Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szombatra és vasárnapra egy kis kikapcsolódásnak

KultúraMiután az oldal agonizál, teljesen mindegy, ki és mit ír be... a világ - még - forog (esetleg mint hallottuk lapos formában - vagy ott áll és a felette lévö lámpák forognak? - má' megin' összezavarodtam), a politikusok hazudnak, a rendörök büntetnek (most kaptam egy levelet tölük, miután egy postás a kismotorjával majdnem elgázoltatta magát velem egy megnövelt sugaru váratlan balkanyarában, elém vágva, fékezésre késztetve, aztán balra elsöpört a keresztezödésben), a hálistennek idõben lefékezett kocsimmal, kb 35 km-es sebességgel belesétáltam a radarfotóba, és a 0,69mp-es ott tartózkodásom eredményeként 250 CHF-t kell nekik fizetnem. Jogos, nemde? ...) a bírók nyalnak, a bankok lopnak ahogy tudnak, a kisemberek szopnak ... zajlik a világ. Nincs új a nap alatt, ahogy ezt Imre is mondja mostanság. Erre, rövid kialvatlan ébredés után (legközelebb altatót veszek be) felriadva álmomból - én hülye - kábán odaülök a laptopom elé és mit látok a Tüzelõfalon?

Mit-mit... hát üzenetet.


............. a "kezdet" (valamivel éjfél elõtt)

LJ1990 2017. október 06. 23:... (Valamilyen szöveg volt itt - de értelmetlen így véletlenül elliminálódott... aztán jött a következõ:)

LJ1990 2017. október 06. 23:24:47
Ettõl függetlenül elég nyílván valóan kör vonalazolódtak a változás elõ szelei, nem most ha nem mondjuk lassan már 10 éve.Nem is tudom 2007-2008 tájékán volt egy elég szépen megszerkesztett kivetített illúzió egy cet dobja magát a tengerbe egy kosár pályán, közönség elött.(youtube-on)Ezt most bele rakták egy reklámban...Egy autósba.Szerintem ennek egyetlen üzenete van hogy nagyon lassan forognak azok az igazi Nagy változást elõidézõ kerekek.Õk fásultak, mert sok az értelmes tudni akaró Ember.

LJ1990 2017. október 06. 23:33:06
Amúgy annyira tudatlanok, 3d-s(majom szinten) álnak(amit ugye Õk súlykolnak az Emberbe, még egy zárójel a többi is ezen a szinten áll, max 4d-sek itt ott) hogy higgyétek el egy 5-d-s-6d-s Emberke felfordítja kénye kedve szerint az egészet ha akarja...ÉS annyira kiiktathatalan a Valóságból(mint pl. ÉN), hogy akkor és azt ír amit akar... Amolyan jobb ha nem nyúl-unk hozzá szinten áll.Persze ez csak fantázia némi tébollyal. :)

- Ennek elolvasásakor felkaptam a fejem; "kiiktathatalan a Valóságból(mint pl. ÉN), hogy akkor és azt ír amit akar... Amolyan jobb ha nem nyúl-unk hozzá szinten áll. ..."

LJ1990 2017. október 06. 23:53:03
3D- Magad ért létezel, bármi áron.Sokat veszel ki a világból, mindegy milyen áron.Iszonyat nagy anyagi háttérel rendelkezel, azt hiszed úgy alakul a világ ahogy Te mozgatod.(egy kis illuzió, na ne hogy már :D) Itt meg van a párja is mikor úgy mondottan kifejezetten kínlódás az életed, nem lelki kín mint sok magyarnak. Ha nem akár sokkal inkább fizikai... :S Nagyon sok Ember 3D-4D között mozog nem véletlenül folyik a HAL-ászat a bolygón.ÉS ebbõl kifolyólag nagyon könnyen befolyásolhatóak is.

LJ1990 2017. október 06. 23:53:59
4D- jól megy az életed igyekszel segíteni ahol tudsz... Jó úton vagy, jó ember vagy. 5D- "Isten"-nel ismerkedel,az uni-ság útját járod.Képes vagy !át-érezni!, magadra aggatni mások sorsát.Lelkileg szenvedni...

- Itt tudatosult bennem (fontos napja is lett az életemnek!), hogy én akkor jó úton vagyok és jó ember! Mi több egy kicsit m'ar 5D is alakulgat, hiszen olvasás közben egyértelmüen érezni kezdtem, hogy "lelki szenvedés" kockázata alakul ki bennem. Szerencsére csak majdnem.

LJ1990 2017. október 06. 23:55:02
((6D- Itt már igazi tudás van a kezedben...)) 5Dbe is "tudsz" de még jó sokáig befolyásolható vagy a 2 szemed által látotakkal, plusz a tényleges történésekkel, plusz a más Emberek által rád gyakoról hatás által + az élethelyzeted és + amilyen sérüléseket szenvedtél el amibõl nem tudtál kigyógyulni, felállni. Még nem látod át igazán a Te és a környezeted közti viszonyt.ÉS még a saját érzelmeid is befolyásolnak.

LJ1990 2017. október 07. 00:02:17
Itt a Di(ó)-men-si-ot. Szellemileg kell értemezni természetesen és nem materiálisan... Ja a 6Dhez még, itt már valamilyen formában Szenté avatják az Embert az Égiek.Ilyenkor már a fiúságodba is betudsz térni ami az ártatlansággal egyenlõ és Istenre mindig számíthatsz.Ilyenkor már az Ember nem sebezhetõ, de nem is keveredik karmikus dolgokba inkább meg és feloldja azokat magába vagy körülötte.

- Ekkor már kénytelen voltam konstatálni, hogy kezdek vissza-/lecsúszni egy ilyen magasra állított mászórúdról... Az igaz, hogy tornából sem jeleskedtem az általános suliban (nem szerettem focizni se!)

LJ1990 2017. október 07. 00:08:17
Picit ufós tudom, de saját tapasztalat.Jah igen itt már programmozhatod akár a valóságot is... Egy Mester Vagy.Káoszt okozzhatsz ami ÉN teszek nem is tudom mióta. XDDDDD De akár rendet is teremthetsz Magad köré és harmóniába létezhetsz.Mint 1 egész ember élhetsz meg olyan dolgokat amitõl nem csak Neked hanem Másnak is leesik az álla.

- A "saját tapasztalat"-nál rögtön lepetéztem! A MESTER személyesen meglátogatta a Posta Imre blogot. AlleLujza .... Akkor miatta van a káosz - és már nem is tudja mióta. Komolyan majdnem leesett az állam, még jó, hogy éjféltájban már tenyérrel meg szoktam támasztani olvasás közben. Persze fel is ébredtem... Ez most akkor Lucifer vagy ki? Gyorsan körülnéztem a szobámba, nem sündörög-é egy árnyék a sarokban.. a nagylámpát is azonnal felkapcsoltam! Ebben a korban már nem hiányzik az embernek egy életveszélyes sokkhatás. Izgatottan olvastam tovább.

LJ1990 2017. október 07. 00:09:31
Nah tudom megint itt vok qrva anyám, stb... stb... Sokan ezt mondják és még csak szólnom se kell. ;) :D

- Meg kell adni, itt elég jó az önismerete...

LJ1990 2017. október 07. 00:12:32
Imikém ne felejtsd el fázásra a legjobb megoldás akár a szeretet is lehet, ha betudja kapcsolni az Ember.

- Azt hiszem késõn kávézhatott, nem volt még álmos, folytatta... én meg az olvasást.


LJ1990 2017. október 07. 00:19:42
AM-(per)-úgy H-idegen vagyok Senkihez semmi közöm se magyarhoz, se cigányhoz, se zsidóhoz. Amolyan kigyógyult Egyed... Albi-nóóóóóóóó :D :D :D

LJ1990 2017. október 07. 00:22:27
Ez a biztos ami biztos állapot, szán-dékodon kívül úgy se tudsz mit tenni magyar. Ahhoz Õs-vén-y-t kell bejárni...

LJ1990 2017. október 07. 00:30:13
Vall(omás)-Hala(ndó).Imádom a két világ össze érését eggyé mert ez igazi teremtés!!! s_zuhi

LJ1990 2017. október 07. 00:33:42
Mennyire ott van a válasz.... GechiiiiXDDD Youtube

- Ekkor még aludtam (11-kor mentem az ágyba, de éjjel egykor felébredtem, és az oldal még aktív volt, láttam, hogy "valaki" /LJ1990 - A MESTER/ igencsak élénken írogat. A fentieket elolvasva, az utolsó beírásának kultúrális (Gechiiii) és kultikus (lásd: youtube link) szintje okán úgy gondoltam - mint admin - talán megkérdezhetem, hogy miért nem megy aludni? Végül is béke van, nem?

.............A párbeszéd (valamivel éjjel 1 óra után):

gerry 2017. október 07. 01:13:42
LJ1990 - te ilyen hülyének születtél, vagy napi szinten képzed tovább magad? Próbálj már valamit az értelmi gügyögési szinteden javítani! : Esetleg egy ötkilós kalapáccsal a fejed búbjára ... Talán segíthet a szellemi nívódon - de ha nem az se baj.

- Ekkor még (fél)álmomban se gondoltam, hogy ott ül a monitorja elõtt, azt hittem "maradunk ennyiben", majd másnap reggel elolvassa de Tévedtem.

LJ1990 2017. október 07. 01:15:30
Egy valami bassza a csõröm... Én mind-ent megtettem annak érdekében hogy ne lássanak... És még így is.... Hogy is van ez???Ez a személyemre levetíthetõ lecsapódás?Igen az... a Saját tükröm idegesít ami kész elmebaj... De leszarom mert szem-étség, és tudom hogy a tükör igaz... Mert ha szembe nézel vele és bassza a csõröd akkor van még mit csiszolni!!!I love you God!XDDD

gerry 2017. október 07. 01:18:46
kisfiam - de ne itt idegesítsen - ez nem a te tükröd és nem a személyedrõl van szó hanem a lapos agyi hullámaidról ... talán nyúlj magadhoz ha kielégítetlen vagy és kérlek ne itt az üzenöfalon!

- (Itt a 0:33:42-es kult-script-orális hozzászólására utaltam.) De hiába udvarias és barátságos az ember, akkor is letámadják. Érthetetlen de így van:

LJ1990 2017. október 07. 01:23:36
Gerry Neked valami viszket, ezért a kikelés... Nem baj...Baszódj meg. :D Am öklendezz tovább a hasonló szintû barátiaddal... (Látod Istenem hogy "igazság"nak a világon helye nincs? Csak támadásnak, és egy ügyügységnek...) És ha Valaki nem együgyü akkor megtámadják a szellemi-hullák.Zombik.... De nem baj Gerry Én nem támadok személyt mert biztos Lábon vagyok.De látod nem tudom ki a f*szom vagy Te de csak sértegetni tudsz... Úgy is letiltasz. ;)

- Hmmm; "...Baszódj meg. :D Am öklendezz tovább...", "...ha Valaki nem együgyü akkor megtámadják a szellemi-hullák." - mármint én! "... "csak sértegetni tudsz... Úgy is letiltasz. ;)" - figyelitek, hogy manipulál? a kacsintó smájli a végén ... ez igen. De nem akartam letiltani, arra gondoltam, hogy váratlanul kitörli a beírásait ezért kimásoltam az eddigieket és ezt követõn a többit is. Nehogy elvesszen az utókor számára egy ilyen értékes kapcsolatfelvétel; A mester és Gerry (A szépség/+ okosság/ és a szörnyeteg). El se hinnék nekem, arra gondolnának, ohgy csak álmodtam...

LJ1990 2017. október 07. 01:26:24
Tudod, Én leGYÕZhetetlennek születtem... Ezért elébb fogsz eltüntetni mint hogy Én itt legyek...Mint megannyiszor... Nah ki is kisfiam?

LJ1990 2017. október 07. 01:28:28
Volt már rá példa nem is egyszer.... De nem is érdekel a gójokon(ösztön lények, ÖNmaguknak parancsolni nem tudó érzelmileg túl töltött senkik.Nemtudják Önmagukról hogy kik is valójában) már rég túl vagyok... Kötözzni való bolondok...

- Huhhh! Ezt figyelitek?: "...nem is érdekel a gójokon(ösztön lények, ÖNmaguknak parancsolni nem tudó érzelmileg túl töltött senkik..." - Szabatosan fogalmaz! Mi több érthetõen - ha akarom ezt értem ha akarom mást...

LJ1990 2017. október 07. 01:31:35
Több ezer éves Mestert majd kioffolsz, király vagy. Szart se látsz Te együgyü hülye gyerek... Meg érdemled a szí-dó párod.Van még hova fejlõdnöd a Tanuló-Bolygón. ;)

LJ1990 2017. október 07. 01:34:08
Gerry Te annyira alacsony alfa (ugrasztható) szinten mûködsz, hogy lazán kapcsolnálak át Fél-elemben Élõben... De ezt csak úgy írtam nem felhívás keringõre... :) Apuci. <3 :D :D :D

LJ1990 2017. október 07. 01:37:55
Amúgy pont ezért király a Magyarság, mert Mindig önmaga akar gyõzzni... ÉS keresi a rést... NEm vagy Te hülye gyerek Gerryke... Vagy még is? :D :D :D Youtube Tudod az Egy-ÉN-i-ség visz mindent a Világban. A Széth-osztozás csak káprázat... gyengeség. Harcolj Gerry meglátjuk TE hol leszel, és ÉN hol leszek 10 év múlva ezen a világon. :P

- Lassan kezdte magát felhergelni a kölyök! (Biztos aljas dolog volt tölem, de erre vártam :))

gerry 2017. október 07. 01:38:22
Lehet, hogy az vagyok te "több ezer éves nyomoronc" - csak tudnám, hogy miért nem pusztulnak ki az ilyen roncsoltagyuak a földön? Neked van rá válaszod? Szeretnék fejlõdni - ki tudja talán még sikerülhet! Nem szeretnék együgyü hülyegyerekként elpatkolni, még akkor se, ha veled kell egy levegõt szívnom a közeljövõben... Pedig - Istenemre - nagyon büdös tõled "Mester"

LJ1990 2017. október 07. 01:39:12
De haver csak tudd Én már 16 évesen Istennel voltan gyõztesként, és ez most is így van... csak jelenleg már nagyobba megy a játék...

- Gyorsan rátettem még egy lapáttal:

gerry 2017. október 07. 01:42:42
Nem tudtam honnan vagy ismerõs, de rájöttem ki vagy!!! NapJani az apád!

LJ1990 2017. október 07. 01:46:47
Kedves Gerry ÉN felvilágosító témát próbáltam meg boncolgatni a Magam szerencsétlen módján...Van rá válaszom, egyrészrõl hogy fejlõdjön a lelked, más részrõl kikérem Magamnak... Nem roncsolt az agyam... Sõt képzeld el faszom tudja ki kedves Gerry a 3. szememnek hála képes vagyok mindkét fél agy-tek-ét egyensúlyban mûködtetteni... Ezért is hívnak táltosnak, vagy szent királynak a környezetemben. De ez már régóta így van... És hidd el úgy táncltok ahogy Én akarom.

- Na ez már tetszett! Kíváncsian vártam mi jön...

LJ1990 2017. október 07. 01:49:56
Mondjuk ebben igazad Van tényleg a Nap gyermeke Vagyok.... Az Igaz Nap Istent követem...És a Holdat se vetem meg... Am annyira prolis Vagy... Ezt most komoly?

LJ1990 2017. október 07. 01:53:09
Annyi az elhülyült Ember hogy elképesztõ... Egy mást rángatjátok egymásba, és csak a hülyeség a téma... nem szánalmas ha nem amolyan Vak vezet világtalant.De még is nem igazi szellemi étek... Húúú Jézuska jut eszembe az Én igémbõl táplálkozzatok(egyétek)... Vagy valami ilyesmi. XD

- Kicsit elbizonytalanodott, Amolyan "Tétova ódá"-t éreztem a beírásban. Gondoltam ideje egy Makarankói tanításnak, a végén még megsajnálom (amit nem akartam, mert a "faszom tudja ki kedves Gerry" megszólításal, ennyi év ittlét után kicsit megsértett :D).

gerry 2017. október 07. 01:54:43
A környezetedben ugye ott van Napóleon, Caligula, Orbán a Victory, Frankenstein és a többiek is? Jó a kaja - gondolom téged etetnek, mert idönként csapkodni szoktál a kezeddel és e-miatt le van kötözve. A harmadik szemed alatt van egy megnyúlt orrod, azzal írod ide eszement-futtatásaidat, Pinokkiókám. Na jó m'ara elteszem magam szundiba... majd reggel megnézem nem törted-e véresre össze a táltos.szent király lelkedet.

- Döntésemet követte a Tett ... visszakúsztam a lassan már kihült ágyamba egy kis békés szunyókálásra. Miközben.... (az élet nem állt meg!)

.......................

LJ1990 2017. október 07. 01:56:31
Tanuljatok mert ahogy ÉN nézem (18-99) Magiszter szinthez nagyon kevés Embernek van köze.

LJ1990 2017. október 07. 01:57:53
ÉN legalább is már elég rendesen tekerek, nem mintha Engem nem lehetne... :D Ez a szép benne a szándék sose marad megválaszolatlanul.Ezért van tükör, oda vissza 6!!!

LJ1990 2017. október 07. 01:59:07
Youtube Nah mit szólsz Gerryeke fel érsz már egy Reptilián szintjével??? :D :D :D :D :D :D Kötve hiszem... =)

LJ1990 2017. október 07. 02:04:24
Gerryke úgy beszélsz mint ha minden nap írnék ide... De igazi tudást nem látok felõled... Csak mocskolást és olyan rám emeléseket amikehez közöm nincs... Azt tudom hogy Napóleon egy francia király volt...Frankeinstenrõl hogy egy szörny volt valami filmben...Orbika meg valami magyarnak kirakott szaros galamb a szaros kisérleti telepen(EU) ahol minden egyre szarabb.Ez nem az ÉN súlyom... Elhiheted. ;)

- (Miközben...) bevackolom magam a takaró alá és édes álomra hajtom fejem, mintha becézõ szavak suttognának a fülembe "Gerryeke, Gerryke..." de tudom, hogy csak álmodok! ;)

LJ1990 2017. október 07. 02:05:36
Pinnókiót meg dugd fel a seggedbe, de csak mert ilyen rendes vagy... :)

- egy halk óhaj lebeg az éji levegõben... (De bárhogy is szeretné Pinokkió e-világi materializálódása nálam "persona non grata")

LJ1990 2017. október 07. 02:09:54
Tudod van egy kis hátterem k-AZ-ár a nevében is benne van fizetni fogsz... Az ÉN orrom a helyén van köszönöm... Youtube Tudjad már hogy kihez szólsz hülye gyerek... :D

- Öngerjeszõ a fazon... (ébredezik a düh!)

LJ1990 2017. október 07. 02:12:59
ÉN nem "lesz-ikonokból" nõttem fel mint a TE félig- hûûû de magyar fújjj de nem zsidó beprogramozott fajtád...Tudjad már Kihez beszélsz... Hülye gyerek...Saját Magadon nem látsz túl... xDDD

LJ1990 2017. október 07. 02:17:15
Gerincre baszom, meghajlítom akármelyik ilyen kis Világ-tudatlan Embert... ÉS hidd el fizikailag sose jutunk el odáig... Mert már akkor kérdezi magával daccol hogy ki a faszom ez???Mielött mi is történne??? Gerry úrfi. :) Nem vagyok része a zsidaj-genny programmnak... és erre büszke vagyok... Egy közös pontunk van hogy egy világban vagyunk. És Én ezt mélységesen tiszteletben tartom.

- :D - pörög már!!! (Csak nehogy túlpörögjön! Remélem nem akad ki teljesen, miközben én horkolok.)

LJ1990 2017. október 07. 02:18:33
Youtube Tudod Gerryke a tudás valahol itt kezdõdik...

- Figyelitek? Erõleves helyett a '95 - 97-es Mortal Kombat filmeket nézi ... szerintem a szülei csak most engedték meg neki, hogy megnézze. Persze 5 és 7 évesen még túl korai lett volna (anno'a gyerekeim - 5-7 évesen - is csak velem együtt nézhették meg az új akció-filmeket.) megint a "becézõ szavak: Gerryke - lehet, hogy megnyugszik amikor ilyent néz?

LJ1990 2017. október 07. 02:38:19
Sárga 5ezres meg van buzikám??? A rózsaszín-bíbor kapu meg van rajta? Élet-halál kapuja???Tudom semmit nem tudsz a világ mûkõdésérõl se materiálisan se szellemileg...(maximum egy két morzsát Magadévá tettél)De van benned olyan ami a lényegi Önvalódtól jön És nem evilágról hozott? Hanem a túlról jön Turul-i???Jah és az meg van hogy mit írtak az nyomtatott papírra??Nagycenki Széchenyi Gróf.... Itt a lényeg a sárgán van, az hogy beteg...mint ahogy Széchenyi is elmbeteg lett... A Nagycenki meg sza

LJ1990 2017. október 07. 02:45:10
!bad!on választott betü kirakó nemtudom mennyire jártas... De Én olvashatom NagySenkinek nekem nem bántja a szemem... Vagy akár Nagy-"C-6-szén "(666) ÉN-KI nek is de lehet warriálni... Engen nem hat meg mindenkit utol ér a végzet elöbb utóbb... Akár mekkora király is. ;)

- Magasan szárnyalhat - nem tudom követni - bár meg is jegyzi, hogy "buzikám" (már ha rám gondol) "...semmit nem tudsz a világ mûkõdésérõl se materiálisan se szellemileg..." de nem volt itt senki más! ... vagy magában beszélt? ... na mindegy!

LJ1990 2017. október 07. 02:51:38
Lehet hogy 27 éves leszek idén de most telibe verem az összes gejj magyar-cigány-zsidó-néger... Tök mindegy milyen fajú és idõs a lélek gyõzz.Istennek hála.

- "Istennek hála." ... nagykorú, így nem vonhatnak kérdõre kiskorúak molesztálása miatt! Szerintetek már egyedül is be tudja kötni a cipõfüzõjét? De még nincs ám vége!

LJ1990 2017. október 07. 02:53:29
Lemegyek b+ a Nap külön Fel Kell Nekem ... hülye 6-enki...xDDDD

LJ1990 2017. október 07. 02:56:54
És tudod Engem lehet taposni, van alapom van tudásom. Tudom honnan jöttem hová megyek... Gyõztem... Szolgák vagytok B+xDDDD

LJ1990 2017. október 07. 03:07:32
144000 ezer mond valamit???Akkor még 1x Youtube 144p(ayer) Minket akárhogy földhöz lehet vágni felállunk és megyünk, csak egy 144est már nem vágnak földhöz hanem fordítva... Tisztelik is Õket!!!! :)

- ó, én elmaradott õslény... 144000 ezer nem mond semmit nekem, Mea culpa a MAXI verzió

LJ1990 2017. október 07. 03:13:38
Tudod mikor nem vagy együgyü egista cenki, vagy csúnyábban mondva... ostoba. Látod a valót, és mindig tudsz, mert igaz vagy.

LJ1990 2017. október 07. 03:16:43
És mert kapsz!!! Istennek hála, és Tudod mit kapsz? Bölcseséget hogy soha le ne gyõzhessenek... Mert csak a vak támad folyamatosan... A bölcs lát...És mindig nyer. :)

LJ1990 2017. október 07. 03:24:53
Finn-ugor na ez vagy Te... Egy Fiú vagy aki ugrik... Õsnyelvet nem érted fiacskám lehetsz 70 éves is. De nekem állsz fel.Mikor Én már a sajátomat letudva a cigány zsidó karmát megértve élem életem...

LJ1990 2017. október 07. 03:38:22
Ezért mondom meglátjuk ki hol lesz 10 év múlva Gerrykém... Tudod Nekem Te nem vagy ellenfél... De hidd el Én igen sokszor daráltam már fel Embereket idõvel...Amúgy sikeres, célra törõ, Tapasztalást kívánok Neked ezen a gyönyörû Világon!!! s_box s_grat

LJ1990 2017. október 07. 03:42:38
Tudod az idõ+ tudás tud csak igazán nagy úr lenni a világon!!! ;)

LJ1990 2017. október 07. 04:07:41
Google keresõ:

- miközben én, álmomban, egy gyönyörü mezõn sétálok, körülöttem méhek (miért pont?) döngicsélnek és virágról-virágra röppenve beporozzák azokat. Értem...vagyis nem.

LJ1990 2017. október 07. 04:10:03
Youtube 1 Youtube 2 Azért mondom öcskös. :)

........................ és a vég, - itt a vége, fussunk el véle

- Végre értem ... tényleg ennyire hat a video a gyenge-elmékre, itt az élö (és szenvedö) bizonyíték (a szenvedõ az mi lennénk itt akiknek LJ1990 /alias "gyenge-elme"/ elküldi hagymázos rémálmait...)

Azért írtam le ide, hogy szórakozzatok ti is egy kicsit, (sírva is lehet jókat nevetni) és gondolkozzatok el mivé változott ez a világ. Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, bár dolgozom rajta csak ugye a hatásfok, meg a visszaesés... néha kötözködöm máskor úgy érzem talán felhívhatom néhány dologra a figyelmet, ha már nemek szemet szúrt és a pszichológusom azt mondja, hogy nem vagyok egészen reménytelen így reménykedek még a megváltásban.
Sajnos, igazság szerint nem sok értelmét látom annak, hogy ezt most kitettem, de ahogy Lót-nál történt, talán itt is megadható az esélye annak, hogy ha csak egy emberen tud segíteni ez az írás akkor már megérte.


- Imre, nem vagyok mazohista - de nálam ez a reakció még mindig jobb mint a totális nihil. Ha szellemileg már évek óta nem is javulok , de legalább alapjárat-biztos vagyok.

üdv mindenkinek

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-10-07 15:46
Gerry, akkor nem véletlen nem olvastam vissza. Jól tettem, de hát éppen PUMPED GABÓról akartam cikket betenni, hátha az érdekesebb. Ez jobb, be kell lássam.

Gondoltam felteszem Tulokkal a levelezésünket, hátha tudunk rajt segíteni. Mondjuk ha az itteni 5-6 ember összefog az övéivel, akkor már vagyunk olyan 3-4-en. Jó, csak vicc volt. Ettõ biztosan többen vagyunk azért, csak nem látszik.

Szóval ma én egy családon úgy tróbáltam segíteni, hogy odaadtam az orosz fûtõtestet, ami mai napig üzemképes és még odakinn is használtam.

Nem mintha számítana, de ki tudja. Lehet, hogy a 6. dilimenzióban egy piros pöttyöt csak jelent.

Gerry, nem a "honlap haldoklik", hanem a "magyarság", de olyan szellemi-lelki és fizikai vákum szippantotta be hogy már az is kész csoda, hogy még itt vagyunk páran.
80 #2 monguzking
- 2017-10-07 17:52
sajnálom...de tényleg miért?--ne lenne jobb mindenkinek ha vlgre kitörne mondjuk a yelloston szuper vulkán s volt nincs emberiség többet...tanultam buddhát is de hogy érzelmek nélkül szemléljem csak a világot az nem megy--de hogy kikapcsoljam a világot a világombol az sem-legfeljebb mikkor utazom-himalayaban mondjuk nem érdekelt a világ-elvoltam foglalva hogy csak mégegy lépést fölfelé--egy ponton tul olyan fáradt az ember hogy még tériszonyt is leszarja...de most itt vagyok hisz proliként nem megy anyagilag hogy folyton uton legyek-igy viszont ülök a dagonyában s hányinger kerülget-szellemileg értem de fizikálisan is széthullok...
376 #3 LJ1990
- 2017-10-07 18:06
Mosakodj ahogy akarsz, a lényegen már nem változtat. ;) Ki fordíthatjátok, csúfolhatok pontosan úgy ahogy kell, fikázz... Ahogy egy igazi diák teszi azt.:D háhá.
176 #4 pofi60
- 2017-10-07 18:09
Miért?Még itt vagyunk?
376 #5 LJ1990
- 2017-10-07 18:11
Szerencsére pont nem az ilyen behatárolt agyúak határozzák meg a világ útját....
Monguzking. :D Jó mondjuk ez pont nem Neked szól... :D De akkor is na... Tapogatozzni ér, és mindig is ért... mint ahogy szenny-vedni is.;)
376 #6 LJ1990
- 2017-10-07 18:19
Imi Neked a Hihetetlen de halálost ajánlom inkább... Ha nagyon szórakozni akarsz..:)
https://www.youtube.com/watch?v=eshwP9f0UkM
4 #7 Posta Imre
- 2017-10-07 18:20
LJ, azt írtad leállsz. Úgy látom tényleg.
83 #8 Sbert
- 2017-10-08 11:18
"Gyorsan körülnéztem a szobámba, nem sündörög-é egy árnyék a sarokban.. a nagylámpát is azonnal felkapcsoltam! Ebben a korban már nem hiányzik az embernek egy életveszélyes sokkhatás."
Eddig bírtam. Imre!
Sánta Robiról járja az Hírek egyike-másika:
Settenkedik, lopódzik. (no, ha kell, beépül...)
Én nem voltam ott, abban a szobában?
Nos, a Hölgyemény, kissé túlspirázta, addig is.....
Lényeg: Megvagy-tok, ugye.
pötty
99 #9 MORMOTA1968
- 2017-10-08 13:49
Állandóan ez a marakodás! De sokan morzsolódtak már le ez miatt a csapatból. De hát ilyen a magyarnak mondottak többsége. A zsidót, cigányt nem bánthassuk, mert védi õket a (TÖRVÉNY) így hát egymást marjuk, ahol érjük. Miért is értenénk egyet bármiben is? Mindenkinek meg van a maga véleménye a világ dolgairól, meg úgy általában mindenrõl és a maga vehemenciájával el is mondja, le is írja azt. Ezen aztán jól be is rágunk egymásra, (már aki!) oszt csodálkozunk, hogy alig van már valaki, aki még ide jár olvasgatni. Mi a rossebért kell egymást marnunk? Nagyon hiányzik már egy jó kis vérengzés, hogy végre mindenki kitombolhassa magát fizikálisan is, ne csak szóban. De ha akkor is egymást öljük közös ellenségeink helyet (márpedig ez várható, meg látható is) akkor tényleg épp itt az ideje, hogy eltûnjünk a történelem színpadáról. Ezt a csürhét, ami most itt a Kárpát-medence közepén tobzódik a zsidó mocsokban, f@stengerben, mindennek lehet nevezni, csak nemzetnek nem. Már unalmas lehet, hogy mindig a néhai "Harold Rosenthal" szavait idézem "A rejtett zsarnokságból" de muszáj, mert annyira igaz minden szava. "A zsidóság kulturális és intellektuális befolyását az egész világon, igen az egész civilizációban lehet érezni". Ez tökéletesen így van! Mint a szivacsba a koszos lé, úgy ivódik bele szinte minden emberbe, különösen itt Kazár országban a zsidó kultúra és intellektualitás. Nem csoda, hisz hosszú évtizedek óta zsidó akarat szerint nevelkednek az újabb és újabb generációk. Hogy lesz e valaha is ébredés ebbõl a borzalmas rémálomból? Ahhoz elõbb tengernyi vérben és szenvedésben kell megfürödnie ennek a (idézõjelbe tett: nemzetnek) hogy végre kinyissa csipától leragadt szemét és meglássa a valóságot, ami körbe veszi. Valahányszor bekapcsolom a tévét és épp reklámok mennek, vagy gyógyszereket vagy banki kölcsönt hirdetnek éppen. Mindkettõ méreg. Bár jól álcázzák mindkettõt és sikeresen etetik meg mindkettõvel az emberiség nagy részét. Hogy hogy jön ez most ide? Minden mindennel össze függ. Betegek vagyunk mind, mert egy beteg világban élünk és aki próbál ebbõl valahogy kievickélni, mert felnyílott a szeme, csak még betegebb lesz, mert látja, hogy hogyan omlik össze körülötte a világ és tudja, hogy nem tehet ellene igazán semmit se, mert a többségi társadalom sikeresen átprogramozott biorobot, zombi. Akinek van még önálló gondolata és próbálja megosztani világnézetét, érzéseit másokkal is, sokszor ütközik falba, egy másik ember ellenkezõ véleményébe, világlátásába. Ne marjuk már egymást folyton, legalább mi ne! Marnak minket eleget így is épp elegen! Mindenkinek meg van a véleménye a másikról, egyikünk se tökéletes és egyáltalán nem muszáj mindig õszintének lenni, mert abból csak sértõdés és soha véget nem érõ viszálykodás támad. Béke veletek, ami ugye nincs, mert ilyen világban ilyesmire már csak a legeldugottabb helyeken lelhetsz, lelki békére meg pláne csak ott, sehol máshol! "Elfoglalt brókerbõl lett mindennél boldogabb remete". Ez egy YouTube videó címe, ami egy a világtól visszavonult emberrõl szól, nem túl hosszú, de érdemes megnézni. Nincs, nem létezik folytonos boldogság, csak boldog pillanatok, percek, esetleg napok, ezeket kell megbecsülni, ezekre kell törekedni, amennyire csak lehet. Ma már szinte kivétel nélkül mindenki ki van merülve idegileg, szellemileg és testileg is, különösen ebben az országban, de nem csak itt. A többség élete egy vesszõfutással ér fel, közben elszállnak felettünk az évek, évtizedek és mire feleszmélünk, már túl késõ. Nem a folytonos rohanásról kellene, hogy szóljon az életünk, a bank-jegyek hajkurászásáról, mert arra az illetékesek úgy is nagyon vigyáznak, hogy nekünk sohasem legyen jó, sohasem legyünk boldogok és elégedettek az életünkkel, mert kifelé élünk és nem befelé koncentrálunk inkább. Én így lassan fél évszázadosan bele untam már ebbe a rohadt nagy rohangálásba, nem akarok már sehová se sietni, szaladni, még körül szeretnék nézni kicsit a világban, szûkebb világomban, míg tovább nem lépek én is egy magasabb szellemi síkra. Érdekes lesz vissza nézni erre a beteg világra, amit magunknak teremtettünk. Mert ezt csak mi magunknak köszönhetjük, senki másnak, csak rajtunk áll vagy bukik, hogy milyen világban kell élnünk és milyen életet. Amilyent teremtünk magunknak.
51 #10 Skorpio58
- 2017-10-08 15:45
Itt van https://www.youtu...e=youtu.be
Nagyon jó, és igaza van.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,890,947 egyedi látogató