Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tóásó Elõd a HírTV mûsorvezetõje lesz

BelföldMibõl lesz a zõd tücsök? A valódi "terrorista" riportot készít a "gyere haza baromarcú" sorozatban, miközben egyre többen lesznek kíváncsiak (mert lesznek), ki is volt Rózs-Floreszt Eduárd, a muszlim-zsidó-magyar liberális-radikális...nemzeti ...és nem fogják érteni az õszödi beszédet sem. Emlékszem, mikor Elõd nõvére nálam járt tanácsért, de a máltaiak voltak az elsõk, akik megkeresték. A bolíviai börtönben búslakodó Tóásó tévés tervekkel tört elõ. Mûsort kap az emigráns magyarokról.

Egészen elképesztõ fordulatot vett a Rózsa-Flores Eduardo köré szervezett, a bolíviai hatóságok által likvidált csapat egyik tagjának élete: a börtönévek után hazatért Tóásó Elõd mûsorvezetõ lesz – írja a Hvg.hu. Az információt a HírTV is megerõsítette, hogy egy riportsorozat arca lesz az erdélyi származású férfi.

A 2009-15 között börtönben ült Tóásó egy olyan mûsort fog vezetni, ami a kivándorolt emberekrõl szól majd. A riportsorozat 15 részes lesz, külsõ gyártásban készül majd. Tóásónak tévés tapasztalata nincs, de a Hvg.hu forrásai szerint a hírneve miatt beválhat majd, és kérdezi majd a koppenhágai magyart a honvágyról.

Tóásó személye ráadásul jó reklámot csinál a mûsornak is, többen kapják majd fel rá a fejüket a szokatlan mûsorvezetõ miatt. A mûsort amúgy már forgatják, az elsõ részek már el is készültek.
Link

Hozzászólások

45 #1 micro
- 2017-08-22 11:15
Érdekes, hogy a többségnek ez a hír nem mond semmit. Csak kapkodom a fejem, hogy a forgószínpad szereplõi micsoda jövés-menésbe vannak a díszletek között.

Már-már szédülök.
4 #2 Posta Imre
- 2017-08-25 20:57
Micro, de rég is vót. 2.bp.blogspot.com/-R2XH2Hbvn20/T5r0WdFAPeI/AAAAAAAAe8g/DB_7urbWryM/s640/2elod+toaso.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
3,391,380 egyedi látogató