Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szakirodalom

GondolatokNehezen indul. Biztosan motivációs gondok vannak, mert nem tartom már fontosnak, hogy fosnak. Mosolygok magamban és dühöm is párolog, mert nem éri meg a "nép" a szót sem, a jövõt pedig alig, ki. Nagy sorsfordító cikkeket fordítok, de mindben csak régen lerágott csontokat zörgetnek, s mintha süketeknek és vakoknak színes mesekönyvet írna a láthatatlan látható kéz, a zöm csak bugyután, eszméletlenül, üres tekintettel lapoz és néz. A jelenség virtuális és bolygó-szintû, ahogy az õrület se kímél se aggot, se ifjat, se kurtizánt, se szüzet. És jönnek az oroszok héderelni megint, váltva a hédert, kikrõl rosszat szólni se kell már, s marad a hülyeség, gyalázat, s tolvaj-csürhe meg int, ha igazat szólsz, Jézust ültetjük szájadra. Átlátni poron, ködön és digitális falakóhn, falovak gyomrában rejtett üzelkedõkön nem kívánom már senkinek! Minden jó lesz megint, csak lássad be, hogy mindent, mit Kínálnak talmi, s Árpád fehérló-vöröslõ vére is csak a zsinagóga padlóját felmosni való. Cirkusz a népnek, bohócos sipkákban, abroncsos aranykipával, kupával kézben hõzöngni békérõl agyatlan, ostoba barmoknak nem szûnik, míg a félelem fel nem szaggat minden utcakövet s a borzalomtól nem csömörlik maradék ostoba. Jó lesz megint, mert élni kell, ha gyáván, ha ostobán is hazugon, de élni, ha Isten akarja csürhéjét gyönyörködve toszni, míg meg nem unja kedvét szegve a kísérletnek végét vetni. Most jön a Hõsök kora! S már látom, mindenki lehet hõs, ha szája és profilja megvan hozzá, s bár öngyilkost mentve hídról nem látja, hogy tette saját végzetét mintázza, azért mégiscsak hõs a patkánytetvek mértéke szerint. Emlékezzetek! De mire? Ki véste fel egykor és valós-e mindaz, mi nem is volt, s mi most van se lesz holnap, ahogy a tegnap sem létezik ma már. Higgyetek! A szarkaláb csodatévõ, sõt a csoda te magad vagy, de nem itt, ebben a "világban", sõt a többiben sem, ha már ezt az egyet kiismerted magadban. Túl nagyok vagyunk már elég kicsinek lenni s nincs már tû foka sem, ahol a tevék suhanhatnának, miközben a gaz fennakad. Új mérce, új Isten és új Ember kell ide egy teljesen új Világhoz, mert ez az "egy" már minden alap nélkülivé vált, s kétségem ebben immár régen semmi. A bölcsek hallgatnak inkább. A bölcsek hallgatnak.

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2017-09-09 19:32
Rozsola, szeretem, ha egyetértenek azzal, amit egyetértek magammal is. Marci most ismétli a törtekkel való mûveleteket és hogyan kell egyszerûsíteni a mûveletbe vont tényezõket. Legkisebb közös többszörös és osztó meg ilyesmik. Keresem egy ideje milyen közös osztónk lehet innen nézve azokkal, akik itt és vagy ott a maceszt és egymás seggelukáját túrják, de még nem lelém meg. Isten perspektívájából teljesen kézenfekvõ, hogy újabb nagy dobásra készül a "vén buzi", mert technológia "robbanást" és civilizációs evolúciós ugratást kell sürgõsen végrehajtani, mielõtt a kakukk azt nem mondja, hogy kakukk! Ehhez a gyíkoknak és az össze agybaxott vallásnak, faji degenerációnak az együtthatója szükséges itten és mostan, agymosottan. A népnek ,mára se lelke se szelleme se genetikája ebben a közegben. Kár vele veszõdni, de jól hangzik ugy "globalizálni", hogy közben azt kurjongja a ferdeszemû sárga zsidaja is, hogy "nemzet", meg a fehérképû szõke árja is, hogy "szkyta", miközben azért a valóban nemzetieket mindegyik szépen gyömöszöli kifelé a kloákáján. Na jó, ez is értelmezhetõ úgy, hogy "ébresztés" a többi gyáva szarfaxú csinóvnyiknak, de hát a történelem megtanította már a csürhét, hogy egyetlen tetû se akarja önszántából a gazdatestet elhagyni.

Engem nem vonz se a keleti zsidó büdös szájának ígéretes "atyai" csókja, se egy gyíké sem. Önmagában a "játék" nem elfogadható, noha érthetõ és "társadalmi-gazdasági-picológia" modellje már rég nem titok számomra, de attól még ugynolyan mocskos, még ha a "játék" levezetése után Putyint is lapátolják a fenébe és jön a "friss" erõ, mely már nem erre a mocskos zsidó bandára bazíroz, csakhogy ilyen "erõ" egyszerûen nem van. Olvasok eleget oroszul is. Látható, hogy az ottani szív-lélek gondolkodó oroszok ugyanúgy köpnek a putyini zsidó oligarcha rezsimre, mint itt mi a viktoriánus (valójában putyini) zsidó-cigány bandára és az álnemzeti csürhére. Izgi nem? Nem az a kérdés, hogy én mit értek, választok, hanem az, hogy az a jószagú büdös istenke felfogta-e a saját xarvárának tényét, s hogy mit is tett valójában. Bár, ha mérlegre teszem, ennek sincs már jelentõsége. Legalábbis nálam nincs.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
4,606,409 egyedi látogató