Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megvan a fitnesz-bérletem

GondolatokTi is készültök? Korábban jön és keményebbnek ígérkezik.

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2017-09-29 21:01
No, én is járok gyógytornálni, de még a képet nem tudom érteni, odáig még nem jutottam. Pedig mi is készülünk a télre, no, de félre a tréfával!
4 #2 Posta Imre
- 2017-09-30 08:34
Livia, kicsi a rakás, nagyot kíván! És ez nem tréj-fa!
30 #3 osmagyar
- 2017-09-30 19:26
Biztos forrásból tudom, hogy nagy tél lesz: az indiánok már 3 hete vágják a fát :D
116 #4 livia
- 2017-09-30 21:58
Hát, milyen fa? Nálunk hál'Istennek egyetlen fa se veszett ki, ültettünk tavaly egy naspolyát, van rajta, de csak most mutatja meg, mit tud. Egyébként döglõdik minden, beteg, mint az ember is.
69 #5 Szalonna
- 2017-10-01 16:55
Lívia, pedig evidens, Imre elénk tárta dolgok menetét, mert minden szerteágazó, de ennek ellenére minden mindennel összefügg. Nem értitek?
299 #6 i_gazember
- 2017-10-02 09:17
Imre! Köszöntelek! Nagy fába vágod a fejszét! Vigasztaljon az a tudat, hogy ettõl nem Te leszel kiégett, hanem az apríték elégett.

Nehéz, sanyarú sors járja már régóta a magyart. A kép magáért beszél, gyökerekkel kell beérje. Isten baszta az olyan hazát, ahol az õsök leszármazottjai kínlódni kénytelenek csak, mások irányításával. De mégis ez a kínlódás adja meg az élet különleges eszenciáját, az értelmet, az értelmetlenségben. Áldás szálljon rád, és kezét soha ne vegye le rólad.

Úgy érzem, hogy ide kívánkozik egy versszerûség, ami pofon ennek a cudar világnak, a mások irányította hazánknak. Csak kevéssel rendelkezem belõlük, de tud adni meglepetést számomra is, mert mindig akad közöttük, ami oda való. Most az otthon melege. (Mert benne van az is.)
Igen, Kedves Szalonna, szavaid súlya, hogy minden mindennel összefügg, számomra nem kérdés, csak ezt egy racionálisan gondolkozónak hirdetni, falakba ütközés. Zárom soraimat, az ígért szösszenettel, és egyben tiszteletem jeléül.

Hazám!

Hazám, drága kis hazám!
Ahogy szereted az elesettet,
Úgy szeretlek én is.
Ahogy becsülöd a legkisebbet,
Úgy becsüllek én is.
Ahogy tiszteled az árvát,
Úgy tisztellek én is.
Ahogy bánsz az emberfiával,
Úgy bánok veled én is.

Hazám, drága kis hazám!
Ahogy az otthonom melegét biztosítod,
Úgy fogadlak szívem melegébe én is.
Ahogy megélhetésem megadod,
Úgy éltetlek én is.
Ahogy örülni tudsz nekem.
Úgy örülök Neked én is.
Ahogy a világodba vagyok,
Te úgy vagy bennem mégis.
4 #7 Posta Imre
- 2017-10-02 19:37
Bogozom a szálakat és a csupasz tönk már ékelésre váró rönk.

Igazember, Máté fiammal mikor segítségét kértem, mondja, hogy a gáz olcsóbb. Kérdem: olcsóbb, mint amiért ugyan meg kell dolgozni, de "ingyen van"? Ezen elgondolkodott. Ilyen a fiatalság, pedig õ is kõmûves mellett napi hatezerért segédmunkáskodik, de még nem egészen érti a csíziót, de majd rájön, mert mérnök lesz.

A munkát nem félem, amit elvisz a balta, fûrész és erõ, az jöhet. Az ész már úgy sem dominál. Napi stressznek ott van a patika. Ma reggeli indítás: elromlott az inzulinos hûtõ, így csak másfél milla körüli a kár. Nem indultak a gépek, nem volt kapcsolat az OEP-pel ...és újra kellett párszor kalibrálni a rendszert....és már nyitáskor egy bunkó majd betörte az ajtót, mert nem akarta felfogni, hogy nem tudunk kinyitni, míg a gépek nem mondják, hogy lehet. Aztán jöttek és jöttek...és közben hûtõt intézni, biztosítót...és egy ficeket majd szájba vertem, mert már a gyógyszerésszel szájalt, hogy "ne pofázzon". Lassan biztonsági szolgálat kell a "közüzemhez". Nyugodt egy hely, nem? Csõszerelõként sokkalta nyugisabb volt az élet, itt meg egy a biztos: konfliktus. És még az E-recent csak most robban beeee!
Kisbalták a levegõben idõzített gyutaccsal.

Jó vers.

Ma megálltam a Postánál. Már hetek óta ilyentájt ott feszít két gyászhuszár. Marcit elvittem edzésre, majd megnéztem, mit keresnek ott. Biblia-okítás. Nos, ha megálltam, kaptak olyat, hogy azt se tudták, merre az arra. De már elõtte a jehovások dobálták tele a ládám, mindenféle jahve-böfögéssel. Nagy bajban lehet a xarházni.
69 #8 Szalonna
- 2017-10-03 15:49
"olcsóbb, mint amiért ugyan meg kell dolgozni, de "ingyen van"? "

Ott meg saját magaddal fizetsz. Te vagy a pénz. Így megy ez Imre, igaz? Így. Ez is a modern rabszolgaság egy formája.
116 #9 livia
- 2017-10-03 20:17
Szalonna! Néha olyan jó hülyének lenni. Élvezem. Mert ilyenkor olyan jól elmagyaráztok mindent, és higgyétek el, de másoknak is csak a hasznára válik. Köszönet minden megmagyarázásért, minden helyreigazításért. Ja! Nem csak Neked, mindenkinek!
116 #10 livia
- 2017-10-03 21:09
No, és jó éjszakát!
41 #11 panni
- 2017-10-04 09:38
Nálunk vannak komolyabbak, eggyel két napig tornázhatsz:D
4 #12 Posta Imre
- 2017-10-04 18:22
Panni, nem is vitás, de most e jutott és már nem is sok maradt, bár még csak eztán verem szét õket, vagy magamat, vagy ahogy sikerül éppen.

Ma megállapítottam, hogy radikális (gyökeres) vagyok, vagy mi.
99 #13 MORMOTA1968
- 2017-10-04 19:10
Ezekhez bizony láncfûrész, a tuskókhoz meg vasék kell, mi is csak úgy tudtuk a durvábbakat széthasítani. Amúgy mocskosul izzasztó munka lesz Imre! Ahhoz képest, hogy idén korábbra mondják a telet, tegnap nálunk még +19 fok volt, aztán délutántól némi esõ.
267 #14 Perle
- 2017-10-04 19:39
Imre, nem mindenki karizomra gyúr. Próbálkoztál már maratoni távval, mint ez a szlovák fickó.?.
:Ds_nezem
https://www.youtu...0p7CcevOQI
4 #15 Posta Imre
- 2017-10-04 20:17
Perle, most néztem éppen! Tökös egy legény és biztosan nem véletlen volt. Vagy fogadásból tette, vagy felkérésre...de minden esetre már "hírös". Ha csak annyi elég, hogy kirakja az embör a nénzét, vagy a péniszét egy vizitre, oszt máris mindenki orálisan álmélkodik. Sztem sok megkeresést kapott már prájdos körökbõl.

Mormota én se puszta kézzel akarom széjjeltépni a tuskókákat. A villany-láncosom megszenved velük, de aztán nincs kegyelem, bevasalom rajtuk, mert ami jár, az jár.

Egyébiránt reggelente elég cudar idõ van. Bringával járok át Tökölre és jól föl kell öltözni.
99 #16 MORMOTA1968
- 2017-10-07 06:36
Imre! Egy benzines jobban bírná. Akkor, ha álmos is vagy még reggelente, Tökölig a friss hideg levegõ biztos felébreszt. Nálunk hajnalra volt már +2 fok is, de például ma +4 foknál, hogy állt a levegõ, majdhogynem inkább már mínusznak lehetett érezni. Igaz, most már úgy össze van kutyulva az ember hõérzete, hogy a +25 fokot is +30 foknak érzi és ez lefelé kerekítve is igaz. Régen még megtudta venni az ember az egész télre való szenet és reggeltõl-reggelig, egész tavaszig meleg volt a házban, most meg jó, ha estére begyújthat az ember egy kis fával, már ha van! Mert a szén csillagászati összegekbe kerül, köszönhetõen a rabló váltásnak és a szénbányák ledugózásának, amirõl Jásdi Kiss Imre is beszélt az elõadásaiban, hogy valójában mi célt szolgált. Gáztermelés a föld alatt, amit aztán úgy adnak el a magyarnak, mintha az oroszoktól jött volna. Inkább azt mondja meg valaki, hová tûnt az a sok milliónyi csillag az éjszakai égboltról? Kitakarják õket mesterségesen létrehozott felhõkkel, légkörrel,mint a "Hegylakó 2" címû filmben.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.42 másodperc
4,602,901 egyedi látogató