Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Cigányok integrálták az "egészsé-gügyet" is

Belföld"A cigány család tehát nem erõfitogtatásból vonultatja fel az összes családtagját a kórháûzban, a vizsgálatokon és nem is azért mert "nincs jobb dolguk, úgy sincs munkájuk, hanem azért, mert egyik legalapvetõbb hagyományuk....szókimondóan, egyértelmûen, finomkodás-mentesen beszélnek és érzelmeiket is kendõzetlenül kifejtik..." No meg beléd vágják a kést, fenyegetnek, kirabolnak...és ugyan már többségben vannak, így mindez már csak teoretikus dilemma. A pharma tribünben megjelent beszoktató cikk.

Egyik ismerõs hölgy mesélte friss élményeit kórházi kényszerû bennlakásáról. Egy cigány luvnyával volt egy szobában. Azt mondja, annyit WC-t xart életében nem takarított, mint akkor, még a csempérõl is. A picsát nem zavarta, ha foglalt volt a fürdõszoba és neki menni kellett, bement a szomszédhoz és a zuhanyzó férfi mellé kuporgott dolgát végezni. A népes família zajától, visongásától pihenni nem lehetett, a kórház személyzete tehetetlen volt. Csak ennyi. Azt mondta, elõtte nem utálta õket. Most már tudja mik ezek. Nem volt idejük "integrálódni"...bár a zsidó-médiában szinte csak ezek "érvényesülnek" mára.


Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-08-05 19:17
Patkányoktól és szeméttõl irtóznak a csepeliek

Patkányok, szemét és állandó, éjszaka sem csillapodó zajongás – erre panaszkodnak a csepeli lakók, akik állítják, a szomszédjukban illegális hulladéklerakó van. A terület országgyûlési képviselõje tehetetlen az ügyben – a lakók feljelentései rendre süket fülekre találnak.

„Ne legyen ez, hogy részegen dolgoznak a gépeken, hogy por legyen. Végre csend legyen, ne legyenek patkányok” – egy csepeli lakó panaszkodik egy – állításuk szerint köztudomásúan – illegális szeméttelep mûködése miatt. A telep mellett – ahova szinte lehetetlen az utcáról belátni – egy autósiskola gyakorlópályája van, a másik oldalán viszont egy családi ház. Gál Andrea szerint az éjszakák is elviselhetetlenek...
http://hirtv.hu/a...ek-1400795
2 #2 gerry
- 2017-08-05 20:09
Megint egy szerencsétlen "szöke nõ"
Miért nem marad a szoptatásnál?
Ja, hogy pszichológus? - Imre, hogy kerültél ennyi korpa mellé???
De A'sszem ezt a libát is sorra fizették... máshoz meg úgyse ért ... persze ehhez se.
Cigányozzon csak... Majd a kancigány megköszöni aztán a cigány felesége kitépi a haját majd lefejeli, orrát törve, (ahogy azt egy ilyen rohadt cigánykurva megtette a növéremmel még a hetvenes években a Nyugatinál, a körút kellõs közepén, emberek százai láttára s mert úgy gondolta; pénzt vihet ezért el akarta lopni a táskáját amikor a nagyposta felé sietett), a jól nevelt kiskorú és védett kölykeik meg heccböl agyonverik... (agyhelyen)

http://www.szody.hu/ ...

Személyes konzultáció: 8000 Ft/50 perc
4 #3 Posta Imre
- 2017-08-05 20:16
Gerry, a szoptatásnak több metódusa is ösmeretes.
267 #4 Perle
- 2017-08-06 00:16
A kórházakból a cigány betegek hozzátartozóit ki is tiltanám. Fõként a szülészetekrõl. mennek csapatostól látogatni, ülõhely hiányában ráülnek a többi beteg ágyára szutykosan, fertõzést veszélyt behordozva. Néhány orvos küzdene vele, de feladja.
254 #5 mujko
- 2017-08-06 10:17
Nem másért mint a "mákos igazolványért "
Mert ha már van egy kis liszt érzékenység,cukor már akkor jár .
4 #6 Posta Imre
- 2017-08-06 11:25
A Palatinus értékmegõrzõjébõl lopott ez a két nõ: sokkos állapotba került a meglopott család fogyatékos gyermeke a történtektõl
13.kerulet.ittlakunk.hu/files/ittlakunk/styles/img-style-457/public/upload/article/22/tolvaj_87.jpg
http://13.kerulet...-meglopott
4 #7 Posta Imre
- 2017-08-07 20:03
"Nézd meg magad a tükörben. Kreolos a bõrszíned? Sárgás a szemed fehérje? Fekete a hajad, meg a szemed? Koszos a körmöd? Bûzlesz-e, mint egy disznõ? Mocskos a ruhád?
Érzel arra késztetést, hogy megkéseld a paszulydurrogósi kocsmában a Lákátos Kevinkosztert? Hát árokban szoktál e néhanapján egyet-egyet fetrengeni részegen? Rugós bicska mindig van a zsebedben?
Segílykét kértél már? Eljárogatsz csórelni ezt-azt? Kóterba zártak már legkevesebb tízszer? Bandába verõdve kötekedtél már a tisztes polgárokkal? Megvan a három elemid? Kinyírtál már tanyán éló 88 éves nénikét ötven forintért? Szereted-e, ha mocsokban fetrenghetsz? Utálod-e a szappant, és a sampont? Falu végén élsz-e vályog viskóban? Huszonhatan laktok-e egy szoba-konyhás putriban? Csak ordítva tudsz te is kommunikálni? 11 éves korodban volt már gyereked? Szerinted se olyan nagy bûn ellopni azt, ami a másé? Te is úgy érzed, hogy jár neked a más kertjében megtermelt zöldség, gyümölcs?
Neked is elõbbrevaló a pia, meg a cigi, mint a család élelmezése, vagy a takarítás? Mert ha nem, akkor reménytelen vagy! Benned nincs semmi cigó vér!"
https://www.gyako...v__oldal-1

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
3,406,440 egyedi látogató