Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lottópénzbõl jön a Nemzeti Imareggeli

Belföldi>A rabbi ajánlásával! Ennyi képmutató tetves mocskot! Felkerültek az elmúlt hónapok támogatási adatai a Szerencsejáték Zrt. honlapjára, melyek alapján április és július között összesen 193 millió forintot osztott szét az állami lottótársaság - fõként kulturális célokat szolgálva az összegekkel.

A legtöbb pénzt, 40 millió forintot még a negyedik hónapban ítélték oda a Családbarát Országos Nonprofit Kft.-nek.

Jelentõs összeg került egy nem túl nagymúltú alapítványhoz is, a D.C. Magyarországi Alapítványnak 30 milliós támogatást juttatott az állami cég - írja az mfor.hu.

Az alapítványt 2014-ben alapították, és az egyik legfontosabb stratégiai célkitûzése az Elsõ Magyar Nemzeti Imareggeli megrendezése, melyre a korábbi hírek szerint idén õsszel kerülhet sor.

Balog Zoltán emberi erõforrások miniszter véleménye szerint (aki idén harmadszor vett részt a washingtoni eseményen) "erkölcsi emelkedettséget és sajátos erõt sugároz, ha a világ minden részérõl érkezõ több mint háromezer politikus és közéleti személyiség együtt imádkozik.Hozzátette: "ez a közös ima a politikai ellentétek fölé emeli legalább a közös imádság másfél-két órájára". Éppen ezért nehezen is tudja elképzelni, hogy ha két politikus részt vesz az imádságon, akkor utána sértegetni, gyalázni fogja egymást.
Forrás: mfor.hu
Link

Hozzászólások

5 #1 kincses
- 2017-09-04 08:14
Balog Zoltán nyugodtan engedje szabadon a fantáziáját, gyalazni fogják egymást, ha éppen az az erdek. Lottópénzbõl imareggeli? Nem semmi. Pedig igazán tudhatnák, hogy a pénzforrásnak, no meg a pénznek is, van szaga...
30 #2 osmagyar
- 2017-09-04 08:30
Már csak néhány migráns kell hozzá és nemcsak a lelki életük lesz teljes, hanem a testi is, mint az osztrák nagyiknál: Szexre kellenek a fiatal migránsok az osztrák nagyiknak https://888.hu/ar...-nagyiknak

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
3,407,680 egyedi látogató