Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nagy Magyarország stadiontávlatból

GondolatokÍgy már érthetõbb a "sportdiplomácia"? Persze ez is csak a látszat...egyelõre. Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-08-22 06:08
Nagy-Magyarország lóg a szlovák pénzügyminiszter irodájában
Sümeghi Lóránt

888-s3.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2017-08-21/8877d1dfa173d60faa644cc899cb01ff/760x0.jpg
Peter Kazimír szlovák pénzügyminiszter irodájában Nagy-Magyarország térkép lóg egy interjúfotó szerint.


A szlovák Parameter.sk cikkébõl kiderül, hogy Peter Kazimír szlovák pénzügyminiszter irodájában egy olyan térkép lóg, amely a történelmi Magyarországot jeleníti meg. Nem semmi!https://888.hu/ar...e=hirstart
4 #2 Posta Imre
- 2017-08-22 06:16
Magyarország kirobbanthatta volna a világháborút

A Führer ajánlata az volt 1938-ban: ha Magyarország megtámadja Csehszlovákiát, visszacsatolhatja a Felvidék teljes területét. A kormányzó nem akart háborút, Hitler dühöngött.
Korábban a témában:

Trianon után a magyarság legfontosabb törekvése a revízió volt, ebben nemre, korra, társadalmi állásra és vallásra való tekintet nélkül tökéletes volt az összhang. A propaganda és a közvélemény a Mindent vissza! jelszavában a Szent István-i birodalom ezeréves határainak visszaállítását tûzte ki célul. Nemzetközi porondon viszont a hivatalos politika a sokkal elérhetõbbnek tûnõ etnikai revíziót pártolta, és csakis békés eszközökkel.

Utóbbit a magyar államférfiak a lehetõ legkomolyabban gondolták, amire objektív bizonyíték Hitler „csehszlovákiai ajánlatának” karakteres visszautasítása volt.
A magyarok támadjanak

A náci diktátor hatalomra kerülése után azonnal megkezdte az elsõ világháborút lezáró békerendszer felszámolását, ami – fõleg Ausztria német bekebelezése után – a magyar diplomácia számára kényes helyzetet teremtett. Horthy Miklós és a magyar kormányok a revíziót mindenképp az angolszász nagyhatalmakkal és Franciaországgal való megegyezéssel, békés módon kívánták elérni, ám azok nem kívántak beleszólni a térség ügyeibe.

Ám Hitler 1938 márciusában bevonult Ausztriába, és rögvest megfogalmazta újabb célját: a német kisebbség védelmére hivatkozva a Szudéta-vidék átadását követelte Csehszlovákiától. Ebben pedig magyar segítséget remélt. Hitler terve az volt, hogy

Magyarország a Felvidék visszavételének ürügyén hadat üzen Prágának, a konfliktust pedig Németország beavatkozása zárja rövidre. A végeredmény Csehszlovákia felosztása lett volna, hazánk jutalmul a mai Szlovákia és Kárpátalja teljes területét megkapta volna.
Horthy kikosarazta Hitlert

Hitler 1938. augusztus 20-án titkos tárgyalásokra hívta Horthyt, Imrédy Béla miniszterelnököt és Kánya Kálmán külügyminisztert. Augusztus 21-én állt elõ ajánlatával, amit a magyar küldöttség egyhangúan utasított el, mert:

a politikusok biztosak voltak abban, hogy a nagyhatalmak megvédik a csehszlovák államot, és Magyarország nem vállalta a felelõsséget egy újabb nemzetközi fegyveres konfliktus kirobbantásáért;
a magyar honvédség nem állt készen egy támadásra;
Horthy és köre úgy vélte, egy újabb háborúból Hitler csak vesztesen kerülhet ki.

A hatnapos tárgyalások tehát eredménytelenül zárultak, Horthy hazautazott, Hitler dühöngött és más megoldást választott. Ezt ismeri ma a történelem Müncheni egyezmény néven, aminek folyományaként az elsõ bécsi döntéssel Magyarországhoz csatolták a Felvidék csaknem 12 ezer négyzetkilométeres, 86 százalékban magyarok lakta déli sávját.http://24.hu/tudo...aghaborut/
4 #3 Posta Imre
- 2017-08-22 20:38
Már több mint hatezer vajdasági vállalkozás jutott magyar állami forráshoz

A magyar kormány eddig mintegy 9 milliárd forintot helyezett ki a Vajdaságba a gazdaságfejlesztési programján keresztül, és ezzel több mint 6200 vállalkozót támogatott.

Az eddig elosztott összeg a teljes keretösszegnek kevesebb mint a negyede, és a következõ év során igyekeznek a maradékot is szétosztani – hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára Szabadkán, ahol a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjának újabb nyertes pályázóival írtak alá szerzõdéseket nagyléptékû mezõgazdasági fejlesztésekrõl.http://polgarport...forrashoz/
48 #4 ro-zsola
- 2017-08-23 10:27
Miért csodálkoznak Kázmér Péter irodájában lévõ térkép miatt ? A gyengébbek kedvéért elmondom , a mai Szlovákia lakosságának nagyobb része magyar . Persze " van az a pénz ... "
Érdekes dolog ez az " adóforint "
Közelednek a " választások " , nagyban megy a pofázás. A " baloldal " szidja a " Zorbánt " mindenért.
Számoljunk !
Magyarországon a burgonya ára kb 200 forint. A Partiumban egy kiló burgonya 1 Lej ami kb 68-70 forint. Ugyanaz a termék Magyaroszágon 400 FT , a Partiumban 140-170 FT
Hogyisvankérem ?
Pofázik a " magyar " mer' : " a zorbán rezsim ..... ". Eközben a " magyar adófizetõ és választópolgárok " milliárdokat hagynak Szabadka , Újvidék , Arad , Nagyvárad , Szatmárnémeti , Munkács, Beregszász , Ungvár piacain , boltjaiban.
Személyes tapasztalatból beszélek. Üres autó kilép Magyarországról , a csomagtartó és a hátsóülés agyonpakolva belépéskor.
Ezzel miért nem foglalkozik senki sem ?
Miért van az , hogy ugyanaz a Magyarországon elkészitett termék itthon ( csak a példa kedvéért ) 500 FT , a Partiumban ugyanabban a szupermarketben , 200 Ft körül megvehetõ.
Mennyit is ér valójában a Forint ?
A Zorbánt kell szidni ? Miért is ?
" A magyar osztrák fizetést szeretne " , harsogja a propaganda. Ugyan mihez kezdene a több " pénzzel " ?
Mer' ugye " több pénz = több menü a mekiben " . Tévednék ?
Mennyi egy " menü a mekiben " ? 2000 Ft ? A " magyar " mégis megzabálja. Vajon mi lenne ha nem a mekiben zabálna ? Vajon a " meki " nem csökkentené az árakat ?
Nem tudom van e valaki aki " fogja az adást ". MZ/X jelentkezz !!!!!!!
Nyafognak a zemberek az uccán : " ez a tolvaj Zorbán nem ad elég pénzt ". Vajon ez lenne a megoldás ?
A cukivá váló " Vonazazrivec.......gabi " valamiféle " bérunióról " pofázik. A " magyar " persze felkapja a szlogent : " pénzt !!!! Minnél többet "
Sajnos sokkal mélyebb a probléma mint gondolnánk.
Nagy-Magyarország . Ez külön téma
Mára már köztudott , a V4+ mögött orosz-kinai érdekek állnak. Ebben a leosztásban Magyarország kiemelt szerepet kapott. Sokan álmodoznak a Zorbán leváltásáról. Nos kedves balfaxok ! Nyújtsa a kezét az aki úgy gondolja , Oroszország és Kina némán fogja tûrni hogy a korábban " befektetett milliárdjaik " a semmivé legyenek csupán azért mert " a magyar választópolgárok nem Zorbánra szavaztak "
Mi köze ennek Nagy-Magyaroszághoz ?
A cigány-zsidó nagy álma egy Európai Izrael. Eredetileg ezt Magyarország területén képzelték el , valamiért ez nem jött össze. Jelenleg Ukrajnából szeretnének Új-Izraelt faragni de ez sem fog összejönni. A tervük logikus , Nagy-Magyarország önellátó és katonailag jól védhetõ.
Nos , Kinának szüksége van egy nagy Európai raktárra. Nagy-Magyarország földrajzi fekvése nagyon is megfelel erre a célra. Csakhogy ez a Csonkaterület édeskevés. Ezért logikus hogy szükség van Nagy-Magyaroszágra
Nem elég kinai logisztikai bázisokat létrehozni. Szükség van katonailag megvédeni is. A korábbi migránsok akik cigánynak nevezik magukat inkább lopnak mint dolgozzanak. Vajon melyik kinai hozna ide árút ha tudja , a cigány bármikor kirabolja a raktárait. Kina persze messze van. " Külsõ segitség kell "
Erre a problémára jelent megoldás Oroszország. Vajon mi haszna van Moszkvának a kinai árúk feletti gyámkodásból ? A válasz egyszerû : a nagy semmi.
Csakhogy
Nagy-Magyarországot katonailag nagyon jól védhetõ. Ha az SzSÁ idecuccol , az orosz haderõ nehezen tudná szétcsapni ezt a csûrhét. Innen pedig egy-egy atom vagy nematom rakéta viszont eléri a Kaukázusi olaj és gázmezõket , a Boszporuszt , a Krimet stb
Bizony barátaim. Szar érzés tudni , a fejünk felett döntenek
Szerencsénkre Kina nem tervezi Magyarország betelepitését. Helyette támogatja az " ukrajnai munkavállalók " beözönlését. Ezzel Oroszország duplán nyer. Munkahelyek létesülnek csökkentve a munkanélküliséget " Ukrajnában " . Ne feledkezzünk meg arról sem , az " ukrajnai munkavállaló " kitûnõen ismeri a " szovjet haditechnikát " is.
Igy már érthetõ , a liberális ami = zsidó-fasiszta ami = " baloldali " ajvékolása.
Mit nyer ezzel a magyar ?
Kina idecuccolja az árúját. A raktáraknak kezelõszemélyzet kell , rakodók , fuvarosok stb. A magyar állam plusszbevételekhez jut .
Az " ukrajnai munkavállaló " fehér , keresztény , családja van . Sokkal könnyebben " integrálható " a magyar társadalomba. Mivel munkavállaló , ezzel adófizetõ is
Persze a magyarnak se lenne rossz egy-egy munkahely.
Lehet szidni Zorbánt. De amint látjátok , " szeretett Viktorunk " nagyot változott. A korábban " nácifasisztarasszistaantiszemitavonazazrivecgabi " immáron " cuki " lett. Tel Avivban úgy látták , már nincs szükség a " nemzeti oldalra ". Érthetõ ha az " õsi ellenségek " azaz a baloldal és a szélsõjobb " összefogást " hangoztat. Érdekes lenne látni a Heller Ágit gárdista egyenruhában vonulgatni. Ma még kacagsz rajta. Holnap ?
Eközben szeretett Viktorunk tovább játsza a szerepét. Putyin ismét jön. Elhozza az ukázt. Majd Viktorunkat ismét " Keletre " hivatják megbizonyosodni hogy " megértette Isten Akaratát ". A kört Netanjahu zárja aki Judeapestre jön megtudni " mit szabad a kisökörnek ".
Mer' ugye Románia teljesen feladta államiságát. Mára már mindenki tudja , Románia nem más mint amerikai katonai érdekek területi kirendeltsége. Ezért nagyon fontos a nyugati szomszédja. Mert Románia elég szar ingatlanon fekszik. Keleten az " orosz beltenger " , Moldávia , délen Bulgária , Nyugaton Szerbia , északon a szétcibált Ukrajna.
Csupán egyetlen szomszédos ingatlan felõl érkezhet utánpótlás.
Sokan kérdezik , miért ilyen nehéz az élet Magyaroszágon. Nos , ha van " pénz " , a " magyar " ittmarad.
Rengeteg " egyetemista " húzza el a belét miután végzett az egyetemen. Megy az ajvékolás . Kérdem én , vajon hány magyar van az egyetemisták között ?
Rengeteg cigány takarodik ki nyugatra mert ott több a " segily ". Nagyszámú cigány-zsidókorcs hordja el az irháját mert " alacsony a fizetés ". Azt viszont nem veszi észre , hogy a " sokkal nagyobb fizetésért dolgozó osztrák , német , francia , belga , holland , angol stb " meg éppen idetart. Itt vesz lakást. Bolondok ezek ?
" Ne ficánkolj ha nem téged baxogatnak ! ". Az események gyorsan peregnek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
4,610,977 egyedi látogató