Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bejelentette a Kreml: Budapestre jön Putyin

BelföldNetanjahu után? Milyen meglepõ! Mi lesz eztán? Világrabbitanács Judapesti Korzó? Vagy világ-szkyta-hun-cutkodás? Orbán Viktor meghívására érkezik az orosz államfõ. Orbán Viktor magyar miniszterelnök meghívására Budapestre látogat augusztus 28-án Vlagyimir Putyin orosz elnök – jelentette be csütörtökön a Kreml sajtóosztálya.

Az orosz elnök a látogatás keretében a 31. dzsúdó-világbajnokság megnyitóján is részt vesz.

A tervek szerint Vlagyimir Putyin találkozik Orbán Viktorral. (MTI)

Az orosz elnök látogatásáról már korábban is lehetett tudni, a Debreceni Egyetem díszpolgári címet is ad neki. Néhány órát fog Budapesten tölteni. Az autoriter elnök látogatása kapcsán vasárnap az LMP a Kossuth téren tüntet, a Momentum Mozgalom pedig hétfõn Európamenetet szervez a Citadellára.Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2017-08-24 20:48
Kiadták neki az ukázt hogy hívnia kell õt, akkor hívja, olyan ez mint a betelefonálós só, Moszkvából leszólnak, hogy hívja fel õt, hogy jöjjön. Milyen romantikus.
131 #2 lalapapa
- 2017-08-25 04:33
En mar tudtam rola,
mert Putyin lovanak a kantarja igazittasra szorul,
es ezt csak hozza erto ember teheti meg,
es kulonben is a lova nagyon harapos es elotte
arany fogakat kapott alul es folul is,
ha mar harap akkor arany fogakkal harapjon,
rugasra kesz pityan rugo patkot tettek fel es
azon hang tompitto is lee,
igy tehat nem hallani semmit ha rug
csak hallani a sugohast ha repul,
a lovat kulon geppel titkos geppel viszik oda,
elobb ott lee a lo friss foras vizet kap,
es olyan szenat mitol egy nagy gaz tartajt tele
tud a lo ugy fingani hogy meg a masik tartajba
is marad,
a kantar gondokat pedig csak magyarban
tudjak helyre hozni,
addig a fonokseg csasztuszkat fog jarni,
es a muszka tancot is bemutatjak,
majd gyorsan huznak vissza
nehogy ismet le csusszon a kantar,
:D:Ds_vigyori
2 #3 gerry
- 2017-08-25 07:40
lalapapa - mit vacsiztál?; Bolondgomba volt? Nálunk is!s_hihi ... Az orosz Dilipaták meg azé' halódnaknak mer' távolra kerültek az orosz földanyácskától és beleszakadt a szívük... eccerü - nem kell rögtön összevisszaesküszni a dolgok mai állítása szerint. Különben pedig sok az ember a földön - valahol el kell kezdeni a tisztogatást. s_olvas
48 #4 ro-zsola
- 2017-08-25 10:19
Ne kinozd magad Gerry. Ezek nem értik a magyar nyelvet.
Anno midõn német-orosz két jóbarát .... , Sztálin egyszercsak " furcsát " álmodott éjjel. Másnap kiadta az ukázt , " likvidálni a megbizhatatlan tábornokokat ".
Késõbb Adolf megbánta amiért nem követte Joshibarát " álmát "
A diplomata külföldön van. A pénz pedig nagy úr. Sokan elcsábulnak ha meglátnak egy pénzzel teli aktatáskát. Csakhogy az " Orosz Anyaföld " elleni árulás nem összeegyeztethetõ az " ortodox erkölcssel ". Ezért " ISTEN " megbüntette a bûnösöket.
Amúgy meg nem kell felfújni ezt . Putyin nagyon szereti a cselgáncsot. A mai napig hires a sportszeretetérõl. Zárójelben megjegyzem , a " baloldal " õszre tervezi a " forradalmat ". Elkezdték ugyan a nyáron de nagyon meleg volt " tüntizni " és jött a " balcsiszezon ". Õszre viszont az " egyetemisták " ismét ráérnek.
Macron udvarolni jár a térségbe. Nagyban megy a diplomáciai jópofizás. Igérgetnek mindenfélét. Csakhogy a verkli néha megakad. A Macron - merkel duó vergõdik eredménytelenül.
Az " Erdogán " hadmûvelet után nem kérdéses , az EU egy töketlen csûrhe. Valamiféle " migráns " témában az EU egy halom " pénzt " adott Törökországnak. Erdogán pedig teljesitette amire megkérték. A migráncsok Törökország helyett Libiából jönnek.
Megtapsolhatnánk az EU " bölcs lépését " csakhogy Washington nem örült neki. Ugyanis az EU-s pénzek Moszkvában landoltak. Az ostoba EU orosz haditechnikát vett egy NATO tagállamnak.
A lengyel erre felébredt. Na persze , " balfaxok vagyunk " , jöhet a NATO meg a " demokrácia ". Idõközben Varsó felébredt. Az Erdogán " mutyi " lemásolható. Az EU megint vesztésre áll. Miközben a migránsfegyver dübörög , " ezek a zoroszok egyre fenyegetõbben mozognak saját országukban, nagy szükség van a NATO védelmére ".
Magyarország pár lépéssel le van maradva . Bár most azt gondolnánk a lemaradás tetemes , az a pár lépés hamar behozható.
Ukrajna becsõdölt. Amerika a legszivesebben elhúzná onnan a bélét csakhogy a " hullák a szekrényben maradtak ". Amint Putyin beteszi a lábát Kievbe , kézzel fogható bizonyitékok lesznek az amerikai xarkavárásra.
A napokban a Press Tv egy érdekes riportot közölt le.
Sierra Leone egy kis afrikai ország. Folyamatas háború sújta mivel ez a csöpp ország tele van gyémánttal. A legborzasztóbb amit Amerika megtett , a CIA gyermekek toborzását támogatta. S lám , ezek a Sierra Leonei gyermekkatonák felbukkantak Irakban. Ugyan nem mondták ki , de nekünk van annyi fantáziánk hogy megtippeljük , Sziriában is rengeteg afrikai gyeremekkatona van/volt. Az mára már nem kérdés , hogy a hires-hirhedt Iszlám Állam fegyveresei Ukrajnában is jelen vannak.
A Press Tv szerint ezek a zsoldosok mindannyian a CIA toborzásai és támogatásai által kerültek a világ számos pontjára.
Térjünk vissza Európába. A lengyelek és vele együtt a Baltikum elég ingatag talaj. Bár " hivatalosan " oroszellenesek , meg " nagyon örülnek a NATO egységeknek " , örömük nem határtalan. Egyre jobban követelõznek az EU-val szemben.
A másik renegát : Magyarország.
Kiemelt fontosságú ingatlan. Déli szomszédja Szerbia egyre pofátlanabb. Egyrészrõl a migráncsok elárasztásában nagyban besegitenek ezzel torolva meg országuk szétbombázását. Ráadásul szaporodnak az orosz katonai bázisok Szerbia területén. Horvátország ugyan mindenben kinyalja a NATO fenekét , ez biza édeskevés.
Bosznia szintén ingatag. Bár a NATO jelen van , de a legnagyobb kontingens sajnálatosan török. A török pedig egyvalamit nem fog tenni , esze ágában sincs Oroszország ellen hadat viselni.
Ukrajna-Románia be van keritve. Az egyetlen csatlós szerepe Magyarországra esik. Szerencsénkre ( és Netanjahu tanácsára ) Magyarország a lengyel példát másolja. Ugyan még nem tartunk ott ahol a lengyelek de az elõjeleket már látni. Érthetõ hogy a " baloldal " mindent megpróbál a jelenlegi helyzet megváltozásának érdekében.
A csehszlovákok amolyan diplomáciai kiskapu szerepét kapták. Nemrég az " osztrákok " udvaroltak , most a " fansziák ".
A rulettasztal elindult. Kérem a téteket !
A " Nagy Játék jobban teljesit ". Klimaváltozás van vagy nincs , a mozgolódás egyre nagyobb. Naponta hallani holmi egyezményekrõl , szerzõdésekrõl amelyeket korábban elképzelhetetlennek tartottak.
Frissités : már az Al Jazeera is foglalkozik at afrikai gyermekkatonák esetével. Mit látunk manapság ? Huszonéves életerõs , idegbeteg afrikai hulladékokat akik vadállati viselkedésükkel terrorizálják az európai lakosságot. Gonodolom nem nehéz összekötni a " migráns " és " gyermekkatona " fogalmakat.
Akármennyire is folyik a mellébeszélés. Európa egy nagy háború felé tart. Mi , szerencsétlen közép-európaiak pedig azt sem tudjuk , ki ellen kell fegyvert fognunk ? Nyugaton a migráns , keleten az orosz és mindenhol az izraeli - amerikai - valamilyen csapatok. Egyedül nem tudjuk megvédeni magunkat. Valakihez csatlakozni kell.
Mindenkinek szive dolga eldönteni , melyik társasághoz csapódik. A döntés joga mindenkit megillet
299 #5 i_gazember
- 2017-08-25 11:00
Elõször a link: http://www.antalf...hu/?p=1043 53-as hozzászólás, ahonnan plagizálok.
Lazán ide tartozik a társadalmi felelõsség kapcsán, valószínû fikció, de hûen tükrözi a modern politikát, és azok szellemiségét, akik irányítják:


Donald Trump a NATO-csúcs után Brüsszelben barátkozni próbált az Európai Unió meghatározó vezetõivel. Családi fotókat mutogatott nekik, büszkén mesélt nekik öt gyermekérõl, szinte sütött róla a boldogság, amikor elmondta: idén jön a kilencedik unoka.

Európa meghatározó vezetõi csöndben ültek.

Trump nem nagyon értette a dolgot, de ez egy amerikait sohasem akadályozott a kommunikációban, az európaiakat amúgy is furcsa bogaraknak tartják a tengerentúlon. Gondolta, mutat nekik fényképeket a családról.

Ott ült mellette Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke már 64 éves, Trump gondolta, feszültségoldóként elkvaterkáznak az unokákról. Juncker idegesen köhintett, majd közölte, nõs ugyan, de gyermeke nincs, így értelemszerûen unoka sincs. Brüsszeli bürokrácia van.

Az amerikai elnök Angela Merkelhez fordult ezután, vele ugyan nem akart barátkozni, sõt, õt a francba elküldeni jött Brüsszelbe, de hát, ha már ott van… Merkel 62 éves, precíz német, génekbe programozott családtervezési koncepcióval, itt csak nem futhat lyukra.

Hát sikerült. A német kancellár közölte, hogy ugyan volt két házassága, de a karrier mindkettõ esetében elõnyt élvezett, így nincs gyerek. S ha már beszélgetnek, akkor beszélgessenek a Mercedes gyár amerikai adókedvezményeirõl, és ne olyan oktalanságokról, mint a család.

A beszélgetésre felfigyelt Mark Rutte holland kormányfõ, és jelezte Trumpnak, hogy mi itt Európában már nem foglalkozunk olyan ósdi dolgokkal, mint a család! Neki például se felesége, se gyereke. Trump Rutte CIA-aktájában látta, hogy az 50 éves holland életrajzában a politikus mellett a történész, tanár és zongorista is szerepel a foglalkozások között, így nem forszírozta további okok keresését.

Ezzel már egyébként is volt baja a luxemburgi kollégával kapcsolatban. A first ladyk éppen külön programra indultak Brüsszelben, amikor Trumpnak feltûnt, hogy egy sötét öltönyös, fess fiatalember is van köztük. Kérdezte, „Az a boy mit keres az asszonyok között?”, mondták neki, hogy õ a luxemburgi first lady…

Az amerikai elnök immár biztosra akart menni, Emmanuel Macront szólította meg. A francia elnök 39 éves, ereje teljében, olvasta, hogy dekoratív felesége is van. Egy francia, feleséggel, ott csak van utód – pipált ki fejében egy újabb sztereotípiát Donald Trump. Csalódnia kellett. Macron szégyenlõsen közölte, hogy gyerek nincs, és nem is valószínû, hogy lesz. Brigitte már 64 éves, és az üzlet, az asszony gazdasági kapcsolatai és a politika jobban összetartanak, mint a gyermek.

Trump egyre idegesebb lett, utolsó reménye Paolo Gentiloni olasz kormányfõ volt. Egy latin csõdör, 62 harcos évvel a háta mögött csak hagyott maga mögött valakit a világban?! Hogyan lehetne ez másképpen Casanova és Berlusconi hazájában? Hát úgy, hogy Gentiloninak szintén csak felesége van, a gyerekre nem jutott idõ ’88-as házasságkötése óta.

Nincs pénzük gyereknevelésre? – merült fel Trumpban. Ezt gyorsan elvetette. Nincs idejük? De hát van dadus, vagy bármi. Hoppá! Ott az a svéd, náluk aztán olyan a szociális háló, hogy jobb sem kell! Ott, ha valamiért nem jön össze a házasság, az egyedülálló anyát is felkarolják, ellátják, a gyerek meg végképp mindent megkap!

Kjell Stefan Löfven mosolyogva sétált oda Trumphoz. Az amerikai elnök a közepébe vágott: no, hogy vannak a gyerekek? A svéd kormányfõ tovább mosolygott, és lelkesen magyarázni kezdett: a gyerekekkel? Nos, a gyerekekkel minden rendben. Minden migráns család külön lakást kap, a kiskorúakat svéd családokhoz költöztetik.

Néha lopnak és késelnek, de jól megy az asszimiláció. Igaz, a múltkor égett kicsit Stockholm külvárosa, de hát a gyerekeknél elõfordulnak az ilyen csacskaságok. Ja, hogy neki van-e gyereke? Hát, nincs, és most így, 59 évesen már nem is szeretne. Az õ gyermekei, az õ család-termékei a migránsok!

Trump otthagyta Brüsszelt. London felé nem került, Theresa May-jel már eljátszotta a családfotós „játékot”, Nagy-Britannia 60 éves kormányfõje is férjét és népét kezeli gyerekként.

Mint ahogy az EU vezetõi a jelek szerint totál hülyére veszik Európa lakosságát. Liberalizmusról, nemek egyenlõségérõl, melegházasságról és gender-szabadságról szónokolnak, mindezt európai értéknek állítva be. Miközben lerombolnak mindent, ami az elmúlt hosszú évszázadokban Európát jelentette. S a kivéreztetett kontinenst feltöltik közel-keleti és afrikai migránsokkal.

Miért számolnának következményekkel? Kit féltenének? Nem hagynak maguk után senkit. Nincs gyerekük. Utánuk a vízözön!


Apropó! Putyinnak van gyereke, családja? Tudom, google a barátom. Már csak az a kérdés, hogy az a két gyerek miért nem az õ nevét viseli? (Bocs, ha tévelygek.)
131 #6 lalapapa
- 2017-08-25 14:16
MInden esetre koszonheto,
a sok ferebeszeles igen csak merget takar,
a gazemberseg nem kevesebb hanem pokol bol jott fel,
mikor a teheneket mici sapkaban is kifejik akor
ami lesz a virslibe,
az ember az a fajta allat fajta kitol a lenyek kedve is
elment, nem ugy sikerult a kever kavar ember elkeszittese
hogy elgondoltak, hanem rettenetes keserusegeket
kepes kihozni magabol,
es ezt vegig nezik, :o
legkozelebbi porszivozas nem csak szaj szivas lee,
hanem mennek a sasigba
4 #7 Posta Imre
- 2017-08-25 16:15
Rozsola, na tucc Te, ha kicsit nem figyelsz ódákat zengeni! Nekem még nem szóltak mikor kellene mennem, mert a Fõnök fogadni kíván (csak nem tudom mibe), de nem is foglalkoztat a kérdés. Bár nem lehet kimaradni ebbõl az egész disznóságból, legjobb lenne, ha lehetne....de nincs rá mód.


Egymás után halnak meg az orosz nagykövetek

Rejtély, hogy az orosz vezetés keze van-e a dologban vagy a véletlenek szerencsétlen összejátszása az egész. Most a szudáni követük halt meg.

Újabb orosz nagykövet vesztette életét, ezúttal a 63 éves Mirgajasz Sirinszkij halt meg, a jelentések szerint szívinfarktusban – írja a Business Insider. Sirinszkijt szerdán találták kartúmi otthona medencéjében holtan. A követ magas vérnyomástól szenvedett, ezért természetesnek nyilvánították a halálát.http://24.hu/kulf...gykovetek/

A Holland külügyminiszter még nem tudja, hogy bocsánatot kér-e - 16:22

Nyilvánvaló, hogy semmiféle kapcsolat nem áll fent a terrorizmus és a magyar kormány fellépése között. Ez fel sem merül - jelentette ki a holland külügyminiszter. Bert Koenders Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentésére reagált, amely szerint a két ország között meghatározatlan idõre abbamarad a nagyköveti szintû kapcsolattartás.

A holland miniszter úgy vélekedett, nem tudja elképzelni, hogy a távozó holland nagykövet a diplomáciai feszültséget kiváltó interjúban az említett utalást "így akarta mondani". Hozzátette, a megjelent kijelentések nem tükrözik kormánya álláspontját.Koenders azt is értésre adta, hogy túlzó intézkedésnek tartja Szijjártó Péter döntését. Hozzátette, nem tudja, hogy bocsánatot fog-e kérni az eset miatt, de úgy vélekedett, nem szabad, hogy elhatalmasodjon a diplomáciai ellentét a két ország között.
http://www.klubra...cid=210268
4 #8 Posta Imre
- 2017-08-25 19:43
Bokros kutyához hasonlítja Putyin kitüntetõit, Szijjártót külön is kiosztja

Bokros Lajos szerint szégyene Debrecennek, a magyar államnak az a kitüntetés, amit az egyetem szenátusa megszavazott Oroszország dölyfös önkényurának.

Vlagyimir Vlagyimirovics, dzsúdóhõs kémfõnök a szolgalelkû lakájtól megkapta, ami neki bizonyára kijárt.

A Modern Magyarország Mozgalom elnöke – az ebektõl elnézést kérve – úgy látja, a Putyint kitüntetõk lementek kutyába.

Szét tetszettek tárni hátsó felüket, hogy könnyebben fogadhassák az orosz medve felhorgadó nyers energiáját. Biztos valamiért megérte.

Mi, jóérzésû magyar állampolgárok azonban undorodva fordulunk el ettõl a gyomorforgató jelenettõl.

Bokros szerint nem lehet kitüntetni azt, aki a bimbózó orosz demokráciát tudatosan elpusztította, a jogállamot széttaposta, aki szakmányban ûz csúfot az igazságszolgáltatásból, aki

a Krím-félsziget bekebelezésével a második világháború után elõször változtatta meg erõszakosan a határokat egy szomszédos állam kárára, aki válogatás nélkül bombáz szíriai településeket, aki az orosz ellenzéki sajtó szerint felbujtóként gyanúsítható politikai ihletésû emberölésben.

“Putyin gyilkos” – idézi a MoMa elnöke John McCain, amerikai republikánus szenátort, majd azt tette szóvá, hogy Magyarországra emberemlékezet óta nem tette lábát civilizált ország civilizált politikusa, de Putyin idén már másodszor jön, hogy megsimogassa legjobb magyar tanítványa, Orbán Viktor fejét. Bokros Lajos szerint ez nem más, mint a magyar szabadság elárulása, majd nekimegy a külügyminiszternek is.

Megfordult Szijjártó feje a törzsén, ezért rosszul látja a világot?

Szerinte komplett baromság, teljes õrültség megszakítani a diplomáciai kapcsolatot Hollandiával, Európa egyik legszabadabb, leggazdagabb és az élet minõségét tekintve egyik legjobb országával.

Ilyen eddig csak a mesében volt.

A Modern Magyarország Mozgalom elnöke szerint a tökéletesen értelmetlen, hazánknak iszonyú kárt okozó lépéssel leleplezte magát a kormány, már mindenki tudja, hogy

mûveletlen fajankók gyülekezetérõl van szó, akik folyamatosan lopnak és hazudnak.Szerinte a mûvelt és halk szavú holland nagykövet, az alábbiakat mondta:

1. Különbséget kell tenni menekült és bevándorló között. A magyar kormány tudatosan összekeveri a kettõt.

2. A magyar kormány világnézete és erkölcse hasonló az iszlamista terroristákéhoz: gyûlöletkeltõ, kirekesztõ.

3. A letelepedési kötvény több bevándorlót hozott hazánkba, mint amennyi menekült befogadását az EU kéri.

4. A civil szervezetek nem Soros bérencei, hanem a holland adófizetõk pénzét költik. Ez nem belügye Magyarországnak.

5. Nincs sajtószabadság: megszûnt minden független újság, miközben az adófizetõktõl elvett pénzzel kitömött lakájsajtó színvonala nulla.

6. Hollandia és az EU nem pénzelheti tovább az állami korrupciót Magyarországon. Haladéktalanul fel kell lépni ez ellen.

Bokros szerint ezen nem lehet megsértõdni, mert a nagykövet közismert tényeket állít, és a nyugati világ valóban nem érti, hogyan kaparinthatta meg

egy végletekig bornírt, minden szempontból mûveletlen, tompaságát tombolva kiordító, bunkóságát bömbölve képviselõ korrupt bûnszövetkezet

a magyar állam vezetését. Azt még Bokros sem tudja, ezt hogyan magyarázza el az unokájának, ha egyszer megkérdezi.
http://24.hu/koze...-kiosztja/
131 #9 lalapapa
- 2017-08-30 14:04
en nem ertek hozza
de orbancnak meg mondjak milyen hegedun es milyen vonoval mennyit huzhat,
es kell hozza neki
keno anyag es sok sok whazeling is,
vittyorre jol el es nem erdekli mikor mi lee
tovabbra is nem fog ehezni es lesz mit
a vonoba huznak,,
ha mar hegedulni es musikalnii kell neki,
soros zenekar es nem csasztukara megy a tanc
hanem kralinet is lee es egy kis dobb is,

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
3,408,798 egyedi látogató