Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Új párt született a baloldalon

BelföldA technológióját figyeljétek! Annak idején velünk is ezt csináltatták vona, ha pártosodunk. Lett vona soros-támogatás Moszkván és telavivon keresztül, hogy helyreállítsuk az anarchiát! Na most az van, hogy a teljes paletta be van kötve valahová, illetve ugyanoda, csak ezt nem akarják direktben láttatni. A fidesz, a legmocskosabb zsidó banda szerepe a "nemzeti" átala-kulás összeboronálása. Ezt "megdönteni" hazaárulás, és abban részt venni nemzetárulás. Döntsetek jól! Tarjányi Péter a független, objektív, mértéktartó és mértékadó Zoom.hu alapítója pár órával ezelõtt beismerte, hogy beszáll a belpolitikába.

Tarjányi fél évvel ezelõtt egy 30-40 fõt számláló szerkesztõség építésébe kezdett, többek között a Népszabadság volt fõszerkesztõjével, Murányi Andrással és Zappe Gábor fõszerkesztõvel, aki azóta megmagyarázhatatlan okokból távozott is a laptól.

Sajtóhírek szerint a több százmilliós befektetés egy online portálból, rádióból és elemzõcégbõl állt volna.

Pár órával ezelõtt azonban bebizonyosodott, hogy a lap tulajdonos-ügyvezetõje igazából politikai pályára készül. Mégpedig az ellenzéki együttmûködés és a közös lista állítás reményében elindították a Magyar Progresszív Mozgalmat.

Az Amerikában is online kurzust végzõ Tarjányi egyelõre nem árult el túl sokat a mozgalmáról, csupán annyit tudunk, hogy szerinte:

"ma tartunk, hogy még a 2014-es politikai összefogás sem mûködik, emiatt a változás alapjai sem léteznek. Az ellenzéki együttmûködés, a közös lista állítás, a szélsõségesek visszaszorítása, a demokrácia és a fékek ellensúlyok rendszerének újbóli megteremtése közös érdekünk. Ezért gazdasági, oktatási, egészségügyi, politika szakértõkkel, üzletemberekkel úgy döntöttünk, hogy az elkövetkezendõ napokban elindítjuk a Magyar Progresszív Mozgalmat..."

Természetesen a szokásos baloldali mantrákat is elmondta:

"Célunk egy egységes ellenzéki politikai erõ szervezése a demokrácia helyreállítása érdekében. A Mozgalom a közösségi médiában, interneten hamarosan elérhetõ lesz. Várunk minden tenni akaró, demokrata hazafit, hogy közösen gondolkodva, cselekedve végre valódi változást érjünk el!"
A Zoom.hu újságírói szeretnék elhitetni magukról, hogy õk függetlenek

A jó öreg liberális érvekhez nyúltak Tarjányi újságírói is, a "beszállok a baloldalon a politikába címû bejelentés" után a Zoom.hu-n megjelent egy közlemény, amelyben a lap újságírói felesküdtek a független, objektív tájékoztatásra; azonban ezen közleményt pár perc után valami oknál fogva mégiscsak törölték az oldalról.

A Google tárolt verziójában még mindig elérhetõ ezen sajtótörténeti pálfordulás.
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2017-09-16 21:10
Ha igazak a hirek , a Jobbik is osztódik
Pécs városa nagy gondban van. Hatalmas adóság terheli a várost. " Magyarország jobban teljesit !!!! " http://szabadpecs...t-vihetnek

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
3,405,576 egyedi látogató