Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

600 ezer magyar vándorolt ki az országból

BelföldMeg tegyetek hozzá ca. kétmilliót, akik életvitel-szerûen dolgoznak és élnek is "kinn", hogy a szemét itt sokasodhasson, gyarapodhasson. A legtöbben az Egyesült Királyságot, Németországot és Ausztriát választják.
Jelenleg 600 ezer magyar él más uniós tagállamokban – legalábbis a Portfolio számításai szerint.

A legtöbben, mintegy negyedmillióan, az Egyesült Királyságban, ezt követi Németország 192 ezerrel, majd Ausztria 72 ezer fõvel.

A sorban – tízezres nagyságrendû magyarral – Svédország és Hollandia követi, míg például Spanyolországban, Írországban és Olaszországban 10 ezer alatti a magyarok száma.

A lap azt írja, hogy a számokat figyelembe véve az elmúlt három évben 70 ezer magyar vándorolt ki, Németországban 8 év alatt megháromszorozódott az ott élõ magyarok száma, a közel 200 ezer magyar nagy része legfeljebb 6 éve vándorolt ki.

atv.hu
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2017-08-30 23:39
Hajón is szép pénzeket lehet keresni. Bizony élni is kell a lehetõséggel. Én sem teszek másként.
159 #2 vanyusha
- 2017-08-31 18:42
A kint lévõk jól szaporodtak,ha maradtak volna soha nem vették volna észre egymást+ kárpátmedencébe behordott mérgezõ termékek sem hatnak, jõvõ lehetõségének egy rész nem tud elpusztulni mikor a csapások m érik a magyarok ra.
80 #3 monguzking
- 2017-09-02 19:49
nyugatnak is beffelegzet--összeomlás-háboru-halál- pusztulás---én maradok--de ha valaki családját akarja menteni akkor talán dél-amerikaban van a legnagyobb esély tulélésre
99 #4 MORMOTA1968
- 2017-09-03 06:54
A rokonaim közül is kint vannak már páran. Oda kint havonta megkeresik azt a pár százezret, aztán haza jönnek egy idõre, majd mennek is vissza. Utoljára akkor volt ilyen népvándorlás, miután megadták a zsidóknak az akkori parlament hazaárulói az állampolgárságot, meg mindenféle más kedvezményeket, lesza@va már akkor is a magyar parasztok, munkások és más nemzetiségiek érdekeit, az ország akkori más súlyos bajairól nem is beszélve. De a legfontosabb gondjuk még is az volt az akkori honatyák nagy részének, hogy megadják a zsidóknak a teljes jogkörû állampolgárságot. Aztán rá is szabadultak a magyarságra annyira, hogy egymillió vagy több magyar inkább választotta azt, hogy örökre elhagyja szülõhazáját, mint teszik sokan ma is. Valaki könnyû, de van aki nehéz szívvel. Az elõbbi kategóriába tartozók valószínûleg sohasem tekintették igazán a hazájuknak ezt a földet, ezek szerint. Ezeket vissza sem engedném, aki nem vágyik már többé haza, nem fáj a szíve a szülõhazája után. Monguzking jól látja a helyzetet. Olaszországban, de a németeknél is hamarosan polgárháború lesz, a betolakodók és az õslakosság között. A skandinávokról nem beszélhetünk, mert azok már védekezésre képtelenek. De az olaszok és németek fel fognak lázadni hamarosan. Egy épp eszû ember képtelen felfogni egy olyan beteg világ létezését, amiben ma kell élnünk. Képtelen felfogni, hogy azok, akiknek kutya kötelességük lenne megvédeni a saját fajtájukat, fegyveres erõszak szervezet tagjaként fegyver van a kezükben, hadi technika, miért nézik tétlenül végig, ezt az egész õrületet? Miért nem ölik halomra valószínûleg szabadkõmûves parancsnokaikat, feljebbvalóikat? Miért nem segítenek a saját nemzetükön, a saját vérükön? A két világháború pokla semmi sem volt ehhez az õrületes borzalomhoz képest! Mikor látszólagos békeidõben, idegen söpredék terrorizálhatja, pusztíthatja szabadon az õket befogadó nemzetek fiait, lányait. Méghozzá úgy, hogy ebbe a lakosság nagy része, az idegenek betelepítésébe, sohasem egyezett bele. Épp eszû ember védi a saját országa határait, de mint tudjuk abból már igen kevés van ezek szerint, vagy csak a többség lapít, mint sz@r a fûben. Nálunk tudjuk kinek védik az országot? Hát nem nekünk, az biztos! Illetve látszólag védik, közben a háttérben megy a mindenféle náció, fõleg a zsidók, de a kínaiak betelepítése is. Egy régi terv elszenvedõi vagyunk most, de ez jár annak, aki túl hülye ahhoz, hogy átlássa annak következményeit, hogy mivel jár idegen rasszok, fajok meggondolatlan beengedése, beszivárogtatása saját nemzeti hazája területére. Lásd, csak a mára teljesen a fejünkre nõtt, sok száz éve velünk élõ óhébereket, vagy a 150 éve, meg már elõtte is ránk engedett zsidrákokat. Jásdi Kiss Imre legutóbbi elõadását, amit augusztus végén tartott nézzétek meg, több mint megdöbbentõ, fõleg azoknak, akik alig vagy semmit sem tudnak a valóságról.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,405,471 egyedi látogató