek " támogatásával "
Ámerikában már temetik az eurót , csakhogy még gondot okoz a " nemzeti " valuta újrabevezetése. Van egy sejtésem , a " németek " nagy szarban lesznek amikor az " eurót " lecserélik " márkára ". Szegény Fletó és bandája ! Milyen sokáig álmodoztak az euro bevezetésérõl.
Lassan elkérzik az " idõ " amikor Isten újra megbizza " prótéáit " a kinyilatkoztatásainak közzétételében.
Schwartzgyuri immáron " közellenség " , a migránsok , Pride , stb témák " jól szerepelenek a szinpadon "
A " birka magyar " nagy pofával üvölti az Isten prófétái által szájukbarágott " zsoltárokat ".
Kellemes nyaralást mindenkinek ! Nemsokára vége az uborkaszezonnak !
267 #6 Perle
- 2017-07-17 14:20
UFo Cseoel felett:
http://www.mirror...g-10795679

Omszkban ( Oroszország) vihar alatt szintén hasonló jelenséget észleltek.
http://www.vesti....id=2910110
Imrének válasz: Az ördögöt fotóztad. Egyébként Isten hozott!;)
267 #7 Perle
- 2017-07-17 14:38
Ro-zsola hsz-éhez:

Angela vissza akarja szerezni még az idén Makarónitól a francia bfankban lévõ összes námet aranyat ( 9 % van ott).
https://global.ha...any-777876
Még mindig marad az USÁban 37%, a briteknél 13 % ,amit megõrzásre átvettek.

Jönnek OV-t és a Visegrádi 4-eket puhítani. Elõsször Bibi, majd szeptemberben Macaroni.

Érdekes módon Bibi mostani európai útján 1 napot szemtelt a franciáknak, négyet Magyarországnak.:|
272 #8 Kameleon
- 2017-07-17 15:54
Imre, téged tényleg az ÖsTen hozott vissza! Gerrynek teljes mÉrtékben mindenben igaza van, amit lerótt feléd. Azért a "kevésért" aki még józan ésszel és egészséggel megmaradt ebben a káoszban végig kell vinned az Új-rÉgi Birodalom felépítését is. Azon a síkon, ami mozogtál és leromboltad a hazugság-illúzió fellegvárait nagyon kevés legény járt. A képességed meg egyedi ez az igazság. Úgyhogy kérlek, lépj vissza a térbe és segítsd azokat, akik megérdemlik. A "meccs" már rég eldõlt, de a szervezésben, szívbeszédben... óriási szükség van rád!

Az utolsó cserkeszek igyekezték tartani a frontot, de a tapasztalat ereje összefogóbb és örökké való...

Szóval Isten Hozott! És Égig!

Üdvözlettel,
Igazság katonája

https://youtu.be/...
198 #9 faeb
- 2017-07-17 16:00
Imre, jó, hogy megint itt vagy! Zajlanak az események ugyi, én meg hiába keresem, nem nagyon látom az összefüggéseket... Legutóbb a hamburgi eseményeken akadtam ki: elõször tényleg békésen tüntetõket vertek szét minden ok nélkül, majd ülõket is brutálisan szétszedtek, nõket is bántalmazva. De ehhez mi ugye itt hozzá vagyunk szokva. De aztán jött a haddelhadd, s mikor az álarcosok elkezdték szétverni a várost - EGY RENDÕR NEM VOLT. Aztán, amikor páran odamerészkedtek, molotov-koktélokkal és minden mozdíthatóval rájuk támadtak! Gondolom, most akkor hogy van ez? Véletlen csupán vagy nem az? Azt hittem százával fogják begyûjteni a rombolókat/támadókat, de semmi... Egy "jobboldali" tüntetésen a gatyád is átvizsgálják, itt meg? Eszem megáll.
A ratyiházasságról meg inkább ne is beszéljünk. Némethon kérdéses jövõ elõtt áll, ha jól érzem (bár az igazából ránk is vonatkozik)...
329 #10 gutai zub
- 2017-07-17 16:12
Gerry,

Leveled Imréhez, minden szavához, ékezetéhez, odaadtam volna aláírásomat, teljes egyet értésemet.

Imre az évek során sokszor próbára tett bennünket.
Sajnos az eredmény legtöbbször lehangoló volt.
De mit gondoltok?
Gerry feladta a leckét, bízott "Bennünk"

Tíz és tíz ezrek hûen maradtak, írtak olvastak

Megmondom õszintén, minden szerény írásom után azonnal az jutott eszembe:
Mit szólna most ehhez Imre?

Össze jön ami össze tartozik: köszönjük Gerry, és Te Jó Isten, végre itt vagy velünk Imre..................
4 #11 Posta Imre
- 2017-07-17 17:47
Jól van lányok és fiúk! Körbeért a karika. Már majdnem ott tartok, ahol akkor voltam, mikor az egész "bennem" elkezdõdött. Igaz, ma bruttóban se keresek annyit, mint akkor nettóban, pedig közalkalmazott voltam, de ilyesmin már kár károgni, nem igaz?

Egészség nagyjából rendben, reflux már egy ideje tünetmentes és bringázok, futok, mint a nyúl, bár a vérképem mostanában nem ellenõriztette az asszony, de aszonygya, hogy még megérem a hold-napot, bár tennap elkapott, mert sárgának vélte szememnek fehérjét. Aggódik, na! Az asszony dóga ez is!

Az ügyem közben másodfokban (vagy miben) is felmentéssel zárták, azóta se nyikk, se nyakk, se visszacsempészett számítógép, se semmi.

Mivel a türelmem már korábban elfogyott, így könyörületet ne várjon eztán se senki, bár gyakorlom az önmérsékletet.

Az írás

Nos, az ihlettel még hadilábon állok, inkább szemlélõdõbe ta-posta-m magam, mert ha már magamnak sem osztok lapot, így kevésbé érdekel, hogy mások lapját se nekem kell lapátolnom.

Sanos továbbra is az a fixám, hogy értem ami zajlik, amiért zajlik és mi kell ennek a "vége" legyen. Ezt ma már inkább közöny-nyegleséggel veszem, de ráerõltetni nincs gusztusom már a "próféciákat" a senkikre, bár bevallom, azért néha-néha még elkap a hevület és harctéri idegesség, de gyorsan lenyugszom.

Az a helyzet, hogy Gerry írása SAJNOS elég pontos és nem csak vesszõs, hogy ostorozzon. Nagyon gyér a felhozatal és inkább csak gyérül, mint szaporodnék.

Talán hiszitek, talán érzitek is, de igazából nincs jelentõsége, hogy mit írok már. Nagy lemaradásokkal, de hivatalból és ormányzatilag írják, mondják azt, amit itt már sok éve kiveséztünk. A program fut, halad, csak nem engem emlegetnek, hogy "fikázom" a pápát, hanem Báyert, miközben tele az "ország" egy "mocskos zsidó" képével, akit egyértelmûen ellenségnek deklarálnak azok, akik mind egy szálig ennek a "mocskos zsidónak" a tenyerébõl ettek, esznek...mert a "játék" globális és a szereplõket mozgató mancsok most éppen így sakkoznak a figurákkal.

Faeb, megcsinálták a "mi" 2006-os forgatókönyvünket. A "szélsõbalos" maszkosok zöme titkosszolgálatos és kiképzett "közszolga" lehetett. Majdan, mond valamit ugye?
A "nacionalizmust" fel kell ébreszteni és úgy, hogy ez ne legyen egyértelmû, sõt inkább három, vagy több. A "káoszból" születik a rend.

Na majd leszek még, csak nem fogok itt lógni annyit és ha igaz, hogy annyira releváns amit írok, tán az olvasottságon is megmutatkozik majd, bár nem ez számít, csak ideje lenne hangot adniuk azoknak is, akik eddig nyemát játszottak.
99 #12 MORMOTA1968
- 2017-07-17 18:42
Helló Imre! Örülünk neked, hogy újra, ha csak villám látogatásra, vagy ki tudja? de benéztél. Igen! Már az új honlap elindításakor érdekes mód erõsen lefogyott a tagság. A többi tán Moszad és CIA, MI6, meg egyéb ügynök volt netán? No meg az orosz titkosszolgálat. Na jó, õk most is itt vannak, ez tuti! Gerrynek mindig igaza van. Sajnos õt is osszák néha, ahogy õ is kiosztott már néhány gyomrost, ha nagyon muszáj volt már. Fájt is egy ideig, de elmúlt, mint ahogy el kell múlnia minden fájdalomnak egyszer. Hihetetlenek ezek a nézettségi számok Imre, de biztatóak. Soha nem szabad föladni, bármennyi barom állat is keserítse az életünket (ismerek jó párat) mert az a vég. Amíg benne vagyunk a bundában (bõrkötésben) küzdenünk kell, bár már én is sokszor feladnám a harcot. De dolgavégezetlenül ne menjünk már el. Föladatunk van ebben az életben. Meg a következõben is lesz bõven. s_Laptop
99 #13 MORMOTA1968
- 2017-07-17 18:50
Imre! Ha sárgásak a szemeid az bízza máj gond. No ez csak olyan kontár diagnózis egy képzelt betegtõl. Érdekes mód most voltam egy szülinapi buliban és mocskosul nem bírom az alkoholt, még se tudtam beba@ni. Pedig igyekeztem nagyon, hogy légyen némi hang-(m)ulatom. Négermesterrel kezdtem, oszt jött a diópálinka, barackpálinka, meg vott ott még valami, de már nem emlékszem rá. Hiába, korral megy el idõben az ember esze. Ami állítólag nekem nem is volt soha! s_hihi
99 #14 MORMOTA1968
- 2017-07-17 19:15
Sokan nem értik mit jelent a "rasszizmus" valójában. Többek között egyik unokahúgom se. Szerinte a rasszizmus csúnya dolog. No nézzük! Mi a szó eredeti jelentése. Faj szeretett, a saját fajunk megvédése más fajok, rasszok agresszív térhódítása ellen. Meg kell kérdezni egy izraeli zsidót, vagy akármilyet, egy cigányt, egy feketét, stb...hogy ha választania kellene, a saját rasszát védené e avagy mint egy tompult agyú libsi, egy idegen rasszot. Mert a fehér fajoknál az oktatással, neveléssel vagy inkább megfelelõ idomítással már rég elérték a többségnél, hogy a rasszizmus kifejezésnél, szónál mindig valami igen negatív és csúnya dologra gondoljon. Nem utálok és fõleg nem gyûlölõk én egyetlen más ember fajt vagy rasszt, amíg békén hagy élni, létezni. Ahogy a szúnyogot, legyet és egyéb kellemetlenkedõ rovart, vérszívót se gyûlölöm, csak közönyösen kinyírom, ha már nagyon idegesít a kellemetlen zümmögése, vérszívása körülöttem. Míg nem volt netem pár hónapig, Húsvét után, neki ültem és nagyjából végig néztem a "Magyarnak mondott és Népinek mondott mese sorozatot és bizony tanulságos volt. Rajzolt tündérek, boszorkányok sárga csillag alakú szemmel, amik néha közelebbrõl nézve bizony Dávid csillagot formáztak. De más érdekességek is voltak. Például komcsi népmese is volt köztük. Osztán ott volt ez a nagy arany, ezüst, igazgyöngy, meg pénz imádat. Tényleg ilyenek voltak a magyar népmesék? Mert sokszor az volt az érzésem, hogy ezek inkább sok esetben kazár népmesék inkább. Felnõtt fejjel nehéz volt megértenem sok rész mondanivalóját is, ugyanis ku@vára értelmetlennek tûnt némelyik népmese mondanivalója. És ezt nézetik a gyerekeinkkel, (már akinek van.) Sok mese ugyan azt a történetet mesélte el kicsit másképp. Valami nekem nagyon nem tetszik ezekben a népmesékben, amik állítólag magyarok. Nagyon sok furcsaság van bennük.
116 #15 livia
- 2017-07-17 21:29
Imre, ha megint elmaradsz, akkor Mormota megint alszik egyet. Pedig ahogy olvastam, nem kidobandó. No, meg a gazda esete? Látszik a portán.
267 #16 Perle
- 2017-07-17 22:06
Tízezer vendégmunkás jön Magyarországra.
http://www.napi.h...43813.html
45 #17 micro
- 2017-07-18 05:27
Köszönjük Gerry! Már nagyon hiányzott Imre!
48 #18 ro-zsola
- 2017-07-18 12:13
Perle , te is tudod mirõl szól ez. Az " ukrajnai munkavállalóknak " jönniük kell. Elõször egyedül jönnek , majd jöhet a családegyesités. Nagy a nyomás nyugat felõl : http://avilagtitk...s-artalmas
Bekövetkezik a " bibliai jóslat " ? http://valasz.hu/...kor-124684
Nagy aktivitás észlelhetõ a térségben. Szaud-Arábia nem nyugszik. Bár nincs vér a pucájukban Irán ellen lépni , Jement és Qatart piszkálják. Sziriában és Irakban gondok vannak. Az orosz-iráni jelenlét egyre erõsebben szoritja ki a nyugatot. A török medveként brummog amióta a " német " hazahúzza a bélét Incirlikbõl.
Trombita ( Trump ) jól bepalizza a kelet európai talpnyalóit. Patriot rakéták érkeznek Lengyelországba és Romániába. Nemrég a " német " Patriot körül volt egy kis " Bibi ". Azok a szemtelen szirek valamilyen zavarószerkezettel bepalizták a Patroit rendszert amely idegen fenyegtést érzékelt és az állitólagos célpontokra tüzet nyitott. Végeredmény : lelõtték a nagy semmit. Nincs gond , az EU nyomdái ontják az eurót
Eközben Izrael már vizet koldul. Magyarország természetesen segit a " tesvireknek " . Na persze ! A náci Orbán rezsim vizet ad a zsidó államnak. Érthetõ ha a bal-lib ajvékol. Na de kérem ! A " baloldal " antiszemita lenne ? Végülis éppen õk antiszemitáznak le mindenkit , fõleg a kormányt amely ivóvizet ad a zsidóknak. Bibi maga a megtestesült antiszemitizmus. Orbánnal kéz a kézben " tiporják el a demokráciát "
Csak bambán csodálkozom az elmúlt napok eseményein. Ajvékol a zsidó mert a másik zsidó antiszemita. Mi lesz ennek a vége ?
Soros közismert " spekuláns ". Jaaaj ! A " spekuláns " = " zsidó ". Tehát ez a kifejezés antiszemita meg náci. Hmmm , a cigány-zsidó náci lenne ?
Én hiszek a baloldali értelmiségnek. Szerintük a náci = zsidó. Mivel nem vagyok zsidó , de jure és de facto , náci sem lehetek.
Tudom , nehéz lekövetni. Talán nem is kell. Putykó jól taktikázik. Hol az ámerikai , hol az izráeli zsidó mellé áll . A lényeg viszont világos a számomra : öljék csak egymást.
A vatikáni fehérkipás sátánszolga tolja az elõadást , a nyugati libsik meg követik. A keleti keresztények pedig egyre jobban eltávolodnak. A vasfüggöny újraéled
Jelenleg nagyban folyik a zsidók belharca. A bibliai " trombita/trump " harsogja a magáét. A " jelenések könyve " megjelenik amint megjósolták. Az Antikrisztus amely nem egy ember hanem egy intézmény eredeti nevén a Vatikán " felfedte magát ". Pedofilbotrányok , drogos orgiák , maffiapénzek , migránscirkusz. A keleti " kereszténység " pedig köszöni szépen jól elvan. A keleti " hittudósok " a Vatikán fokozatos leégésével párhuzamosan egy " Új Biblia " megjelenésérõl " prófétálnak ". Az új mûben az ugynevezett " Ószövetség " már nem módi . Elvégre ez már a XXI. század. Kevesebb mózes meg ábrahám , több Jézus.
Nekünk maradék magyaroknak szokás szerint nem osztottak lapot. Ne bánkódjatok. Nagyon is jó , hogy kimaradunk ebbõl az leosztásból. Jézus elsõ parancsolata nem változott : " Ne ficánkolj ha nem téged baszogatnak ! "
Basztassák csak a zsidók önmagukat. Bátoritsátok õket a " harcra ". Menjenek csak egymásnak ! Gyõzzõn a " jobbik " vagy " balik " vagy akárki. A lényeg , hogy minnél több dögöljön meg minnél gyorsabban.
Az " okos " zsidó amúgyis kimarad a buliból. Mer' ugye az okos nem akar megdögleni. Nos , ezekkel az " okosokkal " esetleg van értelme tárgyalni. Vagy mégsem ? Ez már a jövõ zenéje
51 #19 Skorpio58
- 2017-07-18 14:58
Ez a víz-dolog nem ma kezdõdött.
https://alfahir.h...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.21 másodperc
3,394,485 egyedi látogató