Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hazaárulók, zsidó-cigányok

Gondolatok"Egy nemzet túlélheti a hülyéket, még a törtetõ ambiciózusokat is. De nem a belsõ árulót . Ellenség a kapuk elõtt kevésbé félelmetes mert ismert és fenn hordja zászlóját. De az áruló szabadon mozog a kapukon belül, alattomos suttogása átsusog minden sikátoron, és hallható a kormányzás termeiben is. Az áruló nem tûnik fel árulóként, mert az áldozatok dialektusában beszél, viseli arcukat, és használja szóbeli érveiket, vonzza az emberek alantasabb ösztöneit amelyek esetleg az emberek szíve mélyén rejlik. Õ rohassza a nemzet lelkét, õ alattomban és ismeretlenként dolgozik az éjszakában, hogy aláássa a város oszlopait, õ megfertõzi a politikai létet, hogy az képtelen tovább ellenállni. A gyilkostól kevésbé kell tartani, mert az áruló az a halálos járvány. "
---- ( Marcus Tullius Cicero )

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2015-11-07 19:02
Gondolom, nincs semmi összefüggés a hazaárulók által jóváhagyott vegycsíkok, és az általam tapasztalt influenza szerû tünetek, a torokfájásnak, a hörgõk által termelt slejm, az asztma kiújulásának, az orr összetapadásának, nehéz légzés, és az ízületi fájdalmak rendszertelensége között. A tuti, most a térdízületek fájdalma -több helyrõl hallom- ahhoz képest, hogy soha nem volt probléma a térdeimmel, vagy két hónapja nehezebben bírok menni.
Végül is értem én, dübörög a gazdaság, ontják a füstöt a már nemlétezõ gyárak az egész országban, és nem maradhat ki a medence hatás sem. Végül is ez már kit érdekel. kepfeltoltes.hu/151107/legszennykep2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Rohadna már meg az istenetek veletek együtt, és a jó édes anyádat tekintsd kísérleti patkánynak!
------------
Az európai civilizációért aggódott a kormány.
A magyar családpolitikát is elérte a menekültválság. Eddig a kormány azt kommunikálta, hogy a bevándorlók elveszik a munkát, és veszélyt jelentenek az európai kultúrára, a Budapesti Demográfiai Fórumon viszont az is kiderült: ha nem születik elég gyereket, Európa nem tud ellenállni a menekülthullámnak. A kétnapos tanácskozáson arról is szó esett, hogyan lehet megállítani a növekvõ népességfogyást.
http://www.origo....ogyas.html

Kötelezõ tananyag lehet a futball.
A tervezet értelmében az iskoláskorú magyar népesség egészen 18 éves koráig tanulná a labdarúgást, de a beadványtervezethez mellékelt hatásvizsgálati lap [pdf] szerint bár mindez 400 000 gyereket és 8000 pedagógust érint, „költségvetési egyenlegrontó hatása nincs”. Más szóval Sipos Imre közoktatásért felelõs helyettes államtitkár szerint nem kerül pénzbe,
http://www.origo....oltan.html
75 #2 talpi
- 2015-11-07 20:34
Na fiúk, Ez a Ci-ceró csak tudott valamit. :( Hiszen, manapság, nem errõl beszélünk? Mert ugye, a "belsõ ellenség" az nem feltétlen a családon kívül van. Hiszem elég valakinek "tele ajvékolni a "baráti kört" majd a család, addig, aránylag"normálisnak mondható tagjait" és már utána, mehet minden a maga útján. Ennek csak egy akadálya van a MAG-a útján,. nem egyenlõ a MAG útjával, mert a mag, ha termékeny talajra hull, bizony abból növény sarjad. Nos, ha pedig, "manipulált a mag" akkor abból meglehet, "fojtó füge hajt ki és arról pedig illik tudni, elõször" a gazda növényt támadja meg és szép alattomosan tekeredve a törzsre" lassan megfojtja azt. Nem kíméletesen, mert az összes "létezõ életnedvet " elszívja és szinte elpusztíthatatlan.
Ilyenek ezek a metszetek is, no és persze azok is kik követik õket. Csak sajnos az elõbbiek, azért igyekeznek a "fertõzött magot" az utóbbiaknak adni. Nos a csattanó maszlag magja is nagyon aranyos,m de aki "ráharap" az bizony,kis mértékû fogyasztáskor, csak halucinál, mert azt gondolja, hogy amit képzel az a valóság,pedig nem, ezért meg is tesz mindent, hogy másokkal is elhitesse, közben aljas tervét szövögeti, a "kijózanodás nagyon fájdalmas lesz" de aki "többet eszik belõle" az kezdetben meghibban, majd szép lassan kínok között bevégzi életét. Megéri az ajvékolgatás, fojtó fügével való, barátkozás és szimbiózis, vagy a látszólag, "jó viccnek vélt" ""csattanó maszlag eszegetés", mert ugye- az "ostor szokott a végén csattani, s az nem maszlag. pedig sokan azt gondolják, a kezdeti sikereket, majd több követi, pedig nem így van. Minden játék, a végén
szokott eldõlni, a " komoly" és a komolytalan is, csak az utóbbiról tudjuk az vicc. Ez pedig nem az, ami itt folyik, de erre majd csak akkor jönnek rá a "játékosok" ha az alagútban vélt fény, nem a kijáratot, hanem a szemben rohanó IGAZSÁG mozdonyának lámpáitól keletkezik. Félre ugrani semmi esély, mert az a fal, amit a "játékos rakott" egyedül számára áthatolhatatlan.
12 #3 spartakusz
- 2015-11-08 07:01
"...Rohadna már meg az istenetek veletek együtt, és a jó édes anyádat tekintsd kísérleti patkánynak!..."

szevasztok!

Úgy bizony - és még enyhén is fogalmaztál kedves miskolcilaci!

Megettem már kenyerem javát - de még ilyen tünetekkel nem kellett birkóznom - a torok állandó ingerlése a köhögésre - orrfolyás - sebes orr vége - meg stb.
újból kérdezem - ki kit terrorizál -
spari...
ui: talán a hatalom pusztítja tudatosan állampolgárait?
75 #4 talpi
- 2015-11-08 07:16
Spari
Ahogy mondod, de melyik hatalom,? hiszen ezek a túlélésre bazíroznak nem másra. Nem fogják túl élni, bár hogyan is szeretnék.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
4,606,421 egyedi látogató