Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kémügy: a németek teljesítményére az USA is büszke lehetne

KülföldA "német" zsidó BND? Váratlanul érte õket ami történik? Persze! Merkel a zsidó Hitler-görl kemény falat Istennek! A német titkosszolgálatok rendszeresen kémkedtek szövetséges országok, valamint különbözõ szervezetek után az egész világon – állította szombaton a Der Spiegel német hírmagazin.

„A BND (a német hírszerzõ szolgálat) rendszeresen kémkedett a »barátai«, így például az Egyesült Államok, Lengyelország, Ausztria, Dánia és Horvátország belügyminisztériumai után” – írta a lap. A Der Spiegel, akárcsak más német hírközlõ szervek, már hónapokkal ezelõtt feltárta, hogy a BND kémkedett szövetséges országok után az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) számára, de a saját céljaira is. A mostani leleplezések még messzebbre vezetnek, és feltárják a BND tevékenységének pontos mértékét.

A Der Spiegel szerint a német titkosszolgálatok nemcsak az EU-nál vagy az ENSZ-nél mûködõ amerikai képviseletek után kémkedtek, hanem megfigyelték az amerikai pénzügyminisztériumot, továbbá számos németországi külföldi követséget, így az amerikai, a brit, a francia, a svéd, a portugál, a görög, a spanyol, az olasz, az osztrák, a svájci, de még a vatikáni képviseletet is. A németek nem kímélték az olyan nem kormányzati szervezeteket sem, mint az Oxfam, de a német titkosszolgálatok látókörében volt a svájci központú Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága (ICRC) is.

A BND-t már korábban megvádolták azzal, hogy az NSA-val együttmûködésben lehallgatta a francia külügyminisztériumot, a francia elnökséget, valamint az Európai Bizottságot. Ezek a leleplezések annál is inkább zavarba ejtõek, mert annak idején Berlin élénken tiltakozott az Egyesült Államoknál, azzal vádolva az amerikaiakat, hogy kémkedtek a német kormány után. Két évvel ezelõtt, 2013 õszén azok az értesülések, hogy az amerikaiak lehallgatták Angela Merkel kancellár telefonját, komoly feszültséget szítottak Washington és Berlin között. Akkor Merkel kijelentette: „barátok között egyáltalán nem megengedhetõ a kémkedés”.

A német titkosszolgálatok a kancellária felügyelete alá tartoznak, és ez különösen kényelmetlen helyzetbe hozza Berlint. A kormány október végén tett ígéretet arra, hogy megerõsített felügyelet alá helyezi a titkosszolgálatokat, továbbá a BND és az NSA együttmûködését.Link

Hozzászólások

48 #20 ro-zsola
- 2015-11-09 03:01
nem kell ennyire borúlátónak lenni. Vannak fiatalok akiknek helyén az eszük. Bár jómagam már 36 vagyok de még birom a terhelést , vagyunk ám nem kell leírni minket.
4 #21 Posta Imre
- 2015-11-09 06:30
Rozsola, manapság egy olyan "felnõtt" es, mint amilyennek te mutatkozol felfogásilag, kihalásra van ítélve, vagy lapít, mint szarkaláb a fülemülében. Külön.külön vannak nõk és férfiak, olyanok, akik párjukat ritkítják, mert messze a határban nem lelik szellemi-lelki másik felüket. Kivétel van, de statisztikailag nincs jelentõsége. De holnap divat lesz magyarkodni megent, sõt, kötelezõ. Az idióta elkezdi bemagolni a régi-új szöveget. Degenerációról van szó, egész komolyan és nem viccbõl. Vigyorgó idióták gyülekezete ez, szánalmas. Fiatalság? Gyermekeim látom. 30 fõre jut egy-egy, aki megüti a szintet, de az se feltétlenül jelent bármit és mondjuk Judapesten még ritkább az arány. Én arról beszélek, ami úgy van, hogy meg is mutatkozik. Egyetemre ment egyik családi ismerõsünk csemetéje. Teljesen tisztában van azzal, amivel mi is és turán szakra iratkozott, miután a mongollal is szemezgetett. Kapja a pofonokat rendesen. Fingrizmus-hívõ a mongol szakos mongol származású tanár és hülyeségnek tartja az egész szkyta-hun tematikát. Egy kiselõadás után majdnem otthagyta már az egészet, a társai nyíltan kiröhögték, tanárok már sandán néznek rá. A filozófia tanárral váltott szót, miután benne látott némi lángot. Azt mondja neki az öreg, hogy ne bánkódjon, hisz õ is egyedül van a tanszéken. A többiek egyszerûen nem képesek GONDOLKODNI!

Egyébiránt nem vagyok elkeseredve, csak van bennem keserûség is és nem is azéért mert az "élet igazságtalan", hanem az igazság itt nem élet. Persze -látszólag ellentétben veled- én nem hiszem, hanem tudom, hogy minden rendben lesz majd és újra beköszönt egy posztkommunista kommunizmus csak kicsit másképp. A nukikukik egyetlen lehetõsége ez maradt, hogy ne legyen felnyalatva velük a bolygó. A gond csak annyi, hogy amíg emlékezünk, nem megy az igazságot tevés. Mindenki sáros ezen a sárgolyón, aki most is benne van a "politikában". Hazudnak, vagy így, vagy úgy. Persze ez a csürhe, amivé tették, amivé vált nem is enné be az igazságot. A fiatalság már elveszett rég és ez tény. Annak rosszabb, akinek rálátása, értelme van. Holnap mindenki ugyanolyan zombi lesz, mint ma, csak nem a jujdejó-baromságot kántálja, hanem a másikat. A lényeg nem változik és nem változhat még vagy 2-3 degeneráción keresztül.

Satori, ha valamitõl hányhatnékom van, akkor az az olyan "pártos" olgarha-képzõdmény, melynek meg kell alakuljon ahhoz, hogy Merkel kebelére ölelhessen, vagy Junkers adhasson egy tockos. Putyinnak ott van vona-zazri, rázogassa csak, mert használat elõtt felrázandó, no meg hûvös helyen tartandó. KGBéla majd összehozza nekik a talit. Azért tudod, van némi önérzetem és önbecsülésem sem az utolsó. Nem véletlen van "averzióm" és az ösztöneim nem csaltak meg, ahogy eztán sem fognak, míg rájuk hallgatok.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3ph-HMge_QM[/movie]
75 #22 talpi
- 2015-11-09 18:44
Magam sem az "összes" ilyen életkorúra gondolva írtam, amit. Viszont a degeneratívakkal mit csinálsz? Cipeled a hátadon, vagy hallgatod, amint mantrázza a "következõ" Nyertes/?/ igéit? Hiszen Imre is megírta fennebb. majd kántálják.... Na erre semmi szükség, menjenek a levesbe a "gazdáik és felbujtóikkal együtt" Szart sem érnek,mert abból még lehet valami, de ezek, csak kolonc a Nemzet nyakán. Hidd el, még egy kis ideig kell csak hallgatni és átélni az aljasságaikat, ha nem is az elsõ, de az elsõk között rúgom rájuk az ajtót és kiragadom a még menthetõt a karmaikból és olyan emberekre bízom, amig
a "munka tart" kikben feltétlenül megbízom. Meg, mert a legnagyobb ínségben és a legnagyobb megaláztatásomban, kezet nyújtottak s a maguk módján, akkor adtak falatot, s vezettek vissza, néha erõszakkal az "útra" ahonnan letévedtem. Vissza adták önmagamat. Újra a régi vagyok, csak sokkal jobban megerõsödve, hitem erõsebb mint valaha. No MAGyarok, gondoljátok át.
75 #23 talpi
- 2015-11-09 21:57
Csak folytatva a korábban megkezdett gondolatot.
GERRY, remélem, nem harap meg, ha netán, "személyeskedést vél felfedezni".
Kicsit haladjunk vissza az idõben.
Volt egyszer egy ember, az írások szerint két ezer évvel ezelõtt, kinek volt egy érdekes, talán ma is aktuális szólása,.
" ha a MAG termõ talajba hull, bíz ott szárba szökken, s termést hoz" de ha a mag, terméketlen talajra hull, légyen az bármily erõs, nem szökken szárba, s termést sem hoz az".
Nos, felebarátaim, Bajtársak-Bajtársnõk, harcostársak. Mirõl is beszélt ez az ember?
Arról bizony, a tudásról, a tanulási képességrõl, .
Mennyi idõnek kell még eltelni ahhoz, hogy emberek/?/ felfogják, ezen és hasonló szavak értelmét.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.51 másodperc
4,440,347 egyedi látogató