Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta közbe lépett

GondolatokSok egyébrõl is szólhatna ez az írás, mert a téma már lassan minden portán hever a kiterítésre váró gazdájával együtt, de most sakk képi gerjesztõnek szánom. Ja, közben az egyik barátunk megint eltûnt pár napja. Egyszer már sikerült elõtalálni és még az NBH szakszolgálata is magyarázkodott levélben, hogy õk nem felelõsek. Innen tudható, hogy közük van hozzá. Remélem, elõkerül épségben. Értem én, hogy nagyon szeretnének mozgásba lendíteni, de minek?

A dolgok tisztán filozófiai alapossággal meg lettek vizsgálva és könnyûnek találtattak és egyre könnyebb. Én már csak 71 vagyok, de mire 48, már csak hetvenkedhetem, de alább nem adom. A hetes az egy jó szám, ha van hozzája jó számoló.

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2017-07-31 20:47
Hú! Erre alszom egyet! Még nem fejtettem meg.
299 #2 i_gazember
- 2017-08-01 10:17
Milyen sakki képnek kellene gerjesztõdnie? Kinek adtál mattot? Úgy sem ismeri el, és még csak be se rosál. Most még! De talán holnapra, ha nem itt, majd máshol még szûkölhet...

A kép viszont beszédes! Többek között nekem valamiért Szécsi Pál: "A kõrengeteg árnyékéban" címû dala jutott eszembe.

https://www.youtu...9-bnyftgKc
4 #3 Posta Imre
- 2017-08-01 14:47
A kép tihanyi ihletõségû, titokban készült és settenkedésem ábrázkodja. Volt pár "emlékezetkieséses" napunk a múlt héten, mikor fürdés kevésbé, hegymászás többé volt terítéken. Még kullancsom is akadt, bár mostanság patkány és egyéb paraziták tekintetében a szegregációt aktiválva formáljuk a jelent.

Ja, a tér neve, honnan "nyílok", Mádl Ferenc nevét viseli. Pfuj. ugye? Kõbe kellett véssék, hogy legyen honnan kikövezni.
116 #4 livia
- 2017-08-01 22:14
Nagyon jó kép! Tihannyal az a baj, hogy teljesen elanyagiasodott, holott pont a lelkiségrõl kéne szólnia.Hát, nem sikerült bejutni az apátságba. Még meg is kérdeztem, hogy mi van, ha misére szeretnék jönni. No, a mise korán, és késõ este van, a turistákat meg természetesen le kell venni. Nem olcsó, ráadásul, ha rosszul állítottad be a parkolási limitet, futhatsz pár kört. No, az én koromban ez már nem illõ, meg a megalkuvás sem, bár azt sajnos nap mint nap becsempészik az életünkbe. Tudatják, hogy ki az úr, pedig tévednek. Hiába, a hatalom, meg a pénz?...No!
162 #5 fapipa
- 2017-08-04 13:56
Már keresem, hogy melyik településen van ilyen, hogy POSTA I Sétány .......a googli ( meg a moszat ) már keresi ......s_proszt
4 #6 Posta Imre
- 2017-08-04 20:56
Tivadar, lehet, hogy semmi közöm nincs is!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
4,610,987 egyedi látogató