Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

És akkor Japán átköltözik Szovjetunióba

BelföldVan itt már szó híd és alagút építésérõl Szahalin és Hokkaidó között, miközben állítólag dúl a háború. Dehogy!Minden halad a tervek szerint és akit közben be tudnak szopatni, az meg így járt. Persze sokaknak nem van választása, mert a "Selyemút" útjából el kell takarítani településeket, akadályokat, de hát ha a zsidó így akarja, mit tehet Kína és az Ázsidaji Junijó? Persze benne van a pakliban, hogy miután megvan minden és a sok birkát is helyretették, akkor a zsidajok se kellenek már, de egyelõre csak a tetvek keverehetnek látótérbe. Link Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-09-09 09:39
Jöttek a "legkeresztényibb keresztény királyhó", felmérni, hol lesznek elszállásolva. Dohány utcára tippelek, merthogy a jakuza remekül elvolt eddig is a zsidaj maffiával.

Japán herceg és hercegnõ kirándul Magyarországon

A császári udvar közleményébõl kiderült, mire kíváncsiak hazánkban.

Magánlátogatásra érkezett Magyarországra Akisino japán herceg, a császár másodszülött fia és lánya, Mako hercegnõ – írja a Népszava. Emlékeztetnek: a hercegnõ nemrég azzal lett világhírû, hogy úgy döntött: kész lemondani rangjáról azért, hogy a szerelmével, egy közemberrel lehessen.

Az öröklési sorban második Akisino herceget a magyar állattenyésztés, Mako hercegnõt pedig a képzõmûvészet érdekli – derült ki a császári udvar korábbi hivatalos közleményébõl. Az augusztus 18-22. közti látogatás részeként szombaton a Néprajzi Múzeum fõigazgatója, Kemecsi Lajos vezette körbe a vendégeket az intézményben. (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)
http://24.hu/elet...rorszagon/
4 #2 Posta Imre
- 2017-09-13 17:25
Vonattal is elérhetõ lehet Tokió Londonból

Hamarosan akár vonattal is eljuthatunk majd Tokióba Londonból. Az orosz kormány legújabb, ambiciózus javaslatában ugyanis egy több mint 13 ezer kilométer hosszú, London-Tokió vasútvonal szerepel - írja az Independent.
Fotó: Andi Gentsch / Flickr

A projekt magában foglalja egy 45 kilométeres híd megépítését is, amelynek révén a vonatok átkelnének a Keleti-tengeren. Az egyeztetõ tárgyalások már megkezdõdtek, néhány hónapon belül pedig a kivitelezési tervek is elkészülhetnek.

A Londonból induló vonat a német illetve lengyel régió után természetesen Oroszországon is keresztülhaladna, mielõtt elérkezne a japán célállomásig Wakkanai városában.

A javaslatnak már most történelmi jelentõséget tulajdonítanak, amely szorosabbra fûzhetné a szálakat Japán és az oroszok között.

Jelenleg a transzszibériai vasúttal Pekingbõl Mongólián át lehet eljutni Moszkvába, ami tizenöt napot vesz igénybe. Ez az út rendkívül népszerû a kalandorok illetve a frissen végzett, egyetemi tanulmányaik elõtt utazgató fiatalok körében, ezért vélhetõen az új, minden eddiginél több gyönyörû tájat ígérõ útvonalat is hamar ellepnék az utazók.
http://travelo.hu...londonbol/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
2,955,336 egyedi látogató