Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kémügy: a németek teljesítményére az USA is büszke lehetne

KülföldA "német" zsidó BND? Váratlanul érte õket ami történik? Persze! Merkel a zsidó Hitler-görl kemény falat Istennek! A német titkosszolgálatok rendszeresen kémkedtek szövetséges országok, valamint különbözõ szervezetek után az egész világon – állította szombaton a Der Spiegel német hírmagazin.

„A BND (a német hírszerzõ szolgálat) rendszeresen kémkedett a »barátai«, így például az Egyesült Államok, Lengyelország, Ausztria, Dánia és Horvátország belügyminisztériumai után” – írta a lap. A Der Spiegel, akárcsak más német hírközlõ szervek, már hónapokkal ezelõtt feltárta, hogy a BND kémkedett szövetséges országok után az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) számára, de a saját céljaira is. A mostani leleplezések még messzebbre vezetnek, és feltárják a BND tevékenységének pontos mértékét.

A Der Spiegel szerint a német titkosszolgálatok nemcsak az EU-nál vagy az ENSZ-nél mûködõ amerikai képviseletek után kémkedtek, hanem megfigyelték az amerikai pénzügyminisztériumot, továbbá számos németországi külföldi követséget, így az amerikai, a brit, a francia, a svéd, a portugál, a görög, a spanyol, az olasz, az osztrák, a svájci, de még a vatikáni képviseletet is. A németek nem kímélték az olyan nem kormányzati szervezeteket sem, mint az Oxfam, de a német titkosszolgálatok látókörében volt a svájci központú Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága (ICRC) is.

A BND-t már korábban megvádolták azzal, hogy az NSA-val együttmûködésben lehallgatta a francia külügyminisztériumot, a francia elnökséget, valamint az Európai Bizottságot. Ezek a leleplezések annál is inkább zavarba ejtõek, mert annak idején Berlin élénken tiltakozott az Egyesült Államoknál, azzal vádolva az amerikaiakat, hogy kémkedtek a német kormány után. Két évvel ezelõtt, 2013 õszén azok az értesülések, hogy az amerikaiak lehallgatták Angela Merkel kancellár telefonját, komoly feszültséget szítottak Washington és Berlin között. Akkor Merkel kijelentette: „barátok között egyáltalán nem megengedhetõ a kémkedés”.

A német titkosszolgálatok a kancellária felügyelete alá tartoznak, és ez különösen kényelmetlen helyzetbe hozza Berlint. A kormány október végén tett ígéretet arra, hogy megerõsített felügyelet alá helyezi a titkosszolgálatokat, továbbá a BND és az NSA együttmûködését.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-11-07 18:07
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TAZFl9pBN2A[/movie]

Merkel, akinek a nagyapja egy Kazmierczak nevû lengyelországi zsidó volt, saját magát százszázalékosan zsidónak, mégpedig Izrael államnak elkötelezett cionista zsidónak tartja. E nembéli hûséges szolgálatait több ízben is elismerték a megfelelõ helyekrõl. 2008-ban a B'nai B'rith („A Szövetség Fiai”) zsidó szabadkõmûves szervezet tüntette ki „a zsidó közösségeknek” szenteli tevékenységét, megkapta a Leo Beck Érdemérmet. 2008. március 18-án Angela Merkel beszédet mondott az izraeli knesszetben.
Héberül kezdte a mondókáját, és németül folytatta: „Diese historische Verantwortung Deutschlands für Israel ist Teil der Staatsräson meines Landes. Das heißt, die Sicherheit Israels ist für mich als deutsche Bundeskanzlerin niemals verhandelbar. Und wenn das so ist, denn dürfen das in der Stunde der Bewährung keine leeren Worten bleiben.”
Magyarul: „Németország Izraelért viselt felelõssége része országom államrezonjának. Más szóval Izrael biztonsága nekem, mint német szövetségi kancellárnak, sohasem válhat alku tárgyává. És ha mégis azzá válna, a bizonyítás órájában ezek nem maradnak üres szavak.”
Angela Merkel ist Jüdin
ANGELA MERKEL wird als erstes Kind von HORST KASNER, geb. KAZMIERCZAK, und HERLIND KASNER, geb. JENTZSCH, 1954 in Hamburg (nach unbestätigten Quellen allerdi...
YOUTUBE.COM

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kbIA9oRuEeI[/movie]
48 #2 ro-zsola
- 2015-11-07 19:53
Merkel zsidó ? " ezt nem hiszem el ". Helmut Kohl(n) is ?
82 #3 Satori
- 2015-11-08 01:14
Ro-zsola!

"Merkel zsidó ? " ezt nem hiszem el "."

Miert, mire gondoltal?

Talan Nemet?

Akkor azt sem fogod elhinni, hogy Putyin is az.

Meg valami:

Jezus is zsido volt, es ugy szol a tortenet, hogy o a zsidok kiralya es a zsidok kerik a Pilatust, hogy kinozzak meg egy kicsit, utana feszitsek meg es a biztonsag kedveert landzsaval is dofjenk bele.

( De lehet, hogy az egesz tortenetet csak kitalaltak azert, hogy utana legyen alapja, egy judeo-kereszteny-romai-katolikus vallas-felekezetnek a letrehozasahoz, amivel meg lehet hulyiteni az embereket. )

Tudod, engem oreganyam, gyermek koromban sem tudott bevinni a templomba.

Egyszer azt mondta nekem a temetoben, hogy: "mar nem sok van hatra a misebol, beviszlek a templomba es meghalgatjuk a mise veget."

En meg mondtam az oreganyamnak a kovetkezoket:

"Mama, ha bevisz a templomba, akkor csunyakat fogok mondani!"

De nem hitt nekem a ven boszorkany.

Berakott a hatikosarba, felvett a hatara es elindult lefele a temetoben a templomhoz es bevitt.

Amikor megallt velem a hatso sorban, akkor telitorokbol el-keztem orditani, hogy: "pics@-f@sz, pics@ f@sz, pics@ f@sz!"

Talan senki sem latott meg oregasszonyt, olyan gyorsan futni kifele a templombol, mit ahogyan oreganyam tette.

Szoval ez a Jezus tortenet nekem nem jott be!

Inkabb bejon a termeszetnek a tisztelete-megbecsulese, szeretete, megsegitese, azert, hogy en is elvehessek belole.

Magyarul harmoniaban eljek a sajat kornyezetem-mel-ben es ne okozzak benne kart, meg veletlenul sem!

Ezert az eletforma-ert-miatt kellett az ij-feszito nepeknek a ki-irtasat elrendelni es Pogany-nak belyegezni oket!
48 #4 ro-zsola
- 2015-11-08 10:04
Úgy látom barátom veled komoly gondok lesznek. Javaslom kérj idõpontot Imrétõl hátha " picológiai kezeléssel " sikerül " átprogramozni az agyad ".
Még mindig nem értitek meg vagy nem akarjátok megérteni , ez nem választás kérdése. Senkit sem fog érdekelni egyesek " érzékeny lelkivilága "
Amint a " Szentkorona nevében történõ alkotmányozáson " túlleszünk , a legelsõ törvényben betiltjuk az " eretnek hitek , vallások , filozófiák " terjesztését. Eretnekségnek minõsülnek : judeo-kereszténység , judaizmus , iszlám , hinduizmus , budhizmus , ateizmus , mindenféle liberális okoskodás stb
Nem fogunk megtûrni egyetlen " csodabogarat " sem. Nem lesz " ugri-bugri ". Mindenki megtartja magának az " érzékeny lelkét ért sérüléseket " , önmagában fogja lerendezni. Szigorúan tilos lesz ilyen elmebetegségekre alapozott propagandát terjeszteni.
Nem enedhetjük meg , tanulva az elmúlt 1000 évbõl , hogy hol kipások nyíltan vagy burkoltan aláássák a " REND "-et .
A magyar nemzet Jézushitû. Jézus nem volt zsidó , aki ezt a propagandát terjeszti , az a magyar nemzetet sérti meg. Jézus magyarfajú fehér szkíta. Tehát : " Aki megsérti Jézus személyét , az egész Magyar Nemzetet sérti meg " ( idézet a " Magyar Alkotmányból " )
Jézus. Sokan tévedésben vannak.
" Jézus nem egy ember hanem egy életszemlélet. Hol van Jézus ? Jézus benne van minden szavunkban , cselekedeteinkben . " ( idézet a " Magyarok Hitének enciklopádiájából " )
Kb ennyi mára. Akit érdekel , jelezzen vissza. Szívesen " oktatom a népet " ha van rá igény
Talán ismeritek , talán nem.
Ken O'Keefe , " Isten " egyik angyala : https://www.youtu...e=youtu.be
Emlékezzetek Jézus szavaira : " Az igazság szabaddá tesz "
4 #5 Posta Imre
- 2015-11-08 10:14
Rozsola, akkor ki kell irtani a jelenlegi eresztények 99.9%-t, mert mind úgy tudja és vallja, hogy Jézus zsidó volt. Jordano Bruno meg is esküdött, hogy egy csaló volt. Nézem az orosz anyagokat, azok is csak két-három éve körül kezdték teregetni, hogy Jézus legenda nem valós sem korban, se származásilag és ha volt, akkor szláv volt. Örülök, ha nix ugri-bugri, de nép se lesz, vagy nagyon nem leszel rá büszke.

Maradjunk annyiban, hogy addig még igen sok sz@r lefolyik a Dunán és a Volgán is!
31 #6 orokkezdo51
- 2015-11-08 10:47
A legelsõ törvényben betiltjuk az " eretnek hitek , vallások, filozófiák " terjesztését, csak a fanatizmust nem?! Kár.s_sir
A nép pedig le lesz váltva.s_ezt-ni
48 #7 ro-zsola
- 2015-11-08 10:48
Nem kell kiírtani. Bõven elég átmosni az agyakat. A módszer adott , csupán le kell cserélni a jelenlegi propagandistákat a mieinkre. Nem olyan nehéz ez
Aki nem akarja elfogadni a " jövõt " , nem kár érte. A borúlátoknak csak annyit mondhatok : " emeljétek fel a körülmetélt faxxal megtágított seg-geteket és nézzetek körül vidéken . Bizonny , vidéken még mindig igény van " Jézusra ".
Judeapest nem mérvadó. Ott a hulladék gyült össze , a nagy többség amúgyis " osztályellenség ". Számunkra a vidék a fontos. A mi " szavazóbázisunk " a falvakban vannak. A városokban túlnyomórészen a " velejéig romlott értelmiség " játsza az eszét.
No. Tegnap egy idióta e-mailben " mocskos szemétládának " nevezett mert " fasisztoid vagyok "
No , kedves Norbika. Hogyan lehetnék zsidó-fasiszta amikor még mindig megvan a " fitymám " ( meg is marad amíg élek ) , de a lényeg , hogyan lehetsz ennyire balfax ? Én , aki napi szinten idézem " Lenint " fasisztoid lennék ? Lenin mióta fasiszta ?
Fasiszta lennék amiért Sztálint idézem ? Ismered : " A Magyarföld határának illegális uton történõ megsértéséért halálbüntetés jár " . Tudod kisköcsög , 58-as törvény. Ja , jut eszembe ugyancsak javító-átnevelõ munkatábor jár " Nyugatimádatért " is . ( szinten 58. cikkely ) . A " Magyar rendszer nyílvános bírálatáért is láger jár ". ( 58. )
Fasiszta lennék ? Mééééér ? Szálin fasiszta volt ?
Mindegy mit pofázol Norbika. Ostoba vagy és kész. A fajtádnak nem lesz helye a munkás-paraszt másnéven proletár-diktatúrában.
48 #8 ro-zsola
- 2015-11-08 10:53
Örökkezdõ ne ráncigáld a fitymámat mert pofánver az " anyag " !
Milyen fanaizmusról ugatol ? Tégy egy próbát. Húzd el a béled Szerbiába és kezd el a liberális okoskodást. Elég tökösgyerek vagy ?
Vagy szerinted párszáz évvel korábban ( pld Mátyás idejében ) hány napig büdösítenéd a levegõt Magyarföldön ? Vajon Attila Nagykán vagy Árpád Atyakán megtûrné a szófosásaidat ?
Mondtam már , a kutyát se érdekli " egyesek véleménye ".
Szokjatok hozzá a " gondolathoz ".
4 #9 Posta Imre
- 2015-11-08 11:16
Rozsola én amúgy csipázlak, de ...tudd, hol a határ! Tetszik az "én faszizmusom" nem olyan, mit a másé és az meg kiváltképp öröm, ha Jézus nevében öldökölhetek, nem sajátoméban. Az nagyon odabax. Ezzel nincs gondom, se a bolsevista teóriákkal. ki van próbálva, csak hullának való legyen elég és menni fog! a személyes "pitmyrángatózás" viszont más lapra tartozik. Én sem finnyáskodom, de több önkontrollt kérek! Olvasd vissza magad 2 évre visszamenõleg és kicsit lenyugszol. A "véresszájú" tépelõdés nekem se jött be és a fórum is alkalmatlan arra, hogy itt kezdjük el. Javaslom Moszkvát egy körútra. A buzinegyedet, vagy üzletit...lényegében a kettõ ugyanaz. Tudod, ha majd a nagyok nem csak egymás seggét nyalakodják és példával járnak elõl, könnyebb lesz megérteni, mit is akarsz kifejezni, de egyelõre amit látnak, az igazából a metszettek f@sszopkodása, és ugyan ezt stratégiai szopásként értlelmezik, de attól még az. Izrael áll, m int a cövek, Judapesi zsidó-cigány banda szinté, jóbikos csürhe...és mind egy szálig, miközben mi rohadunk, ahogy szoktunk. hallgass kicsit rám is, ha már itt vagy. Igazam volt eddig is. Eztán sem lesz ez másképp. nem örülök neki, hidd el.
Semmi nem az, aminek látszik és semmit el ne higgy és ne légy mások szószólója, csak magadé, ha igazat beszélsz. Ugyanazok vannak minden vezetõ pozícióban, mint 10 éve, vagy 20...persze már akinek az alteregóját nem ölték meg, vagy játszották el a halálát. Ez egy ilyen kamu-világ, ahol még a holó is az.
48 #10 ro-zsola
- 2015-11-08 11:58
" Határ a csillagos ég ".
Nincs értelme finomkodni. A gyengeség vezetett ide ebbe a " helyzetbe ". Mert egyesek " jólelküek " stb
Korábban ment a " teszt ". Vajon mennyire vagyok toleránsak az iszlámmal szemben. Mondhatjuk a teszt elég jó eredményt hozott.
Mi lesz a jövõben ? Te is tudod , a történelem során csakis az erõskezû diktátorokból lettek " nagy királyok ". Aki tutyi-mutyi az " nem írta be a nevét a történelembe "
Putyin. Nem kérdéses hogy Putyin igazi keresztény ( nem judeó ! ). Mégis a " Jézusi szeretet " nevében likvidálja az összes liberális ellenfelét . Felháborodik ezen Oroszország ? Na , kb ennyit az " átnevelésrõl "
Ha magyar Magyarföldet akartok akkor nincs alku. Nincs lelkizés. Nincs kegyelem
A Habsurg idõkben a " jóságos Mária Terézia " vezetésével Magyarföld már átélt egy " migránshullámot ". Akkor Galicíából jöttek a " menekültek ". Mi lett a vége ?
1848-1849. Szisztematikus magyarírtás. Volt kegyelem Vasvári Pálnak ? Volt kegyelem Nagyenyednek ? Zalatnának stb ?
1914-1918 szisztematikus magyarírtás ami 1918 után a napjainkig tart. Donkanyar . 1956 utáni " megtorlás " stb
Akkor én miért kegyelmezzek nekik ? Hagyjam , hogy néhány év múlva ismét visszatérjenek és a végén megint õk legyenek a hõsök ?
Egy nagy lófaxt !
Magyarföld = a világ egyik legjobb termõföldje + a világ egyik legjobb ivóvize + mentes a természeti katasztrófáktól. Nem olyan nehéz " Jézushitû ÚJ-magyarokat találni a világban ".
Nyugodjatok meg , az " új-magyarok " beszélni fogják a magyar nyelvet de ami a legfontosabb maradéktalanul tiszteletben fogják tartani és használni a magyar kultúrát. A magyar törvényeket és életszemléletet illetõen nem is kell mondanom semmit sem
Engem nem érdekel honnan jön. Ha beszéli a magyar nyelvet és betartja a magyar törvényeket , magyarmódon éli az életét és ha kell hadbaszáll Magyarföldért akkor tárt karokkal várom , befogadom és integrálom. ( azért lenne egy kritérium , az illetõ lehetõleg fehér legyen )
Egyeseknek túl sok mindaz amit most mondok. Viszont ez lesz a jövõ. Nagy átalakulások vannak , a türelem pedig elfogyott. " Aki nincs velünk , az ellenünk van ".
Megértem ha kicsit eltúlzottnak érzitek a mondanivalómat. Mentségemre legyen mondva az én " Szentföldemen " Szatmár-Máramaros környékén nem szokásunk " jogászkodni ". Ha valakivel problémám van , lerendezem. Egy-két pofonnal , kaszával , baltával stb.
Mielõtt a szokásos liberális nyekergésbe belekedene bárki is , jó tudni azt , hogy " ez a világ " sokkal tisztességesebb mint a tietek. Mivel nem holmi zsidónyavalygásról van szó hanem a koponyát bezúzó baltáról , mindenki igyekszik elkerülni bizonyos " extrém " dolgokat. Itt semmit sem ér a zsidó ügyvéd " barátsága "
Politikai vezetés. Már régen megbuktak. Senki sem számít rájuk. Viszont ha a vezetés alkalmatlan akkor a " civileknek " kell átvenni a hatalmat. Látjátok mi van most Bukarestben. Egyre több román " Putyin-i diktatúrát akar Romániában ".
Megértem ha félTEK. Nincs mitõl. Finnországban egy családapa fogta a munkahelyén az egyik gépet , elgurult az idegenszállóhoz és lerombolta amiért a " migránsok " megerõszakolták a 15 éves lányát. Németországban egy boltos és néhány barátja hülyére verte a boltját kirabolni akaró " migránscsûrhét ". No kedves magyarok , ha nekik szabad ( aminek kifejezetten örülök ) akkor vajon nektek is ?
Modtam már korábban . Mindaz amit most leírok , nem álmodozás hanem " rászoktatás a jövõre ". Mert a " jövõ " elõbb-utóbb eljön.
75 #11 talpi
- 2015-11-08 12:16
Ahogy mondod Ro-zsola. sõt, már itt is van, csak el kell kezdeni a "táptalakj" öntözését a MAG-nak serkenni kell. Nos, ebben azért vanm némi kis "csavar" hiszen elõbb a "saját kertjében" tegyen rendet a gazda, mert gaz ott is van bõven fõleg zsidó háttér és zsidó ügyvéd okán. Látod mi történik, ? sajátod rabol meg és ki. Nos, ezt mindenképp le kell egyszer, s mindenkorra zárni, és akkor jöhet a nagy a következõ. Írod, hogy "ott hol élsz" mások a lerendezés módjai" itt is volt rá példa, amíg nem lett ennyire agy mosott a "TÁRS-a-DAL-om. Tudod, felétrek, nem a barátod mondja meg a tutit, s neked nem annak kell megfelelni, felétek a család" család", nem azt ajvékolja, amit a zsidó tanít, hanem ami, neked, a Nemzetnek a családnak megfelelõ. Feléd, még van becsület és emberi tartás. Itt is, hébe-hóba, hellyel-közzel, csak az emberi tartás és családban gondolkodás sajnos fehér holló. Akkor mégis csak a "saját kertben kell elõször a gazt gyökerestõl kiirtani, és csak utána a közös kert mûvelés, mert A SZAR HAMAR VISSZAFOLYIK A "LEJTÕN.
4 #12 Posta Imre
- 2015-11-08 13:15
Rozsola, historia est magistra vitae, ahogy emlékszem, bár lehet pontatlan is. 5 évvel ezelõtti önmagamra emlékeztetsz, csak a szám nem volt akkor még ennyire mosdatlan. Megértelek és naivitásod is. megbeszéltük, még nincs családod, gyermekeid...
Nos, ha egy finn nekimegy az épületnek azt jelenti, hogy nem volt 100 éves zsidó-kommunista agymosása. A németek meg valszeg törökök voltak, mert nekik lehet éttermük és a fajtájukat simán leverik.

Azt mondod, szúrjam tökön a bírónõt és a négy jóbikos kötsögöt egy lopott ótóval gázosítsam el! De jó! orsós örülni fog neki a sok agybaxott rendõrnek meg mindegy. Tudod a "politika" semmi más mint üzlet. Isten és Jézus is az. Árucikk semmi egyéb. No nem nekem, ezért nem is megy a "beilleszkedés", de pont azoknak, akik most is és holnap is csinálják a "politikát" az. Ez az egész világunk egy kibaxott hazugság, egy átverés, illúzió, mátrix, csalás. Ne vedd annyira komolyan magad. Poénból szívesen kiirtom minden nemzetellenséget, még áldozok Jézusnak is, sõt belépek a pártba, sõt tudod mit? Pártot alapítok, a qva istenit a világnak. A legdemokratikusabb autokrata pártot és ha a szolgálatok úgy akarják, meg is nyerem a legdemokratikusabb választásokat.

Azt mondod tesztelnek? Teszteljék a büdös qva anyjukat (amúgy rozsolásan önkifejezve).

Az elmúlt 4-5 év elég volt, hogy lássam, milyen meccs ez és az egyik oldal ugyanolyan szarházi, mint a másik, és valójában oldalak sincsenek, csak most az lesz a divatot, hogy "igazságosak" leszünk és persze a múltat is csak úgy háborgassuk, hogy nehogy baj legyen belõle, mert a múltban elkövetett bûnök a jelent semmisítik meg. Csináljunk úgy, mintha. legyünk bátran magyarok! Gyerünk üzletelni, vegyünk fel hitelt...és majd megy a kínai üzlet, orosz,...meg a többi! Lóf@sz! Nem megy.

Emlékszel még az Oroszország hangjára. Nagyon ment! Írtam is nekik, hogy szívesen fordítok cikket, talán jobban is, mint aki most csinálja. Válasz persze nem jött, de az egész projektet befullasztották, pedig államilag dotálták elõtte.

Na nem is sorolom. Undormány az egész! Emlékeztetlek, két éve õsszel még erkölcsit sem akartak adni, úgy kellett elküldeni a büdös zsidó qva anyjukba õket. De ez nem baj. Jézus megoldotta, ahogy a többiek dógát is. Majd lesz itt is egy irányított fizetett egyetemistás zsidó majdan, mikor jónak látják, betyárosan meg minden és haladnak a dolgok, ahogy kell, oszt minden faxa lesz. Kár, hogy csalás az egész.

Putyin is jogász, ne feledd! Hol vannak a zsidó pogrómok? Ja, sehol? Lesz? Lesz hát! Addig leválogatják a hasznos fszb-s zsidót a haszonltalanról, feláldozhatóról. Mondtam, hogy ezt isten jól elbaxta, de majd kivágja magát, ahogy szokta. Ez így volt a múltban és így lesz a jövõben. Túlbecsülöd az embert. De ez nem gond. isten is. Sokkal szarházibb, mint amilyennek hinni szeretnénk. De ezt õ legalább tudja és röhög azon, hogy a sok ostoba mentegeti, pedig erre nem is kért senkit.:D
48 #13 ro-zsola
- 2015-11-08 15:55
Megértem a csalódottságodat. Mégis optimista vagyok mert valamennyire változik a világ. A zsidó maszkot fog váltani de ez nem gond. A lényeg , hogy a jelenlegi zsidóskodás vissza legyen fogva amennyire csak lehet.
Most éppen romániában folyik a nagy teszt. Ha sikerül az " akció " exportálni fogják más országokba is. Ez már mindenki érdeke . A mai fiatalság életképtelen ,az egész emberiség komoly gondban van. Ha már úgyis redukálni kell a létszámot akkor nem kell nagyon válogatni.
Nem kell hitelt felvenni . Ha kevesen is vagyunk , még mindig képesek vagyunk ellátni önmagunkat. Gondolod hogy nehéz lesz átmosni az agyakat ? Nem nehéz az csupán egy kicsit engedni kell a normálisabb részét élni.
Agresszív vagyok ? Még szép !
Nincs szükség a zsidó " pezsgésre ". Egy egyszerû parasztember is képes önmagától " elmélkedni " az élet nagy kérdédeirõl miközben szikrázik a kapa a kezében. Vannak dolgok amik nem a közemberre tartoznak. A közember végezze el a munkáját becsületesen , ne filozofáljon. Elégedjen meg a Jézusi tanításokkal , ne akarjon mindent tudni. Sokan vannak akik kenik-vágják a különbözõ " elméleteknek " nevezett okoskodádokat de hogy baxnák szájba a qurva anyjukat , képtelenek egy szeget beütni egy rohadt deszkába. Mi a francnak kell " tudni " ennyi baromságot ?
Van ami csak "Istenre tartozik ".
82 #14 Satori
- 2015-11-08 16:09
Imre!

" Pártot alapítok, a qva istenit a világnak. A legdemokratikusabb autokrata pártot és ha a szolgálatok úgy akarják, meg is nyerem a legdemokratikusabb választásokat."

Latom rajottel arra, ha le akarsz ulni Putyinnal targyalni, akkor kell egy Part!

Mikor lehet tanacsadonak jelentkezni?

Azert mert az eloeletem miatt, nem tolthetnek be mas szerepet.
12 #15 spartakusz
- 2015-11-08 17:18
Putyin a nyugati elitnek: A játéknak vége!


https://internetf...knak-vege/

Milyen jó lenne hinni, de inkább tudni, hogy valóban azt is akarja amit sugall - Ki tudja?

Azt tudom - 40 évre megint a "pusztában fog bolyongani" mert egy nemzetöltõ elég lesz arra, hogy elfelejtse a nép az Isten adta nép - ezért a feladat az, hogy ne engedjük elfelejteni , hogy a nyomor okozói kik voltak - a jövõben soha sem!

id. Kiss László
ui: tényleg valós az: van amikor a toll nagyobb fegyver mint a kard!
75 #16 talpi
- 2015-11-08 20:27
Ro-zsola
ezért fogják a "fiatalságot"legyakni. Kimondottan a 30-40 korosztály megy a levesbe, mert "értéktelen, A zsidónak csak eddig kellett, de most látva, hogy semmit sem ér, magára hagyja sõt, még segít is a likvidációban. Vagy így vagy úgy, akár fizikálisan is.
116 #17 livia
- 2015-11-08 21:02
Talpi!
Komolyan gondolod? Magyarázd meg! Miért?!
69 #18 Szalonna
- 2015-11-08 22:27
A fiatal degenerációt már nem kell, már megtörtént.... a mostani 30-as 40-es korosztály sincs már éppen toppon. Az ez alatti meg teljes katasztrófa.
75 #19 talpi
- 2015-11-09 02:59
Livia-
Úgy gondolom szalonna megadta a választ. Sajnos igaza van. Talán? egy-két kivétellel ússzák csak meg-

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.36 másodperc
4,126,821 egyedi látogató