Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Teljhatalmat adhatnak Pintérnek

BelföldHalottnak? Ezekkel tényleg "elvitetik a balhét". A belügyminiszter mondhatná meg, hogy mely Európán kívüli szereplõk fektethetnek be Magyarországon. Szuperjogkört kaphat az üzleti életben Pintér Sándor – írja a Népszava. Egy, a kormány elõtt fekvõ javaslat szerint egyes piaci szektorokban Európán kívüli polgár vagy cég a jövõben csak a mindenkori belügyminiszter engedélyével szerezhetne 25 százaléknál nagyobb tulajdonrészt egy magyarországi székhelyû gazdasági társaságban.

Az érintett befektetõknek írásban kellene benyújtani igényüket, hogy a miniszter megvizsgálhassa, a befektetés jár-e nemzetbiztonsági kockázattal. A tervezet társadalmi egyeztetésének határideje ma jár le.
http://hirtv.hu/ahirtvhirei/teljhatalmat-adhatnak-pinternek-1402106

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-08-25 16:18
Titkosszolgálati vezetõket léptetett elõ Áder János

Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) fõigazgatóját és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (NBSZ) fõigazgatóját is elõléptette Áder János köztársasági elnök. Az errõl szóló határozatok a Magyar Közlöny pénteki számában jelentek meg.

Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára augusztus 20-ai hatállyal Kis Zoltánt, az AH fõigazgatóját valamint Szabó Hedviget, az NBSZ fõigazgatóját is nemzetbiztonsági vezérõrnaggyá léptették elõ.

Ezen felül az NBSZ egyik igazgatóját Hagymási Andrást, továbbá Farkas Istvánt a Nemzetközi Oktatási Központ fõigazgatóját dandártábornokká nevezte ki – szintén 20-ai hatállyal – az államfõ – olvasható a közlönyben.
http://www.hirado...der-janos/

Deutsch: Azonnal szopjuk le, aki sértegeti a magyarokat?


Az egykor fenegyereknek számító, ma már inkább a Fidesz Szanyi Tiborjának ható politikus is megszólalt, mit megszólalt, szakértett annak kapcsán, hogy Szijjártó megszakított a diplomáciai kapcsolatot Hollandiával.

Annyira komplex lett, hogy szó szerint közöljük:

Szóval a haladókáim szerint továbbra is hagyjuk a francba a komoly viselkedést és azonnal szopjuk le azt, aki sértegeti a magyarokat, különösen, ha egy operettállam távozó nagykövetérõl van szó.http://24.hu/belf...agyarokat/
30 #2 osmagyar
- 2017-08-27 06:46
De ha az Európán kívüli polgár vagy cég vesz egy magyar letelepedési kötvényt, akkor nincs szükség don Pintér engedélyére, sõt 5 év múlva a kötvényért kifizetett pénzét a piaci kamattól magasabb kamattal visszakapja. Ez megint csak egy látszólagos keménykedés a maffiakormány részérõl.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
3,398,305 egyedi látogató