Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kiütöttem a biztosítékot

BelföldJa-ja, minden rendben!
Szia Imre,
Így jártam. Túl erõs volt már nekik amit boncolgattam 47 ezer közösség elõtt: www.facebook.com/photo.php?fbid=1579018078831821&set=a.146197448780565.31478.100001709317979
Link
Ha gondolod, felkaphatod "hírnek"...
Veled, nálatok minden rendben?

Hozzászólások

272 #1 Kameleon
- 2017-09-09 09:51
Szkíta aszkéta VS Szemita szemét

Nem vagyok keresztény, nem vagyok zsidó. Magyar vagyok, élni akaró és tudó!
Miért éppen a zsidók? Miért éppen a magyarok? Miért éppen itt? Miért éppen most?

Tanulj meg jól kérdezni a választ a tudatodba EGYbõl megkapod mert KÖZ-ÕS!

Röviden összefoglalva: Mi magyarok, szkíta õsök utódai vagyunk. Ahogy Arany János írja: Hunor, Magor két dalia, két egytestvér, Ménrót fia.

Ménrót (Nimród) a legnagyobb szkíta király volt, a szkíta világbirodalom uralkodója. Utódai a hunok és magyarok, a két testvérnép.

Magyar nyelvünk õsnyelv, az õsi, egynyelvû emberiség nyelve. NYELVÜNKBEN AZ ELVÜNK.

A szkíta: aszkéta.

A szkítizmus - jó értelemben vett aszkétizmus. Vagyis nem a pénz és anyagi hatalom, hanem az egészség, a boldogság, az erkölcsi lelki hatalom megszerzésének akarata, jó értelemben vett szegénység és szerénység.

De ennek a felfogásnak megvan az ellentéte is, mint a fénynek az árnyék, a jónak a rossz. Ez a sátánizmus, a rossz imádata, az anyagi hatalom akarása, az önzõ pénzvallás. A sátán nem más, mint a halál istennõje. Nevezik mammonnak is, de mi úgy ismerjük, ahogy az ószövetségben (a "szentnek" nevezett zsidó bibliában) nevezik: jahve, jehova. A zsidó vallás sátánizmus, a világ mai vallásai közül a sátán imádatához a legszorosabban kötõdõ, önzõ és gyilkos pénzvallás, a bûn vallása.

A szemita: szemét.

A zsidó sátánista vallási maffia mára megszerezte a világ feletti anyagi hatalmat - legalábbis látszólag. Hiszen az igazság fölött sohasem uralkodhat a gazság, a hazugság.

A világ, amiben élünk, ami egyre gyorsulva visz minket lefelé a gazdasági lejtõn, aminek végén az anyagiasodó zsidó pokol megsemmisítõ bugyrai tátonganak, nem más, mint a megvalósult sátánizmus.

A szkíta aszkéta és a szemita szemét: egymás ellentétei.

A magyar hit és a zsidó vallás: egymás ellentétei.

A magyar élni akar, a zsidó élõsködni. S ha az élõsködõk elszaporodnak, az élõkre rossz sors vár. De mi ezt nem hagyjuk. Az élõsködõknek választaniuk kell: elmennek vagy meghalnak. S az élõsködõk barátaira is ugyanez a sors vár.

Ez az ellentét több ezer éves. Az igaz magyar hitet több ezer éve üldözik, tagadják, irtják a sátánisták. Most a háború, ami valójában vallásháború, újra testet ölt, és fordulópontjához érkezik. Háború következik, szó szerinti háború, itt Magyarországon. A zsidók ki akarják irtani a magyarokat magyar földrõl, testileg és lelkileg. El akarják törölni hitünket. Õsi igaz Istenünk helyébe, az élet jóságos ÚrIstenének helyébe annak ellentétét, a hamis és hazug halálistennõt akarják ültetni.

Ez mind itt és most folyik, a szemünk láttára és fülünk hallatára. A háború már elkezdõdött, és a megtestesülése, felszínre bukkanása sem várat sokáig. Akinek szeme van, lássa meg, akinek füle van, hallja meg.

A felszín alatt már kitört a zsidó-magyar háború. A tét az életünk, az igazság a fegyverünk. Ha mi Istennel, õ velünk. A hazug zsidók ellenünk. http://magyarnemz...;c_start=0
2 #2 gerry
- 2017-09-09 11:14
Igen mely csalodottsagomat es felhaborodasomat szeretnem megosztani veletek, mely abbol fakad, hogy Mr Feszbuk felfuggesztette a Hun Nemzetiseg oldalat!

Kendves (elkedvetlenedett) fészbúkos, bocs' de nem sajnállak. Ha kecskére bíztad a káposztát, fogadd el azt is amikor meghallod a csámcsogást...

Nem sértegetlek - de aki Faszbukón érzi jól magát annak valami baj van a fejével ... ha jól tudom ez most ca. kétmilliárd ember. (Nem sorolom fel név szerint!)

KávésLeon - "NYELVÜNKBEN AZ ELVÜNK." - belenéztem a tükrömbe, kinyujtottam a nyelvem, de se szálka, se elv nem volt beleszúródva... egy halvány piros kis repedést láttam ugyan, de szerintem az sem nem az.

"...az élet jóságos ÚrIstenének helyébe..." - na ez meg ki és hol van? Nem értelek, te tényleg komolyan gondolod ezeket az ömlengéseket?
Nem tudom hányingerem van de SOKK.

"Akinek szeme van, lássa meg, akinek füle van, hallja meg"
+
A felszín alatt már kitört a zsidó-magyar háború... Aúúúúú ...
+
A szemita: szemét.

A zsidó sátánista vallási maffia mára megszerezte a világ feletti anyagi hatalmat - legalábbis látszólag. Hiszen az igazság fölött sohasem uralkodhat a gazság, a hazugság.
A világ, amiben élünk, ami egyre gyorsulva visz minket lefelé a gazdasági lejtõn, aminek végén az anyagiasodó zsidó pokol megsemmisítõ bugyrai tátonganak, nem más, mint a megvalósult sátánizmus.
A szkíta aszkéta és a szemita szemét: egymás ellentétei.
A magyar hit és a zsidó vallás: egymás ellentétei.


s_ohno ... mit mondott az agykontroll-dokid? Valahogy azt látom (persze én nem vagyok diliprofesszor), hogy nálad ez a folyamat már vissza(f)ordíthatatlan. Sajnálatos a dolog, de nem hiszem, hogy segíteni tudnának rajtad.

Na legyél jó és szobatiszta, szerezd be a szükséges dolgokat a közeljövõdre, meg sürgõsen egy önkéntes ápolót is ha lehet... õszinte részvéttel, Gerry.

... Nem csodálom, hogy csak ennyien látogatják az oldalt! - Rémes ez a buggyant krémes...:(

Aki nem ért egyet velem annak csocsi az élet azért Facebook, WatsApp, Twitter, okos telefon, kancsal és szükagyú Android- és iPhone-osok nélkül... a franc tudja még mi a nyavalya van soron.... ...is szép!

.... Baju, Baju...
cdn.line.do/uploads/onur.bayrak.3363_1380642881838_480.jpg
272 #3 Kameleon
- 2017-09-09 12:13
Látom te is abba a kategóriába tartozol, hogy személyeskedés nélkül már nem tudsz reagálni. Elõször is: Hozzád nem szóltam és nem álltam beléd. De ha nagyon kívánod "papi" ( és azért nem kapsz tiszteletet mert betámadtál) onnan Svájcból pattogva, megteszem.

Másodszor: Ha jobban ránéztél volna az írás forrására már régebbi történet, de inkább nyomtad a birkózószõnyeg alvás hatása alatt az izmozást, szereplést...

Harmadszor: Tényleg azt hiszitek, hogy a távolból manipulálva az eseményeket tettek nélkül bármit is tudtok irányítani? Zacskóba lesz az összes lelketlen köcsög felforgató, és nem azért mert én akarom, hanem mert épp az a Teremtõ, aKIn kiakadtál. https://www.youtu...XY06z_Jz5M

Szerintem ne méregess tovább. Na további jó tükrözést onnan nyugatról kattogva. Több energiát és figyelmet nem érdemelsz.
4 #4 Posta Imre
- 2017-09-09 13:16
Jó játék a halánték!

Régi postaimre paradoxon új köntösben.

Kaméleon, Gerrynek tökéletesen "igaza van" és ez annyira nem kérdés, amennyire az sem, hogy neked is.

Nekem meg pláne.

Most elviszem Marcit horgászni. No nem a fogásélmény okán, csak el akarom szakajtani a számgéptõl, mert virtuálisan neki is igaza van és a halat se szereti...de hát Isten akarja és számára még egy darabig olyasfajta volnék, vagyok, vagy nem vagyok, de mégis.

A f@szbukra szót se vesztegessünk. Már pár hónapja (sokszoros játszmák után, mikor teszteltem mennyi kell ahhó, hogy kirúgjanak) már semmi kedvem, még akkor sem, ha látom, milyen idióta hsz-ek születnek egyes cikkek alatt és de kedvem is vona megmondani a frankót. De kinövi az ember az ilyet. Korral jár.

Kaméleon, kicsit sajnálm, hogy "elvesztegettél" ze is az életedbõl 10 évet erre a "valamire", persze tudom, hogy nem úgy látod és én sem úgy gondolom, mert ami elvész a réven, megtérül a vámon (mondom én, de én úgy vágtam bele, hogy megvolt "mindenem" és most sincs több. Korosztályod elveszett és te is egy különleges darabja vagy csak neki, ezért nem lelsz társra. Néha el kell engedned, amit megszerezni akarsz, mert jutalmad lészen, ha nem akarod.

Gerry már megette a kenyere javát és ugyan most fogyózik, de könnyen lehet, hogy máséból is jutott neki. :-))

Isten dógával õ úgy van, ahogy minden racionális és egyébként tiszta és õszinte ember. Pontosan tudja, hogy a gyengéket lexarja az erõseket, sunyikat, törtetõket...segíti ebben a dilimenzióban. Ugyan tudjuk, hogy ezzel a gyengeségeikre akar rámutatni és vesztüket okozza, de ez már legyen értelmezés kérdése.

Ami a személyeskedést illeti: túl kék esni a gyermekbetegségeken. Csak személyeskedésen keresztül kovácsolódik a személy, még ha itt ebben a "térben" olyan alig tud transzplantálódni.

Kaméleon, a Teremtõ kérdéskörben nyitni kék egy fórumot, ahol ketten-hárman (nem is vagyunk többen) megvitathatnánk valódi "lény-egét" és munkamódszereit, morálját, már ha egyáltalán beszélhetünk ilyesmirõl. Tanulmányoztam eleget a "szentek életét" (illetve amit róla írogattak, így akár még igaznak sem kell lennie, de kiegészítem a saját tapasztalati meglátásaimmal) és bátran jelenthetem, hogy nem a "jók" azok, akik a "piedesztálra" méltók, hanem a "bigottak" és a "megtért" gonoszok. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes jónak lenni, hanem azt, hogy a "jó", nem tud más lenni, így a Teremtõnek dolga sincs véle. A "jó" nem fejlõdõképes és saját korlátait nem lépheti át. Ha pedig a Föld egy óvoda, akkor akkor a Fõcsõsznek a legkevesebb "gondja" az amúgy is korlátozottak felügyelete, miközben a többiek már rég szétszedték a szomszéd kert kerítését is.

Ha lenne ihletésem, tollba foglalnám legújabb "felismeréseim", ami kicsit árnyalja a "régieket" és sokkal érthetõbbé teszik a jelent és bejósolhatóvá a személyes és kollektív jövõt.

Kérlek benneteket, ne orroljatok egymásra, hisz a "hír" maga már kitermelt pár el nem csépet mondatot és önmagában is "megérte" cukihegyék hun-cutkodását. Nem? DE!
4 #5 Posta Imre
- 2017-09-09 19:14
Látom nyugi van! Már rég megjöttünk, egy dévér a zsákmány, most úszkál a ciszternában a többiekkel, remélem túléli! A "vége" neki is ugyanaz lesz, mint itt mindõnknek.
99 #6 MORMOTA1968
- 2017-09-10 08:57
Meg sem próbálom már megérteni ezt a velejéig bomlott agyú világot, mert nincs mit megérteni rajta. Csak azt látom amit eddig is láttam, hogy mindenki jól el van a saját dolgával, éli a kis rabszolga életét, néha még levegõt is vesz a nagy (pénz) hajszában, hogy élve tudjon maradni még egy ideig és nagy ívben leszarja, hogy mi folyik körülötte. Van min agyalnia így is épp eleget, nem hogy valami (nemzet féleséggel, meg jövõvel) keljen foglalkoznia. Én buta kis gój, régen még hittem valamiféle ébresztésben, hogy az emberiség még gyógyítható, de egyre inkább be kell látnom mekkorát tévedtem. Nem kell itt már senkit felébreszteni, úgy is felébred, ha már nem tehet mást. Ha már nem lesz veszteni valója. Mikor egyszerû lesz a képlet. Ölsz vagy megölnek, de választhatod a menekülés, bujkálás lehetõségét is. A (BÉKE ÉRZETE) szemmel láthatóan tapintható, mindenki kur@ára nyugodt, aki nem az magára vessen. Megyek végig a faluban, mindenfelé gyönyörû új, vagy épp használt autók állnak a házak elõtt, vagy az út szélén, tatarozzák a házakat vagy épp újat építenek, szóval minden oké! Az emberek többségének kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy azzal foglalkozzon, hogy bármikor elszabadulhat a pokol nyugaton, aztán világszinten is. Beszélhetsz, pofázhatsz, ébreszthetsz, ki kíváncsi rá? Mikor a saját közvetlen rokonod is lehurrog, leállít, ha osztani kezded az észt, hogy senki sem kíváncsi a süket dumádra! Hogy meghallgatnának? Kik és miért, minek? Nekik tökéletes ez a világ úgy ahogy van! Mit érdekli õket, kik miatt szívás az egész kiba@ott életük, miért nincs (pénzük) sosem, ha meg van, gyorsan el kell ba@ni valamelyik szemét telep lerakó bevásárló központban. Nemzeti érzés? Miféle nemzet? Van még nemzet? Vagy volt valaha is? Mindenki sütögeti a maga pecsenyéjét, no néha azért besegít a szomszédnak, havernak, rokonnak, remélve a viszont segítséget, de ennyi! Ennyi az összetartás! Tisztára mint a zsidrákoknál. Összegyûlnek, ha baj van, aztán újra szét szélednek és a többség többé nem törõdik mással, más dolgával, (úgy van vele) neki magának is van épp elég baja, oszt hogy van egy darab föld, amit hazájának nevezhet és hogy azzal is kellene törõdnie kicsikét, csak úgy a (VICC) kedvéért, ugyan már, kinek van erre ideje? Hisz a hajsza folyamatos, nincs megállás, esetleg néhány órányi alvás elejéig, az országban, a gój nyájon meg az uralkodik aki csak akar. Holnap már akár egy muszlim is vagy egy bantu néger vagy egy kínai. Ki nem sza@ja le? A hozzáállással van baj fiuk, lányok! Talán még a két világháború elõtt volt az emberekben nemzeti érzés, némelyekben ma is van talán, de a bajok már azelõtt is megvoltak, a baj forrásai meg ugyan azok voltak mindig is. Nem is annyira a zsidók, mint inkább a velük kollaboráló, õket bármi áron megvédõ, a zsidóság érdekeit védõk tömegei, akik hogy-hogy nem mindig a fõnemesség, uralkodók soraiból kerültek ki. Mikor még voltak ilyenek. Mikor az ember kezd hinni valakiben, valamiben, hogy na most! Na most végre jobb lesz, szebb idõ köszönt ránk, jön az újabb pofára ejtés, (esés) és a felismerés, hogy ugrálhatsz te, mint egy bolha, egyedül ku@ára kevés vagy! Csinálhatsz nemzeti oldalt, tényfeltáró oldalt, oktató, ébresztõ videókat, nézd csak meg hányan nézik meg ezeket, olvassák és ebbõl is hány lehet valamelyik titkosszolgálat embere. Talán túl pesszimista lennék, vagy csak reálisan próbálom látni a valóságot? Nem tudom! Valamelyik a sok közül. No mindegy! Majd a történelem csinálók eldöntik a sorsunkat, felsõbb szinten, mi meg továbbra is higgyünk valamiben, de egyet ne felejtsünk el soha! A történelmet mindig is vérrel írták, nem tintával. "Harold Rosenthal" után szabadon. Nekem az egészben az a legmegdöbbentõbb, mennyire könnyû egymásra uszítani népeket, rasszokat a vallások vagy pártoskodás által. De nem is ez a legmegdöbbentõbb számomra, hanem az, hogyan képes sok milliárd embert sakkban tartani néhány száz, vagy ezer féreg, papír fecnik segítségével? Hogyan hiheti értelmes lény azt egy papír darabról, hogy az egy valódi értéket képviselõ valami? Hogyan fogadhatja el, hogy egyesek áruként kezeljék ezt az eszközt, sõt magát a rabszolgák milliárdjait is? Ennyire menthetetlen lenne az emberiség? Ennyire hülyék lennénk? Ennyire! s_franc Nem fáj, nem fáj, nem fáj!
4 #7 Posta Imre
- 2017-09-10 09:12
Mormota, ha a "szakembert" kérdenéd, válasza az lenne, hogy "még attól is jobban, ahogy el mered képzelni". Ez egy agybaxott csürhe, mindenféle "ideál" nélkül, illetve "a foglalkozás elérte célját".

Magyarország rosszabb állapotban van, mint 1992-ben – Komoróczy Géza: A fülledt, bundás indulat bármikor, bárki ellen mozgósítható

Bezárkózás a nemzeti hagyományba. A kilencvenes évek elején írott cikkének címe ma is aktuális. Komoróczy Géza mégsem hitte volna, hogy ez az állapot huszonöt évvel a rendszerváltás, tizenkét évvel az uniós csatlakozás után aktuálisabb, mint valaha. A professzor augusztusban múlt nyolcvanéves, a bölcsészkaron ötven évig tanított. Az utóbbi öt év az összegzés, a betakarítás nagy korszaka volt. Öt vaskos kötetben, forrásgyûjteményben dolgozta fel a magyarországi zsidóság történetét. Ez – jó, ha tudjuk – legalább ezer év. Mert míg a hazai közvélemény a magyar zsidóság történetét általában kétszázötven évre szûkíti, a magyar históriában kezdettõl jelen vannak. Komoróczy évekkel ezelõtt mondta: ha a honfoglalás elõtti korszakot, a kazár függést nézzük, mivel a kagán és köre (vélhetõen a magyar elittel együtt) fölvette a zsidó hitet, ha bárki is zsidó volt Vereckénél, az Árpád apánk lehetett. De van egy másik terep, amit változatlan érdeklõdéssel követ. A hazai politika, amely Komoróczy szerint nyomasztóbb állapotban van, mint valaha.http://168ora.hu/...gosithato/

168ora.hu/wp-content/uploads/2017/09/Komoroczy-Geza-20170901-KD5-683x1024.jpg
99 #8 MORMOTA1968
- 2017-09-10 20:28
Imre! Zsidók vagyunk mindannyian, nem tudtad? Mert lassan már az lesz, hogy szkíták, magyarok, hunok soha nem is léteztek! Nagyon afelé haladunk. Még is mit lehet várni egy olyan ország állampolgáraitól, ahol a lakosságból kb 2 millió óhéber, másfél, két millió zsidrák és folyamatosan szaporodnak, a nemzetiségiek közül meg hány érzi úgy, hogy tartozik az õ felmenõit befogadó õsnépnek annyival, hogy kiálljon mellette? Nincs magyar identitás tudata, semmi sem köti ehhez a néphez, se vérségileg, se kulturálisan, még nyelvileg se igazán, bár megtanult magyarul, ahogy a zsidó és az óhéber is. Minden tiszteletem a kevés kivételnek. Ennek a népnek annyi! Senki sem akarja innét kipenderíteni az összes nem ide valósi elemet, a Jobbik is inkább integrálásról, beolvasztásról papolt régebben. Itt elsõ sorban két rasszról beszélek, akik az istenért sem akarnak integrálódni, inkább minket próbálnak egyre sikeresebben arra nevelni, idomítani, hogy mi fogadjuk el az õ kultúrájukat, (akár milyen is az) és persze éljünk az õ törvényeik szerint. Itt az õshonos népnek nincs joga lassan már pofázni sem. Legyél elfogadó, vagyis jó birka! Illeszkedj be az (ÚJ) környezetbe, ami egyre jobban körbe kerít. Jobbra óhéber, balra is, lefelé is, felfelé is, élvezd a kultúrájukat, a péntek délutántól hétfõ hajnalig tartó dajdajozásukat, óbégatásukat! Mindig nyugat felé nézegetünk és lehülyézzük õket, hogy mennyire ostobák! Miért, mi mik vagyunk? Lassan lépni se tudunk az egyre több be nem integrálttól, de azért minden oké, semmi gáz! Nyugi! Ne ugrálj! Legyél csendben, kussoljál, lapíts! HOGY MI MEKKORA MARHÁK VAGYUNK! Hiába a történelmi példák, képtelenek vagyunk a tanulásra.

Nem szeretném leírni most a teljes cikket, de érdemes más szemmel is elolvasni a teljes írást és le fog esni a tantusz, hogy az óhéberek nem csak szemiták, de feltételezhetõen az õsi beduinokhoz is vérségileg kötõdhetnek. Az ókori Mezopotámiát egykoron (árja) népek lakták, aztán elkezdõdött a beduinok (szemiták) beszivárgása. Sok idõbe telt, sok véres csatát kellett megvívniuk a befogadókkal, de végül gyõzõt a túlerõ és az árjáknak menekülniük kellett õseik földjérõl.

"Mivel a (szemiták) az egykori (árja) Mezopotámiában való megjelenésük idején még nomádok voltak, fogalmi készletükbõl hiányoztak mindazok a képzetek és szavak, amelyek a letelepedett életmódra, társadalmi intézményekre, mezõgazdálkodásra, stb...vonatkoztak. Ezeket a képzeteket és a hozzá való szavakat a földmûves (árják) kultúrájából vették át, nevezetesen a magyaroktól, kezdve a nyelvvel, írással és végezve a vallás egyes formáival. Ez volt a helyzet a szemiták mindegyik szálláshelyén. Asszíriában, Babilonban, s utóbb Kánaánban és Egyiptomban egyaránt. Nem kell tehát különösebben részletezni, hogy a szemiták magasabb kultúrájának kialakításában a Régi Keleten (magyar nyelvû) árja népei "DÖNTÕ SZEREPET JÁTSZOTTAK!" Õk voltak a "JÖVEVÉNYEK ELSÕ OKTATÓI, TANÍTÓMESTEREI, EGYSZÓVAL CIVILIZÁLÓI!"

(Mondjuk ezzel nem dicsekednék! Ha már akkor is ekkora "MARHÁK" voltunk, mit várjunk a mai magyarságtól? Kiokosítani a beszivárgókat, befogadni, állampolgári jogot adni nekik, vagyis "HATALMAT" hogy majd egyszer, mikor majd már õk lesznek többen, õk kerülnek nyeregbe, sikeresen pusztítsanak ki minket õseink földjérõl! Remélem mindenki érti mirõl beszélek?) s_hihi
5 #9 kincses
- 2017-09-10 20:54
https://hu.wikipe..._G%C3%A9za azért gój létére jól fut neki a szekér...
37 #10 HER
- 2017-09-10 21:13
Kedves Kincses, és miket írt?

Sumer és magyar?, tan. (1976)
A sumer irodalmi hagyomány, tan. (1980)

Innen lehet a Szent Korona tan?
A fenébe is!
2 #11 gerry
- 2017-09-10 22:08
Kincses, HER - ki a gój???
37 #12 HER
- 2017-09-11 07:38
Hát Mi, és a fehér rabszolgik!
5 #13 kincses
- 2017-09-11 22:20
Kedves Her, amennyiben a Szent Korona egy Tan-ulmány, akkor igen. Itt ugyani azt jelzi, hogy nem önálló kötetrõl van szó ezzel a címmel, hanem tanulmányról...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.25 másodperc
3,400,002 egyedi látogató