Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mintha

Belföld"Olyan érdekes Imre, hetek óta úgy érzem kicsit, mintha háborús zónában lennék. Pár hete kötelékben láttam harci repülõgépeket Zuglótól, hetet, aztán azóta is párszor fekete katonai helikopterek húztak el alakzatban többször a házunk felett, nemrégiben egy sugárhajtású nagyobb vadászgép körözött felettünk elérve a hangrobbanást, de tegnap is és ma is katonai gép húzott el felettünk. Sajnos olyan gyorsan történik mindez, hogy nem tudom lefotózni, de olyan robajjal járnak, hogy ijesztõ, mintha háborús zónában lennénk. Az utóbbi idõben folyamatosan ijesztõ hangú katonai gépek röpködnek felettünk. Megjegyzem ilyenkor, lehet háború van, csak hozzánk nem jutott el...Hasonló még itt ... nem volt."

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2017-08-07 06:45
Ugye-ugye!? Felettünk is idõnként nagy a jövés-menés, van amikor közel 10 vagy még annál is több nehéz gép száll el felettünk nehéz dübörgéssel, ilyen hangja pedig csak akkor van egy repülõnek, ha csurig van bombával, harckocsikkal, szállító jármûvekkel és katonákkal. A hírekbõl az derül ki, hogy még sem olyan rózsás a helyzet az USA és Oroszország között. Érhetnek még meglepetések minket. Hozzánk a Kecskeméti repülõtér van a legközelebb, ahol nehéz gépek is fel és leszállhatnak. Felettünk aztán repked mindenféle gép, volt amikor kb egy km-es magasságban húzott el az udvarunk felett egy utasszállító gép, de láttam én már itt hátranyilazott szárnyú gépet is. No meg ott van az a valami amit évek óta figyelünk meg most már többen is, az a fehér fénnyel világító gömbszerûség, ami az Esthajnalcsillagnál is fényesebb, hol lassan megy, hol gyorsabban és idõnként láthatóan hirtelen magasságot is vált. Most már több szomszédunk is látta. Talán mások is aggódnak a Földön történõ dolgok miatt? Nem tudok olyan repülõrõl, ami csak fehér fényt használna, ami ráadásul nem is villog, teljesen hangtalan és távolodva egyszer csak elhalványul és eltûnik. Mintha dimenziót váltana. Sajnos nincs olyan erõs kamerám, amivel normális felvételt lehetne készíteni róla, fõleg éjjel. Lesznek itt még érdekes dolgok. Kettõt sem pislogunk és máris benne vagyunk egy újabb világháborúban a zsidók miatt és érdekeikért.
6 #2 anzsi a macska hala
- 2017-08-07 10:01
Mormota, ilyen nagyon fényes, gyorsan mozgó aztán eltûnõ akármiket én is rendszeresen látok esténként az égen.
267 #3 Perle
- 2017-08-07 10:20
A japánok már atomtámadásra készülnek fel légógyakorlattal.
Tegnap volt Hiroshima évforduló, most Észak-Koreától félnek.
http://www.bbc.co...ack-drills
4 #4 Posta Imre
- 2017-08-07 20:48
Románia a NATO egyik legmegbízhatóbb európai szövetségese

Klaus Johannis elnök szerdán, a washingtoni Heritage Foundation által szervezett vitafórumon azt mondta, Románia jól végzi a dolgát az Amerikai Egyesült Államok partnereként, hangsúlyozva, a 2017-es költségvetésben a GDP 2 százalékát irányozták elõ védelemre. „Örömömre szolgál, hogy elmondhatom: ez volt az egyik legfontosabb célkitûzésem tisztségem átvételekor. Célunk, hogy még legalább egy évtizedig megtartsuk a legalább 2 százalékot. Ez lehetõvé fogja tenni Románia számára, hogy folytassa a legfontosabb beszerzési programokat. Johannis kijelentette: az elmúlt húsz évben komoly elõrelépéseket tett, és „Románia a NATO egyik legmegbízhatóbb szövetségese lett Európában”, és a térség stabilitását biztosítja.
http://www.e-nepu...%C3%A9gese
99 #5 MORMOTA1968
- 2017-08-07 21:37
Anzsi! Akkor még sem látok rémeket, akarom mondani, még sem hallucinálók a szomszédokkal együtt. Ez a fényes valami csak egy a sok közül, van amelyik olyan sebességgel megy, amire semmilyen földi eredetû repülõ jármû sem képes, közben erõs fénnyel világít, ami idõnként elhalványul, majd még erõsebben világít. Mióta vegyi csíkozzák az eget és ezért már nem látni milliónyi csillagot az égen, amit meg igen azt is csak haloványan, egyre több furcsa világító pontot látni az éjszakai égbolton. Érdekes dolgok ezek. A YouTube-on van olyan videó, ami távcsöves kamerával készült és gyönyörûen látni, amint valami repülõ szerkezet közelít a Hold felszíne felé. Azért sok mindenrõl nem tudunk még. Nem véletlenül nem árulnak olyan házi kamerákat, amelyekkel igazán messzire is el lehetne látni. Pedig a mai technológia már rég lehetõvé teszi az ilyesmit. Elég ha csak az OLED TV-kre gondol az ember. Tûéles kép, hatalmas felbontással. Még is homályos, életlen fotókat raknak fel a Hold vagy a Mars felszínérõl is.
99 #6 MORMOTA1968
- 2017-08-07 21:46
Imre! Románia, mint a NATO egyik legmegbízhatóbb európai szövetségese? Ez ugye vicc? Az amcsik ennyire nem ismernék a történelmet? Vagy csak ennyire naivak? Én a helyükben sûrûn nézegetnék hátra, hogy mögöttem állnak e még azok a megbízható románok. Mert szeretnek igen gyorsan szövetségest váltani, ha látják, hogy szorul a hurok a nyakuk körül. Ez olyan zsidós vonás, õk is mindig arra az oldalra állnak, amelyik éppen gyõzelemre áll, aztán ha még sem, csodálkoznak, ha az elárult egykori szövetségesük kicsit berág rájuk és megtizedeli a bandát.
99 #7 MORMOTA1968
- 2017-08-07 22:05
Csaba! Semmi sem változik, akarom mondani "Nyugaton és keleten is a helyzet változatlan". Mindenhol multimilliárdos és ráadásképp szabadkõmûves vezetõk állnak a világ legerõsebb országainak élén. Õk nem a népükért élnek és tesznek, harcolnak, épp ellenkezõleg. Felhasználják a saját országuk állampolgárainak millióit, mint a sakkban a gyalogosokat és parasztokat. Ez esetben goj barmokat. Jól látható ma már, kik állnak mindezen történések mögött, kik mozgatják a bábokat és irtják, illetve irtatják egymással a fehér nemzeteket és más fajokat, rasszokat, még is sok milliárdnyi ember még mindig nem látja ezt az idegen fajt, amely csekély ellenállás mellett menetelteti az egész emberiséget biztos végzete felé. Amíg ez a faj nem tûnik el örökre a szellemiségével együtt, soha egyetlen nép sem lesz biztonságban tõlük! Hiába költöztetnék egy helyre õket, ami amúgy is lehetetlenség, mert õk szétszóratva érzik csak jól magukat, hisz épp ez az erõsségük, hogy mindenütt ott vannak, a Vatikántól kezdve, amit nyugodtan tekinthetünk fõ fészküknek is és uralják az egész bolygót. És saját áldozataik a legfõbb támogatóik, mint mikor a halálraítélt segédkezik a saját kivégzésében. Hogy mikor lesz itt tömeges ébredés? Az utolsó pillanatban sem, az elsõ atomvillanásnál sem! Soha! Hogy bíztak Trump-ban, hogy ez az elnök majd más lesz, de zsidóból nem lesz szalonna. Ugyanúgy folyik tovább a harmadik világháborúra való felkészülés és a tömegek még sem akaróznak felébredni. Valahogy nem fontos nekik az utánuk jövõ nemzedékek sorsa, jövõje. NEM ÉRDEKLI ÕKET!!! Néhány száz, néhány ezer pszichopata dönt az emberiség és egy egész bolygó sorsáról, a milliárdokkal szemben. Ez brutálisan beteg! s_ezt-ni

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.73 másodperc
3,392,736 egyedi látogató