Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Roma polgárõrséget hoznának létre

BelföldItt vannak a migránsok. Mások vérét szívva saját király, vajda, közigazgatás....rendõrség...ország...de közben ezek nem cigány tetvek ám, hanem "magyar" szavazógörények. megbecsült állatpolgárok! Indulatosan nyilatkozó lakók, megoldást keresõ vendégek vitatkoztak, arra a következtetésre jutva, hogy saját kézbe kell venni az ügyet, mert a hatóságok csak egymás között tologatják a felelõsséget - írja a baon.hu.

- Vannak utcabizalmik a környéken, de csak akkor nincs illegális hulladéklerakás és -égetés, amikor az utcát járják. Utána indulnak a gyújtogatások - vázolta a bevezetõjében Sztojka István. A helyi roma nemzetiségi önkormányzat elnöke a továbbra is sok gondot okozó kábelégetéseket tartja aggasztónak. A nemesfémek ilyen módszerrel történõ kinyerése miatt, gyakorlatilag minden éjszaka komoly légszennyezésnek van kitéve az amúgy is közterületi szemeteléssel, utcai randalírozásokkal, lopásokkal sújtott városrész.- A városi költségvetésnek éves szinten 2-3 millió forintjába kerül, hogy a környéken lévõ illegális hulladéklerakókat felszámolja - mutatott rá a közterületi szemetelés és kábelégetés büdzsét érintõ részére dr. Kiss Csaba. - Korábban helyeztünk ki nagy konténereket, bízva abban, hogy legalább addig elviszik a szemetet, de azt is felgyújtották és tönkretették - tárta szét a kezét jegyzõ.

A roma önkormányzat vezetõsége és a megjelent önkormányzati képviselõk megállapodtak abban, hogy a polgárõrségen belül igyekeznek felállítani egy roma különítményt, amely rendszeresen járõrözik majd a környéken.

Link

Hozzászólások

2 #1 gerry
- 2017-09-18 09:06
"...a polgárõrségen belül igyekeznek felállítani egy roma különítményt,..."

Munkaruha: Feket színü (esetleg barna) SS jelzéssel és nyugodtan állítsák falhoz a rosszfiú cigányokat ... rövid sorozat (esetleg egyes lövés - lehet fogadni is!) - kivételesen az ismerösöm - itt van nálam - javaslata. Pedig nem is rassz- hanem realista.s_nezem

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
3,392,402 egyedi látogató