Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Imre - szeretnék neked segíteni...

BelföldImre - szeretnék neked segíteni - amennyiben mégis meggondolnád a jelentkezésedet írtam egy piszkozatot, amit (esetleg korrigálva, ha kihagytam valami lényegeset) már csak alá kell írnod S.K.Tisztelt rendör-nagyfõnök úr

Annak reményében írom ezt a levelet, hogy az önök által meghirdetett psziho-kutakodó-állásra a jelenlegi rendõrseggi állomány lelkiállapotának feljavításához valós idejü felmérés és segítség szükségeltetik, mint nagy gyakorlattal rendelkezõ P-sz-I-chomokus azonnali hatállyal jelentkezésemet nyújtom be önökhöz.
Szakmai felkészültségem szintje felsõ szintü (Very Good - szinten). Nyelvtudásom szintén - ami a jelenlegi állománnyal szükséges kommunikációhoz a mai helyzetben óhatatlanul szükséges. Anyanyelvi szinten írok és beszélek magyarul, felsõfoku tudást megközelítve oroszul, németül, angolul, hollandul, svájci és berni német "dücs"-ben valamint a Müncheni sörfesztiválon is iszonyu jól kommunikáltam bayerni dialektusban amikor arra jártam (kicsit dülöngélve de barátságos ám kissé bárgyú mosollyal - ami a mai politikai helyzetben is és a német-magyar hagyományos /anno keletnémet/ barátság fenntartásához elengedhetetlenül szükséges)

Személyes adataimat, iskolai végzettségemet a csatolt adatok között találják de az évek alatt az önök által rólam összegyüjtött dossziékban bõvebben - gondolom napi rendszerezettséggel dokumentált titkosított iratokból részletesen is informálódhatnak.

Személyes kapcsolataim a mai napig sokoldalúak valamint kiválóak.

Naprakész rálátásom van a Rendöri szervek munkájára, Pintér úrral a mai napig is remek kontaktkuss-ban vagyok, elödei, pályatársai úgymint Benzce, Bene, Gergényi, Hajdú ...és sokan mások több mint egy évtizede figyelemmel kísérik a magyar néphez, hozzájuk és magyarországhoz füzõdõ viszonyomat, cselekedeteimet.

Ezek az évek természetesen szükségesek voltak ahhoz, hogy - immár érett fejjel, logikus gondolkodással megáldva - biztosíthassam a rendõri vezetõsegget és rendörállományt, hogy a pszichologus állás betöltésére maradéktalanul képes lehetek. Azt gondolom, hogy ebben a mai politikai helyzetben szaktudásomra és eddigi gyakorlati tapasztalataimra a következõ idõszakban égetõen szükség is lesz. Célom a magyarországi rend és fegyelem pszichologiai megerösítése mint a sorállomány mint a vezetöségben elöforduló elhajlások leküzdésével.

Fizikai és szellemi állapotom maximális, anyagi és családi helyzetem rendezett és nyugodt, felhalmozott vagyonom nincs (amennyiben a mai napig a repülötéri eröszakosított szervezet által - önhibámon kivül elkobzott - kompjuteremet nem számítják be annak).

Kérem vegyék figyelembe, hogy az évek során rengeteg emberrel kerültem levél- vagy személyes kontaktusba avagy nyilvánosan... régebben elöadásokat is tartva, amit - amennyiben még nem látták - önök is megnézhetnek itt:(Elõadásaim), hogy fogalmat szerezzenek nyilt és õszinte személyiségemrõl. Biztosíthatom önöket, hogy az állomány illetve a vezetõség bizalommal fordulhat hozzám, ami ott a pszichologusi rendelõ négy fala között elhangzik az nem kerül ki a világhálóra, ameddig arra a munkahelyi titoktartás kötelez. Sajnos héber nyelven még nem tudok anyanyelvi szinten kommunikálni bár szakmai tudásom következtében képes vagyok õket (mint beépült kollégákat) értelmezni, ez azonban könnyen leküzdhetõ mivel a Krav-Maga E' szint nem kinai a számomra se.


Csatolt adatok: info1.doc, info2.doc,... levelek.doc stb.


Baráti üdvözléggyel


........................................
Posta Imre

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-08-02 12:06
Gerry, hogy te milyen jó PR-os vagyol! Van egy jó képed rólam, esetleg? Azt is mellé kell kelni! Ja, ez most nem a rendõrsegg hirdetése, hanem a honvédelemé. Tudod, ami nincs is, de mégis van, vagy hasonló. Tegnap gondoltam bele, hogy most van 20 éve, hogy leszereltem. Ideje lenne visszaszerelni, hátha egy degeneráció óta sokat változott. Mondjuk: romlott, de kit zavar? Az állomány ugyanolyan, az biztos nem változott sokat és a vezetõk meg..., de hagyjuk is a maga-sztalást. Mivel a patikát elõbb, mint utóbb államosítják, így szinte mindegy, hogy kergemarhul a zember. Ma elviszem marcit horgászni még ebben a hõségben, de elõbb még egy kis bútorasztaloskodás.
2 #2 gerry
- 2017-08-02 13:25
Hogyne lenne!!! Erre még emlékszel?

www.postaimre.net/kepek/acelkar.jpg

vagy erre? (sajnos - látni ahogy öregszel ahogy Schwarzenegger is, de a technika felváltja a szimpla erõt és javadra legyen írva, hogy nem használsz szteroidokat!)

www.postaimre.net/kepek/Imre-geppisztollyal.jpg

...van még néhány, de szerintem ezek jók lennének.

Az meg, hogy rendör- vagy honvédség... egy kutya. (Nézd a fizetést, meg a nyugdíjat! - ja az nem lesz.)
198 #3 faeb
- 2017-08-02 15:03
Imre, hatalmas szöveg! Nyelvtudásod irigylésre méltó, Gerry képei félelmetesek. Ha látom lelki szemeimmel az elsõ elõadásodat a "csapat" elõtt, már mosolygok... Nem emlékszem már, nem volt a követelmények között a héber nyelvtudás? Vagy azt majd szóban, hisz az a tiszti állomány nyelve vagy tévednék?...s_hihi
33 #4 vizilo
- 2017-08-02 17:40
Eggy dolgot kifelejtettél, Imre azt hogy annyira szereted a Hébereket, mintahogyan a Héberek szeretik a Palesztinokat csak ennyi a szöveg szépséghibája... !!! Biztos nyertügyed lesz ha ezt még hozzáirod !!!!s_vigyoris_vigyoris_vigyori
162 #5 fapipa
- 2017-08-03 09:42
Jéééééé ?? !!! Imre !!

jót szórakoztam a gúnyiratodon. meglepetést okoztál az ujabb nyilvánossággal . lenne néhány mondanivalóm . No de majd máshogy ! ..
4 #6 Posta Imre
- 2017-08-04 20:55
Gerry, elküldtem a portfólijómat a címlistámra. Szolgálatok, meg miegymás, hátha rehabra küldenek, de inkább nem.

Tivadar, mi történt? Gerry nem gúnyolódott, õ csak a realitásokból indult ki.

A hibriddel csehül állok, de a magyar is sokaknak kínai, lassan már én sem értem...minek is beszélek. s_hihi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
3,398,173 egyedi látogató