Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

És akkor Japán átköltözik Szovjetunióba

BelföldVan itt már szó híd és alagút építésérõl Szahalin és Hokkaidó között, miközben állítólag dúl a háború. Dehogy!Minden halad a tervek szerint és akit közben be tudnak szopatni, az meg így járt. Persze sokaknak nem van választása, mert a "Selyemút" útjából el kell takarítani településeket, akadályokat, de hát ha a zsidó így akarja, mit tehet Kína és az Ázsidaji Junijó? Persze benne van a pakliban, hogy miután megvan minden és a sok birkát is helyretették, akkor a zsidajok se kellenek már, de egyelõre csak a tetvek keverehetnek látótérbe. Link Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-09-09 09:39
Jöttek a "legkeresztényibb keresztény királyhó", felmérni, hol lesznek elszállásolva. Dohány utcára tippelek, merthogy a jakuza remekül elvolt eddig is a zsidaj maffiával.

Japán herceg és hercegnõ kirándul Magyarországon

A császári udvar közleményébõl kiderült, mire kíváncsiak hazánkban.

Magánlátogatásra érkezett Magyarországra Akisino japán herceg, a császár másodszülött fia és lánya, Mako hercegnõ – írja a Népszava. Emlékeztetnek: a hercegnõ nemrég azzal lett világhírû, hogy úgy döntött: kész lemondani rangjáról azért, hogy a szerelmével, egy közemberrel lehessen.

Az öröklési sorban második Akisino herceget a magyar állattenyésztés, Mako hercegnõt pedig a képzõmûvészet érdekli – derült ki a császári udvar korábbi hivatalos közleményébõl. Az augusztus 18-22. közti látogatás részeként szombaton a Néprajzi Múzeum fõigazgatója, Kemecsi Lajos vezette körbe a vendégeket az intézményben. (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)
http://24.hu/elet...rorszagon/
4 #2 Posta Imre
- 2017-09-13 17:25
Vonattal is elérhetõ lehet Tokió Londonból

Hamarosan akár vonattal is eljuthatunk majd Tokióba Londonból. Az orosz kormány legújabb, ambiciózus javaslatában ugyanis egy több mint 13 ezer kilométer hosszú, London-Tokió vasútvonal szerepel - írja az Independent.
Fotó: Andi Gentsch / Flickr

A projekt magában foglalja egy 45 kilométeres híd megépítését is, amelynek révén a vonatok átkelnének a Keleti-tengeren. Az egyeztetõ tárgyalások már megkezdõdtek, néhány hónapon belül pedig a kivitelezési tervek is elkészülhetnek.

A Londonból induló vonat a német illetve lengyel régió után természetesen Oroszországon is keresztülhaladna, mielõtt elérkezne a japán célállomásig Wakkanai városában.

A javaslatnak már most történelmi jelentõséget tulajdonítanak, amely szorosabbra fûzhetné a szálakat Japán és az oroszok között.

Jelenleg a transzszibériai vasúttal Pekingbõl Mongólián át lehet eljutni Moszkvába, ami tizenöt napot vesz igénybe. Ez az út rendkívül népszerû a kalandorok illetve a frissen végzett, egyetemi tanulmányaik elõtt utazgató fiatalok körében, ezért vélhetõen az új, minden eddiginél több gyönyörû tájat ígérõ útvonalat is hamar ellepnék az utazók.
http://travelo.hu...londonbol/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,392,368 egyedi látogató