Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még mindig nem értik, hogy 'államosítás' zajlik

BelföldUgye milyen izgi, mikor sejted mire megy ki a játék? Persze, hogy megy a hálózatépítés, csakhogy a "hálózatok" valójában centralizálást jelent. Spongyát rá! Magyarország erõs és büszke...valami.

Hozzászólások

5 #1 kincses
- 2017-08-02 16:26
Na de Imre! Õk csak a javunkat akarják? Mi pedig nem akarjuk örömmel odaadni nekik? B)
4 #2 Posta Imre
- 2017-08-02 19:40
'Az állam én vagyok!"

Na de most komolyan, azt nem értem hogy mi nem érthetõ? A nyugdíjasok és a külföldre disszidált, emigrált, dezertál...magyarok hazatelepítése és a Magyar Királyság Szovjetunió 2 (ez most inkább cári Oroszország, csak nem tudni melyik cárig mennek vissza, mert jó régtõl nem van nekik se már orosz, ahogy nekünknek se magyar király...) azt is jelenti, hogy a Szent Korona Alkotmánya lép életbe, még ha sosem volt olyan, névileg. Restart. Igaz, emberanyaggal nagyon hibridül állunk, de hát ki mondta, hogy állni kell? Lehet feküdni is, s talán a holtakra is számíthatunk, legalábbis emlékezetileg.

Ami a patikákat illeti, ahogy a nemzeti dohánybótok, úgy ezek is be lesznek sorolva. Az is igaz, hogy ma már a patikusoké a patika. Hja! Lópaszt. Illetve sok helyt eddig is az volt. Ismerek olyan megyét, ahol egy negyed megyényi és még két judapesti patika is egy zsizsik család kezében összpontosul. Vicc az egész, de mi már megszoktuk a gondolatot. Lehet holnaptól már be se kell menni. Nem lenne túl nagy veszteség, bár a csapatért kár, de majd találnának takarítói, árufeltöltõi munkát ...vagy mehetnek esetleg közalkalmazottaknak, köztisztviselõknek....mert most is éppen a minimált kapják a nagy versenyszférában. Nincs ezen mit szépíteni. Ilyen a mesekönyvben sem van. Persze nem csoda, hogy sokan megagylágyulnak és közben a nagy tülekedésben néhány xar is kerül a befõttek közé és már úgy vélik, hogy ettõl már kinõhet a kapanyél is a szájukból. Evvan! Ha nem lesz háború nagyon iziben, le lehet huggyozni az egészet. Igaz, már most is le lehet. Jót tesz a veséknek.
154 #3 kakas
- 2017-08-03 17:04
Azon dolgoznak',hogy összegyüjjön -http://www.atv.hu...iai-haboru s_hihihttp://www.foxnew...s-say.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
3,391,409 egyedi látogató