Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Globális katasztrófát jósol Putyin

BelföldAzért látjátok a térképen, hol helyezkedik el Korea? Guam? Ugyan kiknek a rakétáival kísérleteznek ott? Izrael ugyan miért nem kiabál? Teccenek már érteni? Csak egy Korea maradhat. Fölöslegesek és hatástalanok lennének az újabb szankciók Észak-Korea ellen, a phenjani vezetés ugyanis nem változna meg, csak a nép szenvedne jobban – mondta Vlagyimir Putyin.

Az orosz elnök szerint az egyre nagyobb katonai fenyegetésnek sincs semmi értelme, mert globális katasztrófa lehet belõle. Az úgynevezett BRICS országok vagyis Brazilia, India, Kína, Oroszország és Dél-Afrika csúcstalálkozóján Putyin azt mondta: országa elítéli az észak-koreai kísérleteket, Vlagyimir Putyin szerint azonban a Phenjan elõidézte válságot és a kommunista ország általi fenyegetéseket csak békés eszközökkel lehet orvosolni.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2017-09-05 17:26
Észak Koreaiak nem Afganisztáni kecskepásztorok ,jó lenne tudni a rágógumis hadseregnek !!! Nembeszélve Kinát is bele rángatnák ebbe a háboruba meg a Medvét is !!!!
131 #2 lalapapa
- 2017-09-06 03:55
tobsegben a koreaiaknak rovid kezuk van,
de az ujjuk az eleg hosszu sagu,
nem vettek figyelembe,
ott mar szoptak regebben
most is fognak ha ott megint oda akarnak menni,
meg gndolatban sem,
tudott az az elo pokol mit ott a lakosagnak
meg kell elni, kivetel ki tud igen csak
hajlongani, foleg merre fujja a szel
kemek dolgoznak es gondolhato
mikor merre is lehet, vagy eppen
merre is mer jarni lenni elni vagy letezni,
s_ezt-ni
4 #3 Posta Imre
- 2017-09-06 06:01
"A koreia cikkedhez, pont ennek kapcsán leveleztem, egy ismerõsöm írta:

Na, a hidrogénbomba margójára: a kis zsírdisznó nem hiszem, hogy hidrogénbombát tudott volna robbantani. Ahhoz nem csak hidrogén kell, meg bomba, hanem a hidrogénnek a két izotópja, a deutérium, és a trícium. Úgy képzeld el, mint azt a körtepálinkát, ahol ott a körte az üvegben. Itt a pálinka helyett van akét izotóp, a körte helyett pedig egy "hagyományos" nukleáris bomba. A két izotóp héliummá egyesülésének olyan feltételei vannak (hõmérsléket és nyomás), ami csak egy atomrobbanás környezetében valósul meg, vagy egy csillag belsejében. Na és itt a kulcsszó: honnan lenne a kis mukinak annyi hasadóanyagja, hogy úgy durrogtasson vele, mint a petárdázó kölykök?

Válaszom:
Jó kérdés...de izraelnek van több mint kétszáz (amit senkinek nem vall be ténylegesen), lehet a szavidõ lejárta elõtt eladogatja nekik mondjuk az ukránokon keresztül, hisz az ukrán vezetés is tajt zsidó. Ilyesmikre tudok gondolni.

Válasza:
ez egy jó meglátás nekem nem jutott eszembe.

Nekem is ez volt még ami elgondolkodtatott, hogy kussol izrael..."
146 #4 satu
- 2017-09-06 06:53
Megvédi-e az USA Dél-Koreát és ki állíthatja meg Phenjant?

Saját atombomba kell Észak-Korea megállításához! – veti fel több lap Szöulban, ahol úgy érzik: Trump magukra hagyta õket. Csak 36 órával azután hívta fel Dél-Korea elnökét, hogy Észak-Korea felrobbantotta elsõ hidrogénbombáját.

http://www.globop...-phenjant/
272 #5 Kameleon
- 2017-09-06 14:16
Atombomba - avagy a legnagyobb átverés!
http://magyarnemz...;c_start=0

The a- and H-bombs propaganda 1942-2017 and the nuclear terrorism scam 2010-2017
http://heiwaco.tr...m/bomb.htm

The a-bomb Hoax 1945-2017

Why a-bombs - compressing two pieces of Uranium metal with a neutron in between together - do not work - part 2 by Anders Björkman, M.Sc.
http://heiwaco.tr.../bomb1.htm
4 #6 Posta Imre
- 2017-09-06 16:12
Kaméleon, nem csuklottál? Persze nem feledtem ezt sem. Kamu lehet, mert hogy a zistenbe emlegetnek egyre többet atomháborút Oroszországban a 18. század idusán, vagy ca. 4000 évvel ennekelõtte Indiában, miközben nyetu rádioaktiviti, ahogy szemmel láthatóan Hirosíma-Nagaszakiban sem sok lehet, ha virágzó élet zsibong rajta, vagy ott is Hidrogénezett fúziós bombár rottyantottak, nyom nélkül? De akkor még nem is lehetett ilyen.


Háborúhoz fegyverkezik a világ, de ki nyer vele?

Forrósodik a helyzet az Egyesült Államok és Észak-Korea között, a legfrissebb hírek szerint interkontinentális rakétát készül kilõni Észak-Korea. A két ország közötti konfliktus áprilisban kezdett el ismét kiélezõdni, ezzel párhuzamosan pedig a fegyverkezés is elkezdõdött. A hírek szerint az amerikai légierõ már megkezdte arzenáljának felújítását, amibõl pedig a védelmi cégek húzhatnak hasznot. Összegyûjtöttük a legnagyobb iparági szereplõket.

Portfolio Online Tõzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Újra fegyverkezik Amerika az észak-koreai konfliktus árnyékában. Az amerikai légierõ már megkezdte nukleáris arzenáljának, felújítását, amire dollármilliárdokat költhetnek el. Ebbõl a magáncégek profitálhatnak, a védelmi cégek megrendelései felpöröghetnek. Ami a részvények árfolyamában is tükrözõdhet.

Amit eddig láttunk, hogy az iparági szerelõk részvényei többnyire emelkedõ trendben vannak idén, de ez nem meglepõ annak fényében, hogy még tart a bika piac. A szektor legnagyobb amerikai szereplõi mégis kiemelkedtek, árfolyamuk többnyire felülteljesítõ volt az S&P 500 indexhez képest április óta, sõt, a Boeing kifejezetten szárnyalt. Az európai védelmi cégek viszont estek és a GE is lemaradt, bár utóbbinál kevésbé hangsúlyos az üzletágak között. http://www.portfo...aggregator

Közben meg Kína már átvette a helyi vizek felügyeletét és a zusa meg bejelentette, hogy annyit kamikázézott mostanság a flottájával, hogy inkább elteszik télire, jégtörõnek õket.
4 #7 Posta Imre
- 2017-09-06 19:11
Na, oszt ennyi! A dollár majd leesett a hírre, hogy atomot robbantottak Koreában. ps://politexpert....nt=5647237 Ez a "lepkefing" effektus. Egy lágy puki ott, itt meg irdatlan nagy "vihar". A benzint is ezért emelték tennap és a vércukor is megent felment. Olyan manipulációban "élünk", hogy elgondolkodtató: tán újra kék definiálni a zélet fogadalmát!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
3,405,395 egyedi látogató