Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Elhunyt Arthur Finkelstein

BelföldRitkul a trágyadomb, de ami vicc ebben, ez a tetvedék "magyar" zsidó-görény média még a pajzsára emeli, mert ez a buzi zsidó nyerette meg a zsidó-cigány vajdának csalással a "választásokat". Ja, a magyarok meg nem lettek egy szálat sem okosabbak, sõt egyre csak hülyülnek. A The Washington Post értesülései szerint pénteken tüdõrákban elhuny Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A 2008 óta a Fideszt is tanácsaival ellátó szakember több tucat politikust vezetett sikerre.

A szakember társával, George E. Birnbaummal együtt dolgozott a Fidesz választási és népszavazási kampányain, cégük honlapján a mai napig ott van referenciaként a párt kétharmados gyõzelme. A kapcsolat tényét Lázár János 2015-ben még tagadta, Orbán Viktor azonban nem sokkal késõbb az RTL Klub kérdéseire már úgy válaszolt: „jól ismerem, nagyon kiváló és elismert szakember”, majd azt is elismerte, hogy alig két napja járt nála utoljára. Hogy Finkelstein pontosan kivel állt kapcsolatban, és ki fizette õt, arról csak ködös információk láttak napvilágot. Az Index korábban arról írt, hogy az egyetlen konkrét és kimutatható üzleti kapcsolat a magyar kormánykörök és Finkelstein között a Danube Business Consulting nevû londoni tanácsadó cég, amelyet Finkelstein és Habony Árpád közösen alapított.

Az Origó értesülése szerint, melyet Finkelstein halálhírére reagálva írt meg, Orbán Viktor és a kampányguru 2016-ban találkozott utoljára, és mivel életének utolsó szakaszában ágyhoz kötötten élt, már egy éve a Fidesznek sem dolgozott.

Finkelstein nem éppen kíméletes kampánystratégiájáról volt híres. Ellenfeleinek gyengéjét célzó módszerei miatt úgy is szokták emlegetni, mint a negatív kampányok mesterét, az embert, aki az Egyesült Államokban szitokszóvá tette a liberalizmust. Miközben õ maga zsidó származású és meleg, nem riadt vissza a homofób és rasszista üzenetek közvetítésétõl sem, ha éppen úgy diktálta a politikai érdek.

Januárban a Magyar Nemzet is megírta: a 72 éves spin doctor súlyos beteg, tüdõrákos, kemoterápiának vetette alá magát. Akkor ez egyik tanítványa, Craig Shirley történész a National Review címû lapba írt, szinte nekrológnak is beillõ méltatásából derült ki.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-08-21 19:32
Jól elvannak ezek a mocskos görények (jób és bal oldali xarháziak, nem?)

Bayert kevesebbért is miszlikbe aprították volna

Hont András végleg megbukott.
Ezúttal a saját közösségi oldalán bizonyította milyen ember is õ valójában.

A szombaton elhunyt Arthur Finkelstein igazi legendának számított. Pályafutása során olyan ismert politikusok mellett dolgozott, mint Ariel Sarón, Benjamin Netanjahu, George Pataki, Richard Nixon és Ronald Reagan. Az igazi „bûne” azonban az volt a Hont-félék szemében, hogy a Fidesz tanácsadójaként tartották számon.

Ez váltotta ki a fékezhetetlen, habzó szájú gyûlöletet a „jeles” publicistából.

Játsszunk el egy pillanatra azzal a gondolattal, mi történt volna, ha mondjuk Bayer Zsolt tett volna közzé valami hasonlót. Ízekre szedték volna a ballibek, ne legyen kétségünk.

Így persze minden rendben van. Mert nekik mindent szabad.

Gyomorforgató!

Isten óvjon meg minket attól, hogy egyszer ezek visszajöjjenek!
http://magyaridok...a-2107591/
9 #2 vala_ki
- 2017-08-22 16:49
Ejnye, már tisztára 'postaimrés' lett a zsindex is.
"Valami nagyon nem stimmel Amerika hírhedt nácijai körül" http://index.hu/k...klux_klan/
"Az egyik együttmûködik az FBI-jal az évszázad legidiótább ügyében, majd megkéseli a saját klántársát, és szórólapon keres fajgyûlölõket. A másikat egy zsidó gyûlöletkutató menti ki az antirasszista tüntetõk közül, majd a ronda paróka miatt átáll Trumptól Clintonhoz"
4 #3 Posta Imre
- 2017-08-26 20:06
Ron Werber Budapesten

A piszkos kampányt és a fanatizálást a gyûlöletkarmester tette a politikai kultúra részévé

Ezen a meccsen fair play díjat nem
osztanak. Nem érdekelnek az etikai
és a választási kódexek.
(Tóbiás József, az MSZP korábbi elnöke)

Ron Werber kedveli Budapestet és a magyarokat. 2002, 2004 és 2014 után megint hazánk vendége, és tekintve, hogy 2010 óta tombol a diktatúra, igazán nagy megtiszteltetés részérõl ez a fajta bátorság. Igaz, nem a vizes világbajnokságon magyar zászlóba csavarodva vagy a Halászbástya–Szent István-szobor epicentrumában látták napozni, hûtõmágnesekkel és nemzeti színû csecsebecsékkel körülvéve, de annyi baj legyen.http://magyaridok...n-2118901/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,392,342 egyedi látogató