Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MTI: A csehek nem keverednének más fajokkal

BelföldJah, csakhogy "Szlovákia" java Magyarország és lakosai harmada cigány. Upsz! Csehszlovákia....na az már kicsit más kérdés, de ha a zsidót kihirigejük közülük, le is lesznek fejezvr. "Leginkább a szlovák és a cseh lakosság utasítja el a faji keveredést" - adta hírül az MTI, ami alapján akár azt is gondolhatnánk, hogy máshol egészen elfogadott, ha valaki egy csirkével vagy a macskájával szeretne egybekelni. Magából a hírbõl azonban kiderül, hogy "másik faj" alatt az állami hírügynökségnél mindössze arra gondolnak, hogy valaki például ázsiai, esetleg zsidó.

A diszkriminációt vizsgáló Eurobarometer felmérését egyébként egy cseh napilap cikkébõl emelte át a távirati iroda, és nagyjából kétévesnek tûnik, írtunk róla mi is annak idején. De ha már így elõjött, akár érdemes is lehet újra ránézni: rákérdeznek ugyanis a vallási keveredések elfogadottságára is, az adatok pedig valóban érdekesek.

A felmérés adatai szerint a vegyes kapcsolatokat az összes uniós tagállam közül Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Litvániában és Cipruson utasítják el a legnagyobb mértékben, ugyanakkor legnagyobb arányban Svédországban, Luxemburgban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban tartják elfogadhatónak.

Magyarország a középmezõnyben foglal helyet, vagyis az ország lakosságának enyhe többsége utasítja el az ilyen vegyes kapcsolatokat. Az összes uniós ország közül legnagyobb mértékben (88 százalék) a cseh szülõk utasítanák el, ha gyermekük egy muszlimmal alakítana ki kapcsolatot, õket a szlovákok (84 százalék), a ciprusiak (77 százalék) illetve a litvánok (75 százalék) követik. Az ilyen kapcsolatok elutasítottsága a felmérés szerint Magyarországon 66 százalék, uniós átlagban pedig 50 százalék körüli szinten van.

Azt, ha gyermekük muszlimmal alakítana ki kapcsolatot, Svédországban és az Egyesült Királyságban (egyaránt 69 százalék) illetve Franciaországban (65) és Luxemburgban (63 százalék) fogadta volna el a szülõk legnagyobb hányada.
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2017-08-16 01:39
Szerintem több az itteni %-k, csak ezek ilyen zsidó kozmetikázott adatok...
4 #2 Posta Imre
- 2017-08-16 20:20
Belülrõl próbálják meghekkelni a Likudot

A kormányzó jobboldali Likud párt korlátozásokat vezetett be a pártba lépésre az utóbbi hónapokban tömegesen jelentkezõ baloldaliak miatt Izraelben – jelentette a Jediót Ahronót címû újság honlapja, a ynet szerdán.

A Likud megszüntette a pártba lépés internetes, telefonos, e-mailes és faxos lehetõségét. Ezentúl csak személyesen lehet belépni, a párt irodáiban, hogy megállítsák az „új likudnyikok” tömeges belépési mozgalmát, miután már több mint tizenkétezer új, többnyire baloldali beállítottságú tag lépett be ezen mozgalom keretében a pártba.http://168ora.hu/...i-likudot/


Radnóti Zoltán rabbi: A jobbikos választójog, az unortodox új rabszolgaság és a “zsidóügy”
Kevés fontosabb dolog van, amirõl egy rabbi – most Magyarországon – beszélhetne, nemigen van fájdalmasabb, mint a dolgozók és „a munka világából” is kitaszítottak borzalmas kiszolgáltatottsága.

http://24.hu/posz...-es-a-zsidougy/

Kálmán Olga inkább Vonát védte, mint kolléganõjét

Ülünk a képernyõ elõtt, és nem értjük, hogy Staudt Gábor jobbikos politikus miért nem tud viselkedni még a saját párttelevíziójában sem. Jó, persze, lehet, hogy Szöllõsi Györgyi mûsorvezetõnek elfelejtettek szólni, hogy nem kéne nagyon kérdezgetni, pláne arról, hogy Vona Gábor pártelnök bocsánatot kérne a zsidóktól és a cigányoktól.http://magyaridok...t-2092216/


Külföld
4
A fehér neonácik génvizsgálattal küzdenek a fehérségükért
Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

bértollnok. 2017. 08. 16. 18:09

4

A legnagyobb baj akkor van, ha kiderül, valami afrikai vér is keveredett a szuprematisták ereibe. A lényeg, hogy fehér ember nézzen vissza a tükörbõl.

Egy kínos sztorival nyit a Business Insider cikke: a fehér szuprematista Craig Cobb élõ adásban tudta meg genetikai vizsgálatának végeredményét, miszerint a DNS-e 86 százalékban európai, 14 százalékban szubszaharai afrikai részeket tartalmaznak. Cobb – aki pár éve Észak-Dakotában egy fehéreknek fenntartott enklávét akart létrehozni – zavarba kerülthttp://24.hu/kulf...rsegukert/

Német kártérítés Lengyelországnak
A világháborúban elveszített nemzeti vagyon értéke 650-700 milliárd jelenlegi amerikai dollár
Konrad Sutarski

A második világháborút a németek robbantották ki Európában. A harcok 1939. szep­tember 1-jén, a Lengyelország elleni német támadás elsõ napján kezdõdtek, hiszen Lengyelország volt az elsõ az államok sorában, amely katonailag ellenszegült a német megszálló hadigépezetnek.http://magyaridok...k-2084686/
4 #3 Posta Imre
- 2017-08-17 06:00
Roma osztály miatt élezõdik a konfliktus egy iskolában

Szinte kizárólag roma származású tanulókból álló ötödikes osztályt indítanak szeptembertõl a turai Hevesy György Általános Iskolában. Az iskola vezetése szerint a gyengébb képességû tanulókat próbálják ezzel segíteni, míg az érintett szülõk szerint szegregálják a roma diákokat. Most jogvédõk próbálnak közvetíteni a felek között.

Jogvédõk próbálnak bejutni a turai Hevesy György Általános Iskolába. Egy petíciót akarnak átadni az igazgatónak, amit azok a szülõk írtak alá, akiknek a gyerekeit szeptembertõl egy új ötödik osztályba helyezte az iskola vezetése. A jelenleg 10 fõs osztályba 9 roma származású tanuló került. A szülõk úgy vélik, hogy elsõsorban a származásuk miatt kerültek a gyerekek ebbe az osztályba, és szegregációról beszélnek.
http://hirtv.hu/a...an-1401536

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.67 másodperc
3,410,714 egyedi látogató