Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Misztikus beruházásra készül a magyar kormány

BelföldZsinagóga épül, legfeljebb, egy mûsámán-képzõ jeshivával. A Magyar Közlönyben pénteken jelent meg az a határozat, amely szerint az Orbán-kormány elfogadta a Dunakanyar 2017-2030 közötti fejlesztésérõl szóló stratégiai programot, amelynek a része, hogy egyházturisztikai fejlesztésként spirituális elvonulási központ épüljön a Pilisben hárommilliárd forintból.

A bejelentésnek az RTL Klub Híradó nézett utána, és kiderült, hogy az elképzelésrõl konkrétumokat egyelõre senki nem tud. Így azok buddhisták sem, akiké eredetileg az elvonulási központok ötlete - ezeket az épületeket meditációra használják -, és akiknek az egyik magyarországi közössége tervez hasonlót a Pilis közelében, de közpénzbõl megvalósuló építkezésrõl nem hallottak õk sem - idézi a 168ora.hu.
Fontos döntés született a Dunakanyarral kapcsolatban

Érdemi válasz nélkül hagyta az RTL Klub kérdéseit a Magyar Turisztikai Ügynökség is, amely szerint az elvonulási központ az egyike lehet a Dunakanyarban megvalósuló beruházásoknak, részletekbe menõ tájékoztatást viszont csak késõbbre ígértek az ügyben. A konkrét tervet a térség országgyûlési képviselõje, a KDNP-s Hollik István sem ismeri,

A rejtélyes beruházást is magában foglaló határozat szerint a Dunakanyar kiemelt turisztikai térséghez 70 település tartozik. Összesen 35 fejlesztésrõl van szó, amelyet 69,81 milliárd forinttal fognak támogatni - írtuk meg korábban.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2017-08-20 19:57
Mit takar az elvonulás szó náluk. Tehát, ha én el akarok vonulni, no, ezt megtehetem, vagy nekünk majd el kell onnan is vonulni, mert kisajátított terület lesz. No, ezt jól becsomagolták megint, és így a sok lökött beveszi.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
3,398,273 egyedi látogató