Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zsidó Krím

GondolatokRímek helyet írok Krímet, levedlem a mimikrimet, elõadva mini krimit, hogy basznak át megint minket! Tudom, hogy lázban égtek, áldozatként, de ne kerekítsünk ennek már nagyobb feneket, mint amerika már jutott. Összedobálok pár érdekességet, hátha fokozhatjuk még az avart, bár engem az már nem zavar. Atomháború -veszély ide vagy oda, mindebbõl egy szó sem igazolható, sõt éppen az ellenkezõje valós, de figyelemelterelésnek megteszi. Szóval Krím. Tudtátok, hogy még Lenin odaígérte Krímet a zsidóknak, aztán elkezdték betelepíteni oda õket még jóval Birobidzsán elõtt? Sztálin nagy hitelt vett fel és amerikai zsidó kézre játszották át a területet "aukcióban", majd némi légy esett a maceszba és Palesztinába település lett a hivatalos holokauszt és fegyverezte õket, had irtsák a zsidók az arabot, palesztint és nem mellesleg angolszász görényeket (szóval: a saját fajtájukat).Link
Napokban került elém orosz információ a témában, mely azt feszegeti, hogy Putyin nem véletlen "foglalhatta" vissza Krímet és az "ukránok" nem véletlen adták "vissza" egyetlen puskatusakodaás nélkül. Az téma elõadója megjegyzi, hogy attól tart, hogy a 100 éves Lenini zsidó szabadkõmûves tervek teljesülnek és a kazár zsidó kaganátus épülget közös erõvel, összejátszva az "orosz" és az "ukrán" vezetés az "amerikai" és az "izraeli", no meg az "angolszász" "jewrópai" zsidó csürhével a témában. Nem beszél butaságokat, fõleg ha a kurd-zsidó közös államalapítást vesszük figyelembe és a jelenlegi izraeli területek zsidó-kitelepítését, no meg a "békés" Kelet legendáját és zsidó-vonzását, terelését "Nyugat" felõl ebbe az irányba, judapest érintésével.

Ja-ja itt van ez az Észak-koreai atomos hisztéria. Mondjam a megfejtést, vagy tudjátok magatoktól is? A világot riogatni kell és ez megteszi majd ahhoz, hogy a maciék átvehessék a világcsõsz szerepkört és az usa-t látványosan "kiszorítsák" ebbõl a bizniszbõl. Pár éve már írtam, hogy az atomhisztéria csak a zsidó miatt van, aztán látványosan leszerelnek (persze valójában nem) és közben lokális kisebb gyilkolászásokkal átrendezik a terepet, vallási-filozófiai és gazdasági-társadalmi érdekeiknek megfelelõen, oszt jóccakát! Maci kerül ki gyõztesen, de úgy, hogy igazából a "vesztes" se veszít, mert közös üzletük van és ehhez az operációhoz a nyugati és a keleti zsidó adja az összerabolt apanázst. Átrendezik a színpadlót és fel is nyalatják a sok hülyével, aki még behanukázza azt a hányást, amit nemzetközinek csúfolt szabadkõmûves találkozókon összeböfögnek.

"Elemeztük Kim Dzsong Il várható stratégiáját..===..Tényleg "éles elméjû..!!..Az USA és Trump,,történelmének,,legnagyob. Katasztrófája elõtt áll..!!..Egy óra alatt elvesziti,,Távolkeleti haderejének 90%-át.A csapda készen áll...Az Orosz és A Kinai flották huzódnak lassan kifele a zónáboll...Kim Dzsong tényleg nem hülye..!!/...Az usa meg most találkozik elõször,,egy ereje teljében levõ hadsereggel.Ha kim Dzsong lerohanja Dél-Koreát,,,amire tizszeresen is képes,,akkor hiába az usa müszaki fölény nem lesz Célpont..A Flottát és Guamot ,,10 perc alatt nukleáris fegyverekkel elsöpri.☺
A "" Srác,,,zseniális..!!..tényleg éleselméjû..!!!....Az oroszok és Kina,,páholybol nézhetik. A csapda kész.Az usa benne van..Márcsak kattannia kell..Kérdés felfogta-e az amerikai hülye parancsnikság,,hogy mi vár rájuk..
Észak-korea atom ütõereje,,több mint 10 - szerese annak,,mint amit a világ gondol.."

"van más megfontolás is
izrael atomjától akarnak megszabadulni
ehhez kell az észak-koreai cirkusz
az oroszok majd lerendezik a békefolyamatot és õk lesznek a "megmentõi" a világnak
usa meg szépen hátrább lép
egyetlen lövés nélkül"

"Ez a háború,,ugy kell az Oroszoknak és Kinának,,mint a manna..."

"szerintem csak nagy cirkusz a "népnek"
persze lesz kicsi ütésváltás
de lejátszva elõre koreográfia szerint
csak hogy az orosz haderõ "bizonyíthasson",
hogy érett átvenni a világcsendõrség szerepét"
"
"Az is benne van...De Trump. túl hülye,,nem érzi a veszélyt..."


"sztem vörös dróton vannak, egyeztetnek minden lépésrõl közösen"
"
"egy atomtöltet,,ha a vizbe robban,,= Usa flotta meg bugyborékol..!!..Ezt amit küldtem,,profi elemzõk adták.-- Észak korea rakétái az utóbbi idöben,,homokkal töltve repültek...A teherbirást,,és az irányithatóságot tesztelték ..
Az usa meg arrafelé,,a kutyának se kell.(Japánnak)-se..!!.."

"american assasin legújabb usa film a kilépett cia-s iránt és izraelt akarja összeugrasztani atomháborúval és közben bosszút állni az usa-n a 6. flottát a földközi tengeren látványosan felrobbantott atomtöltettel majdnem megsemmisítik
ez egy film"

"A valóság,,,közelit.!!."


Nem tudom érthetõ voltam-e-é?

A "világpolitika" semmi egyébrõl nem szól, csakis a zsidókról, illetve a faji háborúságról, meg arról a vén buzi "istenrõl", amelynek kimondhatatlan "nevéhez" köthetõ ez a ganédomb, amin "élünk".

Közben megy ez a muszlimozós agyhalottság, meg "megvédjük jewrópát" és éljen a "család" és taníccsuk a pízügyeket a gyeröknek az oskolában, meg az "élet" az érték...és szaporodj...no meg a "nemzeti érdek"...semmitmondó duma. Kár a szóért! A választósdis, szavazósdis marhaságnak csak figyelemterelés, idõhúzás szerepköre lehet, miközben a szolgálatok a terrort megtervezve, végrehajtva ezt a csürhét oda terelik, ahová csak akarják. Megnéztem pár friss halivúdi remekmûvet, melyben kilépett és besérült "cia-sok" voltak a terroristák, vásárolták az atomgombát a lengyeleknél, vagy éppen itt, judapesten és volt, melyet sikerült felrobbantani a Földközi tengeren az egyik amerikai hadiflottát kiiktatandó, miközben izraelt és Perzsiát (ja, most még Iránnak nevezik) akarta atomháborúba keverni, miközben mindig valamilyen titkos társaságokat emlegettek és minden szál Rómába vezetett. Láttátok a Fiatal pápa filmsorozatot? Na ott is a vatikáni jujdejó-patkányok dolgait ragozzák. Szép egy világ, mondhatom! Megjön az életkedve a zombinak is, ha beleszagol ebbe a dúsított politikai zsidó-cigány maffia-esszenciánba!

Pár szót a "brexitrõl" is, ha megengeditek. Vicc az egész. Anolszász zsidó hegemónia van globálisan. Tény. Még az indiai legfelsõbb bíróságon a mai napig is angolul fossák a szót, hindiül be se teheted a lábad oda. Katalánok is el akarnak "válni"? Erdély is? Svájc is széteshet? Na, az eddig "világrend" kicsit más bõrbe bújtatva már nem "angloszaxon" név alatt fut majd. A "brexit" valójában errõl szól, nem arról, hogy "Anglia" nem lesz az "EU" tagja. Szétszedik és újra rakják a figurákat a táblán, csak ehhõ kell pár év, évtized, mert a régiek is az õ érdekeiket szolgálták és ahogy meg kell várni míg soros és hivatalosan feldobja a pacskert, úgy kell a kivárni ennek a végét is. A BITCOINT és társai és a pénzügyinek mondott irányítási rendszerek átzsilipeléséhez kell: magyarul: tisztára mosni a lopott holmit.

Na jó, azért van jó hírem is! A cicák remekül vannak! Ja és elkezdték firtatni, hogy esetleg kormány nélkül is lehetne kormányozni, pont úgy, mint Dániában megyen már egy ideje. Lesz itt királyság, elftársak, de hát legyen is! lefordítsam ez mit jelent, mondjuk 2018 utánra tekintve? Annyi passzentos hír jelenik meg együttmûködésrõl a románokkal és az osztrákokkal is, hogy a királyság nem is kérdés, ahogy a "békés" átmenet sem lehet az. Elnézve a tömegeket, de meg még az "elitet" is, alig hihetõ, hogy bármit is képesek lennének "spirituálisan "felfogni ebbõl az elfajzott, istentelen világból, de biztosan ez is így van és így lesz rendben. A dolgok meg csak úgy történnek mi? Véletlenül?

Hozzászólások

299 #20 i_gazember
- 2017-09-29 08:29
Köszönöm, hogy itt lehettem! Sokat tanultam! És most butább vagyok, mint voltam. Olyan "eriszd el a hajamat" érzés kerít a hatalmába. Többet enged meg magának, mint ami végre van. Azt hazudja, hogy nincs benne félsz, de csak egy hõsködõ, egy senki, aki megszólíthatott valakit. Semmire sem jó már, mert nem képes legerjeszteni magában azt a félelmet, ami megbénítja. Az élet nehézségének keseredése a földi pokolból való szabadulását kívánja, és még örülni is tud ennek addig, míg ezen tudatállapota minden Földi dolgot negatív kimenetelûnek vélhet, mert ellenkezõ esetben azt kellene belátnia, hogy még szerencsétlenebb csak, ha Paradicsommá válhatna a Földi létezés, amiben neki nem, vagy alig jut már idõ, amit számolhat is, de a sors mégis csak kimérte amennyi neki jár.

Talán Máté Imre: Nyirkai jóslatából ide vág egy idézet.


Nemes lovag-õsök fehér liliomán tipródik a nemzet. A csõsz tolvaj, a bakter rabló, a bíró cinkos. A különb nem viszi sokra, mert irigylik. Ki-ki rántja lefelé a másikat, az országot együtt. Lenézett népek mögött kullog a magyar! A nemzet talpa alatt röpülõ szõnyeggé válik a föld!


Ez a szomorú kép, ha nem is ösztönzi az elmúlásra, de már belenyugvással tölti el a megfáradt, jobb értékrendre vágyakozó, de azt azért mégsem akaró hõst. Szereti, istápolja ezt az idillt, mert igazán ettõl tudja magát jól érezni, talán még többnek is, mert megengedi magának, hogy lebirkázza, baromnak, csürhének titulálja a körülötte lévõ tömeget. Pedig a tömeg is csak azt teszi, amit Õ maga is tesz, csak más formában: jól akar járni. A tömeg, a néplélek elfogadja az irányítást, sõt vágya, igénye, hogy irányítva legyen. A magát erõsnek, testi adottságaival kérkedõt, magát mindentudónak gondolónak is szüksége van irányításra, legfeljebb nem vallja be, nem hogy másnak, de önmagának sem. "Ki-ki rántja lefelé a másikat ..." Máté Imrének nagyon jó volt ebben a meglátása, mert ez a szövegem, dumám tökéletes erre is, vagy arra is. Sokszor gondoltam arra, hogy ide tett bejegyzéseimmel milyen igazságtalan vagyok. Sokszor bántás van csak benne, ha annak akarjuk elfogadni, de lehet benne nemes is, ha azt keresem, kutatom. Aki nem kutakodik, rosszul jár, mint a nép. Baját leminõsítéssel minek tetézni még? Referenciaszemély, mint olyan nincs, nem létezik, csak jó vagy rossz társak vannak, akik bármikor meggondolhatják magukat. Még egy dolog, a tisztelet. Nehéz kiérdemelni, de könnyû elveszíteni. Na és? Kérdem szépen, egy társadalomban (nem a közösségben), hol van ennek jelentõsége?

Bakker! Fél kilenc! Befejeztem! Várnak az alattvalóim, meg kell etetnem a jószágaimat, mert jól csak akkor járhatok, ha õket jól tartom.

Mi a jobb? Megmutatni magamat, ami kérkedés, vagy bölcsen magamban tartani azt, ami másnak is adhat valamit, egyetértést, vagy ellenvetést?

Tévelygésem jogát természetesen fenntartom.
299 #21 i_gazember
- 2017-09-29 10:17
Ezt muszáj közre adnom. Az imént becsöngetett a postás. Nagyon készséges volt, már én éreztem ettõl zavarba magamat. Lehet hogy "tele a tökük már ezzel a ganédombbal", de megemberelték magukat. Az oldal szempontjából egy senki -egy volt kollégám- mindig azt mondta, hogy "Gyerekek! A kitolás az egy társas játék."
4 #22 Posta Imre
- 2017-09-29 13:29
Igazember most askarod abbafejezni, mikor épen elkezdhetted volna? líraira sikeredett. A történetnek se eleje se vége. Új korszak" nyílik, de a régi oda se nem kell, se nem fér, seneked, se nekem, ki van!

Örülök, hogy örülsz a postásnak, s örülök, hogy a Postának már nem annyira sem. Van felvétel itt a környéken is. Kriplik, demensek, visszafoglalkoztatott járni is nehezen tudó idõsödõk...semmi pénzért, semmi megbecsülésért..., de ez az átlag.

A kérdés jó. Hol van ennek jelentõsége? Itt már biztosan nem, de mindenki szabadon tévelyeghet. Szavaknak sincs értelme, bár a szavalónak lehet.

Enyhe korrekciót, ha megengedsz. Máté Imre és Arvisúra.

Szentmihályi Szabó Péter : Nyirkai jóslat (persze nincs a nevéhez kötve, õ meg ha igaz, ha nem meghalt nemrégen).

Végül, tudod kinek van mindig igaza? Aki túléli, s õ nevethet a végén, de ez még nagyon messze van a végéhez.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
4,606,429 egyedi látogató