Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Eltanácsolják a német lányokat a muszlim férfiaktól egy tartomány tanárai

KülföldMi a fax van? A liberálzsidó agyhalott "germán" tantestüreg muszlimiszonyodott homofób? Ezek engedély nélkül köhögni sem mernek, baxák mekk! Pornót persze lehet gendereztetni már a bölcsiben is? Mindenki egyenlõ, meg vallás-bõrszín-faj-nem...teljesen mindegy már? A németországi Szász-Anhalt tartományban dolgozó gimnáziumi tanárok szakszervezetének (PHVSA) vezetõi eltanácsolják a német diáklányokat a muszlim vallású férfiaktól.

Az egykori NDK területén fekvõ, 2,2 millió lakosú tartományban mûködõ pedagógus-szakszervezet Gymnasium in Sachsen-Anhalt (Gimnázium Szász-Anhaltban) címû lapjának legutóbbi számában az érdekképviselet elnöke és elnökhelyettese, Jürgen Mannke és Iris Seltmann-Kuke Menekültvita – megkövetelendõ az igazodás alapértékeinkhez címmel közölt vezércikket, amelyben egyebek között úgy vélekednek, hogy „Németországot teljesen elözönlötték a bevándorlók”.

Hozzátették, hogy „sok fiatal, erõs, többnyire muzulmán férfi” érkezik az országba. Megjegyezték: „Teljesen természetes, hogy ezeknek a gyakran képzetlen fiatalembereknek is van igényük a szexualitásra”.

„Már most lehet hallani sok helyrõl ismerõsökkel folytatott beszélgetésekben, hogy elõfordul szexuális zaklatás a mindennapi életben, legfõképpen tömegközlekedési eszközökön és szupermarketekben” – ismertették értesüléseiket. Úgy vélték: „felelõsségteljes pedagógusként” fel kell vetniük a kérdést, miként „tudjuk úgy felvilágosítani 12 éves kortól fiatal lányainkat, hogy ne bocsátkozzanak felszínes szexuális kalandba” ezekkel a „bizonyára gyakran vonzó muzulmán férfiakkal”.

A Bild címû lap online kiadásában pénteken megjelent beszámoló szerint a szakszervezeti vezetõk írása felháborodást keltett bizonyos politikusok körében. A tartományi kormány kulturális minisztere, Stephan Dorgerloh, a konzervatív CDU-val kormányzó szociáldemokrata párt (SPD) politikusa a Mitteldeutsche Zeitung címû lapnak azt mondta, szerinte a szakszervezet „felerõsít pletykákat, féligazságokat terjeszt, és furkósbotként használja értékeinket”. Az SPD-tõl balra álló, a tartományi gyûlésben (Landtag) ellenzékben lévõ Baloldal tartományi szervezetének vezetõje, Birke Bull úgy vélte, a szakszervezeti vezetõk írása „az uszítással határos”. Az ugyancsak ellenzéki Zöldek Landtag-frakciójának vezetõje, Claudia Dalbert annak a véleményének adott hangot, hogy az írás „színvonala a földszintet sem éri el, és erõsíti az elõítéleteket és a szélsõjobboldalt”.

Jürgen Mannke visszautasította a bírálatokat. A Mitteldeutsche Zeitungnak azt mondta, hogy a vezércikk nem „rasszista ellenérzéseket” erõsít, hanem a szakszervezet aggodalmait fejezi ki, és az igazságot tartalmazza. „1989 elõtt sem hagytam, hogy befogják a számat, és most sem hagyom” – hangoztatta a PHVSA elnöke.
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2015-11-07 17:22
Nagyon helyes ! Az NDK a barátunk , támogatni kell õket az NSZK libeális zsidajaival szemben
4 #2 Posta Imre
- 2015-11-07 17:41
Berlinben megint lesz fal. Megosztják egymás közt és lesz Jekatyerinburgi autonóm köztársaság, Berlintõl Varsóig.
4 #3 Posta Imre
- 2015-11-07 17:57
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TAZFl9pBN2A[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.51 másodperc
4,460,725 egyedi látogató