Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Új hõsökre van szükség' - legyél te is egy közülük!

BelföldA "hazának" már az is ölég, ha nyögsz egy lájkot, esetleg megemeled a puha segged a "magyar" válogatott labdakergetõk szégyene után és besétálsz véred adni, hogy a zsidó aztán kísérletezhessen véle, no meg eladhassa, meg esetleg beadhassa, hátha ember lesz belõle...de nem! Hõs kerestetik! Holnap harcban lehetsz az, most még fotölyben!
A Magyar Vöröskereszt véradókamionjának üzembe helyezése óta több mint 40.000 ember nyújtotta itt segítõ karját véradásra, ez azt jelenti, hogy már 18.000 liter vért gyûlt össze a kamion segítségével. Most mindennapi vásárlással támogathatjuk a kamiont.

A P&G és a Rossmann a Magyar Vöröskereszt véradókamionjának támogatására indította el az „Új hõsökre van szükség” kezdeményezést. Július 31-ig minden Rossmann üzletben és Online Drogériában megvásárolt Blend-a med és Oral-B fogápolási, Pantene hajápolási, Discreet, Naturella és Tampax nõi higiéniás, és Old Spice férfi szépségápolási termék megvásárlása hozzájárul a program sikeréhez. A kijelölt márkák esetében minden elköltött 100 forint után 1 forint a Magyar Vöröskereszthez jut el.
„Új hõsökre van szükség” – legyél te is egy közülük!

„A véradókamion kiemelt szerepet kap a mindennapi munkákban, segítségével olyan emberekhez is eljuthatunk, akik számára az átlagosnál nagyobb idõ- és energia befektetést igényelne egy kijelölt véradóhelyre elmenni. A Magyar Vöröskereszt kiemelt feladata, hogy minél több fiatal véradót mozgósítson, ezért is örülünk minden olyan kezdeményezésnek, ami a fiatal korosztályt, az új hõsöket célozzák, mindezt a véradókamion bevonásával” – mondta el Kardos István, a Magyar Vöröskereszt igazgatója.

„A Procter & Gamble 25 éve elkötelezetten gondoskodik a magyarországi helyi közösségekrõl, ahol élünk és dolgozunk. A most útjára indított kezdeményezéssel a Magyar Vöröskereszt, a Rossmann és a P&G folytatja társadalmi felelõsségvállalási törekvéseit a magyar emberek életének támogatásával” – mondta Matej Podobnik, a P&G Magyarországért felelõs vállalati kommunikációs menedzsere.

A program kulcsfontosságú partnere a Rossmann, Magyarország egyik vezetõ kozmetikai áruházlánca.„A Rossmann nyitott a különbözõ társadalmi kezdeményezésekre. Bízunk benne, hogy vásárlóink most is csatlakoznak majd a programhoz, hiszen a kampány menete igen egyszerû: mindennapi bevásárlásunkkal, egy kis figyelemmel, szinte észrevétlenül is segíthetünk” – tette hozzá Kadlok Nelli, a Rossmann Magyarország PR menedzsere.
„Új hõsökre van szükség” – legyél te is egy közülük!

A nyár beköszöntével sem csökken a vérellátás biztosításának jelentõsége, mi több, rendõrségi statisztikák szerint a gyermekbalesetek száma július-augusztus idõszakban kétszer olyan magas, mint február-márciusban. Pontosan ezért kiemelten fontos, hogy felkészüljünk a bajba jutottak megsegítésére a hazai vérellátás támogatásán keresztül.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-07-18 19:37
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SJmRyHVykYI[/movie]
https://www.youtu...JmRyHVykYI

Az orosz hõsök államilag segítenek átformálni a ...szóval a valamit...
116 #2 livia
- 2017-07-19 20:39
Szóval: A mai Magyarországon mindenki hõs, aki megpróbál családot, életet építeni, és fönnmaradni. Nem kell elmenekülni! Itt kell építeni, és fenntartani a jövõt! Ez a mi hazánk! Tartsunk ki! Már nem mondom, hogy össze, mert az emberek még egymástól is félnek. Rosszabb, mint a kádárrendszer. No, én a régi szomszédaimmal jól vagyok, sok az új, az kérdéses. Mellettem kettõ, mögöttem egy, szemben kettõ építkezik. Az egyik már építi a kínai nagy falat, bocsánat a zsidó nagy falat.No, ilyenek mögött "dolgozik" nyugodtan a cigány, vagy a rabló, esetleg nyugodtan lehet gyilkolászni akár. Gratulálok. Megy az elszigetelõdés, aztán megint lehet ájvékolni. Még a kutya se fog ugatni, ja, megszólalt a riasztó? Naponta meg szokott. Ki figyel oda.
116 #3 livia
- 2017-07-19 21:00
Bocs, félreértettem, itt véradásról van szó. No, izrael tényleg kéri, hogy nemcsak, de magyar vérrel is védjék meg a seggit, de ha jól viselkedne, talán nem kéne megvédeni õt senkitõl. Rossz gyerek, inkább jól el kéne náspángolni, aztán csöndben maradna. No, én bárkinek adhatok vért, de én csak nagyon kevés embertõl kaphatok. Nem vizsgálták, mert nem mentem el.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
3,402,834 egyedi látogató