Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az operáció neve: Káosz

Gondolatok
Ká az egyiptomi civilizációban (aminek mára semmi köze a jelenhez) a lélek egyik formájának, energiájának neve. Volt már errõl szó. De mi a Ká-t, mint óriáskígyót ismerjük a Dzsungel könyvébõl. Ká-roly a király. Ká-uz (õs) akkor valójában nem is rendetlenség, hanem ka-ballisztikus kauzalitást takar. Nincs itt ellentmondás, soha nem is volt. A tudatszint-esés okozza, hogy ne láss tisztán. A világkormány gondoskodott róla rég, hogy a bábok a helyükön maradhassanak és egy pillanatra se kelljen kiereszteniük a gyeplõt a mancsukból.

A „politika” lényege is ez. Irányítás. A züllöttek, amorálisak, hazugok, sunyik….könnyebben, kezesebben terelhetõk, mert félnek. Ugyan most szóban és látszatra mindenki visszasírja Jézust, de errõl még olyan korai beszélni. Nagyon távol van az „emberiség” mindattól, amiért érdemes volt egykor legalább gondolatban élni, küzdeni és önfeláldozódni (vagyis egy programnak engedelmeskedni). Ma is azt vallom, semmi értelme az egésznek, sõt minél inkább keresem azt, annál kevésbé tetszetõs felfedezések követik egymást földhöz ragadt tudatszinten. Talán itt van éppen az eb elhantázva. Nem itt kell keresni, sõt kifejezetten tilalmas minden, amit éppen a látszat fenntartása érdekében minden „irányító” nagy igyekezettel sulykolni hivatott. „Semmi nem az, aminek látszik.” De akkor mi-csoda? Vagy inkább KI-csoda? Fókusz (ez varázslatot is jelent)!

És most újra leírhatnám, hogy miképpen vannak összedrótozva, bádogozva a szerteágazónak tûnõ, látszólag „autonóm” egységek, melyek közt inkább sugárútnyi közlekedõfolyosók, mint ösvények állnak rendelkezésre a „beavatottaknak”, s csak az ostobák hisznek még. Vagyis a zöm.

Apropó, a hitrõl. Már lezártnak tekintettem magamban is a jelenséget, s okkal. Németül tudóknak javaslom ezt a kis zöngét a Biblia hazugsághalmazáról, Jézusról és minden ezzel kapcsolatos hiedelemrõl. Die gefälschte Bibel Link Remek összefoglaló anyag, még ha Jézust magát valós személynek is tekinti. Kiderül, hogy a katolikus „keresztény” pápák és a klérus összeesküvése mindez a lényeg megváltoztatásával és kihagyásával. Na jó, ez se újdonság már. Látom, hogyan erõlködnek orosz videókban is elmondva a kétséget ébresztõ információkat és suttogó-propagandával becsempészni a zombik maradék agyába, hogy amit tudni vélnek, az nem csak nulla, de annál is kevesebb és mind szavazópolgárok, vagy azok lesznek. Nem véletlen, hogy a jóbikkal mondatják ki, hogy nem kellene itt mindenféle ostobának az elcsalt választásokon sem részt venni. Simán ki lehetne zárni a józan ész alapján a szavazni jogosultak 95%-át, de akkor meg kiderül, semmi értelme szavazni és a „demokrácia” is megszûnik a „régi értelemben” tovább mérgezni az agyakat. Mostanában belefutottam pár esetbe, amikor a leghülyébbek képzelték magukat befõttnek a polcon, aztán nagy loccsanással pottyantak, de észre sem vették, hogy a bûz, melyet árasztanak, önmaguk.

Olvasom, hogy a zsidók tüntetnek Netanjahu ellen, mert korrupt. Na és? Orbán is az és a többiek is. A románoknál kirakatperelnek már jó ideje, nálunk meg csak eztán, miután kicsit normalizálják a rabszolga magyarok státuszát. Érdekes ez, mert a terv az, hogy Magyarország tényleg „Nagy” lesz megint, csak hát az a tény, hogy a magyarok már annyira kicsik, hogy ha kisebbek lennének, már cigány-zsidónak is nevezhetnék õket. Ja, már úgy is hívják.

Az orosz-mániásak is kis figyelmet javaslok! Putyin reputációja sem különb, mint Orbáné, bár ott tartotta maga mellett Medvegyevet, aki majd elviszi a „balhét”. Nem irigylem egyik „vezetõt” sem annyi bûn után, de hát ebben a földi trágyalében mit is lehet várni? Bár tudatommal fel tudom mérni a „játék” tétjét és a hozott selejt anyaggal való gazdálkodás értelmét, ez nem változtat azon egyre világosabb felismerésemen: teljesen fölösleges idõpocsékolás. Szalmakutya, de ha már itt vagyunk, annak célja kell legyen (vagy nem) és valamivel agyon kell csapni az idõt, míg végül az idõ csap agyon bennünket.

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-08-06 16:52
A magyar médiában egyetlen han g, szó sincs Novorossziáról.
Egyben van még Ukrajna egyáltalán?
http://www.voltai...97347.html
4 #2 Posta Imre
- 2017-08-06 18:05
Perle, ezt hallgasd meg! Tán válasz is a kérdésedre.
https://www.youtu...amp;t=461s
4 #3 Posta Imre
- 2017-08-08 20:04
2017 augusztusában kezdõdik a III. VH. (Szent Háború)

https://www.youtu...wl5jIE_PuY
69 #4 Szalonna
- 2017-08-09 07:08
A Putyin féle vonal is tele zsidóval s_vigyoriitt az orbánista "nacionalizmussal" tartják sötétben a birkákat - mindig mást találnak ki, lényeg hogy beveszik mint a lófäszts_vigyori jó nagy is, meg kemény, és nem veszik észre akkor se - Putyinéknál meg a kommenyesta propaganda ami összetartja a rendszart, mert máskülönben már borulna ott is, a glóbuszban az adott rendszerben mindig van valami generált forgatókönyv amit a többsége bezabál, és jól érzi magát, aztán közben rájön hogy még sem, de nem tudj a hülyéje hogy mit csináljon. s_hihi
48 #5 ro-zsola
- 2017-08-09 12:12
Szalonna ! Ha kérhetném , ne itt maszturbálj
Putyin hatalmát az ortodox egyház tartja meg. " A nagy orosz népet veszély fenyegeti ! "
A mindenféle " csodabogarak " magömlései nemkivánatosak mivel csak összeg.ciznek mindent.
Zorbán halad az útján. Teszi amit kell.
Ne feledd , " szeretett Viktorunk " halálos beteg. Csupán a jóakarat tartja életben. " Szeretett Viktorunk a magyar emberekért él . Ezért képes dacolni a halállal "
283 #6 gladiator07
- 2017-08-09 12:26
Igazán megírhatná már valamely próféta a tuti "ideális" államformát és hozzá az alkalmas vezetõket?

Mert ugye olyan nincs, v. vaaaaan?
69 #7 Szalonna
- 2017-08-09 13:24
Rozsola, tudjuk hogy te akaratlan is idióta vagy. Valamit szedsz, vagy ennyire füstös az agyad, nem tudom.
Tisztában vagyunk a tényével hogy Moszkva meg a Kreml is hemzseg a zsidóktól, mint amikor a VK-n beszélgettem egy orosz külykökkel, és szidta a Kutyinodat, mondván Oroszországban sok a zsidó, és vezetõ pozíciókban ülnek, angolul hablatyoltunk, írtam neki, mintha Magyarországon lennénk, ehhez nem kell Moszkvába menni. s_vigyori

De mit is mondott Dolfi? - akinek azért volt tapasztalata szintén a zsidrákokkal - persze igazat szólhatott. Az irányít Moszkvában, aki Washingtonban is. s_vigyori

Imre egyébként leírja az eszmefutás a végén a frankót, még ki is emeli a nyilvánvalót. De egyeseknek gyenge a felfogó képessége.

A Oppenheimer - orsóst meg élve kéne eltemetni.
48 #8 ro-zsola
- 2017-08-09 15:23
Antiszemita vagy
Zsidózni bárki tud. Te képes vagy másra is ?
Mellesleg " barátom " az eddigi teljesitményed igencsak halvány. Igazából nagyon únom a " próféta " szerepét. Nincs kedved " prófétálni " ?
4 #9 Posta Imre
- 2017-08-09 20:01
Gladiátor, Ember van?

Szalonna, értened kellene Rozsola iróniáját. Szerepet játszanak, ahogy Vlagyimír, úgy Viktor. Az átlagorosz ugyanúgy állhat Putyinhoz, mint az átlag"magyar" Viktorhoz. Egyiknek fogalma sincs arról mi zajlik itt és mi a tét. azt érzékelik, amit mi itt. Pontosan úgy vannak szívatva ott is, mint itt mi, sõt még le is vannak xarva, államilag terrorizálva a mocskos rendõrséggel, fszb-vel...mert ott is azért váltás kell és amint Putyin megtette, amit kell, mehet a csapatával. Pont úgy van itt is,

Ja, ma zsidók. Igen. A barátaidat tartsd magadhoz közel, az ellenségeidet még közelebb! Én is unom már rohadtul, sõt nem is hiszem egy szavát se Putyinnak, se a többinek, de hol itt az ellentmondás?
116 #10 livia
- 2017-08-09 20:49
Nem is értem, miért akar a nátó ukrajnán keresztül támadni,mikor nincsenek messze egymástól. Vagy mégse olyan kerek? No, meg már mi ne bántsuk egymást. A metszettek meg egyenesen menjenek a zs,, a... p...-ba! Bocs a megnyilvánulásért, de, lehet, hogy csak nem értjük egymást, hiába, ha nem látod az arcot, másként értelmezel.
69 #11 Szalonna
- 2017-08-11 16:24
Rózsika. Antiszemita akit a zsidók gyûlölnek, és nem az aki a zsidókat gyûlöli. Fossad nyugodtan. Csak értelme nincs. Magadat jobban unod, csak még magadnak se mered bevallani.
69 #12 Szalonna
- 2017-08-11 16:27
Imre, a rendszart ott is lassan építik le, miközben fel. Hiszen ha szétkapják, dõl a dominó, azt meg senki nem akarja. Ugyan ez megy most Trumpli amerikájában is, fokozatosan szûnik meg a liberális amerika, mint világhatalom...
4 #13 Posta Imre
- 2017-08-13 08:37

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.34 másodperc
4,606,470 egyedi látogató