Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megerõszakoltak egy svéd politikust baloldalisága miatt

BelföldLazítsatok! Vazelin is volt és még akar belõle, tetszett neki! Patrik Liljeglod svéd politikus a Facebookon írta meg, majd egy pártgyúlésen is beszélt arról, hogy néhány hónappal korábban megtámadták, majd megerõszakolták politikai nézetei miatt.

Liljeglod szerint idén júliusban egy férfi késsel támadt rá, majd brutálisan megerõszakolta. Támadója azt mondta, hogy "a baloldaliak szeretik az ilyet", és árulónak is nevezte.

A rendõrség szóvivõje szerint már nyomoznak az ügyben. Egyelõre nincs gyanúsítottjuk, de ha bebizonyosodik, hogy a támadás valóban a politikus elmondása szerint történt, akkor az esetet gyûlölet-bûncselekményként fogják kezelni.

A Left Party politiusa elmondta, sokáig azt tervezte, soha senkinek nem fog beszélni a támadásról.

"Végül a szilárd meggyõzõdésem miatt álltam ki mégis, ami szerint a demokrácia társadalmunk szerves része. Egy olyan érték, amiért apáink is harcoltak, és nekünk is minden nap harcolnunk kell érte."

A Left Party politikusa azt is közölte, a történtek arra ösztönzik, hogy mégeltökéltebben folytassa a politikai küzdelmet azokért a dolgokért, amikben hisz. (BBC)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-09-16 09:39
Kongatják a vészharangot a tengerek miatt

Kétszer gyorsabban melegszik az Északi-tenger vize, mint az óceánoké, amelynek viszont már néhány fokos ingadozása is rendkívüli ökológiai károkat okozhat - mondta az InfoRádiónak Németh Szabolcs tengerbiológus, a Magyar Tengerbiológiai Társaság elnöke.
http://inforadio...._tengerek/
131 #2 lalapapa
- 2017-09-16 15:14
perubol erkezo hajom ujju szakik jobban tudnak csinalni mint a halevok meg a hideg seggu sved cimbik,
de hat akkor whazeling volt akkor sikajok is kevesebbek lettek,
4 #3 Posta Imre
- 2017-09-17 08:06
Berlinben a migráncsvárók tárt popó-lyukat szellõztetik!

http://www.iheart...nightlife/
159 #4 vanyusha
- 2017-09-17 17:50
Ökosexualität: Das ist der neue Sextrend
4 #5 Posta Imre
- 2017-09-17 18:10
A szerb miniszterelnök is részt vett a belgrádi melegfelvonuláson

Elõször vett részt szerb miniszterelnök a belgrádi melegfelvonuláson. Ana Brnabic kormányfõ nyíltan vállalja homoszexualitását, és a vasárnapi sétával a szexuális kisebbségek jogainak védelme mellett állt ki. http://magyaridok...n-2226100/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.92 másodperc
3,400,000 egyedi látogató