Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vesztésre áll az adóját visszakérõ férfi

BelföldAki veszít, az nyer! A NAV visszamenõleges vizsgálatokat folytatott le Szentesi Kálmánnál és találtak is nála valamit, amire õ nem volt felkészülve, mondta a HírTV-ben, Kálmán Olga Egyenesen c. mûsorában.

128 ezer forintot utaltak neki vissza korábban, amit mégsem kellett volna, ezzel az adóhatóság szerint megvalósult a költségvetési csalás. És ezt nem a NAV követte el, akik feleslegesen utaltak vissza pénzt, hanem Szentesi.

A polgári engedetlenségi akciója a NAV szerint pedig jogosulatlan visszakérés, ami költségvetési csalás kísérlete, ráadásul még ott van 408 ezer forint is, ezt a bírságot rótták ki rá – ezt már vonják is a fizetésébõl.

Meggyanúsították, ujjlenyomatot is vettek tõle, fénykép is készült róla.

„Rajta, csinálják csak”, mondta arra, hogy már szinte várja, csináljon vele valamit a NAV. De arról is beszélt, szerinte vesztésre áll, bár naiv idealista.

Az a célja, hogy a köztudatban is tudatosítsa, nagyon rosszul mennek a dolgok ma Magyarországon.

Nem járulok hozzá ahhoz, hogy szétlopják az országomat.

Most az alkotmánybírósági beadványát fogalmazza, szerinte a szólás- és véleményszabadságát korlátozták azzal, hogy 408 ezer forintra megbírságolták.

Keresték már meg pártok is, de nem akar pártpolitizálni, mert kiábrándult és apátia van. Hitelesebbnek látja magát átlagemberként.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2017-08-16 21:41
No-no! Azért nem hinném, hogy a nav olyan naív, hogy minden vizsgálat nélkül csak úgy visszautalgat.Egyébként meg demokrácia van, aki akar, következmények nélkül még az élõ fába is beleköthet, de ha akar a holtba is, csak a holoba nem. Ezt a navra értettem. No, és militarizálódott az ebugatta, mert már a dandártábornok írja alá a végzést. Berosáltam.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
3,397,317 egyedi látogató