Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szakirodalom

GondolatokNehezen indul. Biztosan motivációs gondok vannak, mert nem tartom már fontosnak, hogy fosnak. Mosolygok magamban és dühöm is párolog, mert nem éri meg a "nép" a szót sem, a jövõt pedig alig, ki. Nagy sorsfordító cikkeket fordítok, de mindben csak régen lerágott csontokat zörgetnek, s mintha süketeknek és vakoknak színes mesekönyvet írna a láthatatlan látható kéz, a zöm csak bugyután, eszméletlenül, üres tekintettel lapoz és néz. A jelenség virtuális és bolygó-szintû, ahogy az õrület se kímél se aggot, se ifjat, se kurtizánt, se szüzet. És jönnek az oroszok héderelni megint, váltva a hédert, kikrõl rosszat szólni se kell már, s marad a hülyeség, gyalázat, s tolvaj-csürhe meg int, ha igazat szólsz, Jézust ültetjük szájadra. Átlátni poron, ködön és digitális falakóhn, falovak gyomrában rejtett üzelkedõkön nem kívánom már senkinek! Minden jó lesz megint, csak lássad be, hogy mindent, mit Kínálnak talmi, s Árpád fehérló-vöröslõ vére is csak a zsinagóga padlóját felmosni való. Cirkusz a népnek, bohócos sipkákban, abroncsos aranykipával, kupával kézben hõzöngni békérõl agyatlan, ostoba barmoknak nem szûnik, míg a félelem fel nem szaggat minden utcakövet s a borzalomtól nem csömörlik maradék ostoba. Jó lesz megint, mert élni kell, ha gyáván, ha ostobán is hazugon, de élni, ha Isten akarja csürhéjét gyönyörködve toszni, míg meg nem unja kedvét szegve a kísérletnek végét vetni. Most jön a Hõsök kora! S már látom, mindenki lehet hõs, ha szája és profilja megvan hozzá, s bár öngyilkost mentve hídról nem látja, hogy tette saját végzetét mintázza, azért mégiscsak hõs a patkánytetvek mértéke szerint. Emlékezzetek! De mire? Ki véste fel egykor és valós-e mindaz, mi nem is volt, s mi most van se lesz holnap, ahogy a tegnap sem létezik ma már. Higgyetek! A szarkaláb csodatévõ, sõt a csoda te magad vagy, de nem itt, ebben a "világban", sõt a többiben sem, ha már ezt az egyet kiismerted magadban. Túl nagyok vagyunk már elég kicsinek lenni s nincs már tû foka sem, ahol a tevék suhanhatnának, miközben a gaz fennakad. Új mérce, új Isten és új Ember kell ide egy teljesen új Világhoz, mert ez az "egy" már minden alap nélkülivé vált, s kétségem ebben immár régen semmi. A bölcsek hallgatnak inkább. A bölcsek hallgatnak.

Hozzászólások

5 #1 kincses
- 2017-09-03 16:47
Errõl gondoskodik majd a természet hosszútávon. A bolygó hulla-hopp karikája lerendezi a dolgokat a jegesedõ pára es a párálló jég szimultán módszerével. Zöldföld zöld lesz és gazdag, új yorkot meg majd nem lehet kiásni a hó alól. A tartalékolás jó. A tartalék megtermelése meg jobb. Lelkesülni meg azon érdemes, amit a homóka lelke súg a Csendben. ÉRT-ELEM, FIGY-ELEM, TÛR-ELEM.
4 #2 Posta Imre
- 2017-09-03 18:27
Több sebbõl vérzik a teoréma. Nem azok döglenek meg, akiknek bizonyosan kijárna kérdés nélkül is, bár élek a gynúperrel, hogy a nukik errõl egészen másképpen vélekednek. A "gazdagok" fel lesznek készülve (kiválasztottak), világszerte városokat ástak már a föld alá és kaparnak most is, de ott vannak a régiek is, melyeket részben használni fognak. A "rendszert" nem hagyják összereccsenni, mert ezzel magukat kaszálnák el a xarháziak. Ezt meg az angyalok sem támogatják, mert láthatják, hogy a "sorsunk" össze van oly mértékbe kötve ezzel a szemét hordával, hogy a helyzet minden szinten "reménytelen", max a kérdést lehet átfogalmazni, mely úgy hangzik: mit lehet ebbõl a jelenlegibõl "legjobbat" kihozni?

Kincsi, beszéltük a kocsiban, hogy ha lemenünk egyszemélyesbe, minden kérdés megszûnik. Magamnak bármikor lerendezhetem, vagy már le is rendeztem a "sorsát" és sorosát, de nem ezért vagyunk ITT! Ha közben más parancs nem érkezik, akkor úgy veszem, hogy a "küldetés teljesítve", a többi már rajtuk múlik, de mivégre is?

https://www.youtu...S_n6VOcxFM
5 #3 kincses
- 2017-09-03 18:42
All right, mission accompished, s már nem kell mondani, hogy Houston, we have a problem, mert Houston sincs mar... További parancsig akkor pihenj vans_reggel
116 #4 livia
- 2017-09-03 19:22
No! Olvasva írásod, ami igencsak elgondolkodtató, volt válaszom, de elolvastam a hozzászólásokat, hirtelen üres lettem, mint egy kiszáradt kút. No, ez vár ránk? Kiszáradt kút? Üresség.
116 #5 livia
- 2017-09-03 19:25
No, nem ez vár, hanem ez van. Csak próbáljuk fenntartani a látszatot, de valljuk be, hogy mindent megsemmisítettek már, minden csupaszon, nincs misztikum, felesleges a jelmez. A király egy szál pöcsben. Meztelen.
4 #6 Posta Imre
- 2017-09-04 06:17
Kincsi, most nézem, hogy Moszkvából is be vannak jelentkezve. Soha nem láttam még az oldalon, de hát mire bele kell xarni az egészbe, majdcsak összeszedik magukat.

Livia, kár, leírhattad vona, de hát igazad is van, mert ugyan minek? A királynak pöcse sincs.
5 #7 kincses
- 2017-09-04 08:03
Ugyan, Imre, csak 6 évvel késtek el. Mi az, egy ekkora rendszernek. De az jó volt, amikor, hála ennek a honlapnak is, nem lettek belerángatva egy másik polgárháborúba. Nem túl gyors reagálásúak, úgy látszik.
154 #8 kakas
- 2017-09-04 09:16
Az nagyszerû,ha Moszkvából "figyuznak',legalább 'tuggyák,hogy tuggyuk',hogy Pakson épül=lakótelep,bölcsöde,óvoda,skóla az 'oroszoknak'!68.media.tumblr.com/ac1501f31ea56346b22e12daa59a960f/tumblr_ovik26LV2E1s4ew3vo1_1280.jpghttps://www.tumbl...33882/500/
4 #9 Posta Imre
- 2017-09-04 19:42
Kincsi, tudják, hogy tartsák a kapcsolatot. vagy indítanak ellenem megent pár ügyet és cibálnak, vagy egyszerûbb, ha tele-patikusan!
5 #10 kincses
- 2017-09-04 20:25
Imre, nálam le-szerepeltek,többre hivatottnak tartottam õket. Remélem, békédet hagynak, ha már segíteni nem, de hátrálni, ellehetetleníteni tudtak, hagytak.
4 #11 Posta Imre
- 2017-09-04 20:38
Kincsi nem baj ez, ha igen, akkor sem! Nem egészen így képzeltem, de hát nem van viszonyítási, csak iszonyítási alapom sem. Legalább megtudtam, hogy mit bírok, ha nem is tudtam meg, hogy miért. A teszttel csak annyi bajom van, hogy ki a qva anyja jön ahhoz, hogy tesztelgessen és "istent" játszadozzon, miközben titkoszos-szolga, vagy valami hököm tudja miféle féreg. orosz, vagy nem orosz, teljesen mindegy. Felõlem lehet kínai is, attól még ugyanolyan fos, mintha zsidó lenne. Xaros kézzel nem lehet patyolatot játszadozni!
5 #12 kincses
- 2017-09-04 21:00
Így van. Azért egy visszavágót Mr Motóékon, Truemanon meg a jobbikosokon végignéznék, csak úgy páholyból. Az lelki egyensúly kedviért.s_huh
4 #13 Posta Imre
- 2017-09-05 06:07
Kincsi, oszt honnan tudni, hogy motyóékat nem éppen az oroszok bérelték? Kovács bélát meg a nukikukik? Korai lett vona nekik, ha nem a kuruc meg a jóbik (mit össze erölködhettek, mire összelapátolták ezt a hulladék bandát) ideje-Korán elbukik? Pont passzol nekik, hogy ennek a buta suttyó csürhének pont azt báboznak, amit akarnak a többiekkel egyetemben. Isten akarja. Csak fogott személyek lehetnek a "megmondó" körben és olyanok, akik nem veszélyeztetik a hülyeségükkel a bugrisok terveit. Ennyi év alatt ez ki kellett derüljön. Persze eljön a "mi" idõn is, csak az a szép ebben, hogy ez bennünket már nem kell egy szálasit se érdekeljen.
2 #14 gerry
- 2017-09-05 09:18
"Hol van az a nyár..."

Ha van élet a halál után és ezt követõn jogot kap az elhunyt, régi életének további történéseit figyelni akkor halálian biztos, hog Pongrátz Gergely forog a sírjában és aki szerencséjére már nem élte meg a Jobbik jelenét. Kovács Dávid (Egyszerü, magyar név... de miért pont Dávid? - ja, véletlen.) 2008. március 10-én a párt másik két alapító tagjával együtt (Nagy Ervin választmányi elnök és Fári Márton a párt etikai bizottságának elnöke) kilépett a pártból. A harmadik alapító tag - Vona Gábor (aki azelõtt is szeretett vona elnök lenni) végre beleülhetett az elnöki székbe...

2009-ben színre lépett Novák "Korbácsos" Elõd és Szegedi Csalárd (aki 2003-tól mint alvó Ju/j/de/jó/-ügynök integrálódott a Jobbikba és persze nem tudta megtagadni kereskedöi vérét - lehet, hogy a korbácsot is töle vette Emõke - amit talán manapság Dóra használ ;) - de ez magánügy.) ... és amikor Posta Imre és a Jobbik kapcsolata megromlott akkor Lépett színre MrMoto, Mantis, Truemanus és a többi értelmes de takonygerincü - munkájukat teljes eröbevetéssel végzõ háttércsapat a Jobbik vezetésének teljes támogatásával... (Duró Dórát nem bántom - de mert szóba került /kerítettem/, mi több tisztelem azért, hogy kiáll a férje mellett ... szerintem egyike annak a kevés jobbikosnak aki még nem kompromittálta magát és gratulálok a szép családjához (Na jó, Novák papa nem szép... és biztos van neki is jó oldala csak mi nem ismerjük)

Vissza a MrMoto jelenségre: a blogjuk elsorvadt, de feledhetetlenül aljas és "szaros" egyéniségük maradandó mocska a Jobbik tündöklésének és hanyatlásának amit a magam részérõl ma is sajnálok, mert a Jobbik - mint egy, a köztudatba berobbanó párt és az általuk megalakított (bár politikailag hibás lépésként - értve ez alatt a jobbik politikájának akkori irányvonalát), az itt élõ magyar polgárokat, embereket védõ Magyar Gárda - néhány éve még milliók szívét dobogtatta meg.

De napjainkra: "... hol a régi szerelem?"
5 #15 kincses
- 2017-09-05 12:06
Gerry, Imre, nekem nagyon furcsa, hogy itt normális ember csak kiábrándult lehet...miért ölik el az emberben (humanoid) a lelket? a lelkesedést? Mintha folyamatos hullagyalázás lenne a Kárpát-medencében, mert csak gyilkolják és gyilkolják az örömet...:|
4 #16 Posta Imre
- 2017-09-05 16:33
Gerry, mondottam volt, semminek nincs még "vége". A "fingfûrészelés" nem kifizetõdõ és unalmas is.
116 #17 livia
- 2017-09-05 22:02
No, örülök, hogy motyó elmerült a nirvánában, így immár áttérhetünk egy motyó utáni idõbe. Irány a múlt. Avagy a jövõ? Nekem azért szétszedte a gépemet néhányszor, de én mocsok is vagyok, nem hátrálok meg, hogy meg ne nézzek olykor ilyen oldalakat. Jött is vele néha a kék halál, aztán meg az agyhalál.No, ilyenkor váltsunk. Új vírusirtó,,no, nem árt gy kis karbantartás, addig pihi. Most átmegyek pihibe. Meg nem árt, ha néha eltesszük a múltat örökre, fõleg, ha feledhetõ.
2 #18 gerry
- 2017-09-06 06:25
livia - (megint a nöi hozzáállások!) ezt írod:
"...nem árt, ha néha eltesszük a múltat örökre, fõleg, ha feledhetõ"

De igenis árt! A múlt (akár személyes, akár globális) része az egésznek. Nem szabad "eltenni", elfelejteni. Csak nem szubjektiven hanem tárgyilagosan - érzelmektõl -mentesen. A megtörtént eseményeket nem szabad félresöpörni, tudomásul kell venni, bele kell építeni az életedbe az egyéniséged s ha lehet akkor a fejlõdésed formálása érdekében. Csak ne deformáljon el, ne akarj bosszuálló Istent játszani amiért átélted. Akkor erõsíteni fog és nem gyengíteni. Nekem se erõsségem a megbocsátás de olykor nem érnek annyit a dolgok és persze a "szemet szemért" - ami a másik véglet - se "egészséges".

Apropó... a múlt sose "feledhetõ" - azt csak a szenilitás tudja megvalósítani (vagy egy balta éle).
48 #19 ro-zsola
- 2017-09-09 13:56
Mivel a korábbi témához kiegészitésim vannak , inkább ide teszem be. Bár lehet , hogy inkább a fõoldalon a helye :
http://foter.ro/c...l_romaniat
Románnak hazudott faxkalapok nyafogása , számos érdekes adattal megfûszerezve.
Jól látod Imre , keleten is ugyanaz a zsidó bagázs van. A nyugati csûrhével ellentétben a keleti valamivel okosabb. Az okosabb zsidaj is tudja , ami most nyugaton van az nem életképes. Putyin játsza a játékát . Izrael-Amerika is. A kérdés csak az , hogy melyik az elfogadhatóbb a számunkra ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.35 másodperc
4,081,829 egyedi látogató