Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Karlendítés, náci dalok, levágott disznófejek - Így mulatnak a német kommandósok

KülföldAzért vannak jó hírek is. A német mégiscsak antiszemita, s aki nem az, nem német. Bár a nácizás ma már nem kurriózum, sem az antiszemitaság, figyeljétek az "orosz-magyar" propagandát, ami meg a zsidó-seggnyalásról szól. Csalják ide a férgeket. Szélsõjobboldali magatartással vádolják a német hadsereg (Bundeswehr) egyik speciális kommandós egységének (KSK) tagjait, a tübingeni ügyészség már megkezdte a nyomozást az ügyben – közölte Michael Pfohl, a speciális egység vezetõje csütörtökön sajtóhírekre reagálva.

Az ügyre a ZDF és az ARD közszolgálati televízió, valamint a Radio Bremen és a Norddeutscher Rundfunk (NDR) közszolgálati rádió kutatása nyomán derült fény. A médiumoknak egy szemtanú számolt be arról, hogy idén áprilisban az elit egység egyik századparancsnokának búcsúünnepségén szélsõjobboldali viselkedést tanúsítottak a résztvevõk.

A jelenlévõ mintegy hatvan katona közül többen is náci karlendítéseket mutattak be, szélsõjobboldali dalokat énekeltek, valamint levágott disznófejeket dobáltak.

Az informátor hölgy a Tinder társkeresõ applikáción ismerkedett meg a kommandósegység egyik tagjával, aki meghívta “az õsi római látványosságok” mintájára Stuttgart közelében rendezett ünnepségre, hogy õ legyen a “fõdíj” a századparancsnoknak. A szemtanúnak – állítása szerint – bizonyítékai is vannak az esetrõl az okostelefonján.

Michael Pfohl azt mondta, a médiából értesült az ügyrõl, a Bundeswehr pedig azonnal belsõ vizsgálatot indított annak érdekében, hogy kiderüljön, ki a felelõs az történtekért, elsõsorban azt kell tisztázni, hol történt az eset – mondta, hozzátéve, hogy az alaptörvénybe ütközõ viselkedésre vonatkozó vádak eddig még nem bizonyosodtak be.

Az 1996-ban alapított KSK (Kommando Spezialkräfte) a német hadsereg elit egysége, amely elsõsorban a válságtérségekben foglyul ejtett német túszok kiszabadításáért felel. Az elmúlt húsz évben elsõsorban Afganisztánban és a Balkánon vettek részt bevetéseken.

MTI; Fotó: Zeit Online

PestiSrácok
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-08-18 11:46
Minden kezdõdik elölrõl: Németországban már megint félnek a zsidók


Elmúltak a boldog békeidõk, egyre nehezebb és rosszabb Németországban zsidónak lenni.

Egy nemrég publikált frankfurti kutatás szerint a Németországban élõ zsidók kétharmada, de inkább háromnegyede érzi úgy, hogy egyre inkább növekszik az antiszemitizmus, amelyet leginkább a migrációs folyamatok gyorsítottak fel. A nyugati baloldali pártok inkább a migránsok mellett teszik le a voksukat, feláldozván ezzel az évtizedek óta babusgatott zsidóságot.

Nyugat-Európában a baloldali pártokban egyre több az antiszemita és az Izrael-ellenes hang, méghozzá elsõsorban a muszlim befolyás miatt. A kutatás is ezt a hipotézist támasztja alá, ugyanis:

a megkérdezettek 29 százalékát már nyíltan szidalmazták az utcán zsidóságuk miatt, 3 százalékukat pedig fizikai atrocitás is érte.

Gondolom, nagy titkot nem árulok el azzal, hogy a fenti esetek 81 százalékát muzulmán hátterû migránsok követték el.

A Heti Válasz azt is megjegyzi, hogy a hagyományosan erõs német baloldali körzetek egyikében, a berlini Neukölln negyedben – amelyet a honi ellenzék és nyúlványa, a liberális sajtó a multikulti idill szigetének tart – egy zsidó vállalkozó könyvesboltot nyitott, amelyet hamarosan be is kellett zárnia, hiszen (most kapaszkodjatok meg a reggeli kávétokba) a helyi antifasiszták rászálltak és folyamatosan fenyegették.

Tehát, hogy mindenkinek tiszta legyen: németországi antifasiszták holokauszt-túlélõk unokái ellen.
Itt az ideje, hogy beszéljünk a baloldaliak és a liberálisok antiszemitizmusáról

A rendszerváltás utáni idõben a baloldal folyamatosan változtatta álláspontját, ám egy kérdéshez mindvégig hû maradt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont.

Az ellenõrizetlen bevándorlás mellett érvek ezreit fel lehet hozni, ellene úgyszintén, ám a milliós számban Nyugat-Európába özönlõ muzulmánok az évszázadok alatt velünk emancipálódott zsidóság elûzését, valamint a nyugat európai antiszemitizmus megújulását fogják elõidézni, mindez természetesen a baloldali és a liberális pártok támogatásával.

Tavaly közel 10 ezer nyugat-európai zsidó költözött Izraelbe, ami a valaha mért legmagasabb szám, közülük majdnem 8 ezren Franciaországból vándoroltak el, ami mögött valószínûleg ott van az a tény, hogy a franciaországi zsidókat éri a legtöbb támadás a többnyire muszlim szélsõségesek részérõl.https://888.hu/ar...e=hirstart
4 #2 Posta Imre
- 2017-08-18 19:40
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/20841783_1982824535288371_3422826685164679660_n.jpg
2 #3 gerry
- 2017-08-19 07:08
Merkel: Ne szóljon bele ERDOGAN a német szuterén-intimitásba!

www.postaimre.net/kepek/a-merkel.jpg

Vegyenek példát róluk (mármint a németekröl); õk se avatkoznak mások belügyeibe, meg kül...: http://www.napi.h...45767.html
99 #4 MORMOTA1968
- 2017-08-19 22:27
Semmi gond zsidók! Van itt a Kárpát-medence közepén egy zsidó tulajdonban lévõ ország, minden rettegõ zsidót tárt karokkal várnak. Nem kell félni! Az államalapító nép most is, mint mindig meg fog védeni minden ide menekülõ, rettegõ zsidót, jöjjön a világ bármely részérõl. Ezt az országot vendégszeretõ népek lakják, bárkit befogadnak, a vallása se számít! Az itteni fõ-fõnök direkte beígérte, hogy itt zsidónak haja szála se görbülhet. Izrael teljes katonai állománya, fegyverzete, atom töltetei, stb...plusz az USA-é rá a garancia. Szóval ne rettegjetek, gyertek ide nyugodtan, Új Kánaánba, itt olyan nép él, akikre bizton számíthatok, ha arról van szó, még az életüket is szívesen feláldozzák "Isten kiválasztott népéért". No akad azért néhány kakukktojás, vagy inkább fekete (áldozati bárány) akiknek ez azért annyira nem is nagyon tetszene, de mit számít az a néhány hõzöngõ, nem de bár! Irány Új Izrael fiúk, lányok! s_franc s_hihi Ó, semmi bajom, nem kell megijedni, csak vízióim támadtak és így elõre látom a szomorú jövõnket.
33 #5 vizilo
- 2017-08-20 08:14
Gerry a Németek ugyanugy beavatkoztak az USA Kilary ( Hilary ) választásokba és nem kevés pénzel !!! Ezt már el felejtették !
4 #6 Posta Imre
- 2017-08-20 19:58
A brit-zsidók harmada elhagyná a szigetet az antiszemétizmus okán. Már, ha igaz.

http://mignews.co...69332.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
4,461,986 egyedi látogató