Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jelentés túlról

GondolatokA bölcsek bölcsen hallgatva ordibálnak, de mindenkit csak az a kérdés igazgat, ki nyerít a végén! Az eltelt önkéntes remeteségem talán nem volt hiábavaló. Az idõ telt az eseményeket az elõre programozott algoritmusok szerint generálták. Ugye milyen nem meglepõ? Számomra csak az okoz még némi kéz és lábtörlést, mi okozhatja azt, hogy ennyire nem nyilvánvaló másoknak mára, ami ennyire nem nyilvánvaló? Miért nem az? Mi kell még ahhoz, hogy legalább a töredék megértse, hogy paradox azért paradox, mert megfejthetõ. Minél több ellentmondás, anál jobb – vélik a buzik. Szivárványt minden púzókára!

Ugyanakkor magammal szembeni elvárás a puritán pragmatizmus. Higgyétek el, nem voltak elvonási tüneteim attól, hogy nem kell osztanom a virtuális vitrin-észt és igazából a kíváncsiság sem verte ki már a biztosítékot. Bizonyos értelemben leszámoltam ezzel a „világgal”, vagy illúzióval, érzékszervi tüneménnyel és a lények zömével magamban, kik hatása mára többé-kevésbé immunitásba ütközve cseng le a csendbe benne.

Három mondatban össze lehet foglalni a globális események halmazát, de új nem lesz benne, sem meglepõ már számotokra. Tetszeni sem fog, pedig tetszetõs, de ez is csak az ittlét keserédes vonzása miatt tûnik így. Kasztosodunk szépen! Szar-kasztosodunk.

De akkor most lássuk a várva-vágyott medvét, vagy mit. Mert már itt van a lapos tévé mögött, sõt már a képernyõbe belebújva és ki-kikandikálva is, meg nem is.

Elsõ kérdés: Ti még elhisztek bármit is, amit láttok, hallotok? Bármit? De ha erõsen szelektáltok, akkor értitek mi lehet az igazság és miért, vagy csak szeretnétek mindezt így interpretálni, lekönyvelni, aztán a „világ” úgyis halad, amerre haladnia kell, ti meg valahol vele együtt, vagy megállva az idõben csõpostán akartok majd célba érni?

Második kérdés: Miért? Ha egy életünk van, úgy semmi értelme, logikailag kár is közelíteni a kérdéshez, mert önmagát nem válaszolhatja meg és nem is hatja meg a válasz a kérdezõjét. Ha az élet nem ér véget a bõrzeke levedlésével, már sanszos, hogy tétje lehet az itteni lótás-futkosásnak, ám százezer az egyhez, hogy ennek felismerése valakit elindítson egy orbitális pályán és ne vesszen el a vallásos spirituszban, karnációs küszöbön se botladozzék és még ittléte alatt további károkat nem okozva minimális szenvedéssel ösztökéljen másokat is „kiút felé”.

Harmadik kérdés szabadon választható. Mikor, mióta és meddig. Alapvetõen idõ-installáció, kronologika és tengernyi csepp latolgatása, hogy most akkor merjem-e, vagy ne gyûszûvel a tengert, rostával a szelet? Merjed barátom, ha van hozzá merszed!

Végre megértettem, hogy a nulla a legerõsebb szám. Korábban az egyet tekintettem annak, de mára felértékelõdött a nullák zöme. Praktikus és velük tényleg számolnak, mûveleteket végeznek, csak néha elibük kell csapni valami mást számjegyet, mert a nulla önmagában azért csak nulla, de sok nulla és akár csak egyetlen Egy már kész átverés.

A társadalmakat így rakták össze, illetve ilyenné tették, színtiszta genetikai, etnikai alapokon. Az eredményt látjátok, nem? Most hiába akarnak a nullákból egyet hazudni, azok csak hulláknak jók, de még annak sem, mert nem számítanak. Egyé meg egy nulla sosem akar és nem is fog válni. Nem adja magát egységre!

Ezért a bölcs hallgat és vár.

Sok ismeretterjesztõ „laikus” anyagot böngésztem át a hónapok alatt. Egyre több mindenki számára elérhetõ, sõt kötelezõ amerikai filmekben egyszerûen megölik az istent. Kiderül, hogy nem is olyan cuki pofa, mint aminek a teremtményei addig gondolták, vagy hitték, vagy….
Hogy jön ez most ide? Viszonylag friss anyagokat böngészve akadtam okfejtésekre, melyek elég nyíltan, bizonyítékokkal okfejtve állították, hogy pl. Napóleon valójában nem is az orosz cár csapatai ellenharcolt, sõt a császár és a cár egy csapatban „fociztak”. Nem is olyan paradoxon. Ha igaz, a régi népek, szkyta leszármazottak voltak az „ellenség” és az orosz cárok meg Katalintól fogva mind egy szálig zsidó (német) származék. Na mindegy, nem akarlak ilyesmivel untatni, de a gondolati körbe teljesen belefér a mai eseményhorizont.

Tudtok olvasni?

-Rezsicsökkentés
-Állítsuk meg Brüsszelt
-Ne Soros nevessen a végén…

Ugyan egyetlen szó sem igaz az egészbõl, de Iránt mutat. A legnagyobb „rezsi” a zsidó-cigány eltartása számunkra. Csökkenteni kell! Brüsszel az újkori babiloni zsidó fellegvár, a sátánfészek, ahonnan az itteni Orsósok, Gyurcsányok, Vonák szalasztva lettek és instruálva. Persze nem csak onnan, de a hely maga szimbolikus. Soros? 6 éve jelentette be, hogy befejezte. Ezek szerint vagy 6 éve már készültek a nevében a mostani észhez térítõ migráns-áradatra. Nincs jelentõsége, csak nyilvánvalóvá teszi, hogy a mocskos zsidó bizony mocskos zsidó, de most már „állami szinten”. Antiszemitának lenni hazafias kötelesség! - ne feledjétek!

Tekintsetek szét! Minden „országban” megy a digitális dihotomizálás. Határok egyre láthatóbbá tétele az értéktelenség és a mondvacsinált értéknek feltüntetett egykor természeti létalap kikandikáltatásával. Nevet akarnak adni a névtelennek, hogy ne õ nevessen a végén. Innen nézve mér rég szánalmas mindez, bár ettõl még érthetõ. Ma hulladékgazdálkodás folyik, mint a trágyalé és az az alapanyag az „emberiség” biomasszája. Apropó, mára azért már nem annyira eget rengetõ kifejezés kijelenteni, hogy az emberiség nem egységes faj, sõt….egyáltalán nem az.

Ez a háború a kezdetek óta zajlik és most sincs másról szó. Szavak röpködnek, de a tartalom mindig is ugyanaz volt.

Azért ne aggódjatok ám, megmondtam, hogy nem nyerhetnek és nem azért mert megmondtam, de azzal, hogy megmondtam sokkal nyilvánvalóbbá vált. Mondjátok meg tük is!

Akkor mi itt a gond?

Az, hogy a zsidó már globális uralkodó faja ennek a dimenziónak? Az. Leváltani csak úgy nem lehet, mert úgy beleette a fene a gazdaságba, kultúrának nevezett majomkodásba, nemzeti-etnikai kakaós csigába, hogy ha ezt a „csõszök” csak úgy kimetszik, az egész most ismert világunk belerokkan. De ez nem azt jelenti, hogy nem kell és nem lesznek kimetszve. Csak akkor, ha már készen áll az új „gazdaság” és a kulturális alapok és ezeknek a nulláknak a hada nem vergõdik annyit, magukat számba véve, pedig igazából csak asszisztenciának kellenek a váltáshoz.

A zsidók össze lesznek terelve, mióta mondom. Ide! Innen átveszi a vagonokat Izrael, mivel Izraelt meg már Oroszország vette a nevére. Nem lesz hiba. Nagyobb gyilkolászásnak nem szabad esnie, csak amolyan „véletlenszerûnek”, meg ricsajozásnak, performanszoknak és pár rendõr mindig megsérül majd, esetleg meg is hal (vagy eljátsszák)...de elnézve ezt az agyatlan népeket ezeknek teljesen mindegy, csak írom, hogy tudjatok róla. Vicc az egész, bár annak azért komoly. Ébresztõprogram mindenkinek és közben az idõ is megyen.

Mire vagytok kíváncsiak? Az algoritmusra? Kinek kell a képlet? Mostanában újra olvastam egy kis Badinyit. Csak emlékezet-frissitõnek üdítõ, mert ha nem is igaz úgy minden, de a vektor iránya egyértelmû. A pápát már Bayer is lehülyézi? Megteheti, hisz a judeo-keresztény egyház az egyik központja ennek a gyíklesõ programnak, de ezt is rég kiveséztük immár. Teljes „vallás” és „hitbéli” revízió kell, hogy menjen a területi és etnikai mellett. Készülget azért, nem látszik? A szíriai háború, vagy a koreai konfliktus és az ukrán helyzet is mind addig nyúlik, mint a rétes, amíg a globális átálláshoz és az összeomlás elkerüléséhez szükséges „hídfõk” kiépítése nem végleges, mert amikor már kész, akkor el lehet pakolni az állványokat, molinókat leszedni és megmutatkozhat maga a legújabb „ világrend”, ami azért gyökeresen más lesz, mint az eddigiek. Így kell legyen! Mert ha megmarad egy rohadt kis csírája is ennek a zsidó csattanós maszlagnak, akkor az össze még megmarad istenke elbújhat a saját valagába, ahonnét egykor egyébként is kirajzottak keverni a lekvárt.

Tudom jól, hiába mondom nektek, hogy tekintsetek sokkal távolabbról az egészre, mert a piac közel van és a sárga csekkek is csak jönnek. Nem is erre gondolok én. Amíg itt vagyunk, nem vonhatjuk ki teljesen magunkat a játékból, de a szabályok nyilvánvalóan mára egészen mások, mint régen voltak, illetve mára az mindeni feladata, hogy saját szabályait alkossa meg, melyek az Életet szolgálják és nem az élvhajhász göcs kis egóját. No igen, itt a mutatvány a jelenlegi felhozatal 99%-nál már meg is bukott, de ettõl tán még azért holnap reggel is fel fogunk kelni, nem?

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-07-22 21:16
20 milliárd dollárt kért Gorbacsov Thatcher asszonytól a Szovjetunió megmentésére
Lengyel Miklós

A levelet Robert Maxwell, a több titkosszolgálattal is intenzív kapcsolatban álló brit médiamágnás juttatta el Thatcher asszonyhoz. Magántitkára, Charles Powell irattárából most került a levél a sajtóhoz.

Eszerint a találkozó idõpontjában, 1990 márciusában a Szovjetunió a gazdasági összeomlás küszöbén állt. Gorbacsov, a Szovjetunió utolsó vezetõje azt kérte Thatcher asszonytól, hogy 20 milliárd dolláros gyorssegéllyel mentse meg a rendszert, mely különben szerinte a fasizmus irányába fordult volna. Ebbõl a pénzbõl az oroszok élelmiszert és gyógyszereketakartak vásárolni, valamint létfontosságú egészségügyi berendezéseket. Cserébe ásványi kincseket ajánlottak, illetve egy repülõgépet. Thatcher asszony jó kapcsolatot ápolt Gorbacsovval, de nem volt 20 milliárd dollárja erre a célra. Különben is: pozíciója otthon meggyengült és hamarosan lemondásra kényszerült. A Szovjetunió gazdasági csõdjét mindenekelõtt az okozta, hogy a kõolaj ára mélyrepülésbe kezdett. Márpedig ez volt az oroszok fõ exportcikke.

Robert Maxwell 1990 márciusában nyújtotta át a levelet Thatcher asszonynak. Másfél éven belül mindhárom szereplõ helyzete radikálisan megváltozott: Margaret Thatcher és Mihail Gorbacsov megbukott, a Szovjetunió felbomlott. A postás, Robert Maxwell – titokzatos körülmények között – meghalt.

Ki volt õ, aki ebben a drámai pillanatban ellátta a postás szerepét? Zsidó családban született az egykori Csehszlovákiában. A második világháború idején életveszélyes küldetéseket vállalt a brit titkosszolgálat megbízásából. Amikor az oroszok elfoglalták Csehszlovákiát, akkor az orosz titkosszolgálattal is jó kapcsolatot épített ki. Izrael megalakulása után (1948) a Moszad munkatársa lett. A hidegháború idején nyomoztak utána, mert fennállt a gyanú, hogy az orosz titkosszolgálat érdekében tevékenykedik Londonban.

Médiabirodalmat hozott létre, mely jelentõs mértékben befolyásolta a közvéleményt Nagy-Britanniában. 1990-ben a médiabirodalom már nagy bajban volt, hiszen pénzének egy részét az oroszoktól kapta korábban, de Moszkva immár képtelennek bizonyult a finanszírozásra.
A médiabirodalom összeomlott a Szovjetunió bukásával szinte egyidõben. Robert Maxwell kiesett jachtja fedélzetérõl és meghalt. Sokan öngyilkosságra gyanakodtak. Özvegye szerint baleset történt. Robert Maxwell holttestét végakarata szerint Izraelbe szállították és ott is temették el.

Fotó: Moszkva a nyolcvanas években / Flickr
http://www.globop...mentesere/
5 #2 kincses
- 2017-07-22 21:58
Na de miért pont Thatchertõl? Tartoztak vele még a második világháború miatt, vagy mi? Miért nem volt az angol zsidónak pénze, hogy az orosz zsidónak adjon? más lett az "optika" közben? Mert ebben a kérdésben 20 milliárd nem pénz...igaz, nyugat így tehette rá a kezét a keleteurópai piacokra---tanulságos.
4 #3 Posta Imre
- 2017-07-23 08:26
Miért-miért...mert Gorbacsov angolszász szabadkõmûves ügynök és ha nem is vona igaz a fenti cikk, a lényegre csak rávilágít. Gyógyszerre kellett vona mi? Jó vicc. Kincsi értened kellene, hogy sokkal magasabb szintrõl degenerálják az itteni folyamatokat, s bár hagynak bõ teret az egyéni kezdeményezésnek a fõsodrot az nem érintheti. Éppen ennek a tatchernek a szájából hangzott el a kijelentés, miszerint pont elég pár tízmillió kiszolgáló személyzet a szovjetúnió népeibõ...nekik. Nem szó szerint idéztem.

Tedd az analógóját át a "magyar" helyzetre, mikor grósz és némth voltak megbízva ugyanezzel. Az eredményt láthatod.
5 #4 kincses
- 2017-07-23 09:51
na jó, akkor írok ide egy mennyországos viccet...így szól: Él a faluban egy rabbi meg egy katolikus (református, unitárius, tetszés szerint) pap és sokat vitatkoznak az életrõl, a halálról, a feltámadásról és a mennyországról. Egy alkalommal találkoznak az utcán és így szól a pap a rabbihoz: Te rabbi, én álmodtam, a zsidó mennyországot láttam, te ami ott volt...az a harsányság, az a veszekedés, ordibálás, az a lökdösõdés, ott mindenki adott - vett, becsapott és kiabált érte, hogy becsapták, ott ment a szabad szerelem és minden ami a földön nektek tilos volt, rabszolgák dolgoznak a zsidók helyett, te én megborzongtam, annyira megdöbbentem, micsoda hely a ti mennyországotok....A rabbi hallgat, mondja, hogy meglehet, hogy ilyen, õ még nem látta, és ezzel elválnak.
Egy idõ múlva találkoznak, amikoris a rabbi szólítja meg a papot és azt mondja, hogy õ is álmodott, jár csodaképpen a keresztény mennyországban. Na az csodálatos volt: az a csend, az a vízcsobogás, az a tiszta levegõ, az a jóság, ami ott áradt, talán még valami mennyei fennséges zene is szólt messzirõl, de nem zavarta a csendet. Az állatok szelídek voltak, közel jöttek, a szél éppen csak lengedezett langyosan, egyszerûen megrendítõen csodálatos volt. A pap kihúzza magát, hogy na ugye, a mi mennyországunk azért csak nem akármi, de azért rákérdez, hogy mi van az emberekkel, azok hogy vannak?
Mire a rabbi: - Milyen emberek?
s_kot Na így. Jó étvágyat az ebédhezB)
4 #5 Posta Imre
- 2017-07-23 10:02
Igaz lehet, bár az itteni lét becsapottságának tudatával, vagy annak teljes tudatlanságával es aligha kerülhet valaki az ideális Mennyországba! Menny-ország...ahol még a "madár" se járhat, jó vicc. A sok szeretetrebegõn már nyeríteni sincs kedvem, meg a sok békegalamb-várón. "Milyen emberek?" De milyenek lehetnek akkor az istenek? Kár vesztegetni es rájuk a szót.
283 #6 gladiator07
- 2017-07-23 11:12
Na jó!!! tekintsünk el az un. bibliától, embertõl, Istentõl, / Istenektõl). A szellemvilág hierarchiált, viszont nem diferenciált, max orientált, tehát nem léphetsz elõre csak ha bizonyítva van a stáruszod, nincs kenõpénz, kapcsolat, társadalmi helyzet, csak tálentum, ami mérhetõ, ergó látszik rajtad, elbuksz ha 1 10000000000 ,milliméter hiányzik, és nincs ember, legalábbis hús - vér, mert anyag az nincsen.. A földi okkultista kitalált vallásokból kiindulni, uram bocsá kudarc, és botorság.

És ha, mint az imre kimondja az " egyenes " utad megrezeg,, a nómenklatúra is keresi a hibás klónokat, mert összedõl a birodalma. Az inkvizícó meg teszi a dolgát.
Tovább ne !!!

Ja bocs! a világ mindíg úgy mükszik, ha a kereskedelem , tehát a piac mûködik, ha nem, na akkor van háború.
40 #7 bulcsu
- 2017-07-23 15:35
Imre, jó hogy újra itt vagy!


Ha már fizetségrõl van szó, Közel-Keleten kezdik visszaigényelni ami jár(na).

"Damaszkusz az ENSZ-nek: "A törvénytelen koalíciónak fizetnie kell Szíria elpusztításáért"
A szíriai kormány követeli, hogy az USA és szövetségesei fizessenek a szíriai infrastruktúra elpusztításáért és vállaljanak politikai és jogi felelõsséget polgári célpontok törvénytelen bombázásáért."
http://lovasistva...l-mashova/
159 #8 vanyusha
- 2017-07-23 16:50
Na A(n)gkor leásunk, kérem Pi -t?

Akadtam okfejtésekre, melyek elég nyíltan, bizonyítékokkal okfejtve állították, hogy pl. Napóleon valójában nem is az orosz cár csapatai ellenharcolt, sõt a császár és a cár egy csapatban „fociztak”. Nem is olyan paradoxon. Ha igaz, a régi népek, szkyta leszármazottak voltak az „ellenség” és az orosz cárok meg Katalintól fogva mind egy szálig zsidó (német) származék
4 #9 Posta Imre
- 2017-07-23 18:20
vanyusha innen kezdheted! Érdemes szörfözgetni.
https://www.youtu...E49c-LTJ1M
https://www.youtu...eJaFLK-Jd4

Bulcsu, meglátjuk!
6 #10 anzsi a macska hala
- 2017-07-23 21:31
A ménország is ugyanitt van, csak néhány atto sec.-al odébb. Ha jó szinkron színész vagy, akár át is tudsz látogatni meg vissza.
Ugye van az elsõ, második, harmadik, negyedik, ötödik, és még egy ami nincs is. Mi vagyunk középen, hála a MI Atyánknak.
4 #11 Posta Imre
- 2017-07-24 06:18
Na itt meg a japók kezdték el tagadni a kínai holokosztot, történelemhamisítással vádolva a kínaiakat. Még a végén kiderül, hogy Hirosima és Nagaszaki sem igaz. Persze lehet mégis, vagy mégsem?

http://www.chinad...647355.htm
159 #12 vanyusha
- 2017-07-24 19:44
Kérem Pi -t?
Horus = Orosz födrajzi területen viszonyítva a + dimenzióban terembura alat még mindig létezik skyta nép ,használt több alkalommal 1666-9 tól mai napig energia eszközt, megszüntetve történelmi realitásokat. Pl Putyin már nem él.....Hitler 128 éves Délamerikában..Peter cár Hollandi úta aki kicserélve stb....Most: Három tenger gazdasági övezette harmdik birodalom ramekin, Mén ország:Menny (el )ország= Menn(be) ország a nózi++ Magyar Honos, balra második oldal ajtos kapu.
4 #13 Posta Imre
- 2017-07-24 20:39
Vanyusha, egy virtuális világban bármikor átrendezhetik a terepet és a szereplõket is korlátozott módon ugyan, de pótolják. A mellékelt kvantumfizikai dimenziókban igazából nincs jelentõsége már, hogy ki is az eredeti és ki nem az. A program számít és a mátrix-harcosok karaktere "öröklódik". Az átrendezõdés nyilvánvaló.
283 #14 gladiator07
- 2017-07-25 18:33
vanyusha ha kérhetném elmagyaráznád "élõbben", mai nyelvre fordítva. Valamenyire kivagyunk már kupálódva de ez extrémül hangzik, valahogy olyan mint az Indiai Bihar, és a mi bihar megyénk. Nekem valahogy feláll a szõr a hátamon ha ezeket a szó - összehasonlításokat olvasom, azért kiváncsi volnék a nyelvész gondolataira.

T: BL.
Köszönöm elõre is.

T: BL.
159 #15 vanyusha
- 2017-07-25 21:25
Re:gladiator07
elmagyaráznád "élõbben"

Érdemes a Pi linkelt videói mellet : hasonló kinálatok, ba nézni csak a képeket a címenekhez.

II.mai nyelvre fordítva..

Tekercs töredék szavaihoz kiégészítést toldók tették!
283 #16 gladiator07
- 2017-07-27 16:02
Imre, újra elolvasva a jegyzetedet, lekell szürni, s hogy a régi szlogent ne rejtsem (B)véka alá: A helyzet nyugaton nem változott, s talán már keleten sem, a szereplõk a "fajtával" egyetemben. Akkor most hogyan tovább.
33 #17 vizilo
- 2017-07-27 18:51
Én már föladtam talám mert tul kevesenn vagyunk, azaz már nincs akinek szemüveget osztani !
283 #18 gladiator07
- 2017-07-28 12:56
Sokan vagyunk szétszórva az ország területén, sejtekbe, magokba, s talán összefúj a szél és a helyzet úgy hozza, a csúzlit mindenki hozza magával. Tudom figyel bennünket a megfigyelõ, de szarni rá, õk is tudják mi a helyzet.
37 #19 HER
- 2017-07-28 14:33
https://www.youtu...PjlmPIKNBY
Kalmár János elõadása (Chemtrail,Haarp,stB)

TAD TV1 éve
Törölje le a videót, mert beláthatatlan következménye lesz, ha nem törlik le!!!
Válasz

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.32 másodperc
4,615,215 egyedi látogató